Jump to content

karib

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5.864
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

karib's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

13

Φήμη

  1. minast, πολυ χρησιμα οσα ανεφερες. Απλα θεωρω πολυυυυ επισφαλη την τακτικη, 'τα συγκεντρωνω ολα σε ενα'. Καταλαβαινω οτι ζουμε στην εποχη της διαλειτουργικοτητας και του internet of things, υπο μια εννοια λοιπον, πως και θα περιμενες θα μου πεις να μεινει κατι εντελως 'ανεξαρτητο', απο την αλλη ομως, το θεωρω ισως και μεγιστη...βλακεια, να μπορει ενα λαθος update (και μη μου πειτε ετυχε....γιατι θα ξανατυχει!) ή μια διαδικτυακη επιθεση απο τα νησια φιτζι, να μου ριξει εμενα, και την τηλεφωνια. Θα προτιμουσα αν υπαρχει διαδικτυακο λαθος ή επιθεση, να επηρεαζεται μονο το ενα δικτυο, και οχι τα παντα ολα.
  2. Αρα ρεαλιστικα εκτιμας, οτι μαλλον τα voip ειναι δυσκολοτερο να πεσουν σε σχεση με την κλασικη τηλεφωνια; Τι εχει δειξει αραγε η μεχρι σημερα εμπειρια; Παντως, δικτυακα χτυπηματα και ατυχιες σαν την προχτεσινη, δειχνει οτι ολα ειναι επισφαλη. Προσωπικα, θα προτιμουσα ξεχωριστο ανεξαρτητο δικτυο. Επισης δεν χρειαζονταν ηλεκτρικο ρευμα, πως ξεχασα να το αναφερω αυτο; Θελω να πω, οτι το τηλεφωνο δεν εξαρτιωνταν απο καμια διαδικτυακη δυσλειτουργία ή κρασαρισμα, δεν εξαρτιωνταν καν απο τυχον προβλημα σε ηλεκτρικο δικτυο. Τωρα εξαρταται η λειτουργια του, απο την επιτυχη λειτουργια και των αλλων δύο! Οχι οτι μπορει να αλλαξει κατι, καθως δυστυχως, δεν εχουμε επιλογες, αλλα να μην ακουω ελαφρα τη καρδια οτι παντα τα πραγματα πανε προς τη σωστη κατευθυνση.... Ή οπως λεω εγω, 'παντα κατι κερδιζεις, αλλα και κατι χανεις'....
  3. Χρησιμες διευκρινησεις! Αλλα για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους, αλλα και να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, αυτο που αναφερεις στο τελος, ειναι επι της ουσιας, δυνητικο; Στην πραξη το κανουν οι παροχοι; Εφαρμοζεται; Γιατι αν δεν γινεται στην πραξη, καταλαβαινω οτι το προτερο και λεγομενο παρωχημενο δικτυο, μαλλον τελικα μπορει στην πραξη να ειναι ασφαλεστερο σε βλαβες και πεσιματα. Τωρα αν μου πει καποιος, οτι τηλεπικοινωνικα παροχοι, πλεον, με την voip, εχουν εφεδρικα συστηματα, με 'sim'/ασυρματες συνδεσεις, με δορυφορους, με...με...με, παω πασο, και θα πω οτι οντως, η voip ειναι ασφαλεστερη στο να μας κρεμασει και να πεσει.
  4. Δε μου λετε ρε παιδια. Αν για οποιονδηποτε λογο 'μπλοκαρει' ή πεσει το internet, όπως συνεβει πχ πριν λιγες μερες σε συγκεκριμενες πληροφοριακες υποδομες με την...μπλε οθονη με το λογισμικο Crowdstrike και την Microsoft, (εδω για οποιον δεν πηρε ειδηση https://www.wired.com/story/crowdstrike-outage-update-windows/ , με καθηλωση αεροδρομιων/πτησεων, τραπεζων κλπ κυριως στο εξωτερικο, αλλα και στο ελ.βενιζελος οπως διαβασα) για πειτε, τετοια συμβαντα, μπορει να ριξουν και την -voip πλεον...εξελιξη!!!( 😞 ) - τηλεφωνία μας; Παλια που δεν ηταν voip, χωρις να εχω ιδιαιτερες τεχνικες γνωσεις επι του θεματος, θεωρω οτι το τηλεφωνικο δικτυο ηταν ενα αυτονομο δικτυο. Τωρα ομως που βασιζεται στο Internet; Αναμενω να δω ....τα μαντατα!
  5. Σε χωρες τις ΕΕ, μπορει να χρησιμοποιω τα data/sms/voice του κινητου μου, οπως οταν ειμαι εντος Ελλαδας;
  6. Αν το διαβασει κανεις και βρει την ουσια, και το επιθυμει, ας πει κι εδω....
  7. karib

