Jump to content

VasilisSam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    989
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    0%

VasilisSam last won the day on Απρίλιος 6

VasilisSam had the most liked content!

About VasilisSam

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

VasilisSam's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

65

Φήμη

  1. VasilisSam

    5G NR

    εκεί κάπως παλεύεται, Ανάληψη όμως υποφέρει σήμερα με πετούσε και εκτός δικτύου κάποιες φορές (το έχω μόνιμα σε 4g) σε εξωτερικό χώρο ειδικά στις οδούς Ιακώβου Πολυλά και οπλαρχηγού Γατζιου. Έβλεπα στη καλύτερη κάτι -122dBm σε κάποιες φάσεις, μη λειτουργικό και άλλαζε συνέχεια κεραίες. Δεν μέτρησα καν γιατί δεν φόρτωνε τίποτα. Εντός οικοδομής που μπήκα έως 4ο όροφο δεν έπιανε τίποτα στους κοινόχρηστους χώρους με παράθυρα και είχε απόσταση από την διπλανή οικοδομή. Απορώ πως αφήνουν σε τόσο πυκνοκατοικημένες γειτονιές, ολόκληρα στενά χωρίς σήμα. Γενικά στη Θεσσαλονίκη σε κεντρικές οδούς τα πάει τέλεια επειδή έχει micro (όπως στην λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας) αλλά μόλις στρίψεις κάπου γεια σας. Ελπίζω να μας διαβάζουν.
  2. VasilisSam

    5G NR

    Κάτι παίζει. Μήπως ήταν εκτός για κάποιο λόγο ο σταθμός? Όποτε πήγα ήταν μια χαρά λίγα μέτρα πιο δίπλα είναι από την κεραία.
  3. VasilisSam

    5G NR

    Τουμπανη μεν, από τις πρώτες που αναβαθμίστηκαν στη Θεσσαλονίκη αλλά από κάλυψη μόνο μέχρι 2 στενά πιο πάνω. Περιμετρικά όλα τα κτήρια είναι κατά πολλούς ορόφους ψηλότερα και κόβουν. Λίγο πιο πάνω είναι το γήπεδο του Άρη και ευτυχώς εκείνη καλύπτει και με το παραπάνω την περιοχή επειδή είναι πάνω στα φώτα.
  4. VasilisSam

    5G NR

    Το cellmapper δείχνει με ακρίβεια το κομμάτι που αναφέρομαι. Η αλήθεια είναι πως αν έχεις οπτική επαφή είναι μια χαρά (αλλά πρέπει να είσαι στο δρόμο) η μορφολογία εκεί παίζει πολύ από σπίτι σε σπίτι, στενό σε στενό. Η cosmote με τη τακτική της πετυχαίνει κάλυψη και τα data ανάλογα το σημείο. Οι άλλες είναι πολύ χειρότερα. Σε δύσκολα μορφολογικά σημεία που καλύπτονται από διπλανές περιοχές αν δεν έχει η κοσμοτε σήμα σίγουρα δεν έχουν και οι άλλες. Τώρα για σημεία που λείπει σταθμός για εντός πόλης εκεί είναι άλλο θέμα.
  5. VasilisSam

    5G NR

    Κρίμα για το micro. Στη μισή Θέρμη, στα νεόκτιστα και στη Ραιδεστό παραμένει το αισχος της 101503 με τη band 20. Δυστυχώς παρατήρησα πως και στο Πανόραμα όταν πιάνω από 201026 (Cosmos) πάλι δεν έχω data 👎🏼 θετική εντύπωση από την άλλη μου έκανε η band 20 της 10-201022 που έχει ξεφύγει σε κάλυψη όντως όπως σωστά παρατήρησες και εσύ (βλ. Οδό Καυκάσου Καλαμαριά) που ξεκίνησε να πιάνει έστω οριακά από εκεί που δεν έπιανε τίποτα.
  6. VasilisSam

    5G NR

    Λόγω δουλειάς ήρθα δεν έμεινα. Έχουν ξεφύγει έχουν καλύψει όλα τα Γιαννιτσά με ftth και όλα τα γύρω γύρω εργοστάσια κλπ, μακάρι να γίνει και στις υπόλοιπες επαρχιακές πόλεις αντίστοιχα και όχι μόνο τα κεντρικά σημεία. Στα του 5g τα γνωστά η μισή Χαλκιδόνα με χάλια κάλυψη.
  7. VasilisSam

