king2009 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Γι αυτο κανω δικαρτο με αλλη.Γιατι η κοσμοτε στην βορεια ελλαδα λογω πολλων συνδρομητων σερνεται. Μουδανιά πιάνω το παρακάτω Στο χωριό υπάρχει θέμα. Σαββατοκύριακο είναι μια χαρά αν δεν μας έριχναν στο E όλα καλά θα ήταν. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 (edited) Στιγμιαία βγάζει τέτοιες ταχύτητες με ca. Δεν είναι πάντα αυτή η εικόνα παντού. Μόνο σε πολύ κεντρικά σημεία στην επαρχία. Απλά το ότι ανεβάζουμε όπως έχω κάνει και εγώ 125mbps από κάπου και 50 μέτρα ποιο κάτω να πέφτει στα 40 με 45 Mbps δεν δίνουμε την πραγματική εικόνα. Anyway εύχομαι να φτιάξουν το πρόβλημα που έπεσε το σύμπαν από την Κυριακή γιατί σέρνεται σε πολλές περιοχές ακόμα. Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by Tapatalk Edited March 27, 2018 by XP130TD trolling Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 https://keraies.eett.gr/anazhthshMap.php βάση διεύθυνσης και επιλέγεις και ακτίνα μέτρων. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 https://keraies.eett.gr/anazhthshMap.php βάση διεύθυνσης και επιλέγεις και ακτίνα μέτρων. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτά εδώ μου έβγαλε 63200 τκ μόνο μια κεραία βγάζει δεν ξέρω γιατί. Και στο χωριό βγάζει αυτά Δεν υπάρχει καν κεραία στα 1500 μέτρα απόσταση Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Απλά το ότι ανεβάζουμε όπως έχω κάνει και εγώ 125mbps από κάπου και 50 μέτρα ποιο κάτω να πέφτει στα 40 με 45 Mbps δεν δίνουμε την πραγματική εικόνα. Ίσα ίσα που η εικόνα αυτή είναι μια χαρά πραγματική, και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Το να καλύπτει μια περιοχή με 4-5 κεραίες όπου έχει στάνταρ b.3 στα 20MHz που βλέπεις κοντά στα 150mbps όταν είσαι δίπλα, και σε κάθε περίπτωση όχι κάτω από 30-40 όταν απομακρυνθείς, συνδυάζοντας παράλληλα και άλλες μπάντες που αν έχεις την κατάλληλη συσκευή βλέπεις ακόμη καλύτερη συμπεριφορά, μου φαίνεται ιδανικό. Τουλάχιστον για αυτόν που έχει ανάγκη το mobile internet, και δεν πάσχει από κάποιου είδους λαγνεία για τα speed test. Σε συνδυασμό με το γεγονός του ότι μπορούν να δρομολογηθούν οι κλήσεις μέσω 4G, και κάνεις τη δουλειά σου ανετότατα. Εκτός αν πιστεύει κανείς πως είναι προτιμότερο ένα δίκτυο που καλύπτει τον ίδιο χώρο με 2 κεραίες, με τις συσκευές να εναλλάσσουν διαρκώς b. 20 @10MHz και b. 3 @5MHz και πετυχαίνεις στην καλύτερη 20-25 δίπλα στην κεραία και κατά μέσο όρο ταχύτητες εφάμιλλες του 3g μόλις απομακρυνθείς (πλην του ping έστω). Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 King2009 Αυτο ακριβως συμβαινει και στα περιχωρα της Καλλικρατειας,ειδικα το καλοκαιρι.Βεβαια εγω ειμαι και γκαντεμης που εχω lumia με 3G μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Στιγμιαία βγάζει τέτοιες ταχύτητες με ca. Δεν είναι πάντα αυτή η εικόνα παντού. Μόνο σε πολύ κεντρικά σημεία στην επαρχία. Πώς τυχαίνει και αρκετοί από εμάς με Cosmote βλέπουμε CA και τέτοιες ταχύτητες όπου κι αν έχουμε κινηθεί σε επαρχιακά μέρη και εσύ υποστηρίζεις ότι συμβαίνει μόνο σε πολύ κεντρικά σημεία της επαρχίας, είναι απορίας άξιο. Τόσο τυχεροί είμαστε πια; Συγγνώμη, αλλά θεωρώ ελαφρώς υπερβολικές τις απόψεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 King2009 Αυτο ακριβως συμβαινει και στα περιχωρα της Καλλικρατειας,ειδικα το καλοκαιρι.