Jump to content

gpapas640

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.785
  • Εγγραφή

  • Days Won

    3
  • Αξιολογήσεις

    0%

gpapas640 last won the day on Ιούνιος 18

gpapas640 had the most liked content!

About gpapas640

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

gpapas640's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

94

Φήμη

  1. Τσάμπα χαλιεσαι. Τα ίδια λέει σε όλους. Και η διαχείριση αγρόν αγοράζει. Πιο πιθανό είναι να φας εσύ καμιά ποινή οσο απαντάς. Απλά μην ασχολείσαι.
  2. Δεν ισχύει το δωρεάν στο neo πλέον. Η πιο απλή και δωρεάν λύση ίσως ειναι η μετατροπή σε Q και ξανά πίσω σε F2G και αίτηση για 1000 λεπτά +15GB. Το οποίο σημαίνει ότι μπλέκεις με καταστήματα δύο φορές με όλα τα πιθανά συνεπακόλουθα. Να διευκρινίσω ότι δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, έχει προταθεί από κάποιον στο νήμα της Q αν δεν κάνω λάθος.
  3. Αυτό δεν είναι προσφορά. Είναι πακέτο που υπάρχει σε όλα τα CU.
  4. Όχι. Η κάθε απόδειξη καταχωρείται σε συγκεκριμένο νούμερο κινητού. Θα κάνεις είσοδο στον αριθμό που θέλεις στο Vodafone app και θα ανεβάσεις την απόδειξη. Καλό είναι να κρατήσεις τη χάρτινη απόδειξη μέχρι να σου πιστωθεί το ποσό (συνήθως γίνεται μαξ εντός μιας εβδομάδας) διότι ενίοτε και βλακείες στο σύστημα και ίσως χρειαστεί να την ξανανεβάσεις.
  5. Ααα είναι κολλητικό τελικά. Όπως τα απεριόριστα δεδομένα στην προσωπική προσφορά της Q έγιναν 250GB, το αντίστοιχο κι εδώ. Δεεεν πάμε καλααα 🤔
  6. Κι αν σκάσει κάτι πιο οικονομικό, γιατί να δεσμεύομαι; Οκ, είναι η άποψη του καθενός βέβαια.
  7. Γενικά τα καταστήματα κοσμοτέ είναι πιο σπάνια από ότι του Γερμανού.
  8. Το σκέφτηκα κι εγώ που έχω την ίδια προσφορά για να ενεργοποιώ τα 200GB με 11,5€ του bb, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις με αυτούς (κατάργηση/αυξηση τιμής πακέτων κλπ) δε το ρισκάρω να μείνω με 120€ μέσα και να μην ξέρω τι να τα κάνω. Μικρό καλάθι και βλέποντας και κάνοντας.
  9. Έχεις δίκιο ευχαριστώ για την επισήμανση έχω κάνει επεξεργασία το αρχικο μου post
  10. Συγκεκριμένα δούλεψε με την προσφορά των 10€ με κάθε ανανέωση;
  11. Πάνε αυτά που ήξερες. Ο Τζαμπας πέθανε και κάθε μέρα όλο και αργοσβηνει η φλόγα στο καντήλι του...
  12. Cosmote neo. Τσάμπα φορητότητα και 2 μήνες όλα απεριόριστα. Update: ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΆΝΩ! Ευχαριστώ τον @damianos για την επισήμανση
  13. Στην Ελλάδα όμως έχουμε δύο βασικά χαρακτηριστικά: έλλειψη μαζικής καταναλωτικής συνείδησης και βασικό κριτήριο το "εξ ιδίων". Πάντα λοιπόν θα βρεθεί κάποιος να πει "άμα δε σου αρέσει, φύγε". Ναι, αυτό θα ήταν λογικό αν είχαμε 10 και όχι 3 παρόχους και λειτουργούσε ο ανταγωνισμός. Παντα θα βρεθεί κάποιος να σου πει ότι πρέπει να κάνεις χίλια δυο ζογκλερικα για να έχεις οικονομική κινητή τηλεφωνία. Μόνο που αυτό είναι τόσο λογικό όσο το να κάνεις σαφάρι σε όλα τα σούπερ μάρκετ για να έχεις το φθηνότερο καλάθι. Εγώ δε θα κατηγορήσω ποτέ κάποιον που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μένοντας στη νόβα, παρόλο που είναι η καρτοκινητη που χαλάει την πιάτσα, καλλιεργώντας την κουλτούρα του να κάνεις ζογκλερικα για να τη βγάζεις φθηνά. Αλλα όχι και να το θεωρούμε νορμάλ. Καλό είναι κάποια στιγμή το σηκωμένο-επικρτικο μας δάχτυλο να το τείνουμε προς τον εαυτό μας.
  14. No offence, αλλά εχει ένα μήνα που τα έχω γράψει αυτά. 😇 Πρόσφατα έκανα ένα Q με φορητότητα, στο οποίο για κάποιον άγνωστο λόγο έβαλαν 0,06€ την 1η ημέρα που έγινε η φορητότητα και 10€ τη 2η ημέρα. Αυτά τα χρήματα ενώ είχαν διάρκεια λήξης 2 μήνες, από την εξυπηρέτηση μου διευκρίνισαν ότι το σύστημα ΔΕΝ τα θεωρεί κανονική ανανέωση. Ακριβως όπως και στη δική σου περίπτωση τη ημέρα που ενεργοποιήθηκε στον αριθμό το buy more μπήκαν τα 1000 λεπτά κανονικά (δεν μπήκαν 15GB επειδή ήταν Q). Δεν έβαλα κάρτα στο νούμερο και την 1η του μηνος οι παροχές ΔΕΝ μπήκαν. Άρα θέλει κανονική ανανέωση!
  15. Εγώ πάντως αρχες Ιουνίου που πήρα νέο νούμερο με 10€ δώρο στην 1η ανανέωση του μήνα, πήρα κανονικά το 5ευρο της ηλεκτρονικής πληρωμής.
×
×
  • Create New...