Jump to content

geoponer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.231
  • Εγγραφή

  • Days Won

    4
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by geoponer

  1. Όντως, βλέπω ημερομηνία έκδοσης τέλος του Μάρτη 2009, και μου δίνει περιθώριο ενημέρωσης μέχρι το Σεπτέμβρη του 2024. Ότι και να γίνει δεν χάνω κάτι, γιατί τη χρησιμοποιώ ελάχιστα (μια μόνο αγορά σε λίρες Αγγλίας τα τελευταία 2 χρόνια, κάτι εισερχόμενα ψιλά από ερωτηματολόγια κλπ.).
  2. Το θέμα είναι ότι η Revolut μου ζητάει να ενημερώσω την ταυτότητα - που δεν είμαι ακόμη υποχρεωμένος να ενημερώσω σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία - και ρισκάρει την πρόσβαση μου στο λογαριασμό μου. Θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη με το chat. Όλα τα άλλα είναι φιλοσοφικές κουβέντες.
  3. Για αρχή εδώ και καιρό δε βρίσκω διαθέσιμα ραντεβού στα αστυνομικά τμήματα που βρίσκονται κοντά μου. Επίσης δεν βρίσκω κανέναν άλλο λόγο να αλλάξω από τώρα την ταυτότητα, όταν πλησιάσει ο καιρός θα το κάνω ευχαρίστως (δεν έχω κόλλημα με τα προσωπικά δεδομένα και της θεωρίες συνωμοσίας για τσιπάκια που ακούγονται).
  4. Μου ήρθε μήνυμα ότι πρέπει να ενημερώσω την ταυτότητα έως τις 25/9/24, και που δεν σκοπεύω να κάνω. Μετέφερα δωρεάν στην payzy τα €60 που είχε αφήσει στη Revolut και έχουν μείνει μόνο και ψιλά σε crypto που έχω κερδίσει από μαθήματα μέσα από την εφαρμογή.
  5. Σε μένα έχει τύχει το αντίθετο: δεν έχω αλλάξει ακόμη ταυτότητα αλλά η revolut μου ζητάει επικαιροποίηση είτε της ταυτότητας είτε του διαβατηρίου (που δεν έχω). Αν δεν κάνω λάθος έχω περιθώριο μέχρι του χρόνου να αλλάξω την ταυτότητα. Υπάρχει περίπτωση στο μεταξύ να μου κλειδώσουν το λογαριασμό;
  6. Το δικό μου Moto g9 plus υποστηρίζει VoLTE αλλά όσο κι αν προσπαθήσαμε με την τεχνική υποστήριξη του CU δεν καταφέραμε να το ενεργοποιήσουμε...
  7. Μακάρι να το δώσουν όπως λες, αν γίνει κάτι θα ενημερώσω. Όσο για τη βλάβη ήρθε τεχνικός της Nova σήμερα και είπε ότι είναι θέμα ΟΤΕ, οπότε δήλωσε βλάβη και θα περιμένω νεότερα μέσα στο επόμενο τριήμερο....
  8. Από χθες η Nova με έχει αφήσει χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ στο σπίτι, όπου τηλεργάζομαι - με πιεστικές προθεσμίες και σημαντικά παραδοτέα (πώς στο #$%^& έτυχε τώρα...). Μίλησα με το support στο Messenger και άνοιξαν ticket, με ενημέρωση για πιθανές εξελίξεις / επίλυση έως τις 5/4! Προς τιμήν τους μου προσέφεραν δωρεάν απεριόριστα δεδομένα σε κινητό Nova, μόνο που πρόσφατα έφυγε και ο τελευταίος αριθμός μας προς Vodafone CU (η οποία ευτυχώς μου έχει δώσει στο άσχετο απεριόριστα δεδομένα για 5 μέρες!). Όταν είπα ότι δεν έχω πλέον κινητό Nova, μου είπαν ότι μπορώ να πάρω δωρεάν SIM από κατάστημα Nova - και ίσως χρειαστεί να το κάνω. Στο μεταξύ με πέτυχαν σε διαδικασία που ούτως ή άλλως ψάχνομαι να φύγω τώρα που λήγει σε 1 μήνα το συμβόλαιο, και μου δίνουν και αφορμή. Update: Μετά από αρκετές τηλεφωνικές επικοινωνίες, μας έκαναν επιτέλους προσφορά στα €24 (από €26 που δίνουμε τώρα) την 50άρα με απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά. Δυστυχώς (ή ευτυχώς τελικά - δείτε πάνω) η σύζυγος (που είναι στο όνομά της η γραμμή) τους διαολόστειλε όταν την πήραν μεσημεριάτικα για επιβεβαίωση (μιλάνε πρώτα με μένα που ασχολούμαι και μετά για επιβεβαίωση με την ιδια). Μετά από αυτό που έγινε με τη γραμμή μου όμως, το μόνο που θα δεχθώ για να μείνω στη Nova είναι 300άρα οπτική (μπήκε πριν λίγες μέρες στην πολυκατοικία) με €26 και όλα απεριόριστα, όπως δίνουν στους νέους πελάτες. Θέλω να έχω μια σταθερή και γρήγορη γραμμή, και όχι τα σαπάκια με τις συχνές διακοπές.
  9. geoponer

