Jump to content

SuRfer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    850
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

SuRfer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕς...????
  2. POY XA8HKES ???
  3. SuRfer

    i-mode over 3G

    To K600 είναι συμβατό με cHTML = i-mode ???... :confused: Γιατί κοιτάς τις ανακοινώσεις των εταιρειών? Μπορεί να το βαφτίσουν Κ600i ... :D Τι διαφημιστικά έχουν ετοιμάσει? Να κάνουν party σε κάποιο νησί (διακοπές σε νησί? Είναι καλύτερα όταν είμαστε πολλά κορόιδα στο CosmOTE 3G) και να προβάλλουν ότι μόνο η CosmOTE έχει σήμα 3G σε κάποια παραλία? (είναι καλύτερα όταν στην CosmOTE ονειρευόμαστε να αποκτήσουμε 3G συνδρομητές το 2123 μ.Χ. με ελάχιστες πρωτοποριακές υπηρεσίες και 2-3 συμβατές συσκευές) :lol: Προς CosmOTE: Είναι καλύτερα όταν ετοιμάζεις 10 ακόμα νέες 3G συσκευές. Είναι καλύτερα όταν έχεις ΤV, MP3s, αποκλειστικό content... Είναι καλύτερα όταν είσαι ο ηγέτης στην Ευρώπη και έχεις χρονοδιάγραμμα για τα επόμενα 2 έτη - με υπηρεσίες και συσκευές εκτός i-mode προδιαγραφών! :X :w00t: Είναι καλύτερα, όταν όλα θα γίνονται από το live! κινητό σου. Είναι καλύτερο να μη μιλάς και να "αντιγράφεις" φθηνά και αστεία "επαγγελματικά" διαφημιστικά... ΣΣΣΣΣ :alien:
  4. To σωστό URL είναι: http://mail.vivodinet.gr και δουλεύει ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ενώ είναι γνωστό σε όλους τους συνδρομητές της εταιρείας που επιθυμούν να διαβάζουν την προσωπική τους ηλεκτρονική αλληλογραφία.
  5. Δε γνωρίζω. Τι να σου πω... Αν αλλάξεις τις ρυθμίσεις του proxy σε proxy.vivodi.gr και port: 8080 είναι πιθανό να δεις και το πρώτο URL Αν θέλεις test it... αν δε δεις φως, δεν ξέρω. I quit! :cry: :p
  6. :lol: Ναι... σωστά, ξέχασα: Διευκρίνηση: Το URL, το "βλέπουν" συνδρομητές Vivodi "Εξωτερική" πρόσβαση, εδώ: http://80.76.39.11 Καλό Σαββατοκύριακο και... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΕΝΑ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ! My #1 :w00t: http://www.81x.com/Authors/vodafone/elena.jpg CU @ Kievo... :)
  7. Σημειώστε: http://mail.vivodinet.gr/
  8. Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί. Η Vivodi είναι η μόνη μας ελπίδα στο γρήγορο Internet. :)
  9. Δε βλέπω απάντηση/ανακοίνωση από τη Voda. :( 20/5 έμαθα ότι θα δημοσιεύσουν λεπτομέρειες Βασικά... η Voda περίμενε την NTT να ανακοινώσει νέα handsets ... :D ---------------------------------------- Παρακάτω, βλέπετε: prototype 3G Sharp handset + Digital Terrestrial Broadcasting ;) Εμπορική διάθεση, το 2006 (φήμες) :p http://www.81x.com/Authors/vodafone/vodtb.jpg
  10. :) Δε θα περιμένουμε για πολύ ακόμη... Οι φήμες λένε ότι ("επίσημες") λεπτομέρειες για το νέο Sharp της Voda θα ανακοινωθούν σε μερικές ώρες :D ... οπότε και θα διαπιστώσουμε αν το απόλυτο live! Sharp δεν ήταν ψέμα! :worry: :lol: ( Έρχονται... 2 νέα live! 3G Sharp handsets! ) :w00t: Παράλληλα... τους επόμενους μήνες θα δούμε και νέα live! 3G: Sony-Ericsson Sanyo Motorola Nokia NEC
