Jump to content

VasilisSam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.557
  • Εγγραφή

  • Days Won

    7

Everything posted by VasilisSam

  1. VasilisSam

    5G NR

    Από 500 έως και 1000+ ανάλογα την κινηση, καλύπτεται από την 101052. Για την άλλη που λες προς τα πάνω στα σχολεία γενικά τριγύρω εκεί έχει τρύπες στη κάλυψη. Αν έβαζαν πάνω στους πυλώνες του δημοτικού σταδίου θα έλυνε πολλά αλλά μάλλον ο δήμος είναι κάπως δυσκοιλιος, πχ για να πάρει άδεια εργολάβος για οπτικές ίνες (νοβα) πέρασαν 2+ χρόνια προσπαθειών.
  2. VasilisSam

    5G NR

    Μπήκε στους Αμπελόκηπους (Θεσσαλονίκη) η κεραία που είχε βγει άδεια πριν 1+ χρόνο με enb 101536. Χωρίς Ν78, σαν ενίσχυση της κάλυψης μου φαίνεται η οποία είναι ίσα ίσα εκεί τριγύρω από την κεραία. Ταχύτητα γύρω στα 150-200mbps και σε 4g και 5g οπότε στη πράξη χαλάει την εικόνα γιατί δεν κάνει CA σε SA με άλλες Ν78. Φτιάχνουν κάλυψη χαλάνε ταχύτητες με λίγα λόγια.
  3. VasilisSam

    5G NR

    Carrier aggregation, όταν το κινητό σου λαμβάνει πάνω από μία συχνότητα ταυτόχρονα και πετυχαίνεις μεγαλύτερες ταχύτητες χωρητικότητα κλπ.
  4. VasilisSam

    5G NR

    Με one ui 9 πλέον στο S23 εμφανίζει το "+" όταν είναι σε sa. Για την ακρίβεια sa και ca θέλει όπως με το 4g μόλις είδα, κατά τη διάρκεια κλήσης φεύγει το + επειδή δεν κάνει ca.
  5. VasilisSam

    5G NR

    Μπήκε Ν78 στη 101007 έξω από το Καλοχώρι (Θεσσαλονίκη). Μέτρηση εν κινήσει κοντά στη κεραία, η κάλυψη δεν φτάνει μέσα στο Καλοχώρι. Μονό Ν1 και Ν28 και σε κάποια σημεία έχει και κάπως κενά. https://www.speedtest.net/my-result/a/11961828836
  6. VasilisSam

    NOVA 5G

    eNb 16607 άναψε στη Πολίχνη!! Δίνει και σε βοντα κανονικά.
×
×
  • Create New...