Jump to content

GraveDigger

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.128
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About GraveDigger

  • Ημ. Γέννησης 08/02/1982

Συσκευή

  • Συσκευή
    S.G.A21s

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

5.847 profile views

GraveDigger's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

43

Φήμη

  1. Update: Μου έβγαλε μια νέα ειδοποίηση και στο τέλος κατέληξα σε chat με εκπρόσωπο. Ανέφερα πως οι ελληνικές ταυτότητες δεν έχουν αναγραφόμενη ημερομηνία λήξεως, πως η πολιτεία τις αναγνωρίζει ως μέσο ταυτοποίησης και απλώς δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ταξιδιωτικό έγγραφο. Μου ανέφερε πως το τακτοποίησε και δεν θα μου ζητηθεί ξανά να ανεβάσω ταυτότητα.
  2. Εμένα μου έστειλε μια ειδοποίηση η Revolut πως ενδεχομένως να αντιβαίνω τους όρους χρήσης, οπότε περιόρισα δραστικά το να κάνω top-up από κάρτα και μετά έμβασμα σε ελληνική τράπεζα. Τότε άρχισα να χρησιμοποιώ το Viber Pay. Ωστόσο κάποια στιγμή με έκοψαν (χωρίς προειδοποίηση) και μου έλεγαν πως υπάρχει όριο $20.000/έτος (αν θυμάμαι καλά) και όταν τους έγραψα πως το ισόποσο σε €υρώ των συναλλαγών που είχα εκτελέσει ήταν μικρότερο, τότε έκαναν τους Κινέζους. Πάντως αν δεν κινείς μεγάλα ποσά μπορείς να το κάνεις από Viber Pay. Ένα μικρό μειονέκτημα είναι πως τα εμβάσματα δεν είναι instant, αλλά είναι βέβαια same day, όπως ήταν και στην Revolut παλιά.
  3. Αμοιβαία τα αισθήματα! ❤️ Αν και σκάλωσα προς στιγμήν και προσπάθησα από τα συμφραζόμενα να καταλάβω... Εγώ έχω ενημερωθεί πως γίνει αντικατάσταση με την Affinity και μου αρέσει το 2%, αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώσω καμία συνδρομή. Περιμένω την επιστολή να τους καλέσω για να το διευκρινίσω. Και την προηγούμενη φορά, στην αντικατάσταση των AmEx η επιστολή της Gold έγραφε για ετήσια συνδρομή μόνο, αλλά στο τηλέφωνο με ενημέρωσαν για δωρεάν με ετήσιο τζίρο. Όσον αφορά την Cosmote World Mastercard τι προνόμια θα έπρεπε να δίνει δηλαδή; Ταξιδιωτική ασφάλιση και πρόσβαση σε αίθουσες αεροδρομίων; Όσο για την Gold Bonus Mastercard δεν περιμένω κάποιο προνόμιο. Απλώς προσωπικά μου φαινόταν άσχημο η Alpha να την αποκαλεί "Χρυσή" και το πλαστικό να γράφει World αντί για Gold. Ειδάλλως δεν με νοιάζει, απλώς δείχνει μη-συμβατό με τις κατηγορίες πιστωτικών καρτών όπως τις ορίζει η Mastercard: https://www.mastercard.gr/el-gr/personal/find-a-card.html
  4. Δεν χρειάζεσαι Google Pay απαραίτητα. Μπορείς να κάνεις top-up χρησιμοποιώντας απευθείας την τραπεζική σου κάρτα.
  5. Δεν το είχα αντιληφθεί. Εγώ τότε είχα δύο (2) AmEx. Την Premium Bonus την μετέτρεψαν σε ψευτο-gold (διότι στην πραγματικότητα Gold Mastercard δεν είναι, ανηκει στην κατηγορία World Mastercard) και την Dynamic σε Diners. Είχα ήδη μια απλή Visa την οποία μου την είχαν πλασάρει διότι δεν γινόταν παντού αποδεκτή η American Express.
  6. Το να μοιράζονται δύο κάρτες από διαφορετικά σχήματα το ίδιο όριο δεν το έχω ξανακούσει! Πώς γίνεται; Το μόνο που είχα καταφέρει ήταν να ζητήσω να μειώσουν το πιστωτικό όριο της Diners και να αυξήσουν ισόποσα το όριο της Mastercard. @alfeios, άνοιξε ένα λογαριασμό «Αποταµιεύω Τώρα», αν δεν έχεις ήδη όπου θα μπορείς να στέλνεις δωρεάν έμβασμα από Revolut 😉 δες: Τιμολόγιο Τραπεζικών Εργασιών (eurobank.gr) ενότητα Ε.5 (Εισερχόµενες Βασικές Μεταφορές Πίστωσης)
  7. Προσωπικά, όταν αντικατέστησαν την Premium Bonus AmEx με την Gold Bonus Mastercard, μου είχαν αναφέρει τηλεφωνικώς ένα ποσό για ετήσιο τζίρο ώστε να μην καταλογίζεται ετήσια συνδρομή. Και όντως δεν μου έχει καταλογιστεί. Για την Diners που προέκυψε από αντικατάσταση της Dynamic AmEx, τώρα θα μου στείλουν Affinity Mastercard και υποθέτω θα ισχύσει το ίδιο για την ετήσια συνδρομή.
  8. Λογικά η παλιά σου ταυτότητα είχε εκδοθεί πριν από 15 χρόνια. Εμένα μου ζήτησε ανανέωση ακριβώς στην συμπλήρωση 15ετίας. Αρχικά μου έδινε περιθώριο 6 μηνών, ενώ πλέον μου δίνει 1 χρόνο. Αν δεν το κάνω, αναφέρει πως δεν θα μπορώ να προσθέσω χρήματα, αλλά καταλαβαίνω πως θα μπορούσα να στείλω για να μηδενίσω τυχόν υπόλοιπο.
  9. @ParafronGR, να σου εκφράσω κι εγώ τα συλλυπητήριά μου. Θεωρητικά απαγορεύεται η χρήση της κάρτας από οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο πέραν του καρτούχου. Θα μπορούσε η τράπεζα να κινηθεί νομικά εναντίον σου αν χρησιμοποιήσεις την κάρτα του και τεθεί ζήτημα από τους υπόλοιπους νόμιμους κληρονόμους. Το σωστό είναι να δηλώσεις την απώλεια του πατρός σου στην τράπεζα προσκομίζοντας ληξιαρχική πράξη θανάτου και α) πιστοποιητικό εγγυτέρων συγγενών ή β) πράξη αποδοχής κληρονομιάς (αν υπάρχει). Συμπερασματικά, η συμβουλή μου είναι να επικοινωνήσεις με την τράπεζα του πατέρα σου.
  10. Την τελευταία εβδομάδα έχω διαπιστώσει πως δεν κάνει cast από το κινητό προς το EON Smart Box. Στην εφαρμογή Family Link δεν το έχει, ούτε το βρίσκει για να το προσθέσω. Από την εφαρμογή EON δεν κάνει τίποτα, συνεχίζει απλώς να παίζει η εικόνα στο κινητό. Από το YouTube έβγαλε σφάλμα: Μη αξιόπιστη συσκευή Δεν ήταν δυνατή η επαλήθευση της συσκευής EON Smart Box. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε μη ενημερωμένο υλικολογισμικό συσκευής. Πηγαίνοντας στο Play Store μου δείχνει έχω την έκδοση 1.68.374976 του Chromecast built-in (από τον Αύγουστο του 2023) και δεν μου έχει επιλογή για ενημέρωση. Update: Κατάφερα να επικοινωνήσω με το 13700, αν και το IVR δεν ήθελε να με αφήσει να μιλήσω για EON TV με παρέπεμπε στο 13800 με χρέωση (και άγνοια). Ο άνθρωπος ήταν εξυπηρετικότατος και προχώρησε σε εκκαθάριση δεδομένων για την εφαρμογή του Chromecast.
  11. Δεν υπάρχει κόστος, απλώς σε συμφέρει να την καταθέσεις στην ίδια τράπεζα (Eurobank εν προκειμένω) διότι αλλιώς θα έχεις τα χρήματα διαθέσιμα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες.
  12. Κι εγώ έχω ρυθμισμένο να γίνεται εξόφληση με το εκάστοτε υπόλοιπο, αλλά το σύστημα της Alpha Bank τραβάει μόνο την ελάχιστη καταβολή. Δεν ασχολούμαι και την πληρώνω μόνος μου. Έχω την υποψία πως προσπαθεί μία φορά να τραβήξει το συνολικό υπόλοιπο και αν δεν το βρει τότε προσπαθεί κάθε επόμενη μέρα μήπως βρει την ελάχιστη καταβολή.
  13. Δεν το έχω κάνει ακόμη, αλλά σε εμένα μου ζητάει την υποβολή νέου εγγράφου από την ημέρα που έληξε (λόγω 15ετίας) η παλιά ταυτότητα. Αν δεν θέλεις να περιμένεις να στο ζητήσουν, τότε πήγαινε επάνω αριστερά στο Προφίλ > Λογαριασμός > Προσωπικά Στοιχεία και στις Προσωπικές πληροφορίες επέλεξε το πεδίο Ονοματεπώνυμο. Πατώντας "Ναι" στο παράθυρο διαλόγου σε οδηγεί να δηλώσεις διαβατήριο ή δελτίο ταυτότητας.
  14. Δεν καταργήθηκε, αλλά η απάντηση που σου έδωσαν ήταν άλλα αντί άλλων. Κάπως έτσι διαπιστώσαμε πως δεν ήξεραν στην εξυπηρέτηση πελατών ότι το smart pocket θα έμενε μόνο με το e-food.
  15. Δεν θα συνέφερε η Revolut σε αυτή την περίπτωση;
×
×
  • Create New...