Jump to content

nhariton

Members
  • Δημοσιεύσεις

    123
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nhariton

  • Ημ. Γέννησης 27/11/1975

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

nhariton's Achievements

  1. Έχω κάνει εγώ πληρωμή πιστωτικής Alphabank από Revolut. Πατάς Μεταφορά (από την εφαρμογή της Revolut), μετά πας στην αναζήτηση στο επάνω μέρος, επιλέγεις Κάρτες και κάνεις Προσθήκη Παραλήπτη Κάρτας. Βάζεις τα στοιχεία της κάρτας σου και κάνεις την πληρωμή. Κρατάει 1% προμήθεια απ'ότι θυμάμαι.
  2. Δεν έχει. Περιμένουμε μήπως το βάλουν στην νέα αναβάθμιση. Δυνατότητα για φωνητικό μήνυμα μέσω viber από το ρολόι υπαρχει; εννοώ να γίνει εγγραφή φωνής και να σταλεί σαν ηχητικό μήνυμα. Έψαξα στο playstore εφαρμογή viber για το ρολόι και δεν υπήρχε.
  3. Μπορεί ο assistant να του μιλήσω στα ελληνικά και να το γράφει; γιατί εμένα μου έχει μόνο επιλογή για Αγγλικά. π.χ όταν πάω να απαντήσω με φωνή σε ένα μήνυμα στο viber.
  4. Ναι, την 1.0.11-rc2 έχω. Τους είχα στείλει μήνυμα στο google play για το θέμα και μου απάντησαν να επικοινωνήσω μαζί τους μέσω email. Αλλά την επόμενη μέρα έβγαλαν την νέα έκδοση και την κατέβασα. Και όλα κομπλέ.
  5. Κατέβασα τη νέα έκδοση του νέου app και είδα ότι το έφτιαξαν. Μπορώ να κάνω μεταφορά στον αριθμό του κινητού μου που είναι σε άλλη τράπεζα δηλωμένο στο iris.
  6. Για πιο λόγο ομως κάποιος να αγοράσει τις κάρτες με τα 6, 10 και 12 GB από WifiGreece και να μην το κάνει μέσα από την εφαρμογή της Frog αφού νομίζω ότι το κόστος είναι το ίδιο και στις 2 περιπτώσεις.
  7. Σε garmin pay την έβαλα και παίζει μια χαρά.
  8. Ξέρετε αν υποστηρίζονται δόσεις για αγορές που γίνονται μέσω Google Pay; Είχα μια πιστωτική κάρτα της Alphabank και μια της Eurobank και δεν παιρνούσαν δόσεις μέσω google pay. Μόλις χρησιμοποίησα την φυσική πιστωτική της Alphabank, πέρασαν κανονικά.
  9. Απ'οτι βλέπω η zen έχει ελάχιστη χρέωση 0.99€ τον μήνα. Σωστά; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  10. Εγώ που είχα αλλάξει ταυτότητα και ήθελα να την δηλώσω στη τράπεζα Πειραιώς, μου είπαν από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση ότι η ταυτότητα είναι το μοναδικό έγγραφο που πρέπει υποχρεωτικά να πας στο κατάστημα για να την περάσουν. Μου ζήτησε να έχω επίσης μαζί μου εκκαθαριστικό εφορίας, λογαριασμό τηλεφώνου, βεβαίωση εργοδότη και την ταυτότητα φυσικά. Έτσι έκλεισα ραντεβού στο κατάστημα και πήγα. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  11. Το ενδιαφέρον είναι ότι η κάρτα curve της συζύγου προστέθηκε κανονικά στο Google Pay της και μάλιστα χωρίς να βάλω την εγγλέζικη sim. Απλά έβαλα αγγλική διεύθυνση στο gpay όταν μου ζήτησε. Και της ήρθε sms από curve ότι η κάρτα προστέθηκε επιτυχώς. Άρα υποψιάζομαι ότι κάποιο κόλλημα έχει φάει η δική μου κάρτα. Θα επικοινωνήσω μαζί τους μπας και βγάλω άκρη. Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια σας και τον χρόνο σας.
  12. Πήγα να την αλλάξω, αλλά δεν μου έδειχνε UK παρα μόνο Ελλάδα. Δεν έχω αλλάξει ποτέ μου χώρα στο λογαριασμό μου στη Google. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  13. Τσέκαρα την ip και είναι πράγματι Αγγλική ( https://ipinfo.io/82.132.186.105 ) Έκανα clear data για το playstore και για το google play. Παρ'όλαυτά στο google play, όταν πηγαίνω Λογαριασμός, στη Χώρα και Προφιλ μου εμφανίζει μόνο "Ελλάδα". Μάλλον η χώρα έχει "δεθεί" με τον λογαριασμό μου στη google και ίσως δεν μπορεί να αλλάξει παρά μόνο εάν φτιάξω νέο google λογαριασμό.
  14. Καλησπέρα. Μου ήρθε η giffgaf, την ενεργοποίησα και μπήκα μέσω 4G από τη συγκεκριμένη κάρτα (απενεργοποίησα και το wifi). Παρ'όλα αυτά πάλι δεν μπορώ να κατεβάσω ούτε το Google Pay επίσημα από το Play Store (δεν το εμφανίζει μέσα στο playstore), ούτε φυσικά να προσθέσω την Curve στο GPAY (που έχω κατεβάσει από apkmirror). Άρα πρέπει να συμβαίνουν και άλλοι παράγοντες για να προστεθεί η Curve στο GPAY. Υ.Γ. Δοκίμασα να γυρίσω και τη γλώσσα του κινητού σε Αγγλικά χωρίς αποτέλεσμα.
  15. Την κατέβασα αυτή που μου είπες αλλά και πάλι τα ίδια. Ίσως να φταίει που έχω τη γλώσσα του κινητού ή τη γλώσσα στο Google account μου στα ελληνικά. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοείς μέσω της gifgaf sim? Την παρήγγειλα και εγώ να δούμε εάν θα παίξει έτσι η curve με το gpay Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
×
×
  • Create New...