Jump to content

Vasileios

Global Moderators
 • Δημοσιεύσεις

  14.539
 • Εγγραφή

 • Days Won

  12
 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by Vasileios

 1. Με ενδιαφέρει και ο δυσκολότερος; τρόπος, αν γίνεται.
 2. Να θυμίσω ότι εδώ μιλάμε για το vodafone cu. Για τα καρτοκινητά άλλων ετιαρειών , υπάρχουν αντίστοιχα θέματα.
 3. Το φτηνώτερο μηνιαίο ομιλίας ειναι το πακέτο international με 400 λεπτά προς Ελλάδα και 22 διεθνείς προορισμούς με 9,90. εχει και φτηνώτερα εβδομαδιαία ή μυνημάτων.
 4. Και εμένα σε ένα από 25 Σεπτεμβρίου. Φαίνεται το κάνουν κάποια στιγμή για όλα τα νούμερα και όχι ακριβώς στο τρίμηνο.
 5. Vasileios Δημ. just now · IP Ενημέρωση. Σαν moderator του forum σας ενημερώνω ότι έχω διαπιστώσει κατάχρηση του συστήματος αξιολόγησεων. Να τονίσω ότι είναι δικαίωμα του κάθε μέλους να αξιολογεί θετικά ή αρνητικά ένα μήνυμα. Το δικαίωμα όμως αυτό δεν μπορεί να ασκείται με κατάχρηστικό τρόπο. Αν συνεχιστεί το φαινόμενο είμαι υποχρεωμένος να λάβω μέτρα (διαγραφές μηνυμάτων η και λογαριασμών). Παρακαλώ για την άμεση διακοπή των εχθροπραξιων. Καλό Πάσχα.
 6. Ενημέρωση. Σαν moderator του forum σας ενημερώνω ότι έχω διαπιστώσει κατάχρηση του συστήματος αξιολόγησεων. Να τονίσω ότι είναι δικαίωμα του κάθε μέλους να αξιολογεί θετικά ή αρνητικά ένα μήνυμα. Το δικαίωμα όμως αυτό δεν μπορεί να ασκείται με κατά χρηστικό τρόπο. Αν συνεχιστεί το φαινόμενο είμαι υποχρεωμένος να λάβω μέτρα (διαγραφές μηνυμάτων η και λογαριασμών). Παρακαλώ για την άμεση διακοπή των εχθροπραξιων. Καλό Πάσχα.
 7. Ναι ισχύει και για Takeaway και για delivery. Αλλά στο Delivery πρέπει να έχεις ελάχιστη παραγγελία 7 ευρώ. Άρα πρέπει να πάρεις και κάτι άλλο εκτός από δύο burger . ( το ακριβώτερο έχει 6,40 ) Ή αναψυκτικό ή σαλάτα ή μερίδα burger με πατάτες.
 8. Στην cosmote οι κωδικοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε προσφορά και όχι μόνο για την Aegean. Και μάλιστα μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές ο κάθε ένας. Με 0,20 εγώ χρησιμοποιώ Box Everest Goodys . Οπότε πραγματικά κρίμα, η προσφορά της Aegean είναι για 2.000 εισιτήρια το δίμηνο , οπότε εξαντλείτε σύντομα.
 9. περαν πάσης αμφιβολίας , Τα 3 χρόνια που έζησα σε χώρα της Ε.Ε. τηλεφωνούσα με τα α;γορασμένα πακέτα, σε όλη την Ευρωπαϊκή ένωση. Δηλαδή απο την Μάλτα καλούσα Πολωνία Γαλλία και Ιταλία και Μάλτα και Ελλάδα, Είναι προφανές ότι ισχύει για όλη την Ε.Ε. Επίσης από Βουλγαρία κάλεσα Μάλτα και Πολωνία και Κύπρο. Αυτά είναι εμπειρία όχι θεωρεία .
 10. Παρακαλώ συνεχίστε την δημόσια συζήτηση. Προσοπικες επιθέσεις διαγραφτηκαν
 11. Αφου την έχεις βάλει να φευγει το υπόλοιπο της κάθε δόσης, πληρώθηκε η δόση και τίποτα άλλο. Αν την έχεις βάλει να πληρώνεται το σύνολο του ποσού τότε μπες και πλήρωσε το υπόλοιπο άμεσα ωστε να μην πληρώνεις τόκους , και μετά διερευνησε το με την τράπεζα. Επίσης τσέκαρε αν είχες επαρκές υπόλοιπο .
