Jump to content

VasilisSam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.546
  • Εγγραφή

  • Days Won

    7
  • Αξιολογήσεις

    0%

VasilisSam last won the day on Ιούλιος 25

VasilisSam had the most liked content!

1 Follower

About VasilisSam

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

VasilisSam's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

234

Φήμη

  1. 7χλμ βόρεια από Γευγελή ίσως βλέπει κάπως κάποια κεραία, εντός Γευγελής εγώ εννοώ στα μαγαζιά και στους δρόμους ότι δεν. Βέβαια τότε δεν είχαμε ακόμα sa.
  2. Θυμάμαι πριν 2 3 χρόνια εντός της Γευγελής μόνο μία φίλη με βονταφον είχε σήμα κανονικά 4g, οι υπόλοιποι με κοσμοτε κλήσεις έκτακτης ανάγκης μόνο. Δεν ξέρω βέβαια τι είναι πιο δίκαιο αλλά συμβαίνει.
  3. VasilisSam

    5G NR

    Πατήσαμε γκάζια τις τελευταίες 3 μέρες που άδειασε κάπως η πόλη!!
  4. VasilisSam

    5G NR

    Τι συσκευή έχεις? Διαθέσιμο σε όλους ή χαλαρά και σταδιακά σε συγκεκριμένα συμβόλαια? Τέλεια εξέλιξη!
  5. Σε έχει πιάσει ένα μένος τελευταία.. σκοπός είναι να βελτιωθούν. Από την εξυπηρέτηση τι σου απάντησαν, το αναγνωρίζουν? Με cellmaper μόνο εγώ έχω περάσει από εκεί 2+ χρόνια πριν, είναι όντως τραγικά απλά όταν δεν έχεις ούτε βασική κάλυψη απλά δεν ασχολείσαι καν με αυτόν το πάροχο.
  6. Δεν έχω χρησιμοποιήσει νοβα εδώ και πάνω από 10 χρόνια αλλα βλέποντας στο cellmaper θα έλεγα ότι είναι στα ίδια με την βονταφον πλέον. Παίζει αρκετά καλά παντού μάλλον αλλά παραμένει τρύπα γύρω από τη πλατεία Ναυαρίνου.
  7. Την σώζουν τα micro πάνω στη Μητροπόλεως αν κατέβεις ένα δρόμο κάτω προξένου Κορομηλά και αυτή ζοριζεται και η κοσμοτε είναι μαύρη τρύπα. Έβγαλε άδεια η κοσμοτε πρόσφατα ας ελπίσουμε να μπει γιατί κάποιες άλλες που έχει βγάλει 1+ χρόνο δεν έχουν μπει ακόμα.
  8. Χμ πολύ πιθανό γιατί ήμουν περιμετρικά αυτού του σημείου, αν περάσω το βράδυ πιο κοντά θα ενημερώσω! Καλή η κάθε προσθήκη βέβαια δεν είχε θέματα εκεί, ίσως θέλουν να ενισχύσουν χωρητικότητα για να ελαφρύνουν άλλες τριγύρω και του γηπέδου.
  9. Κιαλλο καινούργιο enb vofafone 5499 το εντόπισα μεταξύ Τούμπας Χαριλάου δεν ξέρω ακριβώς ακόμα που επειδή ήμουν περαστικός. Αύγουστος και ακόμα την τρέχουν τη Θεσσαλονίκη μπράβο!
  10. Καμία αξιοπιστία σε τόσο τουριστικά σημεία, οκ να μην παίζει τέλεια σε μία παραλία θα συμβεί, αλλά αν όλο το 2ο πόδι έχει βγει οφ τι γίνεται στο πρώτο?..
  11. VasilisSam

    5G NR

    Ακριβώς ότι γίνεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ειδικά Σάββατο μεσημέρι. Ας ελπίσουμε να δουν το θέμα χωρητικότητας άμεσα.
  12. VasilisSam

    5G NR

    Γιατί θα απογειώσει την κάλυψη και δεν έχει γίνει ήδη με την Β20? Ποια η διαφορά?
  13. VasilisSam

    5G NR

    Με το απλό ταπεινό σκυλί πλέον galaxy s23. Πχ εκείνη την μέρα που λέω έκανα αρκετές μετρήσεις στο κέντρο σε κεραίες με Ν78 και ήταν κάπως ενοχλητική και απόκριση του δικτύου γι'αυτό και έκανα τα τεστ τα οποία έδειχναν χαμηλές ταχύτητες και δεν ολοκλήρωσα κάποιο εκεί. Κυρίως enb 101016 ΑΚ Ερμού ξαφνικά έβγαινε εντελώς εκτός δικτύου μετά το έβρισκε πάλι, ή ο κλασικό που παγώνουν εντελώς τα δεδομένα και δεν παίζει χωρίς να βάλεις σε λειτουργία πτήσης. Όποτε δούλευε φουλ εναλλαγές μεταξύ των 2 Ν78 και Ν28 σε Ν1 δεν μπαίνει σχεδόν ποτέ εκτός αν είναι η μόνη που υπάρχει. Στο enb 101153 στον ΟΣΕ έχει πάντα τέλειες ταχύτητες 800-100μ.ο. και ξαφνικά άνοιξαν τα 3400mHz και τα αποτελέσματα ήταν τα παρακάτω. Δεν ξέρω αν η εναλλαγή μεταξύ των 2 Ν78 παλιάς και αυτής που πρόσθεσαν τώρα το προκαλεί αλλά αλλάζει συνέχεια μεταξύ των 2 ακόμα και αν είμαι σταθερός. Σε μέτρηση που έκανα τώρα από την πρόσφατα αναβαθμισμένη 101516 όλα φαίνονται καλά. Όπως επίσης και η 101051 που καλύπτει και το one salonica και την περιοχή της Γιαννιτσών και κομμάτι των Αμπελοκήπων βαράει τρελό φόρτο μπορεί το βράδυ να έχεις 1000+ το μεσημέρι 100 αλλά υπάρχει σταθερότητα δεν θα δω κολλήματα. Ίσως το πρόβλημα υπάρχει μόνο σε συγκεκριμένες κεραίες που και στο lte είχαν θέματα (101016, 101018) https://www.speedtest.net/my-result/a/11796216219
  14. VasilisSam

    5G NR

    Ωω ναι! Βλέποντας τις ημερομηνίες άνοιξαν οι B8 ταυτόχρονα με τα 3400mHz της Ν78. Βέβαια τις τελευταίες μέρες οι ταχύτητες είναι χάλια έως και προβληματικές σε SA με Ν78 και καλό σήμα, την μια μονοψήφια μετά αντε να φτάσει μέχρι 100-200 και πολύ υψηλό ping. Δεν βλέπω να βοήθησε κάπου για την ώρα η αλλαγή ίσα ίσα χειρότερα φαίνονται τα πράγματα.
  15. VasilisSam

    5G NR

    Βρήκα και εγώ μία Β8 τις προάλλες αλλά δεν καταγράφηκε στο cellmaper ούτε βλέπω επιλογή να βάλω στο χάρτη να δείξει μόνο τις Β8 όπως στη βοντα.
×
×
  • Create New...