Jump to content

VasilisSam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    979
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by VasilisSam

  1. VasilisSam

    5G NR

    Μου απάντησαν ότι ο παλιός χάρτης πλέον δεν υποστηρίζεται και να δοκιμάσω να κάνω αποσύνδεση και ξανά σύνδεση. Δουλεύει κάπως καλύτερα αλλά και πάλι προκαλεί πρόβλημα, ο καινούργιος χάρτης μου φαίνεται αηδία δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω μέχρι να σβήσει εντελώς ο παλιός.
  2. VasilisSam

    5G NR

    Μου ζήτησαν και εμένα τα ίδια και μου μπήκαν υποψίες, έκανα update την εφαρμογή με τον καινούργιο χάρτη που είναι και δύσχρηστος και ενοχλητικός στην απεικόνιση των κεραιών και φαίνεται να δουλεύει κανονικά. Με τον παλιό χάρτη αν το επιλέξω από τις ρυθμίσεις πάλι έχει θέμα.
  3. VasilisSam

    5G NR

    Στην επιστροφή μου από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη βρήκα αρκετά νέα gnb, έκανα και μία στάση στη Χαλκίδα. N78 πάνω από τη Λεπτοκαρυά καταγράφηκε αλλά στη Πλάκα ίσως δεν είναι ενεργά ακόμα γιατί δεν τα έπιασα παρά μόνο Ν1. Έχω θέμα με το cellmapper τους έστειλα και mail δεν μπορώ να δω τις κεραίες στον χάρτη. Όταν τον ανοίγω φαίνονται μόλις πάω να κάνω ζουμ ή το οτιδήποτε εξαφανίζονται, κάποιες φορές ζητάει rechapta και είναι πάντα fail. Οι καταγραφές πάντως έγιναν κανονικά.
  4. VasilisSam

    5G NR

    Σε όλη την Ελλάδα είναι σε δοκιμαστικό στάδιο, δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για χρήση.
  5. VasilisSam

    5G NR

    Ναι, Χαϊδάρι, Γλυφάδα, Πειραιά, Καλλιθέα και κέντρο κυρίως. Θα κάνω και για γυρισμό προς Θεσσαλονίκη για ότι μπήκε νέο Λεπτοκαρυά πχ που δεν κατέγραψα όπως κατέβαινα.
  6. VasilisSam

    5G NR

    Πρόσθεσαν επαλήθευση ότι δεν είσαι ρομπότ όπου είναι πάντα fail, το κλασικό με τις εικόνες και τα κουτάκια που σου λέει να επιλέξεις. Εμένα σταμάτησε να μου δείχνει εντελώς τους σταθμούς τώρα. (Για cellmapper) και βρήκα πολλούς σε nr Αθήνα που δεν πρόλαβα να τοποθετήσω.
  7. VasilisSam

    5G NR

    Οι εταιρείες δεν ξέρουν την κάλυψη τους;
  8. VasilisSam

    5G NR

    Επείγον; Γίνεσαι εμμονικος. Όποιος και αν μπορεί περάσει θα φανούν. Τι κερδίζεις εσύ και θες να τα βλέπεις όλα στο cellmapper;
  9. VasilisSam

    5G NR

    Μάλιστα αφεντικό.
  10. VasilisSam

    5G NR

    103580 πάνω από Λεπτοκαρυά και 103054 στη Πλάκα το 3ημερο που πέρασε σερνοντουσαν. Σήμερα που πέρασα κατεβαίνοντας προς Αθήνα είδα νέα πάνελ και Ν78 άρα πρόλαβαν της 25ης το τριήμερο. Πότε πρόλαβαν, απίστευτοι μπράβο!!
  11. VasilisSam

    5G NR

    7 νέα enb μόνο εκεί και μερικά ακόμα στα πέριξ, καλά είναι νομίζω. Καλά η κάλυψη τραγική παντού εκεί. Δεν θέλω να μιλήσω καν για επιστροφή προς Θεσσαλονίκη σε πόσα σημεία δεν δούλευαν τα δεδομένα λόγω κίνησης και στην εθνική και στα χωριά που μπαίναμε για να "γλιτώσουμε" δρόμο. Λεπτοκαρυά- Θεσσαλονίκη κοντά 3 ώρες δράμα.
  12. VasilisSam

