Jump to content

pavlitakis1

Members
 • Δημοσιεύσεις

  5.140
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

5 Followers

About pavlitakis1

 • Ημ. Γέννησης 17/05/1967

Περιοχή

 • Περιοχή
  Πειραιάς

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

16.068 profile views

pavlitakis1's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

38

Φήμη

 1. Να δίνει φτηνότερα πακέτα απεριόριστα στο What'sup-frog και φτηνή ομιλία. Πέρυσι το καλοκαίρι που έδινε απεριόριστα με ένα δεκάρικο έκανε θραύση και το δίκτυο άντεξε άνετα. Εννοώ Αττική, Πελοπόννησο, Κυκλάδες και μάζεψε από πολλούς δεκάρικα ακόμα και από τουρίστες.
 2. pavlitakis1

  4G LTE

  Πάντως στην Q το 3g ζει και βασιλεύει. Σταθερότατο με 10d/4up ping 20 full σήμα παντού. Δεν νομίζω ότι θα το κλείσει στο άμεσο μέλλον. Για τηλεδιασκέψεις άψογο χωρίς καθυστερήσεις ακόμα και με βίντεο και μάλιστα η τηλεδιάσκεψη συνεχίζεται ακόμα και αν έχεις κλήση. Και μάλιστα σε παλιό Huawei. Περίεργα πράγματα.
 3. Η πραγματικότητα είναι ότι ελάχιστοι το πήραν γιατί το χρειαζόντουσαν, αλλά γιατί ήταν προσφορά με χαμηλή τιμή. Είναι αδύνατον κάποιος μέχρι τώρα να βολευόταν με μερικά λεπτά και λίγα GB και ξαφνικά να αποκτήσει ανάγκες για 2.500 λεπτά και απεριόριστα GB. Η φτηνια τρώει τον παρά λένε στο χωριό μου και φαίνεται ότι πάρα πολλοί πήραν κάτι δεν τους χρειάζεται, αλλά η vodafone φοβήθηκε και έκανε τη στροφή. Επικοινωνιακό λάθος σίγουρα γιατί ναι μεν κάποιοι θα το ξεσκίσουν στο ξεκίνημα αλλά μετά θα παραμείνουν στα συνηθισμένα. Ακόμα και σαν επιπλέον νούμερο δεν δίνει εμπιστοσύνη για να γίνει κανονικό. Οπότε πολλοί θα το πάρουν και στο πεντάμηνο θα πάει στα αζήτητα γιατί 15 ευρώ το μήνα για απεριόριστα που δεν χρειάζονται είναι πολλά ειδικά αν υπάρχει και άλλη μία σύνδεση. Καλή η παγίδα αλλά μόλις απαντήσει η πράσινη θα κλαίνε. Και να πούμε και κάτι άλλο πόσοι αλήθεια είδαν αυτή την προσφορά που απλώς είναι μέλη σε 4-5 φόρουμ??? Το πολύ 2-3.000 και τέρμα. Σιγά το μπούκωμα. Αν δεν έδινε και τα ακουστικά πολλοί λιγότεροι θα το έπαιρναν.
 4. Το τυράκι το είδατε, την φάκα δεν την είδατε? Νομίζω ότι 500 γκιγκα είναι αρκετά, αν όμως έφτασαν κάποιοι στα 500 σε 2 ημέρες για να μπει κόφτης, καλά κάνανε και βάλανε το όριο. Δεν γίνεται 15 τέρα στον μήνα με λιγότερο από 30€. Πότε μιλάς, πότε βλέπεις ταινίες, πότε κοιμάσαι? Μόνο αν κόψουν το tethering μπορεί να γίνει δουλειά.
 5. Μα φίλε μου με το τσιγκέλι σου βγάζουμε να μας πεις τι έγινε και φάγαμε 20 σχόλια για να καταλάβουμε ότι έστειλες sms. Και την πρώτη φορά κάτι ανάλογο θα έγινε, έτσι απλώς μπορεί να επέστρεψαν τα χρήματα επειδή ήταν μικρό το ποσό για να είναι ευχαριστημένος ο πελάτης. Κάνε λοιπόν κάποιες κινήσεις που προτείνουμε εδώ μέσα για να μη σε κλέβει κανένας και να προστατεύεις την τσέπη σου. Δεν κερδίζεις τίποτα με το να φωνάζεις ότι κλέβει η κιου. Έτσι όλοι κλέβουν παντού. 0,75€ ανά λεπτό ομιλίας σε όλες τις εταιρείες είναι κλοπή. Είναι όμως??? Αφού το γράφει στον τιμοκατάλογο και υπάρχει τρόπος αποφυγής, δεν θεωρείται κλοπή βάσει του νόμου. Έστειλες ένα sms νομίζοντας ότι είναι 7 cents και στο τέλος αποδείχτηκε ότι έστειλες τρία sms με 25 σεντς το καθένα. Υπάρχει τεχνογνωσία να τα αποφεύγουμε όλα αυτά.
 6. Παιδιά αυτό εννοώ αν ο φίλος μας είχε πει από την αρχή τι έγινε θα το είχαμε λύσει το έγκλημα και θα είχαμε βρει το δράστη.[emoji38] Κολλήσαμε όμως με το ότι οι εταιρίες κλέβουν και στο τέλος χάσαμε αυγά και πασχάλια. Έχουμε γράψει στο φόρουμ 100 φορές ότι για μηνύματα χρησιμοποιούμε την υπηρεσία http://dosms.eu που χρεώνει 4 cents το μήνυμα με ότι κωδικοποίηση χαρακτήρων και αν χρησιμοποιήσουμε. Επίσης έχει και εφαρμογή που μπαίνει στο κινητό και δουλεύει άψογα.
 7. Φίλε όταν το τηλέφωνο στέλνει σμς για κάποιο λόγο, φταίει η εταιρεία? Αν μπορούμε να δούμε τι φταίει είναι λάθος? Φαίνεται ότι τον φίλο δεν τον κλέβει η κιού αλλά κάποιος άλλος. Δεν βοηθά κανένα αυτό το σχόλιο. Αν δεν μπορείς να γράψεις κάτι που βοηθά καλύτερα να μην γράψεις τίποτα.
 8. Μήπως έχει τζάκι και καίει ξύλα με μπογιά? Τι μυρωδιά έχει ο καπνός? Ψήνει κρέατα ή απλώς καίει παλιόξυλα? Από που βγαίνει ο καπνός?
 9. Ζήτησε τους να το επιστρέψουν και συνέχισε την καταγγελία. Ρώτησε όμως γιατί έγινε η χρέωση μήπως μπορούμε να την αποφύγουμε και να καταλάβουμε τι γίνεται. Δεν έχει λογική αυτή η χρέωση. Μήπως έχεις κάποια εφαρμογή και στέλνει σμσ ή μήπως προσπαθεί το τηλέφωνο να στείλει κάπου τοποθεσία? Τι συσκευή έχεις?
 10. Μήπως να το αφήσεις και να μην το ταιζεις αφού δεν το χρησιμοποιείς? Εσύ αποφασίζεις πάντα.
 11. Δοκίμασε φορητότητα μήπως τσιμπήσουν και το ενεργοποιήσουν. Και αν δεν τσιμπήσουν πας σε άλλη εταιρεία που δεν κάνει φραγή στο τρίμηνο.
 12. Μόνο αν το πακέτο λήγει μετά την λήξη του υπολοίπου. Αν το υπόλοιπο λήγει σήμερα και αγοράσεις πακέτο η λήξη μεταφέρεται στην ημερομηνία λήξης του πακέτου και αν αγοράσεις νέο πακέτο, ξαναπαίρνεις παράταση κλπ κλπ.
 13. 8,62857143 δηλαδή 10€÷1,12-0,3€ Όμως αυτό το ένα ευρώ επιπλέον σου δίνει δυνατότητα να αγοράσεις 3 3ευρα πακέτα για επέκταση, που σημαίνει ότι στην περίπτωσή σου θα βγάλεις 5 μήνες+ ενώ αν βάλεις 10 στά 2 θα κολλήσεις και θα χρειαστεί να κάνεις ανανέωση, που σημαίνει άλλα 0,30€ χαμένα.
 14. Ναι οτιδήποτε πακέτο, ακόμα και σμσ.
×
×
 • Create New...