lyricmyth Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Ναι σε εμένα . Προσπαθούσαν να το φτιάξουν δυο μήνες και στο τέλος τους λέω μήπως να μου απενεργοποιήσετε το volte μιας και δε δουλεύει . Και το κάνουν και ξαφνικά έφτιαξαν τα παντα . Επίσης δεν έπαιρνα μηνύματα ειδοποίησης . Πες τους να στο απενεργοποιήσουν και θα φτιάξει Ναι ουτε εγω λαμβάνω ειδοποίηση χαμένων κλήσεων. Τους το ειπα στο τηλ και ειπαν "μπα δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο". Θα τους ξαναπαρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Ναι ουτε εγω λαμβάνω ειδοποίηση χαμένων κλήσεων. Τους το ειπα στο τηλ και ειπαν "μπα δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο". Θα τους ξαναπαρω. Καλά εντάξει πες τους . Εμένα έφτιαξε στο δευτερόλεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 (edited) Μόλις κάλεσα. Ενώ της ειπα ηδη πει πριν απ ολα ότι έχω Q, είπε πρέπει να στείλετε ΝΑΙ στο 1265 και της ξαναλέω δεν έχω F2G εχω Q. Και μετά λεω το προβλημα που αντιμετωπιζω προεκυψε απο την μερα που ζητησα να ενεργοποιηθει το volte και λεει "τι ειναι αυτο;". Ε καταλαβα μετα που παει η δουλεια και οτι δεν θα βγαλω ακρη και λεω να στειλω μεσω της φορμας στο wind.gr. Πάλι καλα που ειναι δωρεαν η κληση στο 13700. Edited December 20, 2020 by lyricmyth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Μόλις κάλεσα. Ενώ της ειπα ηδη πει πριν απ ολα ότι έχω Q, είπε πρέπει να στείλετε ΝΑΙ στο 1265 και της ξαναλέω δεν έχω F2G εχω Q. Και μετά λεω το προβλημα που αντιμετωπιζω προεκυψε απο την μερα που ζητησα να ενεργοποιηθει το volte και λεει "τι ειναι αυτο;". Ε καταλαβα μετα που παει η δουλεια και οτι δεν θα βγαλω ακρη και λεω να στειλω μεσω της φορμας στο wind.gr. Πάλι καλα που ειναι δωρεαν η κληση στο 13700. Τι είναι αυτό ε ; Μαλισταααα . Στείλε τους στο fb να στο κάνουν αμέσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Τι είναι αυτό ε ; Μαλισταααα . Στείλε τους στο fb να στο κάνουν αμέσως Fb από την Παρασκευή αδιάβαστο. Τεσπα να μην σας κουράζω άλλο. Κάποια στιγμή θα λυθεί, αργά ή γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 120' και 100 sms με 3€ για λίγες ώρες. Υποψιάζομαι ότι Τετάρτη-Πέμπτη θα έχει νέο για να πιάσει τα Χριστούγεννα. Θα είναι φαουλ να βαλει data στο επόμενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Παιδιά προσπαθώ από εχθες να ενεργοποιήσω τα απεριόριστα data αλλά κάτι πηγαίνει στραβά! Έχει κατορθώσει κάνεις να το κάνει εχθές η σήμερα? Έχω διαβάσει και τα προηγούμενα ποστ που αναφέρεται το πρόβλημα αλλά λέω μήπως έχει βρεθεί καμία λύση... Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Παιδιά προσπαθώ από εχθες να ενεργοποιήσω τα απεριόριστα data αλλά κάτι πηγαίνει στραβά! Έχει κατορθώσει κάνεις να το κάνει εχθές η σήμερα? Έχω διαβάσει και τα προηγούμενα ποστ που αναφέρεται το πρόβλημα αλλά λέω μήπως έχει βρεθεί καμία λύση...Σήμερα δούλεψε πάντως. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Αύριο πρωί το επόμενο καουνταουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Παιδιά προσπαθώ από εχθες να ενεργοποιήσω τα απεριόριστα data αλλά κάτι πηγαίνει στραβά! Έχει κατορθώσει κάνεις να το κάνει εχθές η σήμερα? Έχω διαβάσει και τα προηγούμενα ποστ που αναφέρεται το πρόβλημα αλλά λέω μήπως έχει βρεθεί καμία λύση... Πρέπει να έχεις βάλει λεφτά τον τελευταίο μήνα Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο κινητό μήπως φτιάξει λίγο η ταχύτητα του 4G; Είναι τραγικές οι ταχύτητες, κάτω από 5mbps. Xiaomi Redmi Note 4 έχω, την έκδοση με τον Snapdragon 625. Φταίει μήπως και η Q; Εσάς σε τι ταχύτητες κυμαίνονται συνήθως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο κινητό μήπως φτιάξει λίγο η ταχύτητα του 4G; Είναι τραγικές οι ταχύτητες, κάτω από 5mbps. Xiaomi Redmi Note 4 έχω, την έκδοση με τον Snapdragon 625. Φταίει μήπως και η Q; Εσάς σε τι ταχύτητες