Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.717 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      928
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Παιδιά τέρμα οι δωρεάν e-συναλλαγές από eurobank? Είδα εφάπαξ χρέωση 1.5€ σήμερα σε λογαριασμούς που πριν είχα δωρεάν συναλλαγές. Και δεν είχα πριν κάποια ενημέρωση από eurobank απ' οτι θυμάμαι ότι θα συμβεί αυτό, εκτός και αν έβγαλαν κάποια γενική ανακοίνωση. WTF? Έλεος δηλαδή, χρεώνουν τα πάντα πλέον.
The day is my enemy, the night my friend

Καλησπέρα σας,

Υπάρχει καποιος εδω στην ομάδα που να έχει την πιστωτικη καρτα Euroline Mastercard της Εurobank?Πρόκειται για ενα πολύ παλιό προιον το οποίο είναι τελείως ξεχασμένο απο την τράπεζα και ΑΚΟΜΗκαι σημερα δεν υποστηρίζει ανέπαφες συναλλαγές. Σε επικοινωνία που ειχα με την τραπεζα μου είπαν οτι δεν υπάρχει πρόβλεψη μετατροπής της με ανέπαφες.Ζήτησα να μου την μετατρέψουν σε κάτι άλλο και απαντησαν ότι δεν μπορουν.Μου πρότειναν να την ακυρωσω και να αιτηθω για νέα καρτα άλλου τυπου.Αλλά δεν μπορουν ούτε να μεταφέρουν το όριο αυτής κατοπιν έστω συνεννοησης.Επειδη εχω 4.000 Ευρω όριο δεν το ρισκάρω.Να σημειώσω οτι την σημερινή εποχή που οι ανέπαφες είναι MUST είναι φαιδρό απο μέρους της τράπεζας να απαντά έτσι.Αυτα συνέβησαν Νοέμβριο.Εχει κανεις αναλογη εμπειρια ή είναι κάτοχος της εν λόγω κάρτας?Ευχαριστώ.

Καλημέρα! Στο σάιτ δείχνει σε φωτογραφία το πλαστικό με σήμα ανέπαφων συναλλαγών. Μήπως πρέπει απλά να ανανεώσεις το πλαστικό σου; Ή είναι άλλο προϊόν το δικό σου;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καλημερα και πάλι.Η καρτα η οποία αναφέρεις ειναι η Euroline Style και έχεις δίκιο.Αυτή που έχω εγω ειναι η απλή Euroline η οποία δεν είναι και εμπορικά διαθέσιμη πλέον.Αναφορικα με τον φίλο που με συμβουλεψε για το Eurobank Wallet για ανέπαφες δυστυχως είναι μονο για Android η εν λόγω λειτουργία.:(:(:(:

Καλημερα και πάλι.Η καρτα η οποία αναφέρεις ειναι η Euroline Style και έχεις δίκιο.Αυτή που έχω εγω ειναι η απλή Euroline η οποία δεν είναι και εμπορικά διαθέσιμη πλέον.Αναφορικα με τον φίλο που με συμβουλεψε για το Eurobank Wallet για ανέπαφες δυστυχως είναι μονο για Android η εν λόγω λειτουργία.:(:(:(:

Αν έχεις iPhone μπορείς να δοκιμάσεις δια της πλαγίας οδού που ακούει στο όνομα Curve.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Αντιμετωπίζω το εξής παράδοξο με τη diners κατά την πληρωμή στο efood με PayPal.

Όταν επιλέγω να αποθηκευτεί ο PayPal λογαριασμός για μελλοντική χρήση, τότε η diners εξαφανίζεται από τις διαθέσιμες κάρτες. Εμφανίζονται κανονικά οι άλλες 2 πιστωτικές μου και μπορώ να επιλέξω μόνο κάποια από τις άλλες 2.

Όταν όμως επιλέγω μη αποθήκευση λογαριασμού, τότε η diners εμφανίζεται κανονικά και πληρώνω με αυτή.

Εν κατακλείδι, δεδομένου ότι το efood δεν δέχεται κάρτες diners, για να πληρώσω με τη diners πρέπει κάθε φορά να βάζω τα στοιχεία του PayPal.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παιδιά τέρμα οι δωρεάν e-συναλλαγές από eurobank? Είδα εφάπαξ χρέωση 1.5€ σήμερα σε λογαριασμούς που πριν είχα δωρεάν συναλλαγές. Και δεν είχα πριν κάποια ενημέρωση από eurobank απ' οτι θυμάμαι ότι θα συμβεί αυτό, εκτός και αν έβγαλαν κάποια γενική ανακοίνωση. WTF? Έλεος δηλαδή, χρεώνουν τα πάντα πλέον.

απο τις 20/11 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8075935#post8075935

Εγώ μέχρι και το Γενάρη πάντως είχα δωρεάν. Το ποστ αναφέρεται σε λογαριασμούς live, πλέον έχει καταργηθεί για όλους?
The day is my enemy, the night my friend

πήγα να πληρώσω watt & volt με revolut και έφαγα πόρτα, άλλαξε κάτι;
εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

πήγα να πληρώσω watt & volt με revolut και έφαγα πόρτα, άλλαξε κάτι;

Τι σου έβγαλε;Οτι δεν περνάει η συναλλαγή;Βγάλε μια virtual και δοκίμασε πάλι.

Εδώ συνήθως συζητάμε για κάρτες των ελληνικών τραπεζών, άντε μέχρι και Paypal. Για Revolut και άλλα wallets υπάρχει ξεχωριστό topic. Μήπως αντιμετωπίζεις πρόβλημα και με το login στην εφαρμογή; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8134491#post8134491
logo-vwclub-2016.png

δεν είχα δει το topic αυτό! θα γράψω εκεί! Login έκανα κανονικά και ενέκρινα την συναλλαγή αλλά μετά στην σελίδα πληρωμής λες και αυτό δεν συνέβη...
εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

ενα αλλο πραγμα που μου εκανε εντυπωση με την eurobank ητανε στην αναληψη χρηματων στο ατμ εσυ επιλεγεις αμα θελεις να ειναι σε τεμαχια *50ευρω ή σε τεμαχια*20 ευρω τα χρηματα που θα παρεις ετσι βλεπω στις οδηγιες εδω https://www.eurobank.gr/-/media/eurobank/footer/digital-kit/sunallages-se-atm/odigies-gia-analipsi-se-atm.pdf?la=el στην σελιδα 4.

Ομολογω οτι αυτο σε αλλη τραπεζα σαν επιλογη δεν το εχω ξανα δει. Μονο το ατμ οτι εχει βγαζει, το εχω δοκιμασει σε alpha bank , σε εθνικη και σε Πειραιως. Ενταξει αμα θελεις ψιλα πχ 20ρικα , σπας τα ποσα πχ για αναληψη 200 ευρω, επιλεγεις στην αρχη 80 ευρω αναληψη τα παιρνεις 4*20ευρω , μετα αναληψη 20 ευρω και παιρνεις ενα 20 ευρω και μετα αναληψη 100 ευρω και σου βγαζει 2 πενηνταρικα.

Παλιά (~2013-2014) που χρησιμοποιούσα συστηματικά ATM (διότι δεν ήθελα να χρεώνομαι τα έξοδα για έμβασμα όταν δεν υπήρχε IRIS 24/7) θυμάμαι πως το ATM στο κατάστημα Βουκουρεστίου 22 & Βαλαωρίτου μου έδινε επιλογή για χαρτονομίσματα των €100!
logo-vwclub-2016.png

για επικαιροποιηση στοιχειων σε εθνική τράπεζα, πρεπει να παω σε καταστημα? αν ναι με ραντεβου? σε ποιο τηλέφωνο να καλεσω? στου Ευόσμου επαιρνα προχθες ολο το πρωινο και δε το σηκωσε κανενας.

γιατι στην Πειραιώς πήγα ΜΟΝΟ με ραντεβου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

για επικαιροποιηση στοιχειων σε εθνική τράπεζα, πρεπει να παω σε καταστημα? αν ναι με ραντεβου? σε ποιο τηλέφωνο να καλεσω? στου Ευόσμου επαιρνα προχθες ολο το πρωινο και δε το σηκωσε κανενας.

γιατι στην Πειραιώς πήγα ΜΟΝΟ με ραντεβου.

Είναι υποχρεωτικο να το κάνεις τώρα?

Πάντως υπάρχει η δυνατότητα να το κάνεις και μέσω Ίντερνετ banking εμένα δεν μου το έπαιρνε και πήγα στο κατάστημα αναγκαστηκα.

αλλαξα αστυνομική ταυτότητα οποτε πρεπει να γίνει. οχι αμεσα, αλλα πρεπει.

επισης εχω να κανω επίκαιρο ποίησή πανω απο 3 χρόνια.

αλλαξα αστυνομική ταυτότητα οποτε πρεπει να γίνει. οχι αμεσα, αλλα πρεπει.

επισης εχω να κανω επίκαιρο ποίησή πανω απο 3 χρόνια.

