Jump to content

kmpatra

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9.160
  • Εγγραφή

  • Days Won

    19
  • Αξιολογήσεις

    0%

kmpatra last won the day on Ιούλιος 19

kmpatra had the most liked content!

2 Followers

Συσκευή

  • Συσκευή
    Motorola G32

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Πάτρα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

28.777 profile views

kmpatra's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

518

Φήμη

  1. αυτα που γραφει στα αυτοματα πακετα δεν βγαζουν νοημα,μαλλον εννοούν οτι οποιος δεν ακυρωσει το αυτοματο θα παει στο καινουργιο με τις λιγοτερες παροχες... ή μηπως ενοουν οτι ολα γινονται αυτοματα?
  2. Μπαίνεις στο κασμπάκ του αριθμού που θέλεις να φορτίσεις.
  3. Νομίζω το έχω κάνει και πιάνει. Δεν χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις βέβαια. Άλλωστε μέχρι τις 5 Αυγούστου είναι το περιθωριο για την προσφορά που σου έβγαλε.
  4. Σχετικά με αυτό έβαλα το ένα γίγα για 24 ωρες απο bing bang χτες μετά τις 12 (ξεκινημα της 25ης) και τώρα λέει απομένουν 13 ωρες, βλέπει ημερομηνία δηλαδη,σαν της νοβα ενα πράγμα...
  5. Αυτο ομως ληγει ολο μαζι μετα ενα χρόνο απο το κονε. Περίεργο να συμπιπτει η ημερομηνία λήξης με τα υπόλοιπα.
  6. Χουβαρντιλίκια ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! 150GB ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 7,2€ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 14,5€. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΕΙΛΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 724 ΣΤΟ 125700 ΜΕΧΡΙ 31/07
  7. Τα μπονους 0 mb που τα εχεις φάει απο που ήρθαν αν δεν είχες βάλει κάρτα?
  8. 🤣🤣🤣 Έλιωσα δεν μπορώ, εγω είμαι λιγο πιο προοδευτικός, μακαρόνια με σαλτσα,φακές,και κανενα μπιφτεκι/σνιτσελ, πατατες και αυγα. Οπως και να χει 'δεν βγαίνουμε μάνα μου", μία ειναι η λυση @dimitroula10κανε μας το τραπέζι να φάμε τιποτα της προκοπης,εστω και εξ'αποστασεως, το box now και τα κτελ να ναι καλά!
  9. Τι σας έπιασε και βάζετε συνέχεια τα καταστήματα του γερμανού? Η ίδια δουλειά γίνεται και στα καταστήματα της cosmote, ούτε από αυτά υπάρχουν πουθενά?
  10. Δεν αντιλεγω, είναι λύση ανάγκης όμως για πολλούς. Και άλλωστε με τα κουπόνια που βγαίνουν από το cu δεν βγάζεις πάνω από 2 ή 3 παραγγελίες ολοκληρες ή με έκπτωση τον μηνα με την ανανέωση των 15€. Αν τα δίνεις αυτά τα λεφτά για delivery, είναι ας πούμε μία win win κατάσταση. Παίρνεις τα μπόνους, την ανανέωση του διμήνου, και καλύπτεις και αυτό το έξοδο. Υ.Γ. οι διαφορές που έχω δει στις τιμές εδώ είναι της τάξεως του 0 ή 0,5€ και σπάνια κάποιος να είναι παραπάνω. Τώρα αν στη γειτονιά σου υπάρχουν μαγειρεία μισοτιμης και χωρίς απόδειξη, εγώ θα εβαζα x οπως και σε εναν εδω που σε κάποιο φαγητό έβαλε καπέλο 2€ και ο ντελιβεράς του μου έφερε και τον κατάλογο για να καταλάβω πόσο βλάκας ήμουν που παρήγγειλα μεσο e-food. Αλλά αυτό είναι συζήτηση για άλλο forum μην ξεφεύγουμε πάλι.... Ο καθένας οπως βολεύεται. Υ.Γ. 2 o blizard μάλλον κάνει guest στα σχόλια του ΠΘ, πέτυχα και σχόλιο για τις τηλεπικοινωνίες
  11. Θέλω να το πω καιρό: το e-food εχει και μια κατηγορια καταστηματων με μαγειρευτα: αρακα,φακες,φασόλια,γεμιστα,μπιφτεκια,μπριζολες,μελιτζανες,παστιστιο μουσακα,ψαρικά κλπ. Τα κουπονια που βγαζετε απο το smart pocket δεν ειναι μονο για σουβλακια. To λεω γιατι επικρατει εδω το δόγμα υπολοιπο cu=σουβλακια και προφανως δεν ειναι (μόνο) αυτό.
  12. Εμενα πάντως μου τελειωσαν.... Προχθές το βράδυ τα είχα βάλει και σήμερα ήρθε μήνυμα ότι έληξαν (και όντως δεν έχω)
  13. @dimitroula10απευθύνεσαι "εις ώτα μη ακουόντων". Ο jimmis - pppe - ergasia - altisei (και μάλλον άλλο ένα που μου διαφεύγει) - εχει μεγαλη ιστορία εδω. Μια κατηγορια μονος του,καιρό πριν γραφτείς εσύ. Δεν παίζεται,δεν παλεύεται,δεν αντιγράφεται (ουτε διαγράφεται 😅). Και οταν τον στελνουν για ban-ιο, επανέρχεται στα μουλωχτά, βοηθάει,κερδιζει "ποντους", οσο περνάει ο καιρός αρχίζει και βγαίνει ο...Χάιντ στην επιφάνεια...ξεκινάμε από τα ποσοστά (5%) και καταλήγουμε στη φιλοσοφία στο ψυχογράφημα του κακού Έλληνα. Κλασσικά εικονογραφημένα. Μη χαλας τη ζαχαρενια σου,αστον να λέει... Αγαπη μόνο 😍💪
  14. Αρα έχει μπει φραγή. Ισως μια δοκιμή ανανέωσης με 8€ σε κατάστημα να ανοίξει πάλι τη γραμμή.Δεν ξέρω αν μπορεις να δηλώσεις αλλο κινητο επικοινωνίας στην κοσμοτε ώστε να γίνει εκεί η επιβεβαίωση. Ζητάει να στείλει στο ίδιο νούμερο μήνυμα επιβεβαίωσης και δεν το δέχεται? Δοκίμασες να στείλεις στον αριθμό ένα μήνυμα, μήπως για λόγους ελάχιστης υπηρεσίας πχ τράπεζα κλπ δέχεται τουλάχιστον μηνύματα?
×
×
  • Create New...