Βεβαια εγω ειμαι και γκαντεμης που εχω lumia με 3G μονο. Ναι έχω πάει και εκεί τα ίδια είναι. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό όταν προφανώς μπορούνε να δώσουν 3g κανονικά. Μετά τις 8 ακριβώς το γυρνάνε καθε μερα επίτηδες το κάνουν σίγουρα. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Προς απάντηση στους φίλους υπερβολικός είναι αυτός που δεν δέχεται την πραγματικότητα και προσπαθεί να μας πείσει ότι παντού υπάρχουν αυτές οι ταχύτητες. (Εκτός από τις δικές μου συσκευές το s8+ της δουλειάς δεν πιστεύω κάνεις να πιστεύει ότι είναι από τις προβληματικές συσκευές που υπονομεύουν τις μετρήσεις). Ναι σέβομαι κάποιος ότι στην περιοχή που μένει μπορεί να συμβαίνει να είναι άψογα. Κανείς δεν αμφισβητεί την υπέροχη της cosmote σε ταχύτητα του δικτύου αλλά τα εξωτικά νούμερα δεν υπάρχουν παντού και μέσα στην Αθήνα (και αν πρέπει να γίνει κάποιος βρυκόλακας για να μετράει στις 3 με 4 το ξημέρωμα και να καταμετρά παντού τέλειες ταχύτητες είναι άλλη υπόθεση). Προσωπικά δεν με νοιάζουν οι ταχύτητες πάντα χρησιμοποιώ VPN οπότε είτε είναι 300αρα γραμμή είτε 30αρα το ίδιο μου κάνει πάνω από 30 δεν πιάνει έτσι και αλλιώς. Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Προς απάντηση στους φίλους υπερβολικός είναι αυτός που δεν δέχεται την πραγματικότητα και προσπαθεί να μας πείσει ότι παντού υπάρχουν αυτές οι ταχύτητες. (Εκτός από τις δικές μου συσκευές το s8+ της δουλειάς δεν πιστεύω κάνεις να πιστεύει ότι είναι από τις προβληματικές συσκευές που υπονομεύουν τις μετρήσεις). Ναι σέβομαι κάποιος ότι στην περιοχή που μένει μπορεί να συμβαίνει να είναι άψογα. Κανείς δεν αμφισβητεί την υπέροχη της cosmote σε ταχύτητα του δικτύου αλλά τα εξωτικά νούμερα δεν υπάρχουν παντού και μέσα στην Αθήνα (και αν πρέπει να γίνει κάποιος βρυκόλακας για να μετράει στις 3 με 4 το ξημέρωμα και να καταμετρά παντού τέλειες ταχύτητες είναι άλλη υπόθεση). Προσωπικά δεν με νοιάζουν οι ταχύτητες πάντα χρησιμοποιώ VPN οπότε είτε είναι 300αρα γραμμή είτε 30αρα το ίδιο μου κάνει πάνω από 30 δεν πιάνει έτσι και αλλιώς. Send by ASUS Zenfone Ultra 6.8" by TapatalkΚαλημέρα, οι ταχύτητες είναι ανάλογα περιοχή, ώρα και συσκευή. Οπότε δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά τίποτα. Εγώ μερικές από τις ταχύτητες αυτές δεν τις βλέπω ούτε με 4g. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 (edited) Η κεραία της Cosmote στα γεωπονικά Καλλικράτειας πριν την Αγια μαρίνα.https://ibb.co/mRoEbc Edited April 7, 2018 by Vasileios μορφοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Η κεραία της Cosmote στα γεωπονικά Καλλικράτειας πριν την Αγια μαρίνα.https://ibb.co/mRoEbc Κεραία ή repeater είναι? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Κεραία είναι,αδειοδοτημενη στις κεραιες εεττ,,προσφατα βρηκα οτι ειναι κεραια της cosmote.Σήμερα που περνούσα από κει φουλ σήμα και όταν έφτασα στο εξοχικό μου 3 γραμμες.Οποτε ειναι και από τις κεραιες που στις καθημερινές μέρες πρωί-απόγευμα το ίντερνετ σέρνεται και το βράδυ σφαίρα,και τα σαββατοκύριακα όλη μέρα φουλ σήμα και ίντερνετ σφαίρα!Τονίζω ότι δεν γνώριζα μέχρι πρότινος που έχει η Cosmote κεραία κοντά στο εξοχικο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Κεραία ή repeater είναι? https://keraies.eett.gr/ Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 (edited) Επειδή το σήμα της Cosmote είναι άθλιο σε 2 σπίτια μας και χάνουμε κλήσεις, υπάρχει περίπτωση να καταφέρουμε ενισχύσουμε το σήμα σε ένα κλειδωμένο δίκτυο τόσο απλά, με μία συσκευή του εμπορίου; Περίεργο μου φαίνεται... :worry: :worry: https://www.banggood.com/3G-W-CDMA-2100mhz-60dB-Gain-Silver-Cellphone-Signal-Booster-Repeater-Amplifier-With-Antenna-p-1110816.html?rmmds=detail-bottom-alsobought__2&cur_warehouse=CN https://www.banggood.com/2G-GSM-900mhz-LCD-Cellphone-Signal-Booster-Repeater-Amplifier-Kit-With-Sucker-Antenna-p-1115151.html?rmmds=detail-left-hotproducts__4&cur_warehouse=CN Edited April 17, 2018 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Επειδή το σήμα της Cosmote είναι άθλιο σε 2 σπίτια μας και χάνουμε κλήσεις, υπάρχει περίπτωση να καταφέρουμε ενισχύσουμε το σήμα σε ένα κλειδωμένο δίκτυο τόσο απλά, με μία συσκευή του εμπορίου; Περίεργο μου φαίνεται... :worry: :worry: https://www.banggood.com/3G-W-CDMA-2100mhz-60dB-Gain-Silver-Cellphone-Signal-Booster-Repeater-Amplifier-With-Antenna-p-1110816.html?rmmds=detail-bottom-alsobought__2&cur_warehouse=CN https://www.banggood.com/2G-GSM-900mhz-LCD-Cellphone-Signal-Booster-Repeater-Amplifier-Kit-With-Sucker-Antenna-p-1115151.html?rmmds=detail-left-hotproducts__4&cur_warehouse=CN καλημέρα, υπαρχει θεμα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372780&page=3 γιατι σου φαινεται περιεργο τι σχεση εχει αυτό που λες κλειδωμενο? :blink::blink::blink: την συχνοτητα πιανει και την κανει αναμεταδοση, υπαρχουν και εξωτερικες κεραιες. Εγω εχω ένα στικ πανω σε ρουτερ και ειχα πολύ λιγο σημα μια γραμμη 4G και το γυρνουσε σε Η+ και εβαλα κεραια πανω του και το πηγα τερμα και ΠΑΝΤΑ είναι 4G.... Προσοχή μονο στις συχνότητες και καλυτερα είναι να παρεις με εξωτερικη κεραια και όχι αυτά με τις μικρουλες για μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Θεσσαλονικη καθόλου ίντερνετ τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Σε ποια περιοχή? Στο Φάληρο όλα μια χαρά. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 (edited) καλημέρα, υπαρχει θεμα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372780&page=3 γιατι σου φαινεται περιεργο τι σχεση εχει αυτό που λες κλειδωμενο? :blink::blink::blink: την συχνοτητα πιανει και την κανει αναμεταδοση, υπαρχουν και εξωτερικες κεραιες. Εγω εχω ένα στικ πανω σε ρουτερ και ειχα πολύ λιγο σημα μια γραμμη 4G και το γυρνουσε σε Η+ και εβαλα κεραια πανω του και το πηγα τερμα και ΠΑΝΤΑ είναι 4G.... Προσοχή μονο στις συχνότητες και καλυτερα είναι να παρεις με εξωτερικη κεραια και όχι αυτά με τις μικρουλες για μεσα. Εγώ νόμιζα ότι αυτά λειτουργούν όπως στο Wi-Fi... Ότι χρειάζονται ειδικό λογισμικό και να τα υποστηρίζει η εταιρία επίσημα. Τεσπα... Βλέπω ότι το GSM, δεν υποστηρίζει τη συχνότητα στα 900 MHz της Cosmote! Μόνο Vodafone και WIND! :wacko: :wacko: Οπότε αναγκαστικά, θα πρέπει να πάρω αυτό με το 3G στα 2100 ή να βρω κάποιο GSM στα 1800... Θα δω τι θα κάνω, γιατί και οι συγγενείς μου είναι στενόμυαλοι και δε θέλουν να φύγουν από την Cosmote, παρόλο που δεν έχουμε σήμα... Γι αυτό ψάχνομαι για αναμεταδότες. Εγώ παράτησα ήδη το Φοιτητικό What's up που έχω, ακόμα και να λήξει ο αριθμός δε με νοιάζει και χρησιμοποιώ πλέον το Φοιτητικό CU (Vodafone). Ευχαριστώ. https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Antennas_EMR/health/BaseStationRdt/GRNetworks/ Edited April 20, 2018 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Σε γενικες γραμμες οπου κινουμαι εγω και οπου εχω παει η Κοτε εχει το καλυτερο σημα ever. Όμως μου εχει τυχει σε μερικα σημεια να εχει αυτή θεμα και να είναι αλλοι καλυτεροι. Αλλα προτιμω αυτόν που εχει στα περισσοτερα σημεια καλο σημα και γενικα και καλο ιντερνετ οποτε παντα Cosmote για μενα. Εκτος αν αλλαξει κατι μελλοντικα παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Από το μεσημέρι η Cosmote στην τριανδρια έχει πρόβλημα σοβαρό με τις ταχύτητες και οι γραμμές κυψέλης σταθερά 1/5 με σκέτο H.Ενώ το 2G σταθερά 5/5 σήμα ενώ συνήθως είναι 3/5.Η κεραία της Cosmote στο γήπεδο του παοκ καλύπτει την τριανδρια;http://s7.postimg.cc/b6gaq5nyj/wp_ss_20180425_0001.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Speed test στα γεωπονικά Καλλικράτειας σε servers Cosmote & ΟΤΕ: http://s7.postimg.cc/te6qvpdfv/wp_ss_20180429_0001.pnghttp://s7.postimg.cc/8u1wx7i97/wp_ss_20180429_0002.png Οι ταχύτητες παραπάνω δεν ανέβαιναν,επομένως το καλοκαίρι φαντάζεστε πως θα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα όταν με καλεί ένας συγκεκριμένος αριθμός τον οποίο δεν έχω στις επαφές μου λέει ότι έχω κλειστό το κινητό ενώ όταν με καλεί οποιοσδήποτε άλλος χτυπά κανονικά. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει? Και δεν τον έχω στη λίστα αποκλεισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα όταν με καλεί ένας συγκεκριμένος αριθμός τον οποίο δεν έχω στις επαφές μου λέει ότι έχω κλειστό το κινητό ενώ όταν με καλεί οποιοσδήποτε άλλος χτυπά κανονικά. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει? Και δεν τον έχω στη λίστα αποκλεισμού. Δοκίμασε για αρχή με την SIM σου σε άλλη συσκευή για να βεβαιωθείς ότι είναι θέμα δικτύου και όχι συσκευής. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 γιατι μερικες φορες μου γυρναει απο H/H+ σε 3g και δεν εχω ιντερνετ; :O υπαρχει τροπος να κλειδωσει σε H/H+; εχω και 4g, αλλα δεν θελω να το βαλω γιατι ειναι ρουφηχτρα μπαταριας και δεν θεωρω οτι αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts