Jump to content

minast

Members
 • Δημοσιεύσεις

  5.174
 • Εγγραφή

 • Days Won

  1
 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by minast

 1. Εάν ποτέ σε ελέγξουν (οσοδήποτε απίθανο και να είναι αυτό), θα στα φορολογήσουν ως δωρεά (και πρόστιμο). Υπάρχουν αρκετοί πιο τυπικοί τρόποι να γίνει καλύτερα η δουλειά, ακόμη και με τους περιορισμούς που θέτει. Πχ μπορεί να φορτώσει μία προπληρωμένη κάρτα και να πληρώσει με αυτήν.
 2. Ναι, μετά την αλλαγή της εφαρμογής έχουν χαλάσει οι ημερομηνίες που δείχνει. Δεν ισχύουν οι λάθος, περιμένουμε διόρθωση.
 3. Εάν δεν κάνεις τίποτα, δεν ανανενώνεται - μετατρέπεται σε αορίστου χρόνου και μπορείς να φύγεις όποτε θέλεις. Είναι πιθανόν να αυξηθεί και η τιμή. Εάν διανύεις τον τελευταίο μήνα, ήδη μπορείς να ξεκινήσεις φορητότητα χωρίς πέναλτι - ή ανανέωση εάν είσαι ευχαριστημένος.
 4. https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/20240301-timologiakes-allages-kartokinitis
 5. Ε, λογικά η πρώτη είναι το κλασικό "Notes" για να κρατάς σημειώσεις, απλά πήρε και το "Hyper OS" μπροστα. Στο MIUI είχε το ίδιο εικονίδιο. Το δεύτερο δεν μου λέει κάτι, γιατί δεν έχω πάρει ακόμα Hyper OS. Το πλήρες όνομα φαίνεται; Δεν χάνεις τίποτα να το τρέξεις και μετά να το σκοτώσεις, system app είναι.
 6. minast

  5G NR

  Πάντως με το κτίριο του ΟΤΕ δίπλα, είναι από τις πρώτες που παίρνουν αναβαθμίσεις... Επίσης, πείτε Λιοντάρια να καταλάβει και κανένας 😛
 7. minast

  Xiaomi 13T

  Εξαρτάται σε τι χρήματα το βρίσκεις. Για ~380€ τελική που το πήρα μετά την επιστροφή Eurobank, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πολύ τίμιο hardware για τα χρήματά του και πολύ καλή απόκριση και σταθερότητα. Δεν έχω άποψη για Hyper OS, αλλά ούτως ή άλλως δεν θα βιαστώ να αναβαθμίσω.
 8. Δύσκολο να το αντικαταστήσουν, το λέει κι η ίδια ότι στην Ελλάδα είναι πολύ δυνατό brand... Απλά θα γίνουν λίγο πιο δημιουργικοί για το πώς ενσωματώνουν το Telekom 😉 Κατά τα άλλα, δεν νομίζω ότι ο Νεμπής δεν κατανοεί τα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας. Πριν ήταν στην Κροατία, που δεν την λες και πλούσια. Όπως είπε και η Dominique, θα φέρει δικό του στυλ διοίκησης 😄
 9. Τικάρει όλα τα κουτάκια, αλλά θα περιμένω να δω εντυπώσεις πρώτα...
 10. Τώρα που έκοψαν τις extra SIM από το Unlimited, κάνουν και καλύτερες τιμές... 🤔
 11. E, Δημόσια δεν είναι, Ηλεκτρισμού δεν είναι... Μόνο το Επιχείρηση έμεινε 😛
 12. Από τη στιγμή που φαίνεται διαθεσιμότητα, μπορείς να κάνεις αίτηση. Θα κανονιστεί ραντεβού μεταξύ εργολάβου και εκπροσώπου του κτιρίου/διαχειριστή για να αποφασιστεί η όδευση των ινών, και σε πρώτο στάδιο θα υλοποιηθεί η κάθετη καλωδίωση (από το δρόμο μέχρι το floorbox κάθε ορόφου). Θα πρέπει να "φυσήξουν" και ίνα από την καμπίνα, εάν δεν έχει ήδη γίνει. Μετά την ολοκλήρωση της κάθετης, σε συνεννόηση με τον κάθε αιτούντα θα γίνει και η οριζόντια (από το floorbox έως το σημείο τερματισμού μέσα στο σπίτι). Στη συνέχεια θα έρθει τεχνικός για την ενεργοποίηση. Όπως είπαμε και στο άλλο θέμα, όλα αυτά είναι χωρίς χρέωση, και μπορεί να γίνουν ακόμη και την ίδια μέρα. Εξοπλισμό μπορεί να σου στείλουν ταχυδρομικά, ή να κρατάει ο τεχνικός τη μέρα της ενεργοποίησης.
 13. minast

  5G NR

  Για την ώρα οι εγκαταστάσεις FTTH γίνονται χωρίς χρέωση από τους παρόχους, αν και υπάρχει και το Smart Readiness που επιδοτεί προετοιμασία εγκατάστασης για οπτική.
 14. Εφόσον έχετε ήδη Cosmote, γιατί δεν παίρνετε άλλο ένα να τα βάλετε σε One, για να έχετε και απεριόριστα μεταξύ σας;
 15. Τι σε κάνει τόσο σίγουρο ότι η παλιά και η καινούργια μιλάνε με την ίδια βάση; Εάν ήταν απλά να αλλάξουν το interface, θα δούλευε ήδη. Όπως λέει και του ξουράφι του Occam, η απλούστερη ερμηνεία είναι συνήθως η σωστή 😉
 16. Καλά, κι εσύ πήγες 0-100 σε 1" 😛 Είναι τεράστιο νοητικό άλμα ότι χάθηκαν δεδομένα. Το πιο πιθανό είναι όπως είπε και ο @paanos ότι κάποια μετάπτωση δεδομένων δεν έγινε πλήρως. Για κάποιον που δεν έχει χρειαστεί να δει κάτω από το καπώ, μπορεί να μοιάζει σχετικά απλό, αλλά στην πράξη τα πληροφοριακά συστήματα όλων των μεγάλων εταιρειών (ειδικά με ιστορικό εξαγορών και συγχωνεύσεων) είναι ένα αμάλγαμα τεχνολογιών και βάσεων, που δεν κάνει καθόλου τετριμμένο να στήσεις κάτι νέο πάνω τους. Θυμάμαι και στη Vodafone ότι για πολλούς μήνες μετά την απορρόφηση της Cyta έπρεπε να μιλάω με χωριστούς τεχνικούς για τις εταιρικές που δεν είχαν ακόμα μεταπέσει, γιατί οι άλλοι δεν είχαν ακόμα πρόσβαση.
 17. Βρίσκω λογικό το τέλος πρόωρης διακοπής, το οποίο προβλέπεται από τη σύμβαση. Δεν βρίσκω καθόλου λογικό το τεράστιο διάστημα για τη διακοπή. Σου έδωσαν κάποια εξήγηση; Στη θέση σου θα έπαιρνα ένα τηλέφωνο σε ΕΕΤΤ να δω τι γνώμη έχουν...
 18. Πολύ χρήσιμο σε όσους έχουν απεριόριστα 😛
 19. Μήπως θα έπρεπε να γράφει ≥ 400mm;
 20. Πλέον δεν έχει αλλαγή στην τιμή ο έντυπος λογαριασμός. Παλιότερα, σε σύνδεση που έπαιρνε έντυπο ήταν διαθέσιμος και ο ηλεκτρονικό, δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει κάτι.
 21. Με σιγουριά μπορώ να απαντήσω το τελευταίο: Αυτό που έχω δει εγώ είναι έξω από το κατάστημα, εντελώς όμοιο με τα ντουλάπια του Box Now (απλά σε γκρι).
 22. Δεν έχεις άδικο, αλλά είναι ακόμα χειρότερο όταν σε υποχρεώνουν να πας να στηθείς σε ουρά στο κατάστημα στο περιορισμένο ωράριό του...
 23. Η ΕΕΤΤ γενικά δεν λύνει το πρόβλημα του πολίτη, αλλά μπορεί να βάλει πρόστιμα ή να αλλάξει κανονισμούς. Χρειάζεται να την συμπεριλαμβάνουμε σε τέτοιες συζητήσεις ως μέσο πίεσης, αλλά από εκεί δεν περιμένουμε κάτι. Ο φορέας που συνήθως βοηθάει τον πολίτη είναι ο ΣτΚ, μάλιστα είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο να μην απαντήσει σε καταγγελία. Δεν έχει εφαρμοστικό ρόλο όπως η ΕΕΤΤ, αλλά η γνωμοδότησή του, παρότι δεν είναι δεσμευτική, είναι νομικά τεκμηριωμένη, δημοσιεύεται σε περίπτωση που δεν ακολουθείται και έχει βαρύτητα για τους εμπλεκόμενους, ενώ μπορεί να αξιοποιηθεί ακόμη και σε περίπτωση δικαστικής αξίωσης. Κάτι δεν δούλεψε καλά στην περίπτωση σου, κρίμα.
 24. Από αντίστοιχη πρόσφατη συνεννόηση, ο εκπρόσωπος έλεγε ότι τα 100€ παραμένουν χωρίς ανανέωση. Μένει να το δούμε. Τα 24,60€ ή 26,6€ για το σταθερό που αναφέρετε για τι ταχύτητα είναι;
×
×
 • Create New...