Jump to content

snapp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.120
  • Εγγραφή

  • Days Won

    2
  • Αξιολογήσεις

    0%

About snapp

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 9

Συσκευή

  • Συσκευή
    TCL 40 NXTPAPER

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

25.059 profile views

snapp's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

107

Φήμη

  1. snapp

    Tcl Nxtpaper 50

    Καλημέρα. @stratigos24νομίζω ότι οι θήκες του TCL 50se ταιριάζουν και στο tcl 40 nxtpaper καθώς έχουν το ίδιο σασί. Μπορείς να πάρεις τη θήκη book που πουλάνε για το 50se και να την βάλεις στο 40 nxtpaper ώστε να προστατεύεται η οθόνη. Για σίγουρα όμως δοκίμασε την στο κατάστημα πριν την αγοράσεις.
  2. Το πακέτο 4,5€ 3GB δίνει παράταση υπολοίπου;
  3. Γιαννιτσά και γύρω περιοχές δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα 2-3 φορές το χρόνο που πάω .
  4. Εγώ από Nova σε Vodafone νιώθω ότι γύρισα πίσω στο 2009. Κατώτερο εννοείται σήμα παντού στα σημεία που κινούμαι και ταχύτητες 4G για κλάματα. Και επειδή θα πείτε μερικοί μήπως φταίει το κινητό μου όχι δεν φταίει γιατί μου έδωσαν μια κάρτα με απεριόριστα μόνο δεδομένα την οποία την έχω δώσει σε φίλο με κύριο νούμερο Nova και μου λέει ότι παντού με τη Nova έχει καλύτερες ταχύτητες. Έλα του λέω 😂😂. Οπότε από Vodafone είναι καλύτερη.
  5. snapp

    TCL 20L+

    Που να δεις και την οθόνη του 50SE! Εγώ βέβαια την οθόνη nxtpaper δεν την αλλάζω πλέον με τίποτε. Ότι πιο ξεκούραστο για τα μάτια!
  6. Επανέρχομαι ! Προσπάθησε πριν λίγο να στείλει το sms ξανά και ενεργοποιήθηκε το μικρό πακέτο κανονικά! Είχε υπόλοιπο πάνω από 16€ στο κινητό. Οπότε λειτουργεί! Μιλάμε για το νέο F2G.
  7. Επειδή δεν είναι δικό μου το κινητό θα ενημερώσω τον κάτοχο αν θέλει να μιλήσει μέσω chat. Αν δεχτεί και έχω κάτι νεότερο θα επανέλθω.
  8. Καλησπέρα. Δοκίμασα να ενεργοποιήσω σε νέο f2g το μικρό πακέτο στέλνοντας SM στο 1264 και έλαβα request failed.
  9. Καλησπέρα. Να χάλασε το κινητό μου μόλις έβαλα τη sim της Vodafone δεν νομίζω. Προφανώς κυκλοφορώ σε προβληματικές περιοχές. Δεν λέω ότι δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου . Μιλάω κανονικά απλά σε λιγότερο από 2 εβδομάδες έλαβα 3 μηνύματα για χαμένες κλήσεις όταν στη Nova με το ίδιο κινητό λάμβανα μόνο όταν έβγαινα από το μετρό. Ποτέ άλλοτε. Επίσης με φουλ σήμα οι ταχύτητες 4g στις ίδιες περιοχές ( Νίκαια, Κερατσίνι, Κορυδαλλό κτλ )είναι κατώτερες της Vodafone από τις ταχύτητες που είχα πριν στη Nova. Όχι μεγάλη διαφορά αλλά αυτά τα 5-10 Mbps κάνουν τη διαφορά όταν θες να κατεβάσεις μεγάλα αρχεία. Σε αυτό που έχει μεγάλη διαφορά το δίκτυο της Vodafone είναι το upload κοντά στα 50mbps στα περισσότερα σημεία. Στη Nova ήταν πολύ πιο χαμηλό. Σε γενικές γραμμές από προσωπική εμπειρία στις περιοχές που έχω κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής της Nova το δίκτυο είναι ένα κλικ ανώτερο. Σε λίγες ημέρες θα επισκεφτώ κάποια νησιά για διακοπές που έχω πάει ξανά. Εύχομαι το δίκτυο της Vodafone να φυσάει εκεί σε σχέση με τις ταχύτητες που είχα στη Nova. Νομίζω ότι φτάνει με το off topic.
  10. Ήμουν Nova πολλά χρόνια. Εδώ και 1 μήνα πήγα Vodafone. Το δίκτυο είναι πολύ κατώτερο από της nova. Για αρχή λαμβάνω συχνά sms για χαμένες κλήσεις στις περισσότερες περιοχές της Αθήνας κάτι που στη Nova λάμβανα μόνο όταν ήμουν στο μετρό. Ακόμη και με vo wifi ενεργό πάλι λαμβάνω sms για χαμένες κλήσεις. Επίσης οι ταχύτητες του δικτύου είναι πραγματικά για γέλια. Από 1 mps έως 17-18 στις καλύτερες περιπτώσεις. Σε κάποιες περιοχές άντε και 23-24. Μπορεί η Nova να μην έχει τις ταχύτητες της cosmote αλλά το δίκτυο της έχει μια σταθερότητα και δεν θα σε κρεμάσει ποτέ. Επίσης στα ίδια σημεία με τη Nova είχα μεγαλύτερες ταχύτητες κατά 10 mps σε σχέση με τη Vodafone. Τώρα στις διακοπές θα τσεκάρω και αλλού τις ταχύτητες. Εντός Αττικής μακρυά από Vodafone.
  11. Καλησπέρα! Ενδιαφέρεται ένας φίλος μου για αγορά. Οι τιμές από τις μεγάλες αλυσίδες που έχουν κινητά από την επίσημη αντιπροσωπεία είναι πολύ υψηλές σε σχέση με skroutz και eShop. Αυτό που θέλω να ρωτήσω πρέπει να ψάξουμε αν είναι global version ή κινέζικη αν δεν είναι επίσημης αντιπροσωπείας; Επίσης φορτιστή έχει στο κουτί; Γενικά έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με κινητά Xiaomi και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Επίσης διάβασα ότι ακόμη εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα με τις διαφημίσεις εντός του λειτουργικού αλλά υπάρχει λύση για αυτό.
  12. Μία χαρά πελάτες θα έχουν από τη στιγμή που δεν θα υπάρχει εναλλακτική. Προσωπικά περιμένω την κινητή της Volton αρχές του χειμώνα μπας και αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.
  13. Μόνο στο νέο f2g μπορείς να κάνεις ανανέωση από 8€
  14. Τόσα χρόνια είχαμε πακέτο με απεριόριστα δεδομένα κάθε καλοκαίρι. Τώρα 100GB. Κάθε χρόνο και χειρότερα...
×
×
  • Create New...