    5G NR

    Λεπτοκαρυά που είμαι τώρα πολύ δύσκολα τα πράγματα από ταχύτητες όπως και κάλυψη, γνωστό πρόβλημα. Αν δεν κάνουν κάτι άμεσα με προσθήκη σταθμού προς την παραλία δεν τους βλέπω να παίζουν τα δεδομένα ούτε αυτό το καλοκαίρι.
  13. VasilisSam

    5G NR

    Αν μου πληρώνει μισθό η cosmote μέσα!! Διαμονή καύσιμα επίσης! Περιμένω πρόταση στο μειλ μου χαχα.
  14. VasilisSam

    5G NR

    Δεν ξέρω αν η επιλογή ύψους της κεραίας έγινε από κοσμοτε ή από τη νόβα πάντως τις περιοχές που καλύπτει η victus από αυτό τον ιστό η κοσμοτε τώρα τις καλύπτει με την νέα προσθήκη και με τις 101468 και 101064 οπότε αναμένω να αυξηθούν οι ταχύτητες στα σημεία που θα αποσυμφορηθούν οι άλλες κεραίες. Για όσους δεν ξέρουν το σημείο της νέας προσθήκης είναι ένα ψηλό λοφακι που από πάνω βλέπει τα πάντα περιμετρικά!
  15. VasilisSam

    5G NR

    Επανέρχομαι με φωτογραφίες και μετρήσεις. Σε αρκετό χαμηλότερο σημείο. Νομίζω θα δούμε τρελή διαφορά!! Από μετρήσεις δεν με αφήνει να κάνω share η εφαρμογή αλλά τα ίδια είδα και σε 4g από ταχύτητες. https://www.speedtest.net/my-result/a/9979459845
  16. VasilisSam

    5G NR

    Είμαι Χαριλάου σύνορα Πυλαία και πιάνω νέο enb 141519... Νομίζω έγινε η αποκάλυψη 😱
  17. VasilisSam

    5G NR

    Σίγουρα για το wificall, αλλά 2024 να μιλάω με ποιότητα gsm δεν μου κάθεται καλά.
  18. VasilisSam

    5G NR

    Σε ανοιχτοσια στη Ν. Ραιδεστό με θέα την προβληματική 101503. Δεν βάζει κύρια μπάντα άλλη ότι και να κάνω. Εννοείται δεν φορτώνει ούτε χάρτες ούτε viber, σκέφτομαι να το γυρίσω σε gsm.
  19. VasilisSam

    5G NR

    Αα οκ γιατί αγχώθηκα εν αναμονή της Πυλαίας από cosmote.
  20. VasilisSam

    5G NR

    Επειδή με μπέρδεψες λίγο. Σε ποιες έγινε ανάκληση; Δεν θα εγκατασταθούν δηλαδή;
  21. VasilisSam

    5G NR

    Τελικά θέλουν να βλέπουν μόνο καμινάδες χαχα. https://www.theopinion.gr/reportaz/anastatosi-sta-peyka-apo-keraia-kinitis-tilefonias-poy-mpike-logo-flyover/
  22. VasilisSam

    5G NR

    Την έχουν αναβαθμίσει είναι από τις πρώτες ΑΚ ΕΡΜΟΥ παρακαλώ όχι ότι κ'οτι.
  23. VasilisSam

    5G NR

    Κέντρο Θεσσαλονίκης προς τον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας από την 1016 σήμερα το απόγευμα το 5g τούμπανο παρότι τον κόσμο (500-600mbps αλλά υψηλό ping). Το 4g θα το χαρακτήριζα μη λειτουργικό ώρες ώρες δεν φόρτωνε τίποτα.
  24. VasilisSam

    5G NR

    Δεν είναι πολύ περίεργο να κάνουν όμως κάτι το διαφορετικό σε μία πόλη και άλλο σε άλλη? Δεν έχουν κάποια στάνταρ πρωτόκολλα?
  25. VasilisSam

    5G NR

    Αα όχι αυτό δεν το παρατηρώ σε 4g δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται και σε ποιους σταθμούς ίσως συμβαίνει. Πάντως ήμουν σε κοντινή ευθεία και σε ένα σημείο του δρόμου έχει και οπτική επαφή χωρίς να έχει άλλους σταθμούς κοντά οπότε δύσκολα να συνέβη αυτό.
×
×
  • Create New...