Jump to content

snapp

Members
 • Δημοσιεύσεις

  3.027
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About snapp

 • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Συσκευή

 • Συσκευή
  TCL 30

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Wind - Ελλάδα

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

23.014 profile views

snapp's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

47

Φήμη

 1. snapp

  TCL 20R 5G

  Συμφωνώ απόλυτα!
 2. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Πήρα τηλέφωνο στη ΔΕΗ και μου είπαν θα παραμείνει μέχρι να λήξει το συμβόλαιο μου.Δεν αλλάζει κάτι για εμάς ευτυχώς.
 3. Εμείς που είμαστε στο παλιό my home on line θα παραμείνει η τιμή στα 0.096€ ή θα πάει στη νέα τιμή του site για τα on line στα 0,539€?
 4. snapp

  TCL 30

  Έχω το TCL 30. Δεν χρησιμοποιώ καμία από αυτές τις εφαρμογές που λες αλλά κατέβασα για να δοκιμάσω το βηματομετρητη και περπάτησα μέσα στο σπίτι και μετράει κανονικά τα βήματα. Κατέβασα την εφαρμογή "βηματομετρητής". Όταν έκανα εγκατάσταση πάτησα αποδοχή σε ότι μου ζήτησε. Με το messenger έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες όταν θέλω να στείλω κάτι από το you tube. Πρίν δεν είχα κανένα πρόβλημα. Έστελνα κανονικά. Εδώ και 10 ημέρες περίπου βγάζει αυτό το μήνυμα. Θεωρώ ότι είναι κάποιο πρόβλημα της εφαρμογής και όχι του κινητού γιατί πριν λειτουργούσε κανονικά. Ίσως έχει να κάνει με το android 12.
 5. Τι sms στείλατε και που όσοι είχατε προσωπική προσφορά απεριόριστα δεδομένα και 1000' με 5€;
 6. snapp

  TCL 20L+

  Και εγώ θα ήθελα κινητό της εταιρίας με αρκετά εξελιγμένα χαρακτηριστικά αλλά θεωρώ ότι το target group της εταιρίας είναι στη μεσαία προς χαμηλή κατηγορία. Θα δούμε στο μέλλον.
 7. snapp

  TCL 20L+

  Δεν διαφωνώ σε αυτά που λες ότι ο κόσμος διστάζει να προχωρήσει σε αγορά ενός TCL λόγω επεξεργαστή αν και οι περισσότεροι εκεί έξω δεν έχουν ιδέα από επεξεργαστές. Όχι απλά δεν ξέρουν ποιον επεξεργαστή φοράνε τα κινητά τους, δεν έχουν ιδέα και τι είναι mediatek, Snapdragon κτλ. Το βλέπω στην καθημερινότητα μου. Αυτοί που διστάζουν είναι εντός forum και όσοι δεν έχουν πιάσει κινητό της TCL στα χέρια τους. Εγώ μετά από τόσα χρόνια χρήσης των κινητών της δεν έχω κανένα δισταγμό. Ότι πιο σταθερό έχω πιάσει στα χέρια μου και με λογική τιμή πάντα!
 8. snapp

  TCL 20L+

  Ο κόσμος εκτός forum δεν έχει ιδέα από επεξεργαστές. Επίσης έχω το TCL 30 και του έχω βγάλει το ζουμί. Λειτουργεί απροβλημάτιστα. Το λειτουργικό σε όλα τα Alcatel/TCL είναι ελαφρύ και καλογραμμένο και για αυτό παρόλο στα χαρτιά τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν είναι τούμπανο στην πράξη όμως λειτουργούν οι συσκευές όπως πρέπει. Είχα στα χέρια μου άλλης εταιρίας κινητό με πιο δυνατά χαρακτηριστικά και η εμπειρία χρήσης ήταν τραγική. Ξέρουν πολύ καλά εκεί στην TCL τι επεξεργαστές βάζουν. Γιατί να μου βάλει έναν πιο ακριβό επεξεργαστή όταν με πιο οικονομικό θα κάνω την ίδια δουλειά; Γιατί να ανέβει το τελικό κόστος ενώ μπορεί να παραμείνει χαμηλά; Τόσα χρόνια με τα κινητά της πραγματικά όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Επίσης στα TCL 30 και 30+ έχεις οθόνη ναυαρχίδας κάτω από 200€!
 9. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Καταναλώνεται ο χρόνος του πακέτου που λήγει τελευταίος. Στο messenger μου έλεγαν βλακείες ότι έτσι πρέπει. Λέω δεν έχει λογική αυτό που γράφεται. Δίνετε δώρο χρόνο ομιλίας τον οποίο δεν μπορώ να καταναλώσω; Είστε σοβαροί; Έστειλα στη φόρμα επικοινωνίας μετά μου απάντησαν ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση καταναλώνεται ο χρόνος που λήγει νωρίτερα και μου επέστρεψαν 100' που είχα χάσει λόγω της λάθος κατανάλωσης.
 10. snapp

  TCL 20R 5G

  Μία χαρά τις βλέπω. Σε ευχαριστώ πολύ!
 11. snapp

  TCL 20R 5G

  Σε θέμα κάμερας τι λέει το κινητό; Το θέλω για μεγάλης ηλικίας άνθρωπο που θα βγάζει μία στο τόσο καμία φωτογραφία. Δεν έχει τρελές απαιτήσεις.
 12. Εγώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την κάνω για τον βάτραχο! Πολύ καλύτερα πακέτα όπως είδα για χρήση ίντερνετ και κάτω από 10€.
 13. Έχω ενεργοποιήσει το πακέτο με τα 5gb και 200' προς όλους τα οποία λήγουν σε 26 ημέρες. Ενεργοποιώ το log n win 20' τα οποία λήγουν σε μία εβδομάδα και όταν καλώ καταναλώνεται ο χρόνος από τα 200' προς όλους και το log n win μένει ανέπαφο. Σε επικοινωνία με την εταιρία στο messenger μου λένε έτσι γίνεται. Προτεραιότητα έχει το πακέτο και μετά τα bonus άσχετα αν το bonus λήγει νωρίτερα. Εταιρία του παραλόγου...
 14. Αν πατήσεις το i δεξιά πάνω από το πακέτο στην εφαρμογή γράφει ότι το πακέτο ισχύει για χρήση στην ευρωπαϊκή ένωση.
×
×
 • Create New...