Jump to content

zananiro

Members
 • Δημοσιεύσεις

  6.371
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

 • Περιοχή
  Gafaloupoli

zananiro's Achievements

 1. They live (1988), Sci-fi. https://m.imdb.com/title/tt0096256/ Από τις πιο Cult ταινίες των 80s και από τις λίγες που μου έχουν μείνει ανεξίτηλες στην μνήμη από την παιδική ηλικία. Για κάποιο λόγο έφαγα φλασιά και την ξαναείδα και είπα να την αναφέρω για όποιον δεν την γνωρίζει. Ένας περιπλανώμενος ανακαλύπτει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που όταν τα φορά βλέπει στον κόσμο όπως πραγματικά είναι: τόσο τα μέσα ενημέρωσης όσο και η κυβέρνηση περνούν υποσυνείδητα μηνύματα στον κόσμο που έχουν στόχο να τον κρατήσουν υποτονικό και υπάκουο. Και επίσης με τα γυαλιά βλέπει το πραγματικό πρόσωπο φαινομενικά κανονικών ανθρώπων. O πρωταγωνιστής παλεύει για να απελευθερώσει την ανθρωπότητα από αυτούς που προσπαθούν να ελέγξουν το μυαλό των ανθρώπων. Μην περιμένετε εφέ, ερμηνείες κλπ, αλλά τα μυνηματα της ταινίας είναι πολύ επίκαιρα, μια προειδοποίηση για την κοινωνία όπως έγινε σήμερα, και από τις πιο Cult ταινίες των 80s.
 2. Αν δεν είχε φάει το ban αυτή τη στιγμή η huawei θα ήταν #1 θεωρώ. Σε κάμερα βέβαια ακόμα και έτσι οι ναυαρχίδες της είναι από τις κορυφαίες. Αλλά ναυαρχίδα χωρίς 5g και σε αυτήν την τιμή δυστυχώς δεν θα πάει πουθενά και νομίζω το ξέρει και η ίδια εταιρία. Απλά θεωρώ ότι ακόμα βγάζει κινητά στην Ευρώπη ώστε να υπάρχει στον χάρτη σε περίπτωση που τουλάχιστον αρθεί το ban σε επίπεδο hardware. Για την έλλειψη gms δεν θα σχολιάσω γιατί είναι θέμα υποκειμενικό και η εταιρία το προσπαθεί αρκετά με ποιοτικά υποκατάστατα σε βαθμό που για κάποιους χρήστες το τηλέφωνο να είναι πλήρως λειτουργικό.
 3. Και εμένα ήρθε σήμερα αναβάθμιση σε 10.0.0.197 με ενημέρωση ασφαλείας Νοεμβρίου. Πολύ καλό που υπάρχει ακόμα υποστήριξη.
 4. Προς το παρόν μέσω των εφαρμογών των τραπεζών (όσες το υποστηρίζουν μέσω HMS). Ισως μελλοντικά με αντίστοιχη υπηρεσία του Google Pay που θα προσφέρεται από την ίδια την Huawei.
 5. Αν συνεχίσει να έχει την ίδια αξιοπιστία σε software και hardware όπως όταν ανήκε στη Huawei, πιστευω θα αποτελεί μια καλή επιλογή.
 6. Ήρθε νέο update 10.0.0.193 με ενημέρωση ασφαλείας Ιουλίου.
 7. Καλή επιτυχία! Και μπράβο για την πολύ καλή δουλειά στο νέο φόρουμ.
 8. Καλή περίπτωση που θα δώσει update και σε αρκετά παλιές συσκευές. Έτσι κάποιος μπορεί να δοκιμάσει πρώτα αν μπορεί να συμβιώσει με το εν λόγω λειτουργικό αν θέλει να παει σε νεώτερη Huawei συσκευή.
 9. Ναυαρχίδα χωρίς 5g δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει σε πωλήσεις. Εκτός και αν έχει την ανάλογη τιμή. Γιατί υποτίθεται ότι κάποιος θα πάρει ναυαρχίδα επειδή είναι future proof και μπορεί να την κρατήσει κάποια χρόνια.
 10. Εγώ δεν το βρίσκω παράλογο. Αν θέλει όντως να επεκταθεί και να κάνει το μεγάλο βήμα εκτός Κίνας με επίσημα δίκτυα, αντιπροσωπείες και service, θα πρέπει οι συσκευές που πούλα να προορίζονται για συγκεκριμένα regions. Έτσι κάνουν όλες οι μεγάλες εταιρίες. Πχ αν πάρεις ένα Huawei, Samsung, LG από Κίνα και προορίζεται για την αγορά της Κίνας, δεν είναι το ίδιο λειτουργικό με ένα που προορίζεται για Ευρώπη.
 11. Με Hotmail εμένα μου έρχονται κανονικά, απλά πάνε στα spam.
 12. Καλησπέρα παιδιά. Μέσω paf από eurobank σε εθνική έχει χρέωση? Αν ναι, είναι μέχρι κάποιο ποσό δωρεάν ώστε να σταλούν τμηματικά?
 13. Για δώσε λίγες πληροφορίες παραπάνω. Από Κίνα ή ευρωπαϊκή αποθήκη? Μέθοδο αποστολής?
 14. Μπράβο στους διαχειριστές του myphone που επανέφεραν το Tapatalk! Γενικά μπράβο για την όλη αναβάθμιση του φόρουμ!
×
×
 • Create New...