Jump to content

geoponer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.301
  • Εγγραφή

  • Days Won

    4
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by geoponer

  1. Στη θέση σου θα δοκίμαζα ανανέωση €8 από μηχάνημα (αν έχεις τη δυνατότητα) και αν δεν έπαιρνα τα απεριόριστα θα μιλούσα στο chat σχετικά, μαζί με το screenshot που έχεις βάλει εδώ. Πουθενά δε λέει ότι χρειάζεται συγκεκριμένο ποσό ανανέωσης.
  2. Με τέτοιες προσφορές θα έμενα στο F2G αλλά με είχαν ξεχάσει τους τελευταίους μήνες! Και όπως σωστά είπε ο @hercoulisπιο πάνω δεν μπορώ να έχω 10 κάρτες για να περιμένω σε ποια θα μου έρθει προσφορά - αν έρθει, για αυτό και έφυγα. Όσο για τις ανάγκες των μέσων χρηστών καρτοκινητού, αμφιβάλλω αν έχει ασχοληθεί σοβαρά καμιά εταιρεία να δει τι χρειάζεται η πλειοψηφία σε χρόνο ομιλίας και δεδομένα, ώστε να φτιάξει αντίστοιχα πακέτα που θα καλύπτουν τις ανάγκες τους χωρίς υπερβολές. Αν υπήρχε ανταγωνισμός και όχι καρτέλ, τότε θα ψάχνονταν πραγματικά οι εταιρείες, τώρα απλά μας πασάρουν περιστασιακά πακέτα με "απεριόριστα" προσπαθώντας να πιάσουν πελάτες στη μάζα, όταν πολλοί από εμάς δεν θέλουμε απεριόριστα - ούτε και να τα πληρώνουμε βέβαια, ελλείψει εναλλακτικών πακέτων.
  3. Έχεις δίκιο, δεν το είχα προσέξει. Αυτό για τα coins ισχύει, δεν δίνει για πληρωμές οφειλων δημοσίου (περισσότερα εδώ😞 Δεν συλλέγονται Πόντοι από τις ακόλουθες Συναλλαγές: αναλήψεις μετρητών οποιασδήποτε μορφής, φόρτιση κάρτας πληρωμών, χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης της COSMOTE Payments ή άλλων Ιδρυμάτων (Τραπεζών, Πληρωμών, Ηλεκτρονικού Χρήματος, κ.λπ.), εκτέλεση πληρωμής προς Λογαριασμό Πληρωμών που τηρείται στην COSMOTE Payments ή σε άλλο Ίδρυμα, εξόφληση υπολοίπου ή μέρους υπολοίπου της κάρτας άλλου Ιδρύματος, μεταφορές χρημάτων (εισερχόμενα και εξερχόμενα κεφάλαια), εξόφληση δόσεων δανείων, συναλλαγές για αγορά κρυπτονομισμάτων, συναλλαγές τυχερών παιγνίων ή στοιχημάτων, συναλλαγές με το Δημόσιο (πχ. Δήμοι, Επιμελητήρια-Σύλλογοι, ΝΠΔΔ/ΝΠΙΔ, καταβολή οφειλών Δημοσίου, ΕΦΚΑ ) καθώς και κάθε είδους συναλλαγές που αμφισβητήθηκαν από τον κάτοχο της κάρτας.
  4. Αν δεν κάνω λάθος δεν μπορείς να πληρώσεις οφειλές δημοσίου με την payzy. Όταν είχα δοκιμάσει η κάρτα δεν γινόταν αποδεκτή για την πληρωμή.
  5. Με πήραν τις προάλλες από την Voda για να με ενημερώσουν σχετικά με το νέο Bring a Friend και τους άφησα να μου φτιάξουν κωδικό. Φυσικά τους είπα ότι δύσκολο να φέρω φίλο μου στο CU τώρα που καταργήθηκε το Liquid, αφού ήταν ο λόγος που είχαμε 3 αριθμούς CU και ετοιμαζόμαστε για φορητότητα 😁
  6. Ένας από τους βασικούς λόγους που έφυγα από το F2G μετά από 25 χρόνια ήταν η κατάργηση του συγκεκριμένου πακέτου - τώρα είναι αργά όμως 😄
  7. geoponer

    CU Liquid

    Όσο διαρκεί η προσφορά για data με κάθε ανανέωση και διπλασιασμό παροχών πακέτων (δώρα από φορητότητα τον Φλεβάρη) θα είμαι στο απλό CU, μετά βλέποντας και κάνοντας.
  8. Συμφωνώ κι εγώ ότι λαμβάνω πολλά SMS από την Vodafone τελευταία, που αφορούν κυρίως στην ενεργοποίηση ακριβών πακέτων η τη μετατροπή του καρτοκινητού μου σε συμβόλαιο 😋 Λίγο πριν καταργηθεί το liquid δεν μπορούσαν να στείλουνε να ενημερωτικό για να μη χρεωθεί ο κόσμος που ξαφνικά βρέθηκε χωρίς υπόλοιπο. Αυτά τους είχα πει τις προάλλες στην υποστήριξη που μιλήσαμε, και μου είπαν ότι είχαν στείλει ενημερωτικό τον απρίλιο όταν ανακοινώθηκε η κατάργηση.
  9. Αν δεν κάνω λάθος, ηλεκτρονικά μπορείς μόνο για φορητότητα ή νέο αριθμο. Για μετατροπή sim σε esim πρέπει να πας σε κατάστημα. Μιλάω πάντα για CU, δεν ξέρω τι παίζει με τα συμβόλαια.
  10. Ναι, μαζέψανε πολύ χρήμα και φαίνεται ότι έχουν χάσει τη μπάλα 😄 : https://www.insider.gr/epiheiriseis/320267/vodafone-pano-apo-11-dis-kerdi-epistrefei-stin-kerdoforia Όντως, η εικόνα το τελευταίο διάστημα είναι άσχημη, με κλήσεις να πιέζουν για αλλαγή καρτοκινητού σε συμβόλαιο, κατάργηση του liquid χωρίς ενημέρωση την τελευταία ημέρα, συστήματα που υπολειτουργούν ή βγαίνουν εντελώς εκτός λειτουργίας χωρίς ενημέρωση (π.χ. για συντήρηση συστημάτων). Το κακό με τα συμβόλαια, εκτός από τη δέσμευση για συγκεκριμένο διάστημα, είναι ότι χάνεις όλα τα δωράκια που έρχονται στο καρτοκινητό. Όσα συμβόλαια έχω δει εγώ σαν προσφορά γύρω στα €13 το μήνα (όσο και η ελάχιστη ανανέωση στο καρτοκινητό), δίνουν τα ίδια ή και λιγότερα σε σχέση με τα αντίστοιχα πακέτα, χωρίς να βάλουμε τα Shake, Bring A Friend, προσωπικές προσφορές για κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας κλπ. Αυτό γιατί στο συμβόλαιο σε "δένουν" με μηνιαίες πληρωμές (τις έχουν σίγουρες), ενώ στο καρτοκινητό σε δελεάζουν για μηνιαία (αντί για διμηνιαία) ανανέωση χρόνου ομιλίας.
  11. Εγώ δεν το βρίσκω πουθενά, ούτε στο CU app ούτε στο My Vodafone app 😞 Σίγουρα είναι πιο οικονομικό από αυτό που ενεργοποίησα εγώ τις προάλλες για μικρή χρήση (400 λεπτά με €9,90).
  12. Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Είναι το πιο οικονομικό πακέτο ομιλίας που βρήκα, και το συνδύασα με τα δεδομένα που πήρα δώρο από την ανανέωση λόγω της φορητότητας που είχα κάνει πριν από μερικούς μήνες. Άρα ο μήνας θα μου βγει λίγο φθηνότερος από το να αγοράσω το πακέτο Apola με 11,80€, κατα €1,90 αν θυμάμαι καλά. 😋
  13. Ενεργοποίησα αυτό το πακέτο για ομιλία, αφού με καλύπτουν τα 400 λεπτά αυτό το διάστημα (ακόμη και ανά 3λεπτο): https://www.vodafonecu.gr/paketa?inner=400-προς-Ελλάδα-και-22-διεθνείς-προορισμούς/ Μετά είδα ότι είναι στα διεθνή πακέτα, αλλά ισχύει για κλήσεις προς Ελλάδα. Είμαι οκ ή να ανησυχήσω;
  14. Ένα καφεδάκι είπα να πάρω, αλλά χωρίς κινητό δεν γίνεται πλέον (πότε δεν ξέρεις τι συμβαίνει έξω). 😋 Πριν λίγο κατάφερα να συνδεθώ και στις δύο εφαρμογές και έκανα κανονικά ανανέωση. Λες να με διαβάζουν εδώ από το live chat; 😁
  15. Προσπαθώ εδώ και ώρα να μπω στο CU app αλλά αποτυγχάνει η σύνδεση. Όχι τότε άλλο, αλλά έληξε η προσφορά που είχα και ξέμεινα από δεδομένα και χρόνο ομιλίας και δεν μπορώ να βγω έξω!
  16. ... και κάθε ΠΣΚ του Ιουλίου έχουμε επιστροφή 5% με πιστωτικές κάρτες της Εθνικής (και 3% με χρεωστικές) σε καύσιμα Shell, για αγορές πάνω από €30. 💯 https://www.nbg.gr/el/go4more/prosfores/shell
  17. Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ δεν έχω πάρει απολύτως τίποτα από την κατάργηση του Liquid και μετά. Αύριο λήγει η προσωπική προσφορά που είχα πάρει με την τελευταία ανανέωση και δεν βλέπω τίποτα έξτρα, οπότε πάω για ανανέωση και ότι δώσει εκτός του πακέτου.