    CU Liquid

    Σε ευχαριστώ πολύ - αν και αργοπορημένα - για τη βοήθεια! Φαίνεται ότι θα σώσω το υπόλοιπό μου και θα εκμεταλλευτώ τον δωρεάν μήνα του Liquid αν ακολουθήσω τα βήματα που περιγράφεις. Πάνω στον πανικό μου δεν σκέφτηκα ότι μπορώ να μετακινώ τη μπάρα όσες φορές θέλω (γιατί πάντα τη μετακινούσα το πολύ δύο φορές στο κινητό του γιου μου). Ίσως είναι και η ηλικία πλέον, που δεν μπορώ να ακολουθήσω τις εξελίξεις όπως παλιά.... Εύχομαι να συνεχίσεις έτσι και να βοηθάς όσο δεν βοηθά (μερικές φορές) ούτε το support του CU!
  10. Αν και βγαίνουμε off topic, επειδή τον χρησιμοποιώ και στο λάπτοπ και συγχρονίζουν άμεσα credentials, bookmarks κλπ. Επίσης έχω την εντύπωση ότι τρώει λιγότερα resources σε σχέση με τον Chrome.
  11. Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι - χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου. Κάθε φορά που πληρώνεις σε καρτοκινητό αγοράζεις χρόνο ομιλίας, άρα μετατρέπεις τα χρήματα σου σε παροχές που σου δίνει ο πάροχος του καρτοκινητό. Αυτές οι παροχές έχουν ημερομηνία λήξης. Αν περάσει η ημερομηνία λήξης χάνονται οι παροχές, άρα χάνεται το υπόλοιπο σου. Ακόμα και σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μπορεί ένας λογαριασμός να μπει σε αδράνεια και πιθανώς να χαθούν τα χρήματα.
  12. geoponer

    CU Liquid

    Παιδιά SOS, μάλλον έκανα πατάτα! Ήρθα στο CU με φορητότητα από F2G αρχές Φλεβάρη. Τον 1ο μήνα (Φλεβάρη) έφαγα τις παροχές της προσφοράς. Το 2ο μήνα (Μάρτη) το γύρισα σε Liquid και μετακίνησα τη μπάρα της ανανέωσης ένα μήνα μετά για να πάρω τον τον δωρεάν μήνα από 8 Απρίλη (οπότε για 1 μήνα έτρωγα από το υπόλοιπο της κάρτας). Δεν υπολόγισα όμως ότι αρχές Απρίλη λήγει το υπόλοιπο της κάρτας μου (περνάει το 2μηνο), οπότε θα πρέπει να βάλω κάρτα για να μη χαθεί το υπόλοιπο! Άρα ή θα χάσω το υπόλοιπο που έχω τώρα στην κάρτα (αν δεν ανανεώσω) ή τον δωρεάν μήνα του Liquid (αν ανανεώσω), σωστά; Καταλαβαίνω ότι ο δωρεάν μήνας του liquid δεν πιάνει για ανανέωση, οπότε θα πρέπει να βάλω κάρτα τώρα ούτως ή άλλως για να μη χάσω το υπόλοιπο. ΑΝ βάλω κάρτα εκτός Liquid, το Liquid θα τρώει από τον δωρεάν μήνα, οπότε θα μου μείνει το υπόλοιπο ατόφιο στην κάρτα; Μου έχει έρθει προσφορά ότι αν κάνω ανανέωση μου δίνουν δωρεάν GB και 1000 λεπτά χρόνο ομιλίας. Από τη στιγμή που είμαι στο Liquid θα τραβάει από αυτά ή από του Liquid; Ήρθα στο CU με φορητότητα, με την προσφορά που δίνει δώρο χρόνο ομιλίας και δεδομένα με κάθε ανανεώση. Αν την κάνω εκτός liquid θα τα πάρω επιπλέον αυτών της προσωπικής προσφοράς (βλέπε πάνω), ενώ αν μείνω στο Liquid χάνονται; Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να μεταφέρω τον δωρεάν μήνα του Liquid για πιο μετά, έτσι όπως τα έχω κάνει μαντάρα τώρα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και τη βοήθεια!!
  13. Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ σε moto g9 plus (4GB RAM), και υπέθεσα ότι είναι επειδή έχω πολλά tabs ανοιχτά στον Edge. Φαίνεται ότι αποδέχομαι τη χρέωση στο περιβάλλον της payzy αλλά όταν γυρνάω έχει κλείσει η σελίδα του εμπόρου και η συναλλαγή δεν προχωρά. Μερικές φορές, αν επιμείνω και επανλάβω τη διαδικασία 2-3 φορές η συναλλαγή περνάει, αλλά δεν παύει να είναι πρόβλημα...
  14. Λογικά αν κάνει κάποιος online την αίτηση για φορητότητα δεν θα έχει τέτοιο πρόβλημα (και συνήθως υπάρχουν δωράκια αν η διαδικασία γίνει online).
  15. geoponer

    CU Liquid

    Εκτός από αυτά που αναφέρει ο VIPDriver, δοκίμασε να απεγκαταστήσεις και να εγκαταστήσεις πάλι την εφαρμογή, μήπως έχει φάει κάποιο σκάλωμα. Σε κάθε περίπτωση κλείδωσε την κάρτα πριν την ημερομηνία ανανέωσης για να μη σε χρεώσει.
  16. Το αν είναι πολλοί αυτοί που έλαβαν την προσωπική προσφορά δεν το γνωρίζουμε (παίζει να είναι και ελάχιστοι). Σε καμία περίπτωση η προσωπική προσφορά δεν αντισταθμίζει μία γενική προσφορά για όλους. Πληρωμένη καταχώρηση μου μυρίζει, από τον τρόπο που έχει γραφτεί. Εκτός αν είναι παραπλανητική για clickbait.
  17. Περίπου ένα μήνα μετά τη φορητότητα από F2G σε CU μου ήρθε και το bluetooth ηχείο της προσφοράς. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο (μικρό και βαρύ, μέτριος ήχος) αλλά καλύτερο από το τίποτα που δίνουν οι άλλοι 😊 Είναι το Setty Junior σε μαύρο, αρκετά συμπαθητικό μετά από λίγες ημέρες χρήσης, και μάλιστα παίρνει κάρτα microSD για αυτόνομη αναπαραγωγή MP3!
  18. Η ανακοίνωση βέβαια αναφέρεται σε πελάτες συμβολαίου και καρτοπρογράμματος και όχι καρτοκινητού, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα ισχύσει και για εμάς 🙂 Στο site της Vodafone βλέπω μόνο αυτό για καρτοπρόγραμμα: https://www.vodafone.gr/eshop/symvolaio/kartoprogramma/c-100119/ Μακάρι να ισχύσει και για καρτοκινητά.
  19. geoponer

