Jump to content

genia_81

Members
  • Δημοσιεύσεις

    59
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About genia_81

  • Ημ. Γέννησης 16/11/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

genia_81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια σιγουρα θα εχει ξανααναφερθει αλλα ειναι δυσκολο να ψαχνεις 185 σελιδες.. Ξερει μήπως κανεις πως αλλαζουμε το A la Carte σε CU? Ευχαριστω!!
  2. Παιδιά η αντικατάσταση του RAMAYA πιστεύω δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη!! Το guitar-peter nalitsch είναι ακόμη πιο τραγικο τραγούδι από το RAMAYA!!
  3. Γειά σας παιδιά! Το αγοράκι ενός γνωστού μου, πήρε μέσα από το κλουβί και στραγγάλισε ένα παπάκι από αυτά τα μικρούλια τα κίτρινα.Τι καλό παιδάκι..Και για να μην μαρτυρηθεί ότι ήταν εκείνος που το σκότωσε, το ξανάβαλε στο κλουβί με το κεφάλι μεσα στο μπωλάκι που του είχαν για να πίνει νερό, για να δείξει ότι "το παπάκι πνίγηκε"! Τι πανέξυπνα παιδιά βγάζει αυτή η χώρα! Επίσης, ένας φίλος μας έλεγε ότι θα λείπει η κοπέλα του το Σ-Κ γιατί θα πάει στη γιαγιά της που κάνει εγχείρηση. Κι όταν τον ρωτήσαμε τι εγχείρηση θα κάνει, μας είπε ότι επειδη την ενοχλει χρονια ο προστάτης, θα πάει να τον αφαιρέσει!!! Αααααααχ τι θα ακούσουμε ακόμα!!! ΒΥΕ παιδιά!
  4. Καλησπέρα!! Μήπως ξερει κανείς το τραγουδι που ακούγεται στη διαφήμιση της BSB? Εκει που είναι μια κοπελα που τρεχει? Ευχαριστω!!
  5. Στην αρχή που πέρασα "Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης" στο Πανεπιστήμιο Πειραιά τα βρήκα μπαστούνια..Μέχρι τέταρτο έτος έλεγα τι κάνω εγώ εδώ..Χρωστούσα 29 μαθήματα..Αλλά με το που άρχισα να τα περνάω ένιωσα τελεια και τωρα χρωσταω 1 μάθημα.. Αν το περάσω θα αρχίσω να νιώθω σαν Einstein που εβγαλα αυτή τη σχολή..Πλέον δεν το έχω μετανιώσει καθόλου που μπηκα..Εμαθα πολλα από τα όσα πέρασα και πόσο κουραστηκα να τη βγαλω.. Είναι μεγάλο μάθημα και επιτυχια για τη ζωη μου..Το προτιμώ που εβγαλα αυτή τη σχολή παρα να έβγαζα μια πιο εύκολη, πιο εύκολα..
  6. Να δεις ότι όντως ταλαιπωρείται κόσμος: Είμαι φαντάρος στη Λάρισα..Εκανα 07:30-14:00 σκοπιά και πάνω που πάω να κοιμηθώ κατα τις 14:30 γίνεται συναγερμός. Κουβαλάμε πόσα πράγματα από κουβέρτες έως φτυάρια..Συγκεντρωνόμαστε σε ένα στρατόπεδο απο τις 15:30-21:30 σε επιφυλακή. Και τελικά δεν πήγαμε στην Σκιάθο. Σήμερα 07:00-13:00 πάλι τα ίδια άσε... Η πυρκαγιές είναι ότι χειρότερο για ολη τη Γη..
  7. Παιδιά είμαι ερωτευμένος με την κοπέλα που καθεται απέναντι μου τωρα στο net-cafe που ειμαι!!! Ααααχ, γιατί ομορφύνατε τόσο πολύ οι γυναίκες τα τελευταία χρόνια???
  8. Oπως και ο taraxias ετσι κι εγω την ακουω εδω και 5 χρόνια..Εχω περάσει (αν και μόνος σπίτι) απίστευτα βράδια με το FIGHT CLUB..Μιλαμε για γέλια μέχρι δακρύων..Εχω πάει και σε εκπομπή τους!! Τους είδα κι από κοντά και έχουν απίστευτο γέλιο και off the air!
  9. Παιδιά έχει βρει κανενας το τραγουδι του Μ.Ψαλτακη? Δεν το έχω ακούσει καθόλου.. Μοιάζουν τοσο πολύ?
  10. Γεια σας παιδια!!! Δεν πίστευα ότι θα εγραφα κι εγω σε αυτο το thread, αλλά ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ....Είμαι κι εγω εδώ και ένα μήνα ερωτευμένος με τη νέα κοπέλα μου!!! ΒΥΕ παιδιά..Είναι ωραίο να είσαι ερωτευμένος!! Χαίρομαι που το ξανανιώθω!!!
  11. andreasarc δεν το καταλαβα!! χαχα! καλό.. είσαι πολυ εξυπνος!!
  12. Ναι εκεί μένει και τώρα..Εγώ δυστυχώς δεν μενω εκεί πια..
  13. Aαααα. Αλλη μία κοπελα που έμενε κοντά μου στην Καστέλλα στον Πειραιά είναι η κοπέλα που κερδισε στη "Φάρμα1" μια Ειρήνη..ΒΥΕ!
  14. Κοντά μου στον Πειραιά έμενε η Χρύσπα, σε μια ξαδερφη της, αλλα δυστυχώς για πολύ λίγο διάστημα...
×
×
  • Create New...