Jump to content

green dragon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    140
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    0%

green dragon last won the day on Οκτώβριος 29 2023

green dragon had the most liked content!

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

green dragon's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

39

Φήμη

  1. Στο κατάστημα σου κάνουν ανανέωση υπολοίπου με 8 ευρώ, αλλά αυτό δεν σου δίνει δυνατότητα αγοράς πακέτου. Για αγορά πακέτου π.χ. Combo small, χρειάζεται οπωσδήποτε 13 ευρώ.
  2. Πήρα και εγώ πριν λίγο - μέσω Nova - την ενημέρωση. Το περίεργο είναι ότι πρόκειται για τη δεύτερη ενημέρωση που παίρνω μέσα στο Μάρτιο. Τώρα είμαι:
  3. Παρομοίως κανένα πρόβλημα με την ενημέρωση ασφαλείας.
  4. Σήμερα επισκέφτηκα κατάστημα NOVA για την περίφημη ανανέωση από 8 ευρώ. Η υπάλληλος μου είπε ότι αυτή μπορεί να εισπράξει 8 ευρώ που θα μπούνε στο υπόλοιπό μου, αλλά δεν μπορεί να ενεργοποιήσει πακέτο. Θα πρέπει να περιμένω λίγα λεπτά μήπως το σύστημα μου ενεργοποιήσει το small compo. Αν γίνει έτσι θα μου έρθει ειδοποίηση. Φυσικά δεν ενεργοποιήθηκε κανένα πακέτο. Καμία ειδοποίηση δεν ήρθε. Έτσι έμεινα με 8 ευρώ υπόλοιπο και καμία ενεργοποίηση πακέτου. Επειδή οι παροχές μου έληγαν σήμερα και θα έχανα και το rollover, αναγκάστηκα να πληρώσω άλλα 8 ευρώ και αφού συμπλήρωσα 16 (- κάτι κρατήσεις ) ευρώ, ενεργοποίησα από μόνος μου το small compo και πήρα αυτά που έδινε + το rollover. Ηθικό δίδαγμα: Η ανανέωση των 8 ευρώ στα καταστήματά είναι ΜΟΥΦΑ.
  5. Και εγώ πέρασα την αναβάθμιση σε watch 5 pro, χθες. Προς το παρόν δεν έχω δει κάποια διαφορά. Αν δεις κάτι, κάνε ένα post εδώ. Ευχαριστώ.
  6. Καλημέρα σε όλους. Η ανανέωση με 8 ευρώ σε κατάστημα nova ισχύει ακόμη; Αν ισχύει, ποιο πακέτο μπορείς να ενεργοποιήσεις; Εννοώ τι παροχές σε ομιλία και data έχει και αν δίνει και rollover αυτών που έχουν μείνει. Ευχαριστώ.
  7. Ήρθε η αναμενόμενη ενημέρωση...
  8. Καλημέρα σε όλους. Με ποιον τρόπο μπορείτε να ακούσετε τα μηνύματα σας στον τηλεφωνητή, όταν το υπόλοιπο είναι χαμηλό; Ευχαριστώ.
  9. Γειά σας παίδες. Για συμβόλαιο Vodafone της κόρης μου, που λήγει στις 8 Φεβρουαρίου, βρήκα αυτό: https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/gine-cu-offer600/?i_source=tile&i_medium=banners&i_term=nominal-offer&i_content=xiaomi-gift&i_owner=mk-cu&i_name=20201218-cudigitalsales Προφανώς είναι 6μηνο συμβόλαιο ή καρτοκινητό; Δεν έχω μελετήσει ακόμα πως δουλεύει το Cu MeApOla 11.5, αλλά με ενδιαφέρει να πάμε αύριο από καταστημα για αίτηση. Γίνεται επί τόπου αγορά και ενεργοποίηση, αφού ήδη είναι στη Vodafone;;; Κάθε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
  10. Το A52s αποδεικνύεται συσκευάρα φίλοι μου. Το πήρα το Νοέμβριο του 2022 και θεραπεύτηκα από τη μανία της αλλαγής συσκευής κάθε 6 μήνες😃😃 Δύο μήνες πριν λήξει η εγγύηση θα το πάω smartec για το γνωστό θέμα της οθόνης. Με καινούργια μπαταρία και οθόνη θα το κρατήσω όσο πάει.
  11. Καλησπέρα σε όλους! Επειδή έχω χάσει την επαφή με τη Vodafone τα τελευταία χρόνια, μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είναι το χαμηλότερο οικονομικά συμβόλαιο που δίνει η εταιρεία αυτή την εποχή. Επίσης ποιο είναι το αντίστοιχο σε παροχές πακέτο, σε καρτοκινητό; Ευχαριστώ πολύ!
  12. Σε 2 free2go που διαχειρίζομαι, έχω το small combo των 7.25 που λήγουν στις 23 Ιανουαρίου. Να τα ανανεώσω σήμερα να πάει στην ευχή;
  13. Σίγουρα έχει αναφερθεί πολλές φορές αλλά δεν μπόρεσα να το βρω. Η ανανέωση με 1 ευρώ σου μεταθέτει τη λήξη του χρηματικού υπολοίπου για 2 μήνες. Σωστά; Rollover σε mb και χρόνο όμως μπορείς να κάνεις; Ή μόνο με ανανέωση από 8 ευρώ και πάνω γίνεται;
  14. Ναι έγινε η καταγγελία μέσω ιστοσελίδας και φόρμας. Και επισύναψα τόσο το mail το δικό μας, όσο και την αρνητική απάντηση της Nova.
  15. Μη μπερδεύεσαι. Δεν το δέχτηκε ο υπεύθυνος πωλητής της εταιρείας. Μας το πρότεινε. Υ.Γ και το κλείνω εδώ μαζί σου, γιατί και off topic είμαστε και ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του ή να βγάλει τα συμπεράσματα του.
×
×
  • Create New...