Jump to content

tsoureki4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    73
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tsoureki4

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

tsoureki4's Achievements

  1. Δεν ξερω πως ακριβως να περιγραψω το προβλημα συνδεσης που εχω μεταξυ buds pro, s21 ultra και watch 5 pro bluetooth. Ποια ειναι ακριβως η φιλοσοφια συνδεσης αυτων των 3? Πολλες φορες χανω την συνδεση των ακουστικων με το ρολοι. Οταν πραγματοποιω εξερχομενη κληση ειτε απο το ρολοι ειτε απο το κινητο με τα ακουστικα στ αυτια δεν περναει ο ηχος απο τα buds. Υποτιθεται λεει οτι τα ακουστικα θα κανουν αυτοματα switch στη συσκευη απο την οποια θα καλεσεις/δεχθεις την κληση. Καποιες φορες γινεται καποιες οχι. Εγω θελω πολυ απλα οπως εκανα πριν αγορασω το ρολοι, με το που εβαζα τα ακουστικα στ αυτια απευθειας υπηρχε συνδεση με το κινητο. Τωρα που μπηκε και το ρολοι στη μεση δημιουργειται ενα θεμα.
  2. Μονο σε συνδεση διατιθεται η multisim. Για το 2 συν 1 δε γνωριζω. Παντως η φιλοσοφια ειναι οτι δουλευουν ολες μαζι. Για whatsup υπαρχει το twimsim το οποιο βεβαια δεν υποστηριζει esim.
  3. Αυτο εχει να κανει με την καθημερινοτητα του καθενος. Αλλωστε γι αυτο υπαρχει bluetooth και lte μοντελο. Η φυση της δικης μου δουλειας, εξυπηρετει ενα τετοιο ρολοι, ωστε να μην εχω συνεχεια επανω μου ενα κινητο. Γι αυτο το λογο θα με ενδιεφερε η γνωμη καποιου που το εχει.
  4. Καλησπερα σε ολους τους φιλους! Με ενδιαφερει σαν αγορα το 5 pro lte. Επειδη θελω να το δουλευω αρκετα χωρις το κινητο(s21 ultra), εψαξα το θεμα με την esim. Εχω cosmote whatsup, οποτε αποκλειω την δυνατοτητα multisim μιας και υποστηριζει μονο συμβολαια. Η twin sim απο την αλλη οπως μου ειπαν δεν υποστηριζει ακομα esim. Αρα η λυση ειναι μια. Δευτερο νουμερο στο ρολοι πραγμα που δεν εχει νοημα αφου το κυριο νουμερο το εχω πανω απο 15 χρονια κ το ξερουν ολοι. Σκεφτηκα τη λυση της εκτροπης κλησεων στο νεο νουμερο. Το εχει κανει καποιος ετσι? Η χρηση χωρις κινητο ειναι πρακτικη? Δεν αναφερομαι στο κομματι της ασκησης, αλλα κυριως σε κλησεις μνμ ειδοποιησεις κλπ. Ευχαριστω.
  5. Ναι, απλα η multisim ειναι μονο για συμβολαια κινητης με 5 ευρω επιπλεον το μηνα. Δεν ισχυει για whatsup και καρτοσυμβολαιο. Η esim δεν υποστηριζεται απο την υπηρεσια twin sim ακομα, οπως με ενημερωσε προσφατα η cosmote.
  6. Αλλα κανει μισες δουλειες η cosmote, διοτι αν θες να εχεις ιδιο νουμερο σε κινητο και ρολοι(που ειναι κ το πιο λογικο), δε μπορεις, γιατι το twin sim δεν υποστηριζει esim, παρα μονο φυσικη sim, την οποια το ρολοι δεν παιρνει.
  7. Μου ειπαν στον Γερμανο οτι με twin sim μπορει να γινει και σε whatsapp, η μια συσκευη θα ειναι κλειστη ομως. Ωστοσο δεν υποστηριζεται ακομα με esim. Περιμενουν μεσα στον Οκτωβριο λενε...
  8. Αφορα μονο συμβολαια δυστυχως.
  9. Περιμενω και γω να ξεκολλησει το θεμα, ωστε να μπορεσω να παρω το samsung watch 5 lte. Εχω whatsapp. Ακουω multisim, twinsim, ενας χαμος και τιποτα ακομα στην Ελλαδα. Ειμαι κατοχος s21 ultra και θελω να εχω το ιδιο νουμερο στο ρολοι με το κινητο.
  10. Σκεφτομαι να το αγορασω αλλα θελω την Snapdragon εκδοση και απαραίτητα unlock bootloader και root. Το βρηκα στα 1050 ευρω για την 12gb 256gb στο wondamobile πολυ αξιοπιστο μαγαζι. Τα ελληνικά μαγαζια εχουν μονο exynos και αρκετα ακριβοτερα. Η ερωτηση μου ειναι πως ειναι το ζουμ μεταξυ 1.1x και 9.9x; Απο 3x μεχρι 9.9x υπάρχει καλο αποτέλεσμα με τον 3x telephoto φακό. Ευχαριστώ
  11. Καλησπερα και Χριστος Ανεστη σε ολους! Εχω ενα θεμα με τις κλησεις. Οι αναπαντητες δεν εμφανιζονται στη lockscreen παρα μονο οταν ξεκλειδωσω το κινητο, με αποτελεσμα αν καμια φορα δεν ακουσω την κληση δε θα καταλαβω οτι με επαιρναν αν απλα φωτισω την οθονη. Εχει συμβει σε καποιον;
  12. Υπαρχει κανεις φιλος που προσπαθησε να συνδεσει τα buds με samsung tv? Εχω την q55t μοντελο 2020, αλλα δε τα βρισκει στην αναζητηση bluetooth συσκευων. Εν τω μεταξυ στο site της samsung για το συγκεκριμενο θεμα εχει οδηγιες για smart tvs μεχρι 2019 μοντελο. Περιεργο. Ισως σε κανενα update μπουν.
  13. Εχει τυχει σε κανεναν στα notification->brief pop up settings, στο style αρκετα να μη δουλευουν στο preview ή να κανουν ακριβως το ιδιο πραγμα; Κανενα δεν κανει την κινηση φιδακι. Και το wave και το bubble πχ απλα δημιουργουν ενα φωτισμο συνεχομενο. Δεν εχω βαλει sim ακομα για να το τεσταρω με καποιο sms ας πουμε, δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο. Solved: ειχα κλεισει τα animations απο τις ρυθμισεις του developer.
×
×
  • Create New...