Jump to content

pavlitakis1

Banned
 • Δημοσιεύσεις

  5.189
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by pavlitakis1

 1. Τι να μεταφέρει κάποιος από τα 6€ που είναι η ελάχιστη ανανέωση? Δεν ασχολείται κανένας στην κιού. Και με την επέκταση της λήξης του υπολοίπου με την αγορά πακέτου δεν έχει νόημα η μεταφορά αφού δεν λήγει το υπόλοιπο. Εσύ κάνεις το άσπρο μαύρο κι εγώ το μαύρο άσπρο για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα. Όλων η υπομονή έχει όρια αλλά δεν τα πρηζουμε. Αυτό ακριβώς κάνεις εσύ. Και απειλές ότι θα κάνεις αναφορά στην εταιρεία που υποστηρίζεις. Το ότι μπορείς να μεταφέρεις τα περισσεύματα στον επόμενο μήνα είναι κοροϊδία γιατί αναγκάζεσαι κάθε μήνα να βάζεις λεφτά για να μηδενίσει το υπόλοιπο. Αν λοιπόν δεν μπορείς να φας 100 λεπτά το μήνα, τι νόημα έχει να τα μεταφέρεις στον επόμενο πέρα από το να μαζέψεις μερικές εκατοντάδες GB ή χιλιάδες λεπτά ομιλίας που δεν θα τα φας ούτε στην άλλη ζωή.😆😆
 2. Κάποιοι φίλοι έχουν πει ότι ισχύει η αρχική. Δοκιμάζεις και αν δεν ισχύει η αρχική 10ευρη τότε βάζεις. Έτσι κι αλλιώς η αγορά πακέτου δίνει επέκταση λήξης του υπολοίπου, οπότε δεν χάνεται τίποτα.
 3. Έλα τώρα. Το να μπορείς να στείλεις την τοποθεσία σου, μία φωτογραφία ή ένα φωνητικό μήνυμα ή πολλά φωνητικά μηνύματα όταν δεν έχεις χρόνο ομιλίας ούτε όρεξη να πληρώνεις 0,75 του ευρώ ανά λεπτό, δίνεις 2 ευρώ και μιλάς είτε μέσω voip είτε μέσω WhatsApp, viber και λοιπά. Είναι σοβαρό επιχείρημα ότι μπορείς να πάρεις το 112 και όχι να δώσεις δύο ευρώ στην Q για να έχεις ένα gigabyte για μία μέρα? Δεν καταλαβαίνω πού βοηθάει αυτή η συζήτηση τους χρήστες? Πάτε να βγάλετε το άσπρο- μαύρο και δεν καταλαβαίνω για ποιους λόγους. Έχεις δει πόσο χρεώνουν το λεπτό ομιλίας όλες οι εταιρίες στην Ελλάδα? Δύο ευρώ δεν είναι ούτε τρία λεπτά ομιλίας εκτός πακέτου. Φίλε μου έχει αλλάξει αυτό εδώ και αρκετό καιρό και απλώς κλείνοντας τα δεδομένα έχεις πλήρη προστασία. Παλιά πολλά ήταν διαφορετικά. Έχει βγάλει ανακοίνωση και το ημερήσιο πλέον είναι 2 ευρώ για 1gb. Καμία σχέση με τους άλλους.
 4. Όχι δεν ξεχνάω κανένα ανταγωνιστικό πακέτο γιατί δεν υπάρχει. Το πακέτο 60 λεπτά με 3 ευρώ είναι αστείο μπροστά στα πακέτα της Q ακόμα και με το διπλασιασμό κάθε δεύτερη εβδομάδα. Η πορτοκαλιά έχει countdown 4-5 μέρες κάθε εβδομάδα, με μεγάλη ποικιλία πακέτων. Επίσης με 3€ πακέτα στο δίμηνο μηδενίζει τα € ο βάτραχος. Ο μόνος λόγος να τη χρησιμοποιήσεις είναι να είναι η μόνη εταιρεία που έχει σήμα στην περιοχή σου. Δεν συζητώ για τα πακέτα ίντερνετ. Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις όταν έχει γίνει εκτενής συζήτηση για αυτά. Θα αρχίσουμε πάλι? Κάνε μία αναζήτηση στο νήμα. Μήπως εσύ επιμένεις όχι "καταλάθος"?
 5. Από τη μεριά μου θεωρώ ότι αφού όταν κλείσεις τα δεδομένα και δεν χρεώνεσαι, δεν έχει δικαίωμα πλέον να σου κόψει κάθε πρόσβαση στο διαδίκτυο κυρίως για λόγους ασφαλείας. Επίσης ο όγκος και το κόστος του ημερήσιου είναι λογικά, για να επικοινωνήσει κάποιος σε καταστάσεις ανάγκης. Οι άλλοι το κόβουν αναγκαστικά γιατί θα χρεώνεσαι ενάμιση ευρώ για 60 MB, πολλές φορές την ημέρα. Θεωρώ την κίνηση της Q σε αυτό το θέμα πολύ πιο τίμια χωρίς να μπαίνει σε κίνδυνο η ασφάλεια κάποιου, ειδικά όταν έχεις ενημέρωση ότι "απόψε λήγουν τα πακέτα". Όσο για το θέμα του ωραρίου και σε άλλες εταιρίες η λήξη των πακέτων είναι στο περίπου και όχι ακριβώς στο δευτερόλεπτο. Τώρα αν ψάξουμε να διυλίσουμε τον κώνωπα, υπάρχουν πολλά περισσότερα στις άλλες εταιρείες, που είναι απαράδεκτα όπως τριλεπτες χρεώσεις, ακριβά "φτηνά πακέτα", φραγή στο τρίμηνο, λήξη στο δίμηνο κλπ κλπ. Τώρα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου ότι προσωπικά θεωρώ αυτονόητο ότι δεν είμαι υπέρ καμίας εταιρείας, αλλά απλώς προσπαθώ να βρίσκω τρόπους να έχουμε οικονομική βασική τηλεφωνία και τίποτε άλλο.
 6. Το ξέρουμε χρόνια. Νομίζω ότι μπορούμε άνετα να το ξεπεράσουμε και έχουμε προτείνει πολλές λύσεις. Το να το ξέρουμε, να την πατάμε και μετά να αρχίζουμε την γκρίνια για να έχουμε επιστροφή, δεν κερδίσουμε τίποτα στο τέλος πέρα από τη φθορά στην ψυχική μας ηρεμία. Και άλλες εταιρείες αφήνουν ανοικτό αυτό το θέμα, όπως διάβασα σήμερα στο νήμα της cosmote.
 7. Ακριβώς. Πάντα υπάρχει λογική εξήγηση αλλά επειδή ασχολουμεθα με τους καλοθελητές, οι οποίοι έχουν σα στόχο τον αποπροσανατολισμό, στο τέλος την πατάμε. Και στην εφαρμογή εάν δεις υπάρχει μία καθυστέρηση στην ενημέρωση της κατανάλωσης. Αυτό είναι θέμα λογισμικού και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και πιστεύω ούτε η κιού μπορεί να κάνει.
 8. Εντάξει τότε. Αφού το ξέρεις, φρόντισε να μην ξανασυμβεί. Δεν αξίζει τόση φασαρία για λίγα megabyte παραπάνω. Με τέτοιες τιμές και προσφορές δεν αξίζει να προσπαθούμε να διυλίζουμε τον κώνωπα. Από τότε που βγήκε το κονέ πάντα έχω ένα να τρέχει αν υπάρχουν κενά και πάντα έχω το voip αν υπάρχουν κενά στην ομιλία στις προσφορές.