Την τελευταία επικαιροποίηση στην Εθνική την έκανα κι εγώ μέσω Internet banking, αλλά δεν αφορούσε σε ταυτότητα (μόνο εκκαθαριστικό και βεβαίωση εργοδότη για τον λογαριασμό μισθοδοσίας που έχω, αν θυμάμαι καλά). Ελπίζω να γίνεται επικαιροποίηση και της ταυτότητας ηλεκτρονικά για να μην τρέχεις σε υποκατάστημα.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Καλησπέρα σε όλους! Ξέχασα το pin της κάρτας μου στην εθνική και μπήκα στο ebanking έψαξα για να το πάρω αλλά δεν το βρήκα πουθενά και πάτησα το ξεκλείδωμα pin και ακολούθησα την διαδικασία και ολοκληρώθηκε αλλά δεν κατάλαβα τι έγινε. τι είναι αυτό το ξεκλειδωμα pin ελπίζω η κάρτα μου να μην έμεινε χωρίς pin τώρα. Edited by dennis99

Καλησπέρα σε όλους! Ξέχασα το pin της κάρτας μου στην εθνική και μπήκα στο ebanking έψαξα για να το πάρω αλλά δεν το βρήκα πουθενά και πάτησα το ξεκλείδωμα pin και ακολούθησα την διαδικασία και ολοκληρώθηκε αλλά δεν κατάλαβα τι έγινε. τι είναι αυτό το ξεκλειδωμα pin ελπίζω η κάρτα μου να μην έμεινε χωρίς pin τώρα.

Δεν έχω Εθνική. αλλά σε όλους κλειδώνει η κάρτα μετά από διαδοχικές αποτυχίες PIN. Συνήθως αυτό που κάνει το ξεκλείδωμα είναι ότι σου επιτρέπει να ξαναπροσπαθήσεις.

ενα αλλο πραγμα που μου εκανε εντυπωση με την eurobank ητανε στην αναληψη χρηματων στο ατμ εσυ επιλεγεις αμα θελεις να ειναι σε τεμαχια *50ευρω ή σε τεμαχια*20 ευρω τα χρηματα που θα παρεις ετσι βλεπω στις οδηγιες εδω https://www.eurobank.gr/-/media/eurobank/footer/digital-kit/sunallages-se-atm/odigies-gia-analipsi-se-atm.pdf?la=el στην σελιδα 4.

Ομολογω οτι αυτο σε αλλη τραπεζα σαν επιλογη δεν το εχω ξανα δει. Μονο το ατμ οτι εχει βγαζει, το εχω δοκιμασει σε alpha bank , σε εθνικη και σε Πειραιως. Ενταξει αμα θελεις ψιλα πχ 20ρικα , σπας τα ποσα πχ για αναληψη 200 ευρω, επιλεγεις στην αρχη 80 ευρω αναληψη τα παιρνεις 4*20ευρω , μετα αναληψη 20 ευρω και παιρνεις ενα 20 ευρω και μετα αναληψη 100 ευρω και σου βγαζει 2 πενηνταρικα.

Και εγω 4 εικοσαρια βγαζω παντα.

να μη πουμε τι δυνατοτητες δινουν ΑΤΜ στο εξωτερικό.

Την τελευταία επικαιροποίηση στην Εθνική την έκανα κι εγώ μέσω Internet banking, αλλά δεν αφορούσε σε ταυτότητα (μόνο εκκαθαριστικό και βεβαίωση εργοδότη για τον λογαριασμό μισθοδοσίας που έχω, αν θυμάμαι καλά). Ελπίζω να γίνεται επικαιροποίηση και της ταυτότητας ηλεκτρονικά για να μην τρέχεις σε υποκατάστημα.
συτο θελω να μάθω... η ταυτοτητα με καιει πιο πολυ απ ολα.

Ξέρεις που θα μπεις στο internet banking? Για να δεις άμα υποστηρίζεται να στείλεις την νέα ταυτότητα?

Εγώ που είχα αλλάξει ταυτότητα και ήθελα να την δηλώσω στη τράπεζα Πειραιώς, μου είπαν από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση ότι η ταυτότητα είναι το μοναδικό έγγραφο που πρέπει υποχρεωτικά να πας στο κατάστημα για να την περάσουν. Μου ζήτησε να έχω επίσης μαζί μου εκκαθαριστικό εφορίας, λογαριασμό τηλεφώνου, βεβαίωση εργοδότη και την ταυτότητα φυσικά. Έτσι έκλεισα ραντεβού στο κατάστημα και πήγα.

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα παιδια! Ερωτηση για ατοκες δοσεις σε πιστωτικη. Οταν αγορασω κατι πχ 1000 ευρω σε 10 ατοκες δοσεις δλδ 10×100, εχω το μηνα να πληρωνω 100 ευρω. Αν ενα μηνα πληρωσω παραπανω, ας πουμε 200, θα τραβηξει μονο τα 100 και θα κρατησει τα αλλα 100 για την επομενη; Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως και παραπανω απο τη δοση να δινεις, για 10 μηνες θα σου βγαζει 100αρι; Μηπως ειναι ενα κολπο της τραπεζας που πονταρει στο να ξεχασεις ενα μηνα να πληρωσεις, ωστε να τοκιστει το ποσο;