  11. http://www.mad.gr/images/img/misc/vma.jpg Από σήμερα ξεκινούν και επισήμως οι διαδικασίες για τη δεύτερη μεγάλη απονομή των MAD Video Music Awards! Οι υποψήφιοι στις 17 κατηγορίες των MAD Video Music Awards είναι:
  12. ΟΚ, το σημείωσα: "Σοβαρές επενδύσεις" :) No further comment... απάντηση σε πράξεις... :w00t: :w00t:
  13. γκουχου γκουχου Γιατί??? Δεν είναι το MAD, το απόλυτο μουσικό κανάλι? :) Τότε: MAD TV -- Tο ελληνικό μουσικό κανάλι :alien: :lol:
  14. http://www.81x.com/Authors/vodafone/mad.gif http://www.videomusicawards.gr/2004/img/goodys.jpg http://www.myphone.gr/gallery/data/3031/9timf2g.gif http://www.videomusicawards.gr/2004/img/videomusicawards.gif Το MAD, το ελληνικό μουσικό κανάλι, οργανώνει με τη χορηγία του TIM F2G και του Sounds Good @ Goody's για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα MAD Video Music Awards, που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 14 Ιουνίου 2005 στο Θέατρο Βράχων Υμηττού (Μελίνα Μερκούρη). Για δεύτερη χρονιά η ψήφος ανήκει αποκλειστικά και μόνο στο κοινό, το οποίο καλείται να ψηφίσει μέσα από 17 κατηγορίες με 5 υποψηφιότητες σε καθεμία τα καλύτερα video clips των αγαπημένων του καλλιτεχνών και να αναδείξει τους νικητές, καθιερώνοντας τα MAD Video Music Awards ως ένα έγκυρο θεσμό μουσικών βραβείων. Οι κάλπες "ανοίγουν" στις 19 Μαϊου, σε 354 συνολικά σημεία σε όλη την Ελλάδα, μέσα από τα καταστήματα ΤΙΜ και Goody's. Η ψηφοφορία θα γίνεται επίσης μέσα από το επίσημο site των βραβείων (http://www.videomusicawards.gr - σύντομα θα είναι στον αέρα), μέσω SMS για συνδρομητές ΤΙΜ, με την αποστολή του κωδικού κάθε τραγουδιού στο 1406 ή μέσα από το ειδικό site στην κατηγορία FUN του TIM IMAGINE. Η βραδιά της απονομής των φετινών MAD Video Music Awards αναμένεται να αποτελέσει ένα εντυπωσιακό live music event, με όλους τους καλλιτέχνες παρόντες. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες :O ετοιμάζεται στη NOVA, ένα νέο θεματικό κανάλι του MAD, με τίτλο MAD Video Music Awards 2005. Πάντως, απ' ότι μαθαίνουμε το MAD ετοιμάζει ένα εντυπωσιακό event το βράδυ της 14ης Ιουνίου... και αν κρίνουμε από τα Awards 2004... ΔΕΝ πρέπει κανείς να χάσει αυτή τη μουσική γιορτή! Ας ελπίσουμε να μην παρατηρηθούν φέτος στο live, προβλήματα στον ήχο... γιατί κατά τα άλλα, πέρισυ, ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΑ :!: MAD TV -- To απόλυτο μουσικό κανάλι http://www.videomusicawards.gr/2004/img/efe5.jpg http://www.videomusicawards.gr/2004/img/efe1.jpg
  15. Τα παραπάνω αποτελούν την άποψή σου. Ποτέ δεν ήσουν συνδρομητής Vivodi επομένως δεν μπορείς να εκφέρεις μετά βεβαιότητος τη γνώμη σου για "την αξιοπιστία, οργάνωση, ποιότητα υπηρεσιών και πάνω απ' όλα σεβασμό προς τον πελάτη". Αnyway... στόχος μου δεν είναι να πείσω κανέναν - ο πελάτης "βλέπει" και αποφασίζει. ΔΕ συγκρίνω εταιρίες... ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! :O ΞΥΠΝΗΣΤΕ... ΠΟΙΑ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ( χωρίς την όποια "κρατική ενίσχυση" - π.χ. ΔΕΗ :worry: ) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΕ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ???
×
×
  • Create New...