    4G LTE

    Παιδια, οταν παω σε ψηλα ξεχασμενα βουνα, διχως υπερβολη, εχω ολη την κεραια 'δικη μου'....αρα, εκτος πολης και ολα καλα...
  8. H αληθεια ειναι ομως, οτι δεν εχουν ολα τα δωματια ενος σπιτιου, τον 'αερα' εξωτερικα, για μια ανετη τοποθετηση εξωτερικης μοναδας. Εκει τι κανεις αραγε; Δεν βαζεις καν κλιματιστικο; Ή το πας....βολτα δεκαδες μετρα παραπερα; Καποιες φορες υπαρχουν αντικειμενικες δυσκολιες, και βλεπεις στριμωξιδια σε τεντοπανα ή ταβανι...ας γινουν τουλαχιστον ολα τα υπολοιπα σωστα....εκτος αν υπαρχει αλλη καλυτερη λυση.
  9. E....δεν φαινεται....τα 3 μετρα χαλκοσωληνα, ή το κενο αερος με χρηση αντλιας, δεν φαινονται....
  10. Πρωτες ζεστες και δοκιμασα σε λειτουργια ψυξης, κλιματιστικο daikin που αγοραστηκε και τοποθετηθηκε περυσι το Νοεμβριο. Εντυπωσεις; Αριστες! Δεν μπορω παρα να συγκρινω με το τι ηξερα απο τα προηγουμενα κλιματιστικα. Ισως η συγκριση ειναι αδικη αρκετα...αλλα δεν μπορεις να μην την κανεις. Τα αλλα που ειχα ηταν ενα firstline του 2005 και ενα φασον inklima του 2007, και τα δυο δεν ηταν inverter. Φυσικα το daikin ειναι μοντελο 2023, Inverter. Με προσεκτικη εγκατασταση, γιατι και αυτο παιζει ρολο. Πληρως αθορυβη εξωτερικη μοναδα! Στα αλλα, νομιζα οτι σηκωνα αεροπλανο, ενιωθα ενοχες για τη γειτονια, αλλα και τι να εκανα, αυτα ειχα... Σχεδον αθορυβη εσωτερικη μοναδα. Ενας ανεμιστηρας δαπεδου πρεπει να κανει περισσοτερο θορυβο απο το daikin. Καταναλωση; Αυτος ηταν ο λογος που πηγα σε νεο daikin εξαλλου. Κατω απο 500w! Με εξωτ.θερμοκρασια 32 και ζητουμενη εσωτερικα τους 25. Αν το αφηνα να δουλεψει πανω απο μια ωρα, που ειχε ηδη πεσει στα 420w, μπορει να επεφτε κι αλλο η καταναλωση! Με τα αλλα ηταν διαρκως 1100w ακατεβατα. Πολυ θετικα νεα λοιπον! Πολυ ευχαριστη ατμοσφαιρα εντος δωματιου. Με τα αλλα κλιματιστικα, ειχε μεν ψυξη αλλα ηταν...παγωνιά! Με αυτο ειχες ευχαριστη εντονη δροσια! Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος, πιστευω ηταν απο τις πιο επιτυχημενες αγορες και κινησεις που εχω κανει τα τελευταια χρονια.
  11. Με ποιο λεκτικο σε sms, ενεργοποιω, απεριοριστα data για 1 μηνα, με 11,90 ευρω;
  12. Θα αλλαξει συντομα λεει, σε νεα ανανεωση της εφαρμογης, η winbank app, σε 'πειραιως κατι' application για τα κινητα. Για να δουμε. Να δουμε και ποιο θα ειναι το url για ebanking απο τον υπολογιστη.
  13. Καποτε ειχαν ολοι 5. ΕΤΕ και Πειραιως, εδω και χρονια, εχουν μονο 3 χρονια. Γι'αυτο με ξαφνιασε ευχαριστα η Alpha.
  14. Μαιο εληγε η χρεωστικη/ατμ καρτα της alpha. Μου ηρθε η καινουργια με ταχυδρομειο. Προς ευχαριστη εκπληξη, εχει 5ετη διαρκεια. Νομιζα οτι εχει γινει δυστυχως μονο 3 ετη, για εθνικη και πειραιως ετσι ειναι. Alpha κανει τη θετικη εκπληξη;
  15. Υπαρχει κανενα κενο/νεκρο μεσοδιαστημα; Παιρνεις τη νεα σιμ, τη βαζεις, και εισαι ενεργος στο νεο δικτυο με το παλιο νουμερο;
×
×
  • Create New...