Jump to content

p_k

Members
 • Δημοσιεύσεις

  10.095
 • Εγγραφή

 • Days Won

  57
 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by p_k

 1. p_k

  WIND 5G

  Εννοείς ότι σε περιοχές που ήταν πριν δυνατή τώρα υπάρχει μείωση ταχυτήτων;
 2. p_k

  Wind 4G

  Σημαντικά τα νέα λοιπόν, πήρε μπρος και ο νομός Πέλλας από ό,τι βλέπω! Και φαντάζομαι αφού τώρα προ εορτών υπάρχει τέτοια κίνηση αναβαθμίσεων, τι θα γίνεται με την έναρξη του νέου έτους.
 3. p_k

  WIND 5G

  Κάθε φορά που κατεβαίνω στα πάτρια εδάφη, δηλαδή στην Καλαμαριά, βλέπω ότι τα γκάζια ανεβαίνουν. Υπάρχει πρόοδος, καλό αυτό. Δύο μετρήσεις, η πρώτη Ανδριανουπόλεως η δεύτερη στην οδό Αβδελά. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot από το netmonster.
 4. Είναι προσωπική προσφορά, γι' αυτό.
 5. Η συγκεκριμένη εταιρεία ανέκαθεν πρόσεχε τη λεγόμενη επαρχία, από ιδρύσεώς της.
 6. Πολύ ωραία, είναι σημαντικό να γίνονται αναβαθμίσεις και πέραν των μεγάλων πόλεων. Βλέπω ότι προχωράει καλά το πλάνο.
 7. Καλησπέρα σε όλες και όλους, σκέφτομαι για αγορά νέα συσκευής το Νokia x10 5g στα 163 ευρώ και θα ήθελα τις απόψεις σας, λαμβανομένης υπόψη και της τιμής του.
 8. Καλημέρα, το παρακολούθησα το βίντεο. Σε κάποια έχει δίκιο, κάνει όμως μεγάλες γενικεύσεις και κάποιες λάθος παρατηρήσεις, πχ. ότι το 5g είναι χειρότερο από το 4G. Aυτό δεν ισχύει.
 9. Ένα από τα νούμερα του αδερφού μου είναι Vodafone και έχει κανονικά 3g.
 10. Το ποστ αυτό ανεβαίνει μέσω 3g.
 11. Το ότι όπου έχω πάει σήμερα έχει κλείσει το 3G, εκτός από μία κεραία κοντά στο σπίτι μου πώς εξηγείται;
 12. Κι όμως υπάρχει κεραία με 3G σήμερα, η 11838, Σχολάρι Θεσσαλονίκης.
 13. Νεότερα Εθνική Μουδανίων, περιφερειακός, κέντρο έκλεισε το 3G.
 14. Αυτό είναι δύσκολο και θα εξηγήσω ακριβώς το γιατί. Εγώ καλύπτομαι από δύο κεραίες, μία στο νομό Θεσσαλονίκης που είναι μόνο band 20 και μία στο Λάκκωμα που είναι το όριο με νομό Χαλκιδικής και η οποία έχει 5g, αναβαθμισμένη πρόσφατα. Επομένως, περιμένω σήμερα να κλείσει το 3G στην κεραία της Θεσσαλονίκης, η οποία όμως δεν είχε 5g, άρα δεν μπορεί να γίνει σύγκριση... Εθνική Μουδανίων, περιφερειακός, κέντρο, έκλεισε το 3G.
 15. Καλημέρα. Εξωτερική ανατολική Θεσσαλονίκη συνεχίζει. Σε λίγο, νεότερα από κέντρο.
 16. Έτσι φίλε Μπάμπη, εννοείται ότι ο καφές ισχύει επ' αόριστον! Αναμένω στο ακουστικό! Δύο παρατηρήσεις: 1. Η Β20 ήταν σωστή και σοφή επιλογή. 2. Αν και πέρασαν τα μεσάνυχτα, το 3g υπάρχει ακόμα. Αύριο βλέπουμε τα νεότερα. Και τώρα... καληνύχτα
 17. Σε ό,τι αφορά τις περιοχές στις οποίες ζω, εργάζομαι και κινούμαι κατά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου, δεν υπάρχει περίπτωση μετάπτωσης σε edge, διότι δεν έχω δει μέχρι τώρα ούτε καν το απερχόμενο 3G. Παντού το σήμα είναι καρφωμένο σε 4G ή 5g. Επομένως, βάσει των μέχρι τώρα εμπειρικών μου παρατηρήσεων και μην προσπαθώντας να παραστήσω τον επαΐοντα σε θέματα που δεν γνωρίζω και επιπλέον ακούγοντας και προσέχοντας τους επαΐοντες και γνωρίζοντες, θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. @memoriesradio Έχεις πάντα τον τρόπο, ευγενικά και με ήθος, να λες και να προβάλλεις τις απόψεις σου. Αυτό είναι μεγάλο προσόν, που διαφοροποιεί αυτούς που πραγματικά γνωρίζουν από αυτούς που κάνουν ότι γνωρίζουν. 😉
 18. Ναι φίλε μου, εννοείται ότι θα ελέγξω. Είναι κάπως φορτισμένη σήμερα η μέρα, μια και με την τρίτη γενιά περάσαμε πάρα πολλά χρόνια και τώρα είναι σαν να αποχαιρετάμε έναν παλιό φίλο... Ξέρω ότι ορισμένοι τα θεωρουν αυτά ρομαντικά η ανούσια, εγώ όμως πάντα γράφω αυτά που αισθάνομαι και σήμερα αισθάνομαι έτσι ακριβώς. Σαν χθες πραγματικά μου φαίνεται η επίσκεψη που είχαμε κάνει στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης με τον φίλο @mixtri και μου έδειχνε ποια ακριβώς είναι τα panels του 3G που τα είχαν στήσει πρώτη φορά στους χώρους της, επί εποχήςTelestet αυτά και πώς δουλεύει και τι νέο θα φέρει. Μετά ήρθε η τέταρτη γενιά, τώρα η πέμπτη και πάει λέγοντας. Για το rebranding έγραψα κι εγώ με βάση πληροφορίες από άλλο forum, ότι όντως 3/1 θα γίνει η μετάβαση.
 19. Δυτική Μακεδονία και Θεσσαλονίκη λέει το πρόγραμμα.
 20. Τελευταίο speedtest με 3g, ενόψει της κατάργησής του αύριο 7/12, πάντα σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.
×
×
 • Create New...