    CU Liquid

    Σε ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική απάντηση. Αυτό με τους δύο αριθμούς ανά κάρτα μου το επιβεβαίωσαν και από το chat πριν λίγο 👍
  20. geoponer

    CU Liquid

    Όχι, δεν βιάζομαι καθόλου, με ενδιαφέρει (προφανώς) να μη χάσω τον δωρεάν μήνα! Ναι, στον 1ο αριθμό είχαμε πάρει κανονικά τον δωρεάν μήνα, αλλά πάει καιρός από τότε (περίπου 1 χρόνος) και δεν θυμάμαι καθόλου τη διαδικασία 😞
  21. geoponer

    CU Liquid

    Ουφ, μακάρι να ισχύει αυτό! Άρα μέχρι τότε θα τρώει από αυτά που έχω ήδη στην κάρτα, σωστά; (Έχω κάνει σχετικό ερώτημα στο Messenger αλλά δεν το έχουν δει ακόμη, ενώ μέσα από το CU app 2 φορές μου έκλεισαν τη συνομιλία γιατί δεν ήμουν από πάνω για να απαντήσω άμεσα).
  22. geoponer

    CU Liquid

    Έτσι την πάτησα (από ότι φαίνεται) κι εγώ, αλλά με 2ο μόλις αριθμό στην ίδια κάρτα. Σήμερα έκανα liquid το δικό μου CU, με τη χρήση κάρτας που είχα βάλει και στο liquid του μικρού και ενώ έγινε η αλλαγή δεν βλέπω να έχει μπει κάτι στο υπόλοιπο μου. Φοβάμαι ότι θα τραβήξει από το κανονικό υπόλοιπο και όχι από το δώρο του πρώτου μήνα (έβαλα αυτόματη ανανέωση 10/4).
  23. geoponer

    CU Liquid

    Είμαι σίγουρος ότι η απάντηση έχει ήδη δοθεί στο παρελθόν, αλλά δεν μπορώ να τη βρω και είμαι στο δρόμο: Είχα αριθμό CU, τελείωσε το πακέτο που είχε στο CU, και τον έφερα στο Liquid: Χρησιμοποίησα χρεωστική κάρτα που έχω βάλει σε ένα ακόμη liquid (του γιου μου) Επέλεξα το πακέτο των €30 για απεριόριστη ομιλία Έβαλα ημερομηνία ανανέωσης με τη μπάρα στις 10/4 (σε ένα μήνα από τώρα) Βλέπω ότι το υπόλοιπο της κάρτας μου είναι αυτό που είχα πριν μπω στο Liquid (περίπου €5,30). Αν κάνω σήμερα κατανάλωση χρόνου ομιλίας ή δεδομένων θα φάει από το υπόλοιπο που έχω ή όχι; Τι γίνεται με τον δωρεάν μήνα που λέγαμε, τρέχει από σήμερα ή μετά τις 10/4 που έχω βάλει την αυτόματη ανανέωση; Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθειά σας!
  24. Τα τελευταία χρόνια που ήμουν στο F2G και σταμάτησαν να μου έρχονται δώρα είχα σπαστεί, γιατί αντί να επιβραβεύουν τους πελάτες που αφήνουν λεφτά (εγώ έβαζα κάρτα κάθε μήνα και ενεργοποιούσα πακέτο για να κάνω τη δουλειά μου) έδινε τα δώρα σε ανενεργά νούμερα ως κίνητρο (!!). Βαρέθηκα να κάνω δοκιμές με τις ρυθμίσεις επικοινωνίας μπας και έρθει κάποιο δώρο, και την ίδια στιγμή να βλέπω φίλους με CU και Frog / What'sUp να παίρνουν δώρα GB και ομιλία σε γιορτές και τριήμερα - χωρίς να είναι προσωποποιημένες προσφορές. Ίσως αν φύγει κόσμος από το F2G να χτυπήσει καμπανάκι και να φτιάξουν λίγο προσφορές & παροχές. Ευτυχώς η φορητότητα είναι πολύ εύκολη και όσο εύκολα φεύγεις τόσο εύκολα επιστρέφεις 🙂
×
×
  • Create New...