Jump to content

GraveDigger

Members
 • Δημοσιεύσεις

  988
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

1 Follower

About GraveDigger

 • Ημ. Γέννησης 08/02/1982

Συσκευή

 • Συσκευή
  Nokia 3.1+

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

4.799 profile views

GraveDigger's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

35

Φήμη

 1. Η τράπεζα μόνη της θα πάρει απόφαση πότε & πόσο να χρεώσει; Αυτό το ποσό απαίτησε ο οργανισμός (η Δ.Ε.Η. εν προκειμένω) και αυτό απέδωσε η τράπεζα. Επικοινώνησε με τον πάροχό σου για την ανάλυση των ποσών.
 2. Δεν μου φορτώνει σωστά η εφαρμογή της Curve. Ούτε το push notification ήρθε για να εγκρίνω συναλλαγή και το έκανα με SMS. Αντιμετωπίζει κανείς αλλος πρόβλημα στο να δει τις συνδεδεμένες κάρτες στο Curve app?
 3. Για το Aple Pay δεν γνωρίζω, αλλά στο Google Pay ("πορτοφόλι" πλέον) μόνο στην Alpha Bank δεν επικοινωνεί απευθείας με το bonus loyalty. Όλες οι άλλες τράπεζες κάνουν απευθείας επικοινωνία με το πρόγραμμα επιβράβευσής τους. Δεν θυμάμαι μόνο αν τυχόν επιτρέπουν και δόσεις στις πιστωτικές.
 4. Κάλεσε στην εξυπηρέτηση πελατών ή δες τα τιμολόγια εργασιών που έχουν στα sites τους οι τράπεζες. Ξέρω πως έχουν προμήθειες όλες οι ελληνικές τράπεζες για χρήση των καρτών τους σε ξένο νόμισμα οπότε σε συμφέρει με κλειστά μάτια να χρησιμοποιείς μόνο την Revolut στο τοπικό νόμισμα κάθε φορά!
 5. Θεωρητικά ναι, αλλά το ζήτημα είναι αν αξίζει τον κόπο να αλλάξεις τα πάντα! π.χ. στην Λευκωσία θυμάμαι πριν από χρόνια υπήρχε μια ATM επί της Μακαρίου που παρείχε την δυνατότητα ανάληψης όχι μόνο σε λίρες Κύπρου (πριν να μπούνε στο Ευρώ), αλλά και σε κάποια ξένα νομίσματα. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό δεν θα είχε νόημα να γίνει μια τέτοια επένδυση σε κάθε κατάστημα παρά μόνο σε όσα έχουν αυξημένο όγκο συναλλαγών σε ξένα νομίσματα. Πόσο συχνά κάνεις κατάθεση τραπεζικής επιταγής; Και γιατί να πάρεις τραπεζική επιταγή αντί να γίνει μια μεταφορά μέσω e-banking? Πάντως παλιά που κάναμε κατάθεση στις ATM με φάκελο νομίζω προβλέπονταν και η δυνατότητα κατάθεσης επιταγής με φάκελο. Βέβαια επειδή οι επιταγές είναι είδος προς εξαφάνιση δεν έχει νόημα να επενδύσει κανείς σε αυτές πλέον.
 6. Δεν αντιλέγω πως εξακολουθούν να υπάρχουν συναλλαγές που απαιτούν ταμείο, απλώς λέω πως οι περισσότεροι πάνε και στήνονται χωρίς λόγο στην ουρά ενώ θα μπορούσαν να κάνουν την δουλειά τους με άλλους τρόπους. Αν οι απλές καθημερινές συναλλαγές πηγαίναν στο ATM τότε το ταμείο θα μπορούσε να εξυπηρετεί με μικρότερη αναμονή όσες συναλλαγές απαιτούν ταμείο.
 7. Πες μου έναν λόγο που χρειάζεσαι ταμείο σε τράπεζα. Δηλαδή από τη στιγμή που έχουμε μπει στο Ευρώ, οι πολίτες τρέχουν καθημερινά στις τράπεζες για συναλλαγές άλλων νομισμάτων! Άσε που αν κάποιος θέλει να κάνει ανάληψη σε ξένο νόμισμα λογικά θα πρέπει να έχει συνεννοηθεί προηγουμένως με το κατάστημα για να έχουν διαθέσιμο το ακριβές ποσό. Λογικά έχει παρατηρηθεί πως σε κανονικές συνθήκες λειτουργίας πηγαίνουν μαζεμένοι οι παππούδες νωρίς το πρωί και ορισμένοι άλλοι πηγαίνουν την τελευταία ώρα λειτουργίας του καταστήματος οπότε τις ενδιάμεσες ώρες που δεν υπήρχε αυξημένη ζήτηση συναλλαγών ταμείου, θα μπορούσε ο ταμίας να ασχολείται με άλλες εργασίες.
 8. Ακόμη και αν κάνεις την ενεργοποίηση με αποστολή SMS με αντίστοιχο κωδικό;
 9. Εγώ το είχα κάνει σε F2G μια φορά που είχα ξεχαστεί και είχε πάει 00:30-00:45. Έκτοτε ανανέωνα (αν έβαζα κάρτα) στις 00:01. Στην Vodafone ανανεώνω τα τηλέφωνα των δικών μου, αλλά φοβάμαι να κάνω δοκιμές. Έχουν τώρα το CU Combo Medium και δεν θέλω να το διακινδυνεύσω μην χάσουν τα λεπτά ομιλίας.
 10. Ορθώς, διέγραψα την λανθασμένη πληροφορία για να μην μπερδευτεί κανείς.
 11. Ή αλλιώς το ποσό επί 0,9 και μετά μείον 0,30€ και εν προκειμένω: 20,00 x 90% - 0,30 = 17,70€ Το 10% είναι ο φόρος κινητής τηλεφωνίας αν δεν έχεις απαλλαγή λόγω ηλικίας (15-29 ετών) Για τα 0,30€ σε κάθε ανανέωση αναφέρεσαι ή κάτι άλλο;
 12. Άρα από το 1265,4 μπορείς ακόμα να διαχειριστείς τα Magic Numbers.
 13. Συγνώμη, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα σωστά. Δηλαδή έληγε το υπόλοιπό σου στις 11/7 και εσύ έκανες ανανέωση στις 00:01 και δεν χάθηκε τίποτα;
 14. Για να βγάλουμε καμιά άκρη, το πακέτο σου έδωσε και 1.000' ομιλίας προς όλους; Πες μας και πότε λήγει το υπόλοιπό σου; Στην σύζυγό μου έληγε κάπου στα μέσα Ιουλίου, αλλά με την ενεργοποίηση της προσφοράς πήρε πατάταση για αρχές Αυγούστου.
 15. Της έβαλα ΝΑΙ και στα δύο, αλλά λογικά το πρώτο είναι αυτό για τις προσφορές, όπως έγραψαν και οι άλλοι.
×
×
 • Create New...