Jump to content

zananiro

Members
 • Δημοσιεύσεις

  6.369
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by zananiro

 1. Και εμένα ήρθε σήμερα αναβάθμιση σε 10.0.0.197 με ενημέρωση ασφαλείας Νοεμβρίου. Πολύ καλό που υπάρχει ακόμα υποστήριξη.
 2. Προς το παρόν μέσω των εφαρμογών των τραπεζών (όσες το υποστηρίζουν μέσω HMS). Ισως μελλοντικά με αντίστοιχη υπηρεσία του Google Pay που θα προσφέρεται από την ίδια την Huawei.
 3. Αν συνεχίσει να έχει την ίδια αξιοπιστία σε software και hardware όπως όταν ανήκε στη Huawei, πιστευω θα αποτελεί μια καλή επιλογή.
 4. Ήρθε νέο update 10.0.0.193 με ενημέρωση ασφαλείας Ιουλίου.
 5. Καλή επιτυχία! Και μπράβο για την πολύ καλή δουλειά στο νέο φόρουμ.
 6. Καλή περίπτωση που θα δώσει update και σε αρκετά παλιές συσκευές. Έτσι κάποιος μπορεί να δοκιμάσει πρώτα αν μπορεί να συμβιώσει με το εν λόγω λειτουργικό αν θέλει να παει σε νεώτερη Huawei συσκευή.
 7. Ναυαρχίδα χωρίς 5g δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει σε πωλήσεις. Εκτός και αν έχει την ανάλογη τιμή. Γιατί υποτίθεται ότι κάποιος θα πάρει ναυαρχίδα επειδή είναι future proof και μπορεί να την κρατήσει κάποια χρόνια.
 8. Εγώ δεν το βρίσκω παράλογο. Αν θέλει όντως να επεκταθεί και να κάνει το μεγάλο βήμα εκτός Κίνας με επίσημα δίκτυα, αντιπροσωπείες και service, θα πρέπει οι συσκευές που πούλα να προορίζονται για συγκεκριμένα regions. Έτσι κάνουν όλες οι μεγάλες εταιρίες. Πχ αν πάρεις ένα Huawei, Samsung, LG από Κίνα και προορίζεται για την αγορά της Κίνας, δεν είναι το ίδιο λειτουργικό με ένα που προορίζεται για Ευρώπη.
 9. Με Hotmail εμένα μου έρχονται κανονικά, απλά πάνε στα spam.
 10. Καλησπέρα παιδιά. Μέσω paf από eurobank σε εθνική έχει χρέωση? Αν ναι, είναι μέχρι κάποιο ποσό δωρεάν ώστε να σταλούν τμηματικά?
 11. Για δώσε λίγες πληροφορίες παραπάνω. Από Κίνα ή ευρωπαϊκή αποθήκη? Μέθοδο αποστολής?
 12. Μπράβο στους διαχειριστές του myphone που επανέφεραν το Tapatalk! Γενικά μπράβο για την όλη αναβάθμιση του φόρουμ!
 13. Βάζεις @ και χωρίς κενό μετά γράφεις το nickname.
 14. Το παλεύει και μπράβο της. Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό που προσπαθεί να κάνει. Επίσης είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η εγκατάσταση harmony OS είναι προαιρετική στις υπάρχουσες συσκευές, αν θέλει ο χρήστης την εγκαθιστά. Οπότε δεν ξέρω αν τα 70 εκατομμύριασε σε 3 μηνες είναι μικρός αριθμός. Τέλος, το ότι θα δοθεί ως update ακόμα και σε συσκευές πενταετίας, θα δώσει την ευκαιρία στους υπάρχοντες χρήστες Huawei συσκευών να το δοκιμάσουν ώστε να έχουν μια άποψη αν μπορούν να συμβιώσουν με το οικοσύστημα σε περίπτωση που επιθυμούν να αγοράσουν μια νεώτερη συσκευή Huawei. @evris2013 αναφέρεται στα ήδη υπάρχοντα μοντέλα Honor, όχι σε αυτά που θα κυκλοφορήσουν μελλοντικά όπως το Honor 50 και θα έχουν gms.
 15. Το συνολικό ποσό δόσεων που έχεις θα πρέπει να είναι μικρότερο από το διαθέσιμο υπόλοιπο. Αν δεν έχεις και άλλες δόσεις από προηγούμενες αγορές τότε έχεις 3600 για δόσεις, αν έχεις τότε είναι μικρότερο από 3600.
 16. Το θα πει δεν χρειάζεται το Tapatalk? Η εμπειρία χρήσης του Tapatalk με κινητό δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο, όσο τακτοποιημένη και να είναι η mobile έκδοση ενός φόρουμ. Επίσης δεν χρησιμοποιούμε το Tapatalk μόνο για το myphone, οπότε είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο. Θα συμφωνήσω ότι χρειάζεται λίγος χρόνος να τακτοποιηθουν τα πράγματα στο νέο myphone, είναι λογικό κάποια πράγματα να μην δουλεύουν ακόμα όπως πρέπει. Έχει γίνει πολύ δουλειά και αξίζει μπράβο στα παιδιά. Από την προηγούμενη έκδοση προσωπικά προτιμώ την νέα.
 17. Ήρθε update 10.0.0.190. Περιλαμβάνει ενημέρωση ασφαλείας Απρίλη και 2-3 ακόμα καινούργιες προσθήκες.
 18. 3x zoom The sun and the sea by zananiro, on Flickr The Island by zananiro, on Flickr
 19. Believe Me: The Abduction of Lisa McVe (2018), δραματική. https://m.imdb.com/title/tt9072202/ Ταινία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα (υπάρχει και στο Netflix). Μια νεαρή έφηβη που βιώνει οικογενειακή βία απαγάγεται. Καταφέρνει όμως να πείσει τον απαγωγέα της να την αφήσει ελεύθερη. Κανένας όμως δεν πιστεύει την ιστορία της εκτός από έναν ντετέκτιβ ο οποίος υποψιάζεται ότι πίσω από αυτήν την απαγωγή κρύβονται πολλά περισσότερα. Ενδιαφέρουσα ιστορία δεδομένου ότι βασίζεται και σε αληθινά γεγονότα. 6.5/10 από εμένα.
 20. Βλέπω εσύ έχεις δυνατό nickname :) By the way, στο soundtrack του Fast and furious 9 που κυκλοφόρησε έχει remix του Breathe!
 21. Αν σου άρεσε το Get out, ρίξε μια ματιά και το skeleton key σε περίπτωση που δεν το έχεις δει. https://m.imdb.com/title/tt0397101/
×
×
 • Create New...