Jump to content

survivorgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    214
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by survivorgr

  1. Εχω 3Χ100μβ για ανταλλαγη, στειλτε πμ
  2. Εαν βαλεις πανω απο 12€ παραμενει το 3μηνο. Η φορητοτητα (να φερεις αριθμο απο άλλη εταιρία στη κοσμοτε) κοστιζει 5€.
  3. Και σε ονλαιν ανανεωση ισχυει η εξτρα χρέωση 0,30€;
  4. Άλλαξε το κόστος φορητότητας στα 5 ευρώ; Στη κολλητή μου έτσι της είπε το σαιτ του What's Up στο facebook!
  5. Ευχαριστω, αλλά τους φοβάμαι αυτούς τους τρόπους.
  6. Στο Q μου εχει ερθει προσφορα 1500' προς ολους και 1,5gb για 1 μηνα και καθε μηνα με 8,57€. Υπαρχει κάτι αντίστοιχο σε Whats up ή Frog; Οχι φοιτητικο.
  7. Μολις ειδα στο κιου μου που μου έρχονται μηνύματα κάθε 2 μερες να το κάνω και πράγματι δε γράφει για πόσες μέρες είναι το πακέτο. Edit: για την επιλεκτική προσφορά 1500' προς όλους και 1,5 go αναφέρομαι. Edit2: είμαι στον πέμπτο μήνα χωρίς ανανέωση. Και δέχομαι και εισερχόμενες κλήσεις κανονικά.
  8. Πρέπει να το κάνουν αντίστοιχο της Q, όπως επίσης και ένα app σαν της Q.
  9. Μπορούμε να το έχουμε όλοι αυτό, ή είναι ειδική προσφορά;
  10. Θα ξεκινησουν να τα δινουν με χρεωση 50€ και σε περιπου 5 χρονια (που ολη η Ευρωπη θα τα δινει με 10€) θα το δινουν με 25€. Η μοναδικη λυση ειναι να μειωθει δραματικά η κατανάλωση και για οσους δεν μπορουν, να παρουν ξενο νουμερο με πολλά λεπτά ομιλιας σε ρομινγκ. Δυστυχως τα γκολντεν μπόιζ στελέχη των ελληνικων εταιριων δε σκαμπάζουν οτι εαν χαμηλωσουν τις τιμές θα έχουν περισσότερη κατανάλωση και συνολικά περισσότερο κέρδος.
  11. Καλημέρα, εχεις πμ
  12. Εως και 7 του μήνα θα έχω βάλει σύνολο 4*5€. Οποιος εχει τωρα mb για ανταλλαγή, ή σκοπευει να βάλει καρτα μέχρι και 7 του μήνα, ας μου στειλει πμ.
  13. Η Κοσμοτε λεει οτι εαν βαλεις πανω απο 12€ θα συνεχισει να ισχυει το 3μηνο, αρα δεν είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο που εκαναν οι αλλοι 2. Δεν παιρνω μέρος καμμιας εταιριας, απλα ενημερωνω σε οσους δε ξερουν ποια ειναι τα δεδομενα. Εγω προσωπικα θα χαλιώμουν για το 2μηνο εαν ημουν π.χ. Ελληνας εξωτερικου και εκμεταλλευομουν το δωρεαν ρομινγκ για να με καλούν οι δικοι μου απο Ελλάδα. Επειδη ομως δε ζω στο εξωτερικό, βαζω καθε μηνα τουλάχιστον 10€, οπότε δε με επηρρεαζει η αλλαγη.
  14. Οποιος χρησιμοποιει κανονικα το νουμερο του (1 πακετο ομιλιας και 1 πακετο ιντερνετ) χρειαζεται σιγουρα 10€/μηνα. Αυτοι που παραπονιουνται, ας μας πουν το λογο που εχουν το νουμερο.
  15. Εαν η Βονταφον παιρνει απο μενα 5.00€ στο διμηνο, θα εχει περισσοτερο κερδος απο το να παιρνει 0.00€ σωστα; Ξερω μικρο νουμερο, αλλά εαν το πολλαπλασιασετε με 10,000 γραμμες, δεν το λες και αμελητεο. Σιγουρα πανω απο 10,000 νουμερα εκκαθαριστηκαν με τα τελευταια στοιχεια.
  16. Τί κοστος ανά μήνα ανά πελάτη έχει η εταιρία;
  17. Ο'τι και να κάνει, εγώ δεν εχω 4g της, οπότε αδιάφορη
  18. Εμένα πιο πολυ απ'ολα με ενοχλει η 3λεπτη ελαχιστη χρεωση στα πακετα ομιλιας, το βρισκω φοβερή αδικία και απορώ πως η εεττ το αφήνει.
  19. Πιο εγκυρες πληροφοριες βρισκεις εδω, παρα σε καταστηματα. Γι'αυτο το αγαπω το myphone!
  20. Προσωπικά, πριν παω για αλλαγή, ρωτησα την εξυπ.πελατων και μου ειπαν δωρεαν. Μετά πηγα σε καταστημα και πριν μου πουν οτιδήποτε τους ενημέρωσα και εγινε δωρεάν.
  21. Απλα τραγικο. Ας στειλει στο viber/whatsapp κλπ "καλεσε με"
  22. Εχεις καποιο δικιο. Ισως η λυση να ειναι καρτοτηλέφωνο ευρωπαϊκής χωρας που θα εχει ρομινγκ λεπτα κ μβ και οποιος φιλος σου εχει ακομη ελληνικό νουμερο, θα σου κανει αναπαντητη και θα τον παίρνεις πίσω
  23. Εαν φτασει να αναγκαζεται ο κοσμος να πληρωνει ανω των 10€/μηνα, θα το γυρίσει στην τηλεκάρτα.
×
×
  • Create New...