Jump to content

minast

Members
 • Δημοσιεύσεις

  4.511
 • Εγγραφή

 • Days Won

  1
 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by minast

 1. Ναι. Πρόσεξε όμως: Τα σκοτεινά σημεία φθείρονται λιγότερο, αλλά σε μία οθόνη που δείχνει συνέχεια έντονες αντιθέσεις σκοτεινού/φωτεινού (πχ εικονίδια), πιθανό burn-in θα είναι πιο εμφανές αν φορτώσεις πχ μία ομοιόμορφη γκρίζα οθόνη.
 2. Θεωρούν ότι σε έχουν σίγουρο, γιατί έχεις εκεί το σταθερό... Στη θέση σου θα έκανα φορητότητα, αλλά μπορείς να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με τμήμα διακοπών μήπως σου κάνουν καλύτερη προσφορά.
 3. Πιθανόν να μπορείς να τον αφαιρέσεις από τους εξουσιοδοτημένους εμπόρους στο ίδιο το paypal.
 4. Άλλες παράμετροι επιλογής; Ξεκίνα από το Galaxy Tab S8+.
 5. Η πρόσθετη εκδίδεται στο όνομα του άλλου προσώπου, αλλά βάσει της δικής σου αίτησης. Ουσιαστικά εξουσιοδοτείς κάποιον να χρεώνει την πιστωτική σου, στο όνομά του. Τα !30€/χρόνο είναι συνήθης συνδρομή για τις "απλές" κάρτες.
 6. Από την περιγραφή το πιθανοτερο είνα να πρόκειται για τυχαίο κόλλημα. Εάν το ξανακάνει, υποψιάζεσαι πρόβλημα συσκευής και κοιτάς διαγνωστικά ή και service.
 7. Επειδή έχει λίγη σημασία και η σημειολογία: Δεν είναι "πρόστιμο", απλά δεν έλαβες αρχικά το σύνολο της έκπτωσης που δικαιούσαι, εφόσον δεν συμπλήρωσες όλο το ποσό ηλεκτρονικών αγορών που έκανες. Όπως είπε και ο @testatos, μπορείς να συμπληρώσεις ό,τι ποσό θέλεις, εφόσον μπορείς να το τεκμηριώσεις.
 8. Εάν βλέπεις την "αυτόματη" τιμή, ζήτα να σε καλέσουν, θα σου κόψουν κάτι ακόμα. Εάν δεν έχεις το συμβόλαιο εύκαιρο για να ελέγξεις τον πίνακα με τις χρεώσεις πρόωρης διακοπής, μπορείς να τους ρωτήσεις και τηλεφωνικά. Πάντως τον τελευταίο μήνα πάντα έχει μηδενιστεί. Εγώ πρόσφατα ανανέωσα έτσι μία Vodafone VDSL με ακριβώς την ίδια τιμή που είχα πριν.
 9. minast