    5G NR

    Εε κοίτα αν σκεφτείς ότι από τα σημαντικότερα θέματα που έχουμε είναι να κολλάει σε band 20 που δεν δουλεύει τίποτα δεν μπορούσαμε να κάνουμε ούτε speedtest οπότε δεν νομίζω ότι αυτό θα φανεί κάπου.
  8. VasilisSam

    5G NR

    Όντως δεν μπορεί κανείς να πιάσει τον ειρμό σου. Καταρχάς εδώ γράφουμε για την cosmote, τα νέα των άλλων 2 δεν έχουν νόημα, πχ για Μ. Αλεξάνδρου 31 Καλαμαριά είναι της βοντα και αποτι είδα εχθές έχει μπει.
  9. VasilisSam

    5G NR

    Η νέα 101226 σε ταχύτητες, γύρω στα 250-300 down 100-150 up. Μου φαίνεται σαν ψέμα το ότι μπαίνουν στη Θεσσαλονίκη κεραίες μετά από χρόνια, μακάρι να βγάλουν άδειας για προβληματικά σημεία που έχουν χοντρό θέμα.
  10. VasilisSam

    5G NR

    Υπάρχει εδώ και λίγες μέρες ένα νέο enb μυστήριο στη Θεσσαλονίκη, το 101226. Υποτίθεται είναι micro στη Μπότσαρη γωνία με Δελφών που δεν υπάρχει εδώ και χρόνια (το τοποθέτησα προσωρινά εκεί στο cellmapper) αλλά το έχω πιάσει στο Ωραιόκαστρο και στην Ηλιούπολη μέχρι τώρα οπότε υποπτεύομαι ότι είναι κάπου στον άνω Εύοσμο.
  11. VasilisSam

    5G NR

    Μου απάντησαν ότι ο παλιός χάρτης πλέον δεν υποστηρίζεται και να δοκιμάσω να κάνω αποσύνδεση και ξανά σύνδεση. Δουλεύει κάπως καλύτερα αλλά και πάλι προκαλεί πρόβλημα, ο καινούργιος χάρτης μου φαίνεται αηδία δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω μέχρι να σβήσει εντελώς ο παλιός.
  12. VasilisSam

    5G NR

    Μου ζήτησαν και εμένα τα ίδια και μου μπήκαν υποψίες, έκανα update την εφαρμογή με τον καινούργιο χάρτη που είναι και δύσχρηστος και ενοχλητικός στην απεικόνιση των κεραιών και φαίνεται να δουλεύει κανονικά. Με τον παλιό χάρτη αν το επιλέξω από τις ρυθμίσεις πάλι έχει θέμα.
  13. VasilisSam

    5G NR

    Στην επιστροφή μου από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη βρήκα αρκετά νέα gnb, έκανα και μία στάση στη Χαλκίδα. N78 πάνω από τη Λεπτοκαρυά καταγράφηκε αλλά στη Πλάκα ίσως δεν είναι ενεργά ακόμα γιατί δεν τα έπιασα παρά μόνο Ν1. Έχω θέμα με το cellmapper τους έστειλα και mail δεν μπορώ να δω τις κεραίες στον χάρτη. Όταν τον ανοίγω φαίνονται μόλις πάω να κάνω ζουμ ή το οτιδήποτε εξαφανίζονται, κάποιες φορές ζητάει rechapta και είναι πάντα fail. Οι καταγραφές πάντως έγιναν κανονικά.
  14. VasilisSam

    5G NR

    Σε όλη την Ελλάδα είναι σε δοκιμαστικό στάδιο, δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για χρήση.
  15. VasilisSam

    5G NR

    Ναι, Χαϊδάρι, Γλυφάδα, Πειραιά, Καλλιθέα και κέντρο κυρίως. Θα κάνω και για γυρισμό προς Θεσσαλονίκη για ότι μπήκε νέο Λεπτοκαρυά πχ που δεν κατέγραψα όπως κατέβαινα.
×
×
  • Create New...