 9. Γι αυτό έχουμε το κονέ ή αγοράζουμε ένα φτηνό πακέτο έξτρα λίγο πριν την λήξη άμα κάτσει. Έχει τύχει σε φίλο να του μηδενίσουν το υπόλοιπο το μεσημέρι της ημέρας που έληγε. Γι αυτό λέω και εγώ ότι να κάνετε ανανέωση μία μέρα πριν τη λήξη, ώστε αν πάει κάτι στραβά με το σύστημα να μη χάσετε τα χρήματα. Στον φίλο τα επέστρεψαν βέβαια αλλά κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να κινούμαστε συνεχώς στο όριο, γιατί κάποτε θα κάτσει η στραβή και είναι και ψυχοφθόρο όλο αυτό.
 10. Ναι γιατί έχει μηδενιστεί πριν το πάρεις χαμπάρι και κλείσεις δεδομένα. Για αυτό σου λένε να βρεις την κίνηση. Αν βρεις την κίνηση τότε θα σου επιστρέφουν το δίευρο. Το σύστημα είδε κίνηση χωρίς να έχεις πακέτο και χρέωσε ημερήσιο. Είναι προφανώς κάποιο bug του συστήματος οι ώρες, που δεν το ξέρουν οι υπάλληλοι και φοβούνται να επιστρέψουν 2 ευρώ. Από εδώ και πέρα γνωρίζεις. Μην το αφήνεις στο δευτερόλεπτο. Αλλιώς θα τρέχεις.
 11. Πολύ χρήσιμο αυτό αν ισχύει. Επίσης αν αγοράσεις νέο πακέτο αν δίνει νέα επέκταση. Αν δίνει είναι ένα δυνατό πλεονέκτημα του cu αν δεν μηδενίσει το υπόλοιπο όπως η πράσινη που ισχύει το πακέτο αλλά μηδενίζει το υπόλοιπο και το πακέτο τρέχει κανονικά με 0 υπόλοιπο.
 12. Δεν χρειάζεται πλέον η φραγή δεδομένων από την εταιρεία. Η εξήγηση βρίσκεται στην λογική. Κατά πάσα πιθανότητα η χρέωση έγινε λόγω του ότι έκλεισες τα δεδομένα μετά την λήξη. Σίγουρα δεν γίνεται η λήξη στις 23:59. Γίνεται νωρίτερα και χρεώθηκες πριν κλείσεις τα δεδομένα, και το μήνυμα ήλθε λίγο αργότερα. Μην ψάχνεις περίεργες εξηγήσεις που λένε οι άλλοι. Και το τηλέφωνο να ΕΙΧΕΣ ΚΛΕΙΣΕΙ, πάλι θα είχες χρεωθεί γιατί η χρέωση γίνεται νωρίτερα. Την επόμενη φορά ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ τα δεδομένα από την συσκευή σου πιο νωρίς και όχι τόσο αργά και δεν θα έχεις θέμα. ΤΩΡΑ συγκεντρώσου χαλαρά να πάρεις το 2ευρο πίσω. Επίσης όταν τα πακέτα λήγουν την ημέρα σίγουρα η λήξη γίνεται μέσα στην ημέρα και όχι ακριβώς τα μεσάνυχτα. Αυτό το έχω δει σε μένα. Έχω δει πακέτα να λήγουν στις 10 το βράδυ αλλά και στις 00:20. Είναι που θα τύχει.
 13. Έψαξα όλα τα σμσ για έναν χρόνο και δεν είδα σμσ για ενημέρωση εξάντλησης δεδομένων. Μόνο για λήξη. Αλλά έχω και την εντύπωση ότι δεν υπάρχει τέτοια ακρίβεια στο δευτερόλεπτο. 23:59[emoji38]
 14. Έχω καιρό να καταναλώσω μέχρι τέλους τα πακέτα. Απλώς λήγουν και αν θυμάμαι καλά κάποτε μου είχε έρθει σμσ για 50mb. Έχω όμως συχνά ενημέρωση για τη λήξη των πακέτων ομιλίας και δεδομένων, αλλά πάντα υπάρχει εφεδρικό πακέτο