Jump to content

geoponer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.301
  • Εγγραφή

  • Days Won

    4
  • Αξιολογήσεις

    0%

About geoponer

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 18

Συσκευή

  • Συσκευή
    moto g9 plus

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

geoponer's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

77

Φήμη

  1. Στη θέση σου θα δοκίμαζα ανανέωση €8 από μηχάνημα (αν έχεις τη δυνατότητα) και αν δεν έπαιρνα τα απεριόριστα θα μιλούσα στο chat σχετικά, μαζί με το screenshot που έχεις βάλει εδώ. Πουθενά δε λέει ότι χρειάζεται συγκεκριμένο ποσό ανανέωσης.
  2. Με τέτοιες προσφορές θα έμενα στο F2G αλλά με είχαν ξεχάσει τους τελευταίους μήνες! Και όπως σωστά είπε ο @hercoulisπιο πάνω δεν μπορώ να έχω 10 κάρτες για να περιμένω σε ποια θα μου έρθει προσφορά - αν έρθει, για αυτό και έφυγα. Όσο για τις ανάγκες των μέσων χρηστών καρτοκινητού, αμφιβάλλω αν έχει ασχοληθεί σοβαρά καμιά εταιρεία να δει τι χρειάζεται η πλειοψηφία σε χρόνο ομιλίας και δεδομένα, ώστε να φτιάξει αντίστοιχα πακέτα που θα καλύπτουν τις ανάγκες τους χωρίς υπερβολές. Αν υπήρχε ανταγωνισμός και όχι καρτέλ, τότε θα ψάχνονταν πραγματικά οι εταιρείες, τώρα απλά μας πασάρουν περιστασιακά πακέτα με "απεριόριστα" προσπαθώντας να πιάσουν πελάτες στη μάζα, όταν πολλοί από εμάς δεν θέλουμε απεριόριστα - ούτε και να τα πληρώνουμε βέβαια, ελλείψει εναλλακτικών πακέτων.
  3. Έχεις δίκιο, δεν το είχα προσέξει. Αυτό για τα coins ισχύει, δεν δίνει για πληρωμές οφειλων δημοσίου (περισσότερα εδώ😞 Δεν συλλέγονται Πόντοι από τις ακόλουθες Συναλλαγές: αναλήψεις μετρητών οποιασδήποτε μορφής, φόρτιση κάρτας πληρωμών, χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης της COSMOTE Payments ή άλλων Ιδρυμάτων (Τραπεζών, Πληρωμών, Ηλεκτρονικού Χρήματος, κ.λπ.), εκτέλεση πληρωμής προς Λογαριασμό Πληρωμών που τηρείται στην COSMOTE Payments ή σε άλλο Ίδρυμα, εξόφληση υπολοίπου ή μέρους υπολοίπου της κάρτας άλλου Ιδρύματος, μεταφορές χρημάτων (εισερχόμενα και εξερχόμενα κεφάλαια), εξόφληση δόσεων δανείων, συναλλαγές για αγορά κρυπτονομισμάτων, συναλλαγές τυχερών παιγνίων ή στοιχημάτων, συναλλαγές με το Δημόσιο (πχ. Δήμοι, Επιμελητήρια-Σύλλογοι, ΝΠΔΔ/ΝΠΙΔ, καταβολή οφειλών Δημοσίου, ΕΦΚΑ ) καθώς και κάθε είδους συναλλαγές που αμφισβητήθηκαν από τον κάτοχο της κάρτας.
  4. Αν δεν κάνω λάθος δεν μπορείς να πληρώσεις οφειλές δημοσίου με την payzy. Όταν είχα δοκιμάσει η κάρτα δεν γινόταν αποδεκτή για την πληρωμή.
  5. Με πήραν τις προάλλες από την Voda για να με ενημερώσουν σχετικά με το νέο Bring a Friend και τους άφησα να μου φτιάξουν κωδικό. Φυσικά τους είπα ότι δύσκολο να φέρω φίλο μου στο CU τώρα που καταργήθηκε το Liquid, αφού ήταν ο λόγος που είχαμε 3 αριθμούς CU και ετοιμαζόμαστε για φορητότητα 😁
  6. Ένας από τους βασικούς λόγους που έφυγα από το F2G μετά από 25 χρόνια ήταν η κατάργηση του συγκεκριμένου πακέτου - τώρα είναι αργά όμως 😄
  7. geoponer

    CU Liquid

    Όσο διαρκεί η προσφορά για data με κάθε ανανέωση και διπλασιασμό παροχών πακέτων (δώρα από φορητότητα τον Φλεβάρη) θα είμαι στο απλό CU, μετά βλέποντας και κάνοντας.
  8. Συμφωνώ κι εγώ ότι λαμβάνω πολλά SMS από την Vodafone τελευταία, που αφορούν κυρίως στην ενεργοποίηση ακριβών πακέτων η τη μετατροπή του καρτοκινητού μου σε συμβόλαιο 😋 Λίγο πριν καταργηθεί το liquid δεν μπορούσαν να στείλουνε να ενημερωτικό για να μη χρεωθεί ο κόσμος που ξαφνικά βρέθηκε χωρίς υπόλοιπο. Αυτά τους είχα πει τις προάλλες στην υποστήριξη που μιλήσαμε, και μου είπαν ότι είχαν στείλει ενημερωτικό τον απρίλιο όταν ανακοινώθηκε η κατάργηση.
  9. Αν δεν κάνω λάθος, ηλεκτρονικά μπορείς μόνο για φορητότητα ή νέο αριθμο. Για μετατροπή sim σε esim πρέπει να πας σε κατάστημα. Μιλάω πάντα για CU, δεν ξέρω τι παίζει με τα συμβόλαια.
  10. Ναι, μαζέψανε πολύ χρήμα και φαίνεται ότι έχουν χάσει τη μπάλα 😄 : https://www.insider.gr/epiheiriseis/320267/vodafone-pano-apo-11-dis-kerdi-epistrefei-stin-kerdoforia Όντως, η εικόνα το τελευταίο διάστημα είναι άσχημη, με κλήσεις να πιέζουν για αλλαγή καρτοκινητού σε συμβόλαιο, κατάργηση του liquid χωρίς ενημέρωση την τελευταία ημέρα, συστήματα που υπολειτουργούν ή βγαίνουν εντελώς εκτός λειτουργίας χωρίς ενημέρωση (π.χ. για συντήρηση συστημάτων). Το κακό με τα συμβόλαια, εκτός από τη δέσμευση για συγκεκριμένο διάστημα, είναι ότι χάνεις όλα τα δωράκια που έρχονται στο καρτοκινητό. Όσα συμβόλαια έχω δει εγώ σαν προσφορά γύρω στα €13 το μήνα (όσο και η ελάχιστη ανανέωση στο καρτοκινητό), δίνουν τα ίδια ή και λιγότερα σε σχέση με τα αντίστοιχα πακέτα, χωρίς να βάλουμε τα Shake, Bring A Friend, προσωπικές προσφορές για κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας κλπ. Αυτό γιατί στο συμβόλαιο σε "δένουν" με μηνιαίες πληρωμές (τις έχουν σίγουρες), ενώ στο καρτοκινητό σε δελεάζουν για μηνιαία (αντί για διμηνιαία) ανανέωση χρόνου ομιλίας.
  11. Εγώ δεν το βρίσκω πουθενά, ούτε στο CU app ούτε στο My Vodafone app 😞 Σίγουρα είναι πιο οικονομικό από αυτό που ενεργοποίησα εγώ τις προάλλες για μικρή χρήση (400 λεπτά με €9,90).
  12. Σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Είναι το πιο οικονομικό πακέτο ομιλίας που βρήκα, και το συνδύασα με τα δεδομένα που πήρα δώρο από την ανανέωση λόγω της φορητότητας που είχα κάνει πριν από μερικούς μήνες. Άρα ο μήνας θα μου βγει λίγο φθηνότερος από το να αγοράσω το πακέτο Apola με 11,80€, κατα €1,90 αν θυμάμαι καλά. 😋
  13. Ενεργοποίησα αυτό το πακέτο για ομιλία, αφού με καλύπτουν τα 400 λεπτά αυτό το διάστημα (ακόμη και ανά 3λεπτο): https://www.vodafonecu.gr/paketa?inner=400-προς-Ελλάδα-και-22-διεθνείς-προορισμούς/ Μετά είδα ότι είναι στα διεθνή πακέτα, αλλά ισχύει για κλήσεις προς Ελλάδα. Είμαι οκ ή να ανησυχήσω;
  14. Ένα καφεδάκι είπα να πάρω, αλλά χωρίς κινητό δεν γίνεται πλέον (πότε δεν ξέρεις τι συμβαίνει έξω). 😋 Πριν λίγο κατάφερα να συνδεθώ και στις δύο εφαρμογές και έκανα κανονικά ανανέωση. Λες να με διαβάζουν εδώ από το live chat; 😁
  15. Προσπαθώ εδώ και ώρα να μπω στο CU app αλλά αποτυγχάνει η σύνδεση. Όχι τότε άλλο, αλλά έληξε η προσφορά που είχα και ξέμεινα από δεδομένα και χρόνο ομιλίας και δεν μπορώ να βγω έξω!
×
×
  • Create New...