Jump to content

kmpatra

Members
 • Δημοσιεύσεις

  8.572
 • Εγγραφή

 • Days Won

  16
 • Αξιολογήσεις

  0%

2 Followers

Συσκευή

 • Συσκευή
  Motorola G32

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

 • Περιοχή
  Πάτρα

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

27.480 profile views

kmpatra's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

373

Φήμη

 1. Εκανα σήμερα αυτόματη ανανέωση στο liquid,την πρώτη μετα την αρχική του Ιουλίου (κατι κασμπακ, μετακινήσεις μπάρας,μπες βγες, δωρεάν μήνας liquid κλπ,φτασαμε σήμερα να γινει,και είχε και υπόλοιπο ακομα (!) ) και μου εδωσε 23 γιγα bonus online ανανέωσης,περα από τα γιγα του συνδυασμού με σταθερό και τα 5 του bring a friend...καλά η χρήση μου είναι τέτοια που ουτε 5 δεν θα φαω το μηνα, αλλά η απορία παραμένει από που προκύπτουν τα 23? Δεν θυμάμαι να έτρεχε κάτι τον Ιούλιο,τα απεριόριστα και το ηχειο πήρα δώρο τοτε.
 2. kmpatra

  CU Liquid

  Κάθε μήνα. Αν δεν θέλεις να σε χρεώσει μετά τις πρώτες 30 μέρες μπλοκάρεις την καρτα την ημέρα χρέωσης. Καλύτερα να χρησιμοποιηθεί προπληρωμενη ή ρεβολουτ. Την ημέρα χρέωσης κάνει 3 προσπάθειες ξεκινώντας γύρω στις 9 και με τελευταία νομίζω γυρω στις 8 το βράδυ. Άλλη λυση να μετακινείς την ημερομηνία χρέωσης.
 3. kmpatra

  CU Liquid

  13 είναι, ναι την αλλάζεις μετά.
 4. Εγω το 2ο που ειχα πάρει μαζί με τη φορητότητα τον Ιούλιο ειναι στην κατάσταση που περιέγραψα από μεσα Δεκεμβρίου που έπρεπε να μπει φραγή. Ανανεώσεις είχα κάνει ομως,με cashback.
 5. Πλέον τουλάχιστον από προσωπική εμπειρία δουλεύουν όλα κι εκει. Τα δεδομένα συγχρονίζουν σε edge μόνο,με προσβαση στο ιντερνετ αν υπάρχει κάποια προσφορά δωρεάν.
 6. Κοσμοτε κανονικότατα παίζουν τα sms με φραγη
 7. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό αν ανανεώσεις θα στα ξαναδώσει και μάλιστα επιτόπου όπως γίνεται και με τα 1000' του συνδυασμού με τα κινητά. Με ληγμένο υπόλοιπο μηδενίζονται ολα,αγνωστο γιατί τα έδειξε αρχικά.
 8. Ειχα 3-4 μηνες να βαλω στην κύρια συσκευή μου την κάρτα της cosmote. Την εβαλα σήμερα για να βάλω κάποια τοκεν. Παρατήρησα οτι δεν μπορώ πλέον να αλλάξω τον τύπο δικτύου από 2g σε 4g και αντίστροφα. Η επιλογή είναι απενεργοποιημένη. Θεωρώ οτι κάτι άλλαξαν τελευταία, οπως και πιο πριν που εξαφανισαν τον διακόπτη του volte απο τις ρυθμίσεις,με τιε ενημερώσεις των carrier services. Πλεον παίζει ανάλογα με την κάλυψη και το volte δεν κλείνει αν δεν απενεργοποιήσεις το wificall με μήνυμα. Εχει παρατηρήσει κανείς κάτι ανάλογο? Έγραψα και περιμένω ανάλογο feedback και στο νήμα του κινητού αν και θεωρώ ότι είναι κυρίως θέμα δικτύου. Στην 1η σιμ του κινητού (vodafone) δουλεύουν όλα οκ. Να σημειώσω ότι έχω twin sim. Σε άλλη παλιότερη συσκευή με android 7 παίζει η αλλαγή τύπου δικτύου κανονικά. Σε αυτό το κινητό όμως δεν υπάρχει υποστήριξη volte. Ούτε παίρνει ενημερωσεις carrier services στο google play.
 9. kmpatra

  Moto G32

  Μία ερώτηση για όσους χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο κινητό με cosmote. Είχα να χρησιμοποιήσω sim cosmote εδώ και τέσσερις μήνες. Τώρα που ξαναέβαλα την κάρτα (για να εξαργυρώσω κάτι token), παρατηρώ ότι προφανώς λόγω κάποιας ενημέρωσης των carrier services, δεν με αφήνει να αλλάξω τον τύπο δικτύου απο 4g σε 2g και αντίστροφα. Η επιλογή φαίνεται απενεργοποιημένη, και το κινητό παίζει σε 4g ή 2g ανάλογα με την κάλυψη. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κανένας που έχει την ίδια συσκευή? Περισσότερο βέβαια για θέμα ρυθμίσεων δικτύου μου κάνει. Παλαιότερα υπήρχε διακόπτης και για τις κλήσεις 4g το οποίο μετά από ενημέρωση πάλι των carrier services καταργήθηκε και αυτός.
 10. Ειναι το cosmote myinternet που αναφέρθηκε πριν. Η νοβα ποτέ δεν είχε κάτι τέτοιο.
 11. Δεν θυμάμαι ποτε τετοια ειδοποίηση τουλάχιστον από πλευράς εταιρείας. Ίσως υπήρχαν τέτοιες ειδοποιήσεις από τα κινητά, αν π.χ είχε οριστεί ένα όριο δεδομένων. Πάντοτε αυτό γίνεται όταν δεν έχεις πακέτο ειδικά στη nova/wind. Η ανακοίνωση που επικαλούνται πιθανόν να αφορά τη χρέωση των δύο ευρώ η οποία ήτανε μικρότερη παλιότερα. Ακόμα δεν έχει δικλείδα ασφαλείας η εταιρεία για να μπλοκάρει τη χρήση δεδομένων όταν δεν υπάρχει πακέτο όπως γίνεται στις άλλες δύο εταιρείες.
 12. kmpatra

  CU Liquid

  Αντιγράφουν τις "μαυρες" τακτικές κι εδω πλέον? Τους είχα (συγκριτικά) για περισσότερο "ευγενείς"...
 13. Από ότι φαίνεται δεν είναι μόνιμο πακέτο αλλά προσφορά μέχρι 31/3.
 14. Συμπληρωσε κανένας 1 χρόνο από την τελευταία ανανέωση σταθερής, να μας πει πόσο τελικά αυξάνεται το πάγιο? Έλεγαν "ως 1,5€". Σε ερώτηση μου τι σημαίνει το "ως",μου απάντησαν οτι εξαρτάται από τον πληθωρισμό, και πρακτικά θα είναι γύρω στο 0,40, γιατί δεν πρόκειται ο πληθωρισμός να ανέβει τόσο πολύ...
 15. Το τέλος της συγκεκριμένης μέρας,μετά τις 23.59
×
×
 • Create New...