Jump to content

dimitrinhio_1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    624
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimitrinhio_1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 19

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dimitrinhio_1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει περιοχή Ελλάδα. Και από τις ρυθμίσεις των μηνυμάτων απενεργοποιησε την χρήση gsm αλφαβήτου.
  2. Παιδιά καλησπέρα. Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος αν η προσφορά με τα 15gb με κόστος 5€ ισχύει ακόμη
  3. Και πόσο χρόνο χρειάζεται για την αλλαγή?
  4. Δίνει ακόμη 600 προς φρογκ
  5. Παιδιά καλησπέρα. Παρατήρησα ότι ανάβει το φλας στα ξεκάρφωτα χωρίς λόγο και όταν έρχεται κάποιο μήνυμα στο viber (λίγες φορές). Νομιζω το είχαμε συζητήσει ξανά παλιότερα αλλά δεν βρίσκω κάτι. Ξέρει κανείς τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?
  6. Παιδιά εμένα αρχικά είχε βγάλει την ενημέρωση αλλά τώρα δεν την βρίσκω. Το είχαμε συζητήσει ξανά παλιότερα θυμάται κάποιος τι κάνουμε?
  7. Το δικό μου mi9 συνδέεται κανονικά και το κάνω συχνά χωρίς κανένα πρόβλημα.
  8. Αυτό ακριβώς αν ζητήσει μόνο κάμερα εννοείται ότι θα τον στείλω σε Huawei, pixel. Γιαυτό λέω ότι είναι τι ζητά ο καθένας. Αν ας πούμε θέλει κάμερα σε χαμηλή τιμή τότε mi9
  9. Σαφώς και δεν δεν είναι μόνο η κάμερα απλά αναφερθήκατε σε αυτό. Ο καθένας βάζει κάτω τις επιλογές που έχει συγκρίνει και επιλέγει ότι τον εξυπηρετεί. Τώρα το να μπεις σε διαδικασία να βάλεις gcam? Κατεβάζουμε δεκάδες εφαρμογές δε νομίζω ότι θέλει γνώσεις η κόπο.
  10. Δεν νομίζω φίλε μου γιατί το mi9 στην ουσία ξεκινά με πρόβλημα στο software της κάμερας το οποίο διορθώνει η gcam. Και το δεχόμαστε αν θες λόγο χαμηλού κόστους κάτι το οποίο δεν ισχύει στο κινητό των 1000€ το οποίο αποδίδει τα μέγιστα με την stock. Γιατί αν δεν το κάνει τοτε έχει σκάσει τα τριπλάσια χρήματα χωρίς λόγο τουλάχιστον στο θέμα κάμερας
  11. Φοβόμουν μήπως έχει θέμα το κινητό. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω τις ταχύτητες αυτές στους χώρους που θέλω. Οπότε είναι θέμα σήματος.
  12. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Όντως έκανα τις μετρήσεις σε συγκεκριμένα σημεία (σπίτι δουλειά κλπ) και σε όλα προφανώς είχε θέμα με το σήμα. Χθες που έκανα μετρήσεις σε τυχαία σημεία έπιασα μέχρι 90
  13. Αυτό εννοώ εγω με 4g+ στην cosmote είτε σε frog και what's up δεν έχω δει ποτέ πανω από 15
×
×
  • Create New...