Jump to content

p_k

Members
 • Δημοσιεύσεις

  8.120
 • Εγγραφή

 • Days Won

  5
 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by p_k

 1. p_k

  Wind 4G

  Τρίλοφος Θεσσαλονίκης, 4g+
 2. p_k

  Wind 5G

  Λιμάνι Θεσσαλονίκης Άγαλμα Βενιζέλου, πλατεία Αριστοτέλους Λευκός Πύργος
 3. Η τιμή είναι απαιχτη! Μιλάμε για εργαλείο, αξίζει!
 4. Τώρα πια που μετά την εξαγορά η εταιρεία έχει αποκτήσει νέα δυναμική, ας μου επιτραπεί ως συνδρομητής από το 1998, να καταθέσω τις προσωπικές μου απόψεις για το τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια: Μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία προκειμένου να επικοινωνηθεί το νέο όνομα της εταιρείας. Αυτό είναι απολύτως βέβαιο ότι θα γίνει, όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, όμως θα πρέπει να δαπανηθούν αρκετά χρήματα ώστε να γίνει σωστά. Όσο το δυνατόν ταχύτερη επέκταση του δικτύου 5g, σε συνδυασμό με κατάργηση του απηρχαιωμένου 3g (αυτό έχει ήδη δρομολογηθεί και ανακοινωθεί) Άμεση ενεργοποίηση του VoWIFI και της esim Τwin sim και στην καρτοκινητή, όχι μόνο στα συμβόλαια Επιπλέον sim data only για διαμοιρασμό Επιπλέον μείωση τιμών στα συμβόλαια και ειδικά στο W Unlimited Αναδιοργάνωση της ιστοσελίδας και εμπλουτισμός της με νέες online υπηρεσίες Αυτά όσον αφορά την κινητή.
 5. Γιατί να θέλει να διώξει κόσμο; Το αντίθετο θα γίνει. Εδώ θα είμαστε να τα συζητάμε. Δεν αργεί η ώρα που θα περάσει δεύτερη και στην κινητή.
 6. p_k

  Cubot Max 3

  Ανοίγω θέμα για το κινητό της Cubot, του οποίου η τεράστια οθόνη μου τράβηξε την προσοχή. Ήθελα πάντα ένα κινητό με μεγάλη και χορταστική οθόνη και το συγκεκριμένο έχει 6,95" . Πολύ τίμια συσκευή, στα 130 ευρώ, με καθαρό android 11, χωρίς το παραμικρό bloatware. Αυτά που κάνει τα κάνει σωστά, δεν έχει κολλήσει ποτέ, έχει μπαταρία 5000, κανένα πρόβλημα με ειδοποιήσεις, αρκετά καλό ηχείο και ακουστικό, αλλά το μεγάλο πλεονέκτημα είναι η οθόνη. Στη συσκευασία είχε και διάφανη θήκη, αλλά και μεμβράνη προστασίας.
 7. p_k

  Wind 4G

  Πυλαία Θεσσαλονίκης
 8. Γιατί, τι είναι το Facebook; Είναι υποχρεωτικό να ποσταρει εκεί;
 9. Μακάρι, όταν το επιτρέψουν και πάλι οι συνθήκες και φύγει ή πανδημία, να μπορέσουμε να κάνουμε ένα τέτοιο meeting, να θυμηθούμε τα παλιά και να συζητήσουμε για τις τρέχουσες και τις μελλοντικές εξελίξεις!
 10. Πολύ σωστά. Δεν υπάρχει λόγος να κρατά το συγκεκριμένο όνομα και να δαπανά χρήματα για τον λόγο αυτό.
 11. Ειρήνη υμίν. Το ότι η εξαγορά είναι σημαντικότατη εξέλιξη που θα προκαλέσει εξελίξεις και στους ανταγωνιστές, είναι γεγονός. Το ότι πλέον η Wind ανέβηκε θέση στην κατάταξη, βάσει των τελευταίων μετρήσεων της πιο έγκυρης παγκοσμίως εταιρείας του είδους, είναι κι αυτό γεγονός. Το ότι θα ανέβει ακόμη περισσότερο είναι αναμενόμενη εξέλιξη. Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για σημαντικά επερχόμενα γεγονότα. Ο συμφορουμιτης Κωνσταντίνος μου θύμισε τα υπέροχα, επικά meetings της Θεσσαλονίκης, στα περισσότερα των οποίων ήμουν παρών και θα μου μείνουν αξεχαστα!
 12. Το προηγούμενο δεκαπενθημερο έγινε η επιστροφή κατόπιν αιτήματος αμφισβήτησης σε κατάστημα.
 13. Μέγα λάθος. Ίσα ίσα είναι πολύ πιο δεκτική σε επιστροφές. Πρόσφατο παράδειγμα φίλου, που χρεώθηκε τριψήφιο ποσό για διεθνείς κλήσεις, τις οποίες δεν έκανε ο ίδιος αλλά έπεσε θύμα ας πούμε "χακαρισματος" στο τηλεφωνικό κέντρο του σταθερού του. Του επέστρεψαν τα μισά χρήματα.
 14. Καμία απολύτως δυσκολία. Από προσωπική εμπειρία, σε κατάστημα της Wind. Σε 15 λεπτά όλα είχαν ολοκληρωθεί. Για τα πακέτα του F2G έχω άλλη άποψη.
 15. Η πιο εύκολη και γρήγορη διαδικασία είναι η μετατροπή Q σε F2G και το αντίστροφο.
 16. Πολύ σωστές παρατηρήσεις. Οι πόλεις δεν είναι μόνο τα κέντρα τους.
 17. Έτσι ακριβώς. Αναμενόμενο το αποτέλεσμα, το είχαν διαπιστώσει πολλοί συνδρομητές αυτό. Πολύ καλή είδηση για τη Wind, στην κρίσιμη καμπή και εξέλιξη για την εταιρεία μετά την εξαγορά.
 18. p_k

  Wind 4G

  Δηλαδή λόγω ονόματος;
 19. Για εμένα, το καλύτερο είναι να ρωτήσεις σε κατάστημα. Εκεί θα δουν αν υπάρχει προσφορά για κάθε νούμερο.
 20. Ναι, αλλά είναι και το φθηνότερο στην αγορά αν δεν κάνω λάθος.
 21. Κι εγώ που ρώτησα σε κατάστημα wind για μετατροπή καρτοκινητών των παιδιών στο w unlimited, μου το δίνουν στα 35 ευρώ. Tα παιδιά εν τω μεταξύ ξοδεύουν πάρα πολλά δεδομένα (όπως και εγώ) και το σκέφτομαι.
×
×
 • Create New...