 12. Ειναι ενεργοποιημένη μόνο για νέες συνδέσεις. Όσες παλαιές συνδέσεις γίναν πριν το MI πρέπει να στείλουν το μήνυμα.
 13. Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου χρεωθείς σε Ευρώ με κάρτα Ευρωζώνης δεν υπάρχει προμήθεια συναλλάγματος. Διότι έχεις χρεωθεί στο νόμισμα της κάρτας σου.
 14. κατ αρχήν μία φορά τον χρόνο αγοράζεις το πακέτο των 8,50 ευρώ και από το cu app πατάς τα OPEN Buttons και μετατρέπεις το CU MONO Scroll Month Bundle σε Unlimited data. ετσι εχεις 1 ολόκληρο μήνα. Στην συνέχεια μπορείς να ενεργοποιήσεις 4 unlimited εβδομάδες. ή 2 εβδομάδες μπροστά και άλλες δύο στο τέλος. Γύρω στο πάσχα θα έχουμε και unlimited προσφορά. Προσοχή , για να πάρεις την προσφορά πρέπει να είσαι πάνω από 90 ημέρες στο cu. δηλαδή δεν γίνεται με καινούρια κάρτα.
 15. Τα 3GΒ της ανανέωσης κάνουν rollover με νέα ηλεκτρονική ανανέωση
 16. Ναι , 3 ευρώ ζητάει και από εμένα. το 10 Ευρω εχει καταργηθεί.
 17. Τα αγορασμένα ΜΒ ισχύουν και στην περιαγωγή στο Λουξεμβούργο. Τα ΜΒ που κέρδισες από Ανανεώσεις (TOKEN ) ή έλαβες δωρεάν από προσφορές δεν ισχύουν στο Λουξεμβούργο. Τα λεπτά ομιλίας προς όλους αν είναι από αγορασμένο πακέτο ισχύουν για κλήσεις προς όλη την Ε.Ε. δηλαδή ακόμα και αν καλέσεις από Λουξεμβούργο Ιταλία , Κύπρο ή ακόμα και Αγγλία. Τα λεπτά προς whats Up ή τυχόν δωρεάν λεπτά (μη πληρωμένα ) προς όλους , δεν ισχύουν. Από την στιγμή που θα βρεθείς σε περιαγωγή , στο wu App θα βλέπεις μόνο ότι ισχύει σε περιαγωγή. Τα υπόλοιπα δεν θα τα βλέπεις.
 18. ποιον αγαπημένο προορισμό έχεις βάλει ;
 19. Για το αν είναι νόμιμο ή όχι , δεν το γνωρίζω. Μπορείς να κάνεις καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ. η οποία θα δεί την νομιμότητα ( αφού πρώτα ρωτήσει την άποψη της εταιρείας ) και ανάλογα θα την δεχτεί ή θα την απορίψει.
 20. 2.μπορείς να ζητήσεις το οτιδήποτε. Δεν είναι όμως υποχρεωμένοι να το κάνουν. Ως δείγμα καλής θέλησης ίσως να το κάνουν. 1. Είναι πάγια ταχτική της WIND (ίσως και τώρα της NOVA ) να καθυστερεί υπερβολικά τις αποσυνδέσεις.
 21. IBAN δεν υπήρχε ποτέ στο Paypal . Η μεταφορά χρημάτων γίνεται μέ το email του λογαριασμού.
 22. Δεν προβλέπετε φραγή σε δωρεάν εισερχόμενα SMS. Μόνο τα χρεώσιμα μπορούν να αποκλειστούν. Αν κάνεις όμως το λάθος και απαντήσεις , δεν θα έχεις καμμία δικαιολογία για την χρέωση που θα έχεις. Εν πάσει περιπτώσει δεν χρεώνεσαι εν αγνοία σου , αφού επιλέγεις να στείλεις εξερχόμενο SMS με 2,7509 ευρώ το ένα.
 23. Παρακαλώ να παραμείνουμε στο θέμα σας. Κάθε αναφορά σε καρτοκινητό θα διαγράφεται.
 24. Ας μην το συνεχίσουμε , βγαίνουμε από το θέμα. Το θέμα της ανάπτυξης είναι τεράστιο.
×
×
 • Create New...