  5G NR

  n78: 3500 MHz n28: 700 MHz
 10. minast

  Wind 4G

  Αν υπολογίσεις και τα σταθερά, με τα τρέχοντα νούμερα είναι ήδη δεύτερη η Nova/Wind. Εάν κυνηγήσει και τις συνδυαστικές σταθερό/τηλεόραση/κινητό, δεν το βλέπω δύσκολο. Απλά για την κινητή θα ήταν καλό να είχε λίγο παραπάνω φάσμα.
 11. Ποτέ μη λες ποτέ 😉 Ολόκληρες εταιρείες αλλάζουν παρόχους και προγράμματα, παρ' όλο που έχουν στηρίξει όλη τους την επιχειρησιακή διαδικασία πάνω στις ιδιαιτερότητες των τηλεπικοινωνιακών τους παροχών.
 12. Είμαστε εκτός θέματος, αλλά αυτή η προσφορά του eshop εξαντλήθηκε την 1η μέρα 😉
 13. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Cosmote, τα "παλιά" προγράμματα με 420' λεπτά προς κινητά επιδέχονται αναβάθμιση. Τα νέα με 500' ή απεριόριστα προς κινητά, όχι. Το δικό σου δεν ξέρω σε ποια κατηγορία ανήκει. Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά της γραμμής, την ίδια διαδρομή χαλκού έχεις με όλες τις εταιρείες. Ο ΟΤΕ έχει λίγο περισσότερη ευχέρεια σε πιθανές βλάβες γιατί του ανήκει ο χαλκός, αλλά εάν έχεις αξιόπιστη γραμμή παίζει πολύ μικρό ρόλο σε ποιον πάροχο είσαι... Από δίκτυο κορμού η Wind έχει αναβαθμίσει σημαντικά και είναι άμεσα συγκρίσιμο με του ΟΤΕ.
 14. Τα δύο προφίλ που χρησιμοποιούνται για VDSL/vectoring είναι 17a και 35b. Το πρώτο δίνει εμπορικά προγράμματα έως 100Mbps, το δεύτερο δίνει και 200Mbps. Όλες οι πρόσφατες καμπίνες υποστηρίζουν το δεύτερο, αλλά υπάρχουν παλιότερες που δεν έχουν αναβαθμιστεί και "τερματίζουν" στα 100.
 15. Οι περισσότεροι στο φόρουμ θέλουμε να έχουμε ΕΜΕΙΣ την επιλογή του ρυθμού κατανάλωσης δεδομένων. Όσο και να το ωραιοποιείς, η απόφαση δεν είναι του παρόχου και δεν είναι νόμιμο να την λάβει.
 16. Δεν είναι δουλειά του παρόχου να "επιλέγει" για λογαριασμό του χρήστη την ταχύτητα της εφαρμογής.
 17. Μία παρατήρηση πάντως, γιατί ο ΟΤΕ δεν κάνει τα παραπάνω μόνο από μεράκι: Χέρι στο κουτί του ΟΤΕ που έβαλε ο τεχνικός, μπορεί να βάλει μόνο... ο ΟΤΕ 😉 Επίσης είναι ευθύνη του ΟΤΕ να κρατάει το δίκτυο σε καλή κατάσταση.
 18. Γνωρίζω αντίστοιχη περίπτωση σε Πειραιώς, δεν ήθελαν να αντιλογίσουν την συνδρομή παρά την μεγάλη χρήση, και ο χρήστης επέλεξε να ακυρώσει την κάρτα, παρότι πλήρωσε και την συνδρομή 🤔
 19. Συμπάθα με που βαριέμαι να το δω, αλλά τα δύο σετ στοιχείων που χρειάζεται να υποκλέψουν είναι τα στοιχεία πρόσβασης web banking και επιπλέον τα στοιχεία ταυτοποίησης 2FA (Viber ή SMS με SIM swap). Κάποιες φορές το κάνουν με το γνωστό phishing, κάποιες άλλες με κακόβουλο λογισμικό που τα κλέβει απευθείας από το κινητό.
 20. Όπως και να το κάνεις, είναι πιο βολικό να το περνάς στα έξοδα, να εκδίδεται "λογαριασμός" με τη διεύθυνση της επιχείρησης κλπ. Νομίζω ότι πιο πολύ είναι θέμα γραφειοκρατίας, παρά κόστους. edit: επειδή αμέλησα να απαντήσω, προσωπικά η παραπάνω προσφορά μου φαίνεται ελκυστική.
 21. Δεν καταλαβαίνω πώς το εννοείς. Για ενδοκοινοτικές συναλλαγές εφαρμόζεται ο ΦΠΑ της χώρας προορισμού. Πχ εάν αγοράσει κάτι μία εταιρεία της Κύπρου από Ελλάδα, θα αφαιρεθεί ο ΦΠΑ της Ελλάδας αλλά θα εφαρμοστεί ο ΦΠΑ της Κύπρου. Στη συνέχεια, ο Κυπριακός ΦΠΑ που πλήρωσε ο αγοραστής, θα συμψηφιστεί με τον Κυπριακό ΦΠΑ που έχει εισπράξει.
×
×
 • Create New...