Jump to content

al3x1k0

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5.882
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by al3x1k0

  1. Λήγουν οι πόντοι μου στο go4more. Αν τους κάνω μεταφορά σε 3ο και πάλι πίσω (όπως στην Alpha), θα ανανεωθεί η διάρκεια ισχύος;
  2. Ευχαριστώ θερμά για την ενημέρωση. Για eurobank ξέρει κανείς κάτι;
  3. Οπότε θεωρητικά αν ο λογαριασμός βγαίνει 5 του μήνα και λήγει 30 και εγώ στις 10 του μήνα πληρώσω, υπάρχει άπλετος χρόνος να ενημερωθεί το σύστημα και όλα καλά; Εσύ πόσες μέρες πριν πήγες να πληρώσεις; Αυτό με τη συνολική οφειλή δε το έχω πάθει με την πάγια εξοφλεί απλά το συνολικό ποσό του εκάστοτε λογαριασμού.
  4. Έχει ξανασυζητηθεί παλαιότερα αλλά είπα να φρεσκάρω τη μνήμη μου τώρα που το χρειάζομαι. Έχω χρόνια πιστωτική στην πειραιώς συνδεδεμένη με πάγια εντολή πληρωμής. Λόγω μικρού ορίου με το που βγει ο λογαριασμός τον εξοφλώ την επόμενη εργάσιμη για να έχω το όριο διαθέσιμο. Η πάγια εντολή στη λήξη του λογαριασμού βλέπει ότι έχω εξοφλήσει και δεν τραβάει χρήματα. Τώρα έχω κάρτες και σε Eurobank και εθνική. Θέλω αν κάποιο μήνα χρειαστεί να κάνω το ίδιο. Τι γίνεται σε αυτές; Στην Εθνική δε βρήκα και τρόπο να αφαιρέσω τελείως την πάγια και φοβάμαι ότι θα γίνει μπέρδεμα.
  5. Νέα αίτηση. Δοκίμασε την απλή mastercard μέσω winbank, εμένα έχοντας τη university μου βγάζει προσφορά για δωρεάν συνδρομή και μια μονάδα κάτω επιτόκιο.
  6. Σας ευχαριστώ πολύ αμφότερους για τις άμεσες απαντήσεις! Η επίσκεψη σε κατάστημα δεν είναι πρόβλημα θα το κανονίσω! Ελπίζω το ότι έχει τη μισθοδοσία του στην άλφα να μη μας δημιουργήσει πρόβλημα. Πράγματι έχει χαλάσει πολύ το πρόγραμμα επιβράβευσης αλλά έχει δωρεάν συνδρομή και αρκετά καλή επιστροφή σε κάποια βασικά έξοδα οπότε χαλάλι.
  7. Καλημέρα! Η εν λόγω πιστωτική ισχύει ακόμα για στρατιωτικούς; Θέλω να την προτείνω σε ένα φίλο.
  8. κάργα σε συμφέρει με τόση μηνιαία κατανάλωση και χωρίς ανάγκη συνέπειας για να πάρεις την τιμή. Υπάρχει και δυνατότητα βέβαια να γλιτώσεις τα 7€.
  9. Θα έχουμε κλάμματα και αντρίκια μοιρολόγια. Οπότε πλέον ελληνική κάρτα στο εξωτερικό μόνο μέσω curve.
  10. Στα συν ότι η τιμή ισχύει χωρίς προϋπόθεση συνέπειας. Και 25€ δωροκάρτα σελ. Τα μόνα δύο μείον είναι ότι δεν δίνει χαμηλότερη τιμή στο νυχτερινό και ότι υπάρχουν και λίιιιιιγο οικονομικότερες προτάσεις για τη μέρα (με ΟΤΣ όμως). Συνολικά πολύ τίμιο πακέτο, μπορεί να μη βγει απαραίτητα το απόλυτα φθηνότερο θα ξέρεις όμως τι πληρώνεις.
  11. Νομίζω μου έφαγαν 2-3 εργάσιμες μέχρι να φανώ επικαιροποιημένος.
  12. Θύμισε μου πόσο είχες, πόσο ζήτησες και πόσο πήγε.
  13. Και με μια μόνο χρονιά είχες πρόβλημα; Δεν το κάλυψες με ανάλωση κεφαλαίου από προηγούμενα έτη ή κάτι τέτοιο;
  14. Δεν το κατάλαβα. Εξυπηρέτησες κάποιον φορτώνοντας δόσεις στην κάρτα σου για να εξυπηρετήσεις 3ους; Ή επειδή πήρες δάνειο για να εξυπηρετήσεις άλλον;
  15. Δε βαριέσαι άμα δεν καίγεσαι 2-3 μέρες πάνω κάτω δε λέει τίποτα. Εγώ γι αυτό λέω βγάλτε πιστωτική ή ζητήστε αύξηση ορίου πριν χρειαστεί γιατί τότε θα τρέχετε. Πολλοί δεν με ακούν από τον κοινωνικό περίγυρο και μετά πρήζουν εμένα γιατί αργούν κλπ κλπ.
  16. Αν έχεις νέα ενημερώνεις. Και εμένα όταν μου πει ο φίλος αν εγκρίθηκε και τι όριο θα σου πω.
  17. Μπορεί επειδή έχει μεταφερθεί η μισθοδοσία του σε άλλη τράπεζα.
  18. Σήμερα πήραν και μένα το φίλο μου να στείλει κάποια δικαιολογητικά. Άντε να δούμε...
  19. Και ένας φίλος μου συμπλήρωσε την ονλάιν φόρμα στη Γιούρομπανκ μετά από παρότρυνση μου την περασμένη βδομάδα αλλά τζίφος ακόμα...
  20. Ένα δράμα ζεις και εσύ... Και μετά σου λέει οι πλούσιοι δεν έχουν προβλήματα :rolleyes::lol:
  21. Εκεί πάνω στο 9μηνο ξεμένεις από όριο εεεεε; :lol::lol:
  22. 1.920.000€ εγώ! Κερδίζω τίποτα; :lol:
  23. Από τις 10 τουλάχιστον (αν όχι νωρίτερα) δεν παίζει τίποτα. Τον κακό τους τον καιρό και τον ανάποδο Δευτεριάτικα.
  24. Γράφει και στο σάιτ για δωρεάν συνδρομή για πάντα. Άμα το λέει και η προσυμβατική ενημέρωση όλα καλά. Πάρε αντίγραφο από τα πάντα. Αν γίνει ονλάιν η αίτηση πάλι τα ίδια;
×
×
  • Create New...