Jump to content

gpapas640

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.610
  • Εγγραφή

  • Days Won

    2
  • Αξιολογήσεις

    0%

gpapas640 last won the day on Ιούλιος 26 2023

gpapas640 had the most liked content!

About gpapas640

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

gpapas640's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

68

Φήμη

  1. Εγώ πάλι βλέπω ότι δε σε θίγει τίποτα από όλα αυτά τα ομολογουμένως αρνητικά, σε αντίθεση με τον @VIPdriver, εκτός αν τη βρίσκεις με την αύξηση των τιμών και τον περιορισμό των οικονομικων επιλογών (τα βίτσια είναι δικαίωμα, δεν κρινω). Όποτε το ερώτημα που γεννάται είναι: εσύ γιατί ασχολείσαι με κάτι που δε σε αφορά; 1. Promo frog (120€ για 12 μήνες απεριόριστα)-ισχυει για κατοίκους Αθήνας και Θεσσαλονίκης 2. 1000' + unlimited data Q (6€) μόνο που δεν είναι σίγουρο 3. Ημερήσιο Unlimited F2G 0.90€ (για όσο ισχύει ακόμη).
  2. Δώστε και κάναν αριθμό για το τζόκερ ρε παιδιά
  3. Που το ξέρεις; Πήρες νέο αριθμό σήμερα και δεν υπήρχε; Σαν τι ήθελες να κάνει δηλαδή; Να γεμίσει flyers τους δρόμους;
  4. Κάτι μου λέει ότι τέλη Μαϊου θα βγει ανακοίνωση που θα παίρνει πίσω την κατάκτηση του liquid. Βεβαίως το κύμα φυγής έχει ξεκινήσει ήδη.
  5. Η φορητότητα θα ολοκληρωθεί μόλις πέσει το σήμα της παλιάς κάρτας
  6. Ναι. Παραγγέλνεις άλλη κάρτα και στέλνεις κανονικά τον αριθμό της.
  7. Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει ήδη μια αλλαγή και να μη το θυμάται. Παλιότερα (πριν το 2017) όταν έκανες φορητότητα προς κοσμοτέ σε έκαναν κοσμοκαρτα ήθελες δεν ήθελες, και μετά αλλαζες.
  8. 1η αλλαγή -από Frog σε wu/cosmokarta και αντίστροφα: 10€ -απο wu σε cosmokarta και αντίστροφα: δωρεάν Κάθε επόμενη (οποιαδήποτε) αλλαγή: 3€
  9. Έχει 2 μήνες που σου έστειλα πμ αλλά δεν απάντησες.
  10. Σε γενικές γραμμές, ναι, είναι όπως τα λες. Βέβαια έχουμε δύο εμπόδια: 1) Τη συχνή ασυνέπεια της Nova μεταξυ των ανακοινώσεων της και της πραγματικότητας. 2) Το μπαχαλο που επικρατεί στα καταστήματα. Διόλου απίθανο στο κατάστημα να σου αρνηθούν την ανανέωση 8€ με τη δικαιολογία ότι "δε φαινεται στο σύστημα", ειδικά αν πέσεις σε άσχετο ή/και λαμόγιο υπάλληλο. Όπως έχουμε ξαναπει, με καταστήματα δε μπλέκεις στο μετρό του δυνατού. Οπότε επί του παρόντος, η καλύτερη λύση για φθηνή συντήρηση αριθμού είναι Q με ανανέωση από 8€ όταν έχει countdown.
  11. Σωστό και αυτό. Όμως είναι η φθηνότερη επιλογή διατήρησης αριθμού για όσους δε θέλουν να μπλέξουν με Cashback.
  12. Αυτό δεν έχει λογική. Δηλαδή αν όλοι ήταν Δημητρηδες θα έλεγαν ότι η προσφορά δεν ισχύει για τους Δημητρηδες; Άλλωστε είναι αναμενόμενο οι δικαιούχοι της κάρτας να έχουν φοιτητικά νούμερα αφού μιλάμε για τον ίδιο ηλικιακό γκρουπ. Αν μπορείς κρατά μας ενήμερους γιατί μα τα έχουν ζαλίσει με τα ψιλά γράμματα κάθε λίγο και λιγάκι.
  13. Στο παλιό F2G: 13€ ανεξαρτήτως καναλιού (υπάρχει χαράτσι 0,30€ ανά ανανέωση) Στο νέο F2G: 8€ απο κατάστημα (με την προϋπόθεση ότι έχεις κάνει 1 ανανέωση των 13€ παλιότερα). Πηγή: τελευταία ανακοίνωση Nova. Στην πράξη δεν ξέρω ακόμα.
  14. Τι σχέση έχει αυτό; Το CVC έχει συμμετοχή σε εταιρίες πολλών κλάδων.
×
×
  • Create New...