Jump to content

alany

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.795
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

6 Followers

About alany

 • Ημ. Γέννησης 15/03/1976

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

 • Περιοχή
  ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

alany's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

18

Φήμη

 1. Σε όλους μας έρχονται τις τελευταίες ημέρες τέτοια μηνύματα. Αρκεί να διαβάσεις την τελευταία πρόταση του μηνύματος για να καταλάβεις ότι είναι συστημικό πρόβλημα.
 2. Την κάρτα από το wifigreece μπορείς να την περάσεις πλέον και από την εφαρμογή της Frog για κινητά.
 3. Δεν γνωρίζω αν δουλεύει ακόμα αλλά η δωρεάν φόρτιση γινόταν μέσω της εφαρμογής ibank pay και αφού είχες συνδέσει πριν την κάρτα με κινητό. Για παράδειγμα ο Α με αριθμό κινητού Α έμπαινε στην εφαρμογή ibank pay και έστελνε στον Β ο οποίος είχε συνδέσει την Cosmote prepaid κάρτα με το κινητό Β. Τώρα δεν γνωρίζω αν δουλεύει αυτό.
 4. Το IRIS όλων των τραπεζών πλέον είναι δωρεάν για οποιαδήποτε πόσο μέχρι 500€ την ημέρα. Η Εθνική που είχε βάλει χρέωση 0,50€ για πάνω από 50€ το έκανε δωρεάν την 23/12/2022 ομοίως δωρεάν και η τράπεζα Πειραιώς.
 5. alany

  payzy by COSMOTE

  Πιθανόν όσοι εκαναν εγγραφή τον Σεπτέμβριο πριν το επίσημο λανσάρισμα πήραμε την μαύρη κάρτα η οποία δεν έχει pin για χρήση της κάρτας σε ΑΤΜ προς ανάληψη.
 6. alany

  payzy by COSMOTE

  Σε εμένα πάντως που έχω frog το έδωσαν.
 7. Πλέον το Box προσφέρει άλλου είδους κίνητρα για χρήση. Δίνει για παράδειγμα 2,00€ για 20,00€ φόρτιση του payzy by Cosmote λογαριασμού σου και με την κάρτα visa που σου δίνει μπορείς να πληρώσεις την παραγγελία σου.
 8. alany

  payzy by COSMOTE

  Υπάρχει και ο άλλος τρόπος. Μπαίνεις στο site του λογαριασμού που θες να πληρώσεις και το πληρώνεις με κάρτα. Υπάρχουν βέβαια ακόμα προβλήματα με αυτόν τον τρόπο καθώς για παράδειγμα δεν μπορείς να πληρώσεις την εφορία μέσω του https://myaade.gov.gr
 9. alany

  payzy by COSMOTE

  Ερώτηση. Σε ποιο από τα δύο ποσοστά ανήκεις; Στο μικρό ή στο μεγάλο; Σήμερα είδα ότι δίνουν δώρο 5€ για κάθε πρόσκληση φίλου που ολοκληρώνει την εγγραφή του.
 10. alany

  payzy by COSMOTE

  Έγινε και επικαιροποίηση του τιμοκαταλόγου στο Csomote Payments https://www.cosmotepayments.gr/assets/pdf/Cosmote_Payments_WEB_pricelist_GR_ver_1.0.pdf
 11. alany

  payzy by COSMOTE

  Οι πόντοι go4more θα έπρεπε να περνάνε ανεξάρτητα του POS που έχει η Cosmote. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγάλει φυσική κάρτα καθώς το αναφέρει ξεκάθαρα μέσα στην εφαρμογή. Τώρα για δώρα που λες κτλ αυτό είναι η εμπορική πολιτική που θα ακολουθήσει η payzy.
 12. alany

  payzy by COSMOTE

  Θέλω να διευκρινίσω ότι όπως αναφέρεται και στον τίτλο που φέρει η υπηρεσία στο Google Play αυτό παρέχεται by COSMOTE PAYMENTS το οποίο σημαίνει ότι είναι ανεξάρτητη ηλεκτρονική τραπεζική. Εξάλλου εδώ και καιρό τα καταστήματα της εταιρείας Cosmote έχουν COSMOTE PAYMENTS τερματικά POS. Το οποίο σημαίνει καμία σχέση με την συνεργασία που έχει με την Εθνική Τράπεζα στην CODMOTE PREPAID κάρτα. Επίσης αν προσπαθησει κάποιος να προσθέσει την COSMOTE PREPAID κάρτα στο Google Pay θα πάρει απάντηση ότι αυτή δεν ανήκει στην Εθνική Τράπεζα. Τέλος δεν είναι τυχαίο το όνομα payzy καθώς θέλει να περάσει το μήνυμα ότι είναι ναι μια υπηρεσία για όλους ανεξάρτητα από το δίκτυο κινητής στο οποίο ανήκουν.
 13. alany

  payzy by COSMOTE

  Η payzy δίνει 1% επιστροφή σε όλες τις συναλλαγές οι οποίες χτίζουν και το αφορολογητο. Το καλό είναι ότι έχεις μια προπληρωμένη κάρτα που την φορτίζεις χωρίς κόστος και χωρίς να ψάχνεις πατέντες στυλ παλιάς Cosmote prepaid card. Επίσης μέσω chat και μιλάς και στέλνεις χρήματα στον άλλον άμεσα.
 14. alany

  payzy by COSMOTE

  Από ότι μου ανέφεραν σε συνομιλία υπάρχει το www.cosmotepayments.gr και το payzy.gr . Το δεύτερο δεν έχει ανοίξει ακόμα και το πρώτο η ενημέρωση που έχει είναι ελλειπής και λανθασμένη ως προς τις χρεώσεις.
 15. alany

  payzy by COSMOTE

  Επανέρχομαι καθώς φαίνεται να υποστηρίζει και iPhone https://apps.apple.com/gr/app/payzy-by-cosmote/id1615592620?l=el Ο λογαριασμός ενεργοποιήθηκε πλήρως μέσα σε 5 λεπτά και ταυτοποίησης μέσω της υπηρεσίας eGov-KYC. Σε απορίες είχα άμεσες απαντήσεις μέσω σχετικής επικοινωνίας chat της εφαρμογής.
×
×
 • Create New...