  18. Είχες καιρό να κάνεις ενημέρωση της εφαρμογής; Εγώ το βλέπω 4-5 μέρες τώρα. Εκτός αυτού, όλα τα υπόλοιπα έχουν παραμείνει ακριβώς τα ίδια 😞
  19. Πρέπει να περνάω τα σωστά credentials κάθε φορά (έχουν αποθηκευθεί, απλά τα επιλέγω) και μετά δακτυλικό αποτύπωμα. Αναφέρομαι στην εφαρμογή CU, όχι στο MyVodafone (εκεί γίνεται εναλλαγή έως και 2 λογαριασμών από ότι θυμάμαι).
  20. Διαχειρίζομαι το δικό μου και άλλα δύο CU (των παιδιών μου). Με την αναβάθμιση όντως ήθελε εκ νέου επιβεβαίωση για τη σύνδεση με τους άλλους δύο λογαριασμούς, οπότε έκανα τη διαδικασία με τον κωδικό σε SMS και email και πλέον με αφήνει να συνδεθώ με credentials και δακτυλικό αποτύπωμα (χωρίς να χρειάζεται επιβεβαίωση). Δεν είναι η πιο απλή υλοποίηση αλλά στην περίπτωσή μου είναι πρακτική.
  21. Τις τελευταίες τρεις ημέρες έχω επικοινωνήσει δύο φορές με την εξυπηρέτηση πελατών για το CU μου και καταλήγουμε να προσπαθούν να μου προτείνουν το καλύτερο πακέτο από τα διαθέσιμα τώρα που σταμάτησαν το liquid. Τους εξηγώ ότι κάνω λίγη χρήση στο κινητό και δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε πακέτο. Σχεδόν πιέζουν να ενεργοποιήσω την αυτόματη μηνιαία ανανέωση, και προσπαθούν να με πείσουν ότι δεν άλλαξε κάτι τώρα που καταργήθηκε το liquid, αφού και η ανανέωση θα γίνεται αυτόματα όπως πριν και θα έχω παροχές από το πακέτο! Μου φαίνεται ότι κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες να γυρίσουν το CU σε μία μορφή συμβολαίου που απλά δεν θα έχεις λογαριασμό, αλλά θα έχεις μηνιαία ανανέωση. Τους είπα ότι είναι ετοιμάζομαι να γυρίσω τους αριθμούς μου σε frog για μεγαλύτερη οικονομία και μου απάντησαν ότι ετοιμάζουν και αυτοί κάτι με βάση το feedback που παίρνουν από τους πελάτες 😁
  22. Ακριβώς την ίδια κουβέντα είχα κι εγώ μαζί τους στα chat. Τους είπα ότι δεν έχουν πλέον φτηνά πακέτα για μικρή χρήση, ότι αναγκάστηκα να βάλω το Ap'Ola με €11,80 για να κάνω προσωρινά τη δουλειά μου αλλά σκέφτομαι φορητότητα των 2 αριθμών που είχα στο Liquid. Στο μεταξύ περιμένω να μου απαντήσουν στο πότε λήγει η προσφορά που είχα με τη φορητότητα του αριθμού μου (από τον Φλεβάρη) με κάθε ανανέωση, για να δω πότε θα την κάνω για Frog.
  23. Είναι κι άλλα, όπως η φραγή δεδομένων όταν τελειώσουν τα πακέτα, για να μην τρώει από την κάρτα. Κάπου ήταν μαζεμένα αυτά, αλλά έψαχνα κι εγώ το post και δεν μπορούσα να το βρω.
  24. Ήρθα στο CU τον Φλεβάρη, με φορητότητα, και έτρεχε μια προσφορά τότε (αν θυμάμαι καλά για τις ανανεώσεις τους επόμενους 6 μήνες παίρνω xx GBs & yy χρόνο ομιλίας δώρο). Ψάχνω να βρω την προσφορά για να δω μέχρι πότε ισχύει και δεν τη βρίσκω πουθενά. Υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι online ;
  25. Είμαι εδώ και 1+ μήνα στη Vodafone, φορητότητα από το Nova Double Play 50 σε 100άρα VDSL της Voda. Όσοι διαβάζετε το thread θα έχετει δει τα προβλήματα που είχα με τη Nova, με συχνές αποσυνδέσεις που κρατούσαν αρκετή ώρα - στο τέλος ακόμη και μέρες. Συχνή επικοινωνία με την τεχνική υποστήριξη, συνεχείς επανεκκινήσεις του router (μπας και ξεμπλοκάρει η σύνδεση), δοκιμές, έλεγχοι απομακρυσμένοι και επιτόποιοι από τεχνικούς της Nova & του ΟΤΕ, απογοήτευση κλπ. Ε λοιπόν, με τη Voda δεν έχω δει ούτε μια αποσύνδεση αυτό το διάστημα, και μάλιστα χωρίς να έχω κάνει επανεκκίνηση στο router ούτε μία φορά! Ελπίζω να μην τη ματιάσω και να συνεχίσουμε έτσι και το επόμενο διάστημα της διετίας του συμβολαίου 🙂
×
×
  • Create New...