κυμαίνονται συνήθως; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο κινητό μήπως φτιάξει λίγο η ταχύτητα του 4G; Είναι τραγικές οι ταχύτητες, κάτω από 5mbps. Xiaomi Redmi Note 4 έχω, την έκδοση με τον Snapdragon 625. Φταίει μήπως και η Q; Εσάς σε τι ταχύτητες κυμαίνονται συνήθως;Τα χιομι έχουν θεματάκια με τις συχνότητες. Από Huawei p8 lite τώρα. Είναι στο μισό απ ότι πριν το τζάμπα, αλλά εντάξει, δεν έχω πρόβλημα. Δοκίμασε με κλειδωμένο στο 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 (edited) Πιάνεις 200 με 4g της Q; Δοκίμασα και με 3G κλειδωμένο, πάνω κάτω στα ίδια είναι. Κάτι παίζει με το "SMSC" πάντως, δεν ξέρω καν τι είναι, το ανακάλυψα από το youtube. Κάθε φορά που πατάω ενημέρωση (παρότι λέει update error) το speedtest από 5 που πιάνει, πάει στα 20. Δυστυχώς αυτό διαρκεί για ελάχιστο και από μισό λεπτό ξαναπέφτει στα τάρταρα. Γνωρίζει κανείς να με βοηθήσει; Edited December 22, 2020 by Cyberdemon87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 https://play.google.com/store/apps/details?id=org.zwanoo.android.speedtest μόνο με αυτό μετράμε ταχύτητες και εντός σπιτιού,εκτός θα σας δείξω 350αρες που δεν έχουν κανένα νοημα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Σε Samsung m20 βελτιωμένη κατάσταση αλλά στο μισό από πριν. Πειραιάς Αν είναι κάποιος κοντά στην κεραία και δεν υπάρχει κοσμοσυρροή, μπορεί να φτάσει αυτές τις ταχύτητες (200μβς) με καλή συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Πιάνεις 200 με 4g της Q; Δοκίμασα και με 3G κλειδωμένο, πάνω κάτω στα ίδια είναι.πάρε τηλ αν μπορουν να κάνουν κάτι, διαφορετικά ξέχνα την Q στα data https://ibb.co/QQB9tpM Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Δοκίμασε κάποια άλλη συσκευή γιατί η γουίντ έχει διαφορετικό φάσμα και ίσως να μην υποστηρίξει σωστά η συσκευή σου. Πείραμα και επαλήθευση.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Με το SMSC τι μπορεί να παίζει; Γι'αυτό λέω μήπως φταίει το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Με το SMSC τι μπορεί να παίζει; Γι'αυτό λέω μήπως φταίει το τηλέφωνο.Δεν φταίνε οι ρυθμίσεις, μπαίνουν αυτόματα. Ίσως, λέω ΙΣΩΣ, μπορεί να φταίει ο δέκτης. Γιατί αν παίζει καλύτερα σε άλλο τηλέφωνο μπορεί να σκεφτούμε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Πιάνεις 200 με 4g της Q; Δοκίμασα και με 3G κλειδωμένο, πάνω κάτω στα ίδια είναι. Κάτι παίζει με το "SMSC" πάντως, δεν ξέρω καν τι είναι, το ανακάλυψα από το youtube. Κάθε φορά που πατάω ενημέρωση (παρότι λέει update error) το speedtest από 5 που πιάνει, πάει στα 20. Δυστυχώς αυτό διαρκεί για ελάχιστο και από μισό λεπτό ξαναπέφτει στα τάρταρα. Γνωρίζει κανείς να με βοηθήσει; Ναι αλλα σε μια συγκεκριμένη περιοχή . Στο σπίτι μου πιάνω 40 μαξ. Μήπως να τους πάρεις να δηλώσεις βλάβη . Αρχικά μπορείς να βάλεις την κάρτα σου σε ένα άλλο κινητό να ελέγξεις την ταχύτητα ; Επίσης αυτές τις ταχύτητες τις έχεις παντού ; Εννοώ και εκτός της περιοχής που συνήθως είσαι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Πάντως και σε Xiaomi Redmi Note 7 φίλου με Cosmote είδα και εκεί τραγικές ταχύτητες, μπορεί και χειρότερα από εμένα. Όχι γενικά, είχα καλύτερες ταχύτητες, αλλά ποτέ πάνω από 30. Τι να πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 Πάντως και σε Xiaomi Redmi Note 7 φίλου με Cosmote είδα και εκεί τραγικές ταχύτητες, μπορεί και χειρότερα από εμένα. Όχι γενικά, είχα καλύτερες ταχύτητες, αλλά ποτέ πάνω από 30. Τι να πω.. Ειναι λογω φόρτου... Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 (edited) Τώρα που είμαι στο γραφείο απενεργοποίησα το wifi, έκανα το test και μου βγάζει: Στο σπίτι χτες ήταν χώμα. Τι θέλει να πει ο ποιητής; Edited December 23, 2020 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 150' προς ολους με 3ε μεχρι μεθαυριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts