p_k Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 (edited) Συγνώμη δηλαδή, θεωρείται περίεργο πράγμα το να πληρώσεις για να αγοράσεις υπηρεσίες τηλεφωνίας; Δεν είναι αυτονόητο; Edited October 25, 2017 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά έχω μια απορία. Δηλαδή οι καινούριοι πελάτες f2g πώς την παλεύουν χωρίς αυτό το bonus; Βάζουν χρήματα, δεν τους δίνει τίποτα και μετά ΠΡΕΠΕΙ να αγοράζουν πακέτα για να μπορούν να χρησιμοποιούν το κινητό τους; E, όχι. Αυτό παραπάει. Φορητότητα άμεσα. :worry: Edited October 29, 2017 by XP130TD Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 (edited) E, όχι. Αυτό παραπάει. Φορητότητα άμεσα. :worry: Σωστά. Κάποιοι πρέπει να ξυπνήσετε επιτέλους και να καταλάβετε ότι οι εταιρείες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Από την μία θέλετε όλα να είναι τζάμπα και από την άλλη να έχει χιλιάδες προσωπικό ώστε να σας εξυπηρετούν άμεσα εδώ και τώρα και να έχουν το πιο σύγχρονο δίκτυο ώστε να έχετε και τις μεγαλύτερες ταχύτητες που υπάρχουν. Δυστυχώς αυτή είναι η παιδεία του Έλληνα σήμερα. Τα θέλει όλα δικά του και τζάμπα εννοείται. Edited October 29, 2017 by XP130TD Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά έχω μια απορία. Δηλαδή οι καινούριοι πελάτες f2g πώς την παλεύουν χωρίς αυτό το bonus; Βάζουν χρήματα, δεν τους δίνει τίποτα και μετά ΠΡΕΠΕΙ να αγοράζουν πακέτα για να μπορούν να χρησιμοποιούν το κινητό τους; Ναι,και σε πληροφορω οτι τα 300' με 10€ εχουν χρεωση 6€ ανα εξαμηνο,2 φορες τον χρονο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 (edited) Σωστά. Κάποιοι πρέπει να ξυπνήσετε επιτέλους και να καταλάβετε ότι οι εταιρείες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Από την μία θέλετε όλα να είναι τζάμπα και από την άλλη να έχει χιλιάδες προσωπικό ώστε να σας εξυπηρετούν άμεσα εδώ και τώρα και να έχουν το πιο σύγχρονο δίκτυο ώστε να έχετε και τις μεγαλύτερες ταχύτητες που υπάρχουν. Δυστυχώς αυτή είναι η παιδεία του Έλληνα σήμερα. Τα θέλει όλα δικά του και τζάμπα εννοείται. βρε αυτοί οι ίδιοι δεν τα δίνουν σε ολίγους και εκλεκτούς όπως νομίζουν οι ίδιοι?που μας έχουν κάνει πελάτες 15 κατηγοριών οι ίδιες οι εταιρίες,δες φοιτητικά,special, προνομοιακα,αποκλειστικά για σένα,magic numbers,πανω από 40,μέχρι 24 και κουραφεξαλα,αιώνια φοιτητικά πάσα,κτλ θεωρώ αποκλειστικά υπεύθυνες τις εταιρίες και μόνο για το χάλι που επικρατεί στο χώρο του καρτοκινητου Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited October 25, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 ΟΚ Ευχαριστώ, άμα κάνω φορητότητα το f2g μου σε άλλο δίκτυο και επιθυμήσω να επιστρέψω μετά από λίγους μήνες, το πακέτο με τα 300' με 10 ευρώ ανανέωση θα το έχω ή θα το χάσω; Για να θυμήσω από που ξεκίνησε η συζήτηση. Πραγματικά υπάρχουν πολλές προσφορές στην αγορά . Αλλά όλες πλέον είναι για καινούρια αριθμοδότηση . Αν φύγεις να πας σε άλλη εταιρεία θα πληρώσεις 30 ευρώ για την φορητότητα και άλλα 30 για να επιστρέψεις. Συνολικά 60 ευρώ. Και δεν θα έχεις καμμία καλή προσφορά . Αν θες να κρατήσεις το νούμερο και την προσφορά μείνε στην WIND . Αν θές καινούρια προσφορά πάρε νέο νούμερο σε άλλη εταιρεία ή στην WIND. Αν παρελπίδα πας σε άλλη εταιρεία , δεν θα έχεις προσφορές γιατί δεν πας με νέο αριθμό. Η φορητότητες αριθμών έχουν περιοριστεί πάρα πολύ από τότε που άρχισαν να χρεώνουν τα 30 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Για να θυμήσω από που ξεκίνησε η συζήτηση. Πραγματικά υπάρχουν πολλές προσφορές στην αγορά . Αλλά όλες πλέον είναι για καινούρια αριθμοδότηση . Αν φύγεις να πας σε άλλη εταιρεία θα πληρώσεις 30 ευρώ για την φορητότητα και άλλα 30 για να επιστρέψεις. Συνολικά 60 ευρώ. Και δεν θα έχεις καμμία καλή προσφορά . Αν θες να κρατήσεις το νούμερο και την προσφορά μείνε στην WIND . Αν θές καινούρια προσφορά πάρε νέο νούμερο σε άλλη εταιρεία ή στην WIND. Αν παρελπίδα πας σε άλλη εταιρεία , δεν θα έχεις προσφορές γιατί δεν πας με νέο αριθμό. Η φορητότητες αριθμών έχουν περιοριστεί πάρα πολύ από τότε που άρχισαν να χρεώνουν τα 30 ευρώ... Λογω των 30€ δεν μετεφερα εναν αριθμο που ειχα σε αλλη.Αλλα εχει καλη προσφορα και δεν αξιζε κι ολας. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 (edited) "Να έχεις πρόσβαση στο νέο σχήμα ανταμοιβής BACK2U" ξέρεις κάνεις περί τίνος πρόκειται; ΥΓ ρώτησα εξυπηρέτηση απλά οι αριθμοί μέσω του Public λέγονται έτσι.ειπα και γω μπας και έβαλε κάνα κουπόνι αλλά που. Edited October 25, 2017 by loyros Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domi_17 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Καλησπέρα σε ολους! Αντιμετωπίζω το εξής θεματάκι. Πηγα και ανανέωσα μετα το παρακάτω μήνυμα που έλαβα: ΔΩPO! 300Λ ΠPOΣ OΛOYΣ & 1GB ΓIA 15MEPEΣ! BAΛE KAPTA 10€ ΣTIΣ EΠOMENEΣ 2 HMEPEΣ KAI KEPΔIΣE TA! ΠPOΛABAINEIΣ! Αντί λοιπον να καταναλώνεται το 1gb, καταναλώνονται τα 500mb της ανανέωσης. Με τα λεπτα ομιλίας ειμαι ενταξει, καθώς καταναλώνονται πρωτα αυτα του "δώρου" και οχι της ανανέωσης (free2talk) Ειναι λογικο να συμβαινει; Πως μπορω να επικοινωνήσω μαζι τους δωρεαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 (edited) 8005000200 στο φωνητικο πες "συνδεση με εκπροσωπο" ή "παραπονο για πακετο". Τώρα το αν ειναι σωστη η κατανάλωση δεν ξέρω,το μπόνους συνηθως προηγείται. Βέβαια και τα 500 mb μπόνους θεωρούνται. Edited October 25, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Πως μπορω να επικοινωνήσω μαζι τους δωρεαν; 8005000200 στο φωνητικο πες "συνδεση με εκπροσωπο" ή "παραπονο για πακετο". Domi_17 καλύτερα να πεις "βλάβη δικτύου".;) Έχει γίνει δύσκολη πλέον η δωρεάν επικοινωνία με την Wind και φυσικά δεν βλέπω τον λόγο να χρεωνόμαστε ειδικά σε περιπτώσεις που το λάθος μπορεί να είναι του συστήματός της...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 εβαλα 10 ευρω καρτα απο τα public και πηρα δωρο 500μβ + 500mb απο τα public! στα καταστηματα της wind ισχυει το ιδιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 καλησπερα, εχω ενα καρτοκινητο f2go της μανας μου (συσκευη με πληκτρα) με φορτωμενα 12 ευρω μεσα.... πειτε μου εναν κωδικο απο ενα πακετο (με κανα 6ευρω ) για να παρει 200 με 300 λεπτα για ενα μηνα..... Ευχαριστω!! Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 καλησπερα, εχω ενα καρτοκινητο f2go της μανας μου (συσκευη με πληκτρα) με φορτωμενα 12 ευρω μεσα.... πειτε μου εναν κωδικο απο ενα πακετο (με κανα 6ευρω ) για να παρει 200 με 300 λεπτα για ενα μηνα..... Ευχαριστω!! Εχει την εφαρμογή; Το myf2g app; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 μπορεις να της ανοιξεις account στο f2g.gr για να ενεργοποιεις οτι θες απο εκει,ή απο την εφαρμογη που μπορεις να περασεις στο δικο σου κινητο. Αλλιως 1265,για να ενεργοποιεις πακετα,χωρις τα αντιστοιχα online bonus φυσικα.Στην εφαρμογη εχει (αποκλειστικα εκει) πακετο με 300' προς wind και 200' προς ολους με 6 ευρω. Αλλιως πας για 200' προς ολους και 100 mb με 6 ευρω επισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 τπτ φιλε μου ...μονο sms μπορω να στειλω.... ρωταω για να μην ξαναβαζω λεφτα πχ εδω...https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/online-ananeosi-hronou-omilias/online-ananewsh-xronou-omilias/ για να βαλω καποιο πακετο Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Και βέβαια μέσω του app ή του f2g.gr έχουμε τα log& win ανά εβδομάδα. ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τπτ φιλε μου ...μονο sms μπορω να στειλω.... ρωταω για να μην ξαναβαζω λεφτα πχ εδω...https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/online-ananeosi-hronou-omilias/online-ananewsh-xronou-omilias/ για να βαλω καποιο πακετο Mα εάν κάνεις εγγραφή θα μπορέσεις να πάρεις περισσότερες παροχές, πολύ απλά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 για να μην ανοιγω κωδικους κλπ κλπ με το 1265 τι κανω ? και τι δινει? ξερουμε? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 για να μην ανοιγω κωδικους κλπ κλπ με το 1265 τι κανω ? και τι δινει? ξερουμε? Με 6 ευρώ 200 λεπτά προς όλους. Καλείς και ακολουθείς τις ηχογραφημένες οδηγίες, επιλέγοντας το πακέτο που σε ενδιαφέρει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 ok ευχαριστω παιδες , εφτιαξα τελικα και κωδικο να υπαρχει.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 ok ευχαριστω παιδες , εφτιαξα τελικα και κωδικο να υπαρχει.... Συμφέρει, διότι έχεις πολλά bonus κάνοντας online ανανεώσεις. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 KAIΓEΣAI ΓIA GB?!! 3GB INTERNET MONO 1€ MONO ΓIA ΣENA! ΣTEIΛE 3 ΣTO 12410 & ENEPΓOΠOIHΣE TO EΩΣ 05/11! Καλημέρα! Ωραίο πρωινό μήνυμα :p Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 (edited) Διάρκεια αναφέρει? Για να μην τρέχουν ολοι να στελνουν στα αζήτητα να πουμε για αλλη μια φορά οτι τετοια μηνύματα ισχύουν για όσους τα λαμβάνουν... Edit ηρθε και σε μενα. Δεν λέει διάρκεια. Λογικά για 1 μήνα θα'ναι Edited October 27, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Και εγώ πιστεύω για 1 μήνα όπως όλα. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Έχω μια καρτούλα Wind F2G από public με 100 ευρώ για έναν μήνα. Παίζει μεταφορά υπολοίπου σε F2G; Αν όχι, μπορώ να κάνω κάτι χρήσιμο το υπόλοιπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts