Jump to content

GLA

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GLA

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Περιοχή

  • Περιοχή
    Καλαμάτα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

GLA's Achievements

  1. Θα κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΕ για το ότι αργούν να κάνει η nova την διακοπή του τηλεφώνου. Όταν πας να κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΕ για κάποιον πάροχο, σου λέει ότι πρέπει πρώτα να έχεις υποβάλει το αίτημά σου στον πάροχο, να έχεις πάρει κάποιον κωδικό για το αίτημά σου, και να έχουν περάσει 20 μέρες χωρίς να σου έχει ο πάροχος ικανοποιήσει το αίτημά σου. Ξέρει κάποιος που υποβάλω το αρχικό αίτημα στην nova;
  2. Είχα σταθερό NOVA σε ένα φοιτητικό σπίτι για να υπάρχει ίντερνετ. Πέρασαν 15 μήνες από την τελευταία ανανέωση του 24μηνου συμβολαίου. Ξενοικιάζεται το σπίτι και ζητάω διακοπή και κατάργηση της γραμμής. Όχι μεταφορά. Κάνω την αίτηση στις 24/1/24 και μου λένε ότι η διακοπή θα γίνει στις 12/3/24. Δηλαδή σε 48 μέρες, Μέχρι τότε θα πληρώνω τους λογαριασμούς και για να μην χρησιμοποιήσει ο άλλος ενοικιαστής την γραμμή, μου είπαν να κάνουν φραγή. Επιπλέον θα πληρώσω τέλη διακοπής 26,12 Ευρώ. Θα μου φάνε τώρα λίγα ευρώ, αλλά δεν θα με ξαναδούν οι καραγκιόζηδες.
  3. Έβαλα twin Cosmoκάρτα πρίν μερικές μέρες.
    Αγόρασα μεταχειρισμένο NOKIA XR20. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την συναλλαγή και από το τηλέφωνο.
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν βοηθάει. Η υπόθεση είναι να μεταφέρω τις επαφές χωρίς να γίνουν σαλάτα. Δηλαδή να μεταφερθεί κάθε επαφή όπως είναι, με συμπληρωμένα όλα τα αντίστοιχα πεδία. Μια βοήθεια για το Samsung B2710. Έχω όλες τις επαφές στο τηλέφωνο και με κατάταξη βάση του επωνύμου. Θέλω όταν γράφω στην αναζήτηση των επαφών για παράδειγμα το < Μ >, να μου παρουσιάζει τα επώνυμα που αρχίζουν από < Μ >. Και όχι μαζί να παρουσιάζονται τα επώνυμα που αρχίζουν από άλλο γράμμα, αλλά τα ονόματα που τα συνοδεύουν αρχίζουν από < Μ >. Πώς γίνεται; :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  5. Πως μεταφέρω τις επαφές από το pc studio samsung στο Kies Setup;
×
×
  • Create New...