Jump to content

minast

Members
 • Posts

  4,159
 • Joined

 • Feedback

  0%

Everything posted by minast

 1. Ξέρει κανείς ποια ακουστικά έχει βγάλει η πρώην Plantronics νυν Poly μετά τα Edge και 3200; Είδα ότι το 3200 είναι End-of-Life, αλλά δεν έχω προλάβει να βρω με τι το αντικατέστησαν...
 2. Πες κάτι που πηγαίνει σε άνθρωπο, πχ "λάθος χρέωση".
 3. Δεν υπάρχει "παλιό", έχει αντικατασταθεί από αυτό που βλέπεις. Το φόρουμ είναι ίδιο, το λογισμικό που τρέχει από πίσω έχει αλλάξει.
 4. Εγώ προτείνω να δεις λίγο πιο χαλαρά ορισμένες προκαταλήψεις που φαίνεται να έχεις. Καταρχήν, δεν έχει να κάνει με τσαμπουκά η διεκπεραίωση της φορητότητας μετά από 14 μέρες. Είναι δημοσιευμένη με ΦΕΚ διαδικασία που θεσμοθέτησε η ΕΕΤΤ, επειδή (με υπαιτιότητα των παρόχων) χάνονταν πολλές ανθρωποώρες και χρήματα με φορητότητες και υπαναχωρήσεις. Το sfbb.gr, ακόμη κι αν έχει αντλήσει χρήματα από ΕΕ, είναι κατ' εξοχήν Εθνικό πρόγραμμα, θα μπορούσαν τα χρήματα να έχουν αξιοποιηθεί διαφορετικά. Με παραξενεύει πάντως ότι φαίνεται να έχεις διαθεσιμότητα FTTB μόνο από Cosmote, Wind. Έχεις ελέγξει διαθεσιμότητα από sfbb.gr και δεν έχει Vodafone; Επίσης η Wind σήμερα έχει μεγάλη διαφορά από την Wind του παρελθόντος, και έχει αυξήσει τόσο τη σύνδεσή της με GR-IX, όσο και με το εξωτερικό. Επίσης έχουν εκλείψει φαινόμενα περίεργων χρεώσεων που την ταλάνιζαν κάποτε. Όπως και να έχει, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα FTTB, και μάλιστα με το ίδιο κόστος μιας VDSL, θα πρότεινα αυτό χωρίς δεύτερη σκέψη. Εξάλλου θέλει κάποιους μήνες να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.
 5. Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Αυτή την υποψία είχα, αλλά ήταν αντικρουόμενες οι απόψεις 😉
 6. Ταυτόχρονα stand-by ναι. Όταν μιλάς στη μία, δεν θα δουλεύει η άλλη.
 7. Ακόμη κι αν τα βάλεις, θα προλάβεις να καταναλώσεις και τα δύο; Γιατί δεν περιμένεις να το κάνεις διαδοχικά;
 8. Προς το παρόν μόνο Alpha. Αναμένεται Eurobank. Παίζουν και μη συστημικοί όπως Viva, Revolut, κ.α. Έχω την εντύπωση ότι η ταυτοποίηση γίνεται στο κινητό (πχ με βιομετρικά). Δεν είμαι βέβαιος ότι θα ζητήσει PIN το POS, αλλά ας το επιβεβαιώσει και κάποιος που έχει προλάβει να το χρησιμοποιήσει.
 9. Μπορείς να κατεβάσεις το zip και να την βάλεις χειροκίνητα, αλλά εάν περιμένεις λίγες μέρες θα στην ξαναδείξει.
 10. Ό,τι είπε ο παραπάνω, με την προϋπόθεση ότι έχεις ανανεώσει από τις 16/08.
 11. Οι προεπιλογές ήταν 21 και 28 μέρες, αντίστοιχα.
 12. Ο,τι πρέπει για τα εγκαίνια του νέου site/forum! Ευχαριστούμε 😉
 13. Το 2ο δείχνει εξαντλημένο. Παρ' όλα αυτά, είναι αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους, και είναι καλό να αποφασίσεις ποιο από τα δύο σε εξυπηρετεί μορφολογικά. Το πρώτο ήταν 14", 2 σε 1 και το 2ο 15" κλασικό laptop, αλλά με λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά σε κάποια επιμέρους (πχ γραφικά, αποθηκευτικό χώρο). Προσωπικά θα επέλεγα το 14" λόγω φορητότητας. Έλεγξε τι γίνεται με τη RAM του, σε ένα μέρος λέει 8GB, σε άλλο 16GB.
 14. Έλεγξε τα δικαιώματα που έχει η εφαρμογή mail και ειδικά αποθηκευτικό χώρο. Εάν είναι σωστά, αφαίρεσε και ξαναπρόσθεσέ τα.
 15. Πάντως όσοι έχω διαβάσει να έχουν προβλήματα μετά την αλλαγή, ήταν με hotmail, επίσης έχω δει αντίστοιχα προβλήματα και σε διπλανό φόρουμ με διευθύνσεις hotmail. Επίσης δεν είπε κανείς ότι "δεν το δέχεται", είναι πιθανότερο να μην αρέσει στο hotmail, πχ να το πηγαίνει σε spam ή να το κόβει εντελώς.
 16. Καλό είναι να επιλέξεις πλήρη εξόφληση. Το μη εξοφλημένο υπόλοιπο τοκίζεται με μεγάλο επιτόκιο.
 17. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Με την αλλαγή της πλατφόρμας αλλάζουν και τεχνικά χαρακτηριστικά του τρόπου αποστολής email, και δεν είναι απίθανο ο πάροχός σου να θεωρεί πχ ότι από το νέο είναι spam. Εάν έχεις δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις που έχουν προταθεί και συνεχίζεις να μην λαμβάνεις email, δοκίμασε να αλλάξεις και πάροχο mail.
 18. minast

  Poco X3 Pro

  Όταν χρησιμοποιείς hotspot, δουλεύει και το modem και το WiFi. Είναι περίπου σαν να μιλάς την αντίστοιχη ώρα.
 19. minast

  Poco X3 Pro

  Εάν είναι "αναμμένο" το κουμπάκι της περιστροφής, τότε είναι κλειδωμένη. Δοκίμασες να του αλλάξεις κατάσταση;
 20. minast

  Poco X3 Pro

  Άλλη ένταση έχει ο ήχος κλήσης, άλλη οι ειδοποιήσεις. Πάτησε πλήκτρο αύξησης/μείωσης ήχου και όταν εμφανιστεί η ένδειξη στην οθόνη, πάτησε στις τρεις τελείες για να ρυθμίσεις τις επιμέρους εντάσεις.
 21. Μέχρι τώρα καλά πάει. Security patch 2021/08. Το background στον dialer την ώρα της κλήσης έχει γίνει γκρίζο από μαύρο που ήταν πριν. Προσωπικά το προτιμούσα όπως ήταν, είχε μεγαλύτερη αντίθεση. Κατά τα άλλα, έχουν αλλάξει και τα themes (background, ήχοι). Κάποια ουσιαστική διαφορά δεν έχω παρατηρήσει.
 22. minast

  Poco X3 Pro

  Στις μπαταρίες λιθίου δεν αρέσουν οι ακραίες καταστάσεις: πολύ άδειες ή πολύ γεμάτες. Μην το πολυσκέφτεσαι όμως, κάνε ό,τι σε βολεύει.
 23. minast

  Poco F3

  Σύμφωνα και με τα επόμενα μηνύματα, μάλλον εννοεί την χειροκίνητη επιλογή δικτύου κινητής.
 24. Εάν κλειδώνει στα 18 η ADSL, (σχεδόν) σίγουρα μπορείς να το κάνεις VDSL με μικρή διαφορά στο κόστος.
 25. Δεν θα εμπλακώ στην συζήτηση περί συνδρομητικής vs πειρατείας, που είναι άτοπη, αλλά στα της Wind το υπεραπλουστεύεις. Πέρα από το γεγονός ότι η Vantage Towers με τις παθητικές εγκαταστάσεις κεραιών Vodafone/Wind παρέχει υπηρεσίες και στους δύο εξίσου, τα όποια χρέη της Wind προβλέπεται να εξαγοραστούν από την United Group και να γίνει για το προβλεπόμενο μέλλον μεγαλύτερος παίχτης στην Ελληνική αγορά από την Vodafone. Δεν θα βιαζόμουν να την ξεγράψω με την ευκολία που το κάνεις...
×
×
 • Create New...