Jump to content

rob21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    228
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

rob21's Achievements

  1. rob21

    5G NR

    Ισχύουν αυτά που λέει ο Georgebad. Εγώ είμαι σε σημείο που έχω οπτική με το γήπεδο του ΠΑΟΚ και είμαι εντάξει σε θέμα κάλυψης και ταχυτήτων,αλλα αν κατέβω πχ στην Βενιζέλου στη στάση λεωφορείου εκεί το σήμα πέφτει τάρταρα όπως και οι ταχύτητες. Αν είχε η Cosmote σταθμό στους προβολείς του Καυτατζογλειου η κάλυψη στην περιοχή θα ήταν αρκετά καλύτερη, γιατί από το Ιβανωφειο πιάνει το πίσω μέρος της περιοχής.
  2. rob21

    Redmi 7

    Τείνω προς νέο smartphone,απλά επειδή το redmi 7 είναι λειτουργικό ακόμη και δουλεύει καλά για την ηλικία του είπα μήπως και του δώσω μια παράταση έστω 1-1,5 χρόνο με αλλαγή μπαταρίας. Οπότε πάμε για νέο smartphone.
  3. rob21

    Redmi 7

    Έχει η μητέρα μου το redmi 7 4 χρόνια και τις τελευταίες 2 εβδομάδες η απόδοση της μπαταρίας έχει πέσει κατακόρυφα και το φορτίζει 2 φορές την μέρα. Αξίζει να πάω στο Γερμανό και να δώσω 45 ευρώ για αλλαγή μπαταρίας; Στο κατάστημα μου είπαν ότι η καινούργια μπαταρία θα είναι γνήσια. Ή να πάμε για καινούργιο smartphone?
  4. rob21

    5G NR

    Θεσσαλονίκη,Ανω Τούμπα κλήσεις με 2G λειτουργούν,με VOLTE δεν λειτουργούν,δεδομένα ανοίγουν κανονικά.
  5. rob21

    5G NR

    Η 103003 είναι υπερφορτωμένη για όσους μένουν στα περίχωρα της Νέας Καλλικράτειας. Προηγουμένως που κατέβαζα αρχείο APK 140 MB ήθελε 10 λεπτά ενώ όταν μετακινήθηκα σε σημείο που πιάνω την 103383 σε 1 λεπτό μπαμ μπαμ τελείωσα. Ευτυχώς το σπίτι μου βλέπει σε ένα σημείο την 103383 και δεν σέρνεται το ίντερνετ στο κινητό μου.
  6. rob21

    4G LTE

    Αναβάθμιση από 3192 σε 1403192 της κεραίας στα Γεωπονικά Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής.
  7. rob21

    5G NR

    Χαμηλή δεν είναι η ταχύτητα για 5G και μάλιστα στο πιο απομακρυσμένο νησί της Ελλάδας?
  8. Βρε τι περιμένετε αυτόματα να αλλάξει από Wind σε Nova,κάντε το χειροκίνητα σε Xiaomi
  9. Καλή χρονιά με υγεία,χαρά και υγεία και να έχουμε σε κάθε γωνία της Ελλάδας 5G !
  10. rob21

    4G LTE

    Είδα στο Cellmapper αναβαθμίστηκε η 103003 στο ύψωμα της Νέας Καλλικράτειας!
  11. Όταν είχαμε 3G και μιλούσα τον φίλο μου που αναφέρω η ομιλία ήταν πολύ καλύτερη, σχεδόν VoLTE. Τον είπα πρόσφατα να ενεργοποιήσει το VoLTE και να δει αν λειτουργεί σωστά παρότι δεν υποστηρίζετε η συσκευή του επίσημα. Κάποια στιγμή θα τον ρωτήσω πως με ακούει και αν δουλεύει σωστά το VoLTE στη συσκευή του. Ο φίλος σου έχει ενεργοποιημένο VoLTE στη συσκευή του;
  12. Ακριβώς όπως τα λες,μιλάω συχνά με φίλο ο οποίος έχει συσκευή που δεν υποστηρίζει επίσημα VoLTE από την Cosmote,Huawei Y9 συγκεκριμένα και πάντα η ποιότητα ήχου όταν μιλάει αυτός είναι για μένα μέτρια-κακή. Όταν μιλάω με άτομα που έχουν VoLTE ενεργοποιημένο η ομιλία είναι άψογη και πεντακάθαρη.
  13. Κάνω μια ερώτηση που σίγουρα έχει αναφερθεί πολλές φορές: Έχω VOLTE ενεργοποιημένο στη συσκευή μου, αν μιλάω με κάποιον που έχει 2G,η ποιότητα κλήσης είναι καλύτερη ή δεν αλλάζει κάτι; Whatsup έχω.
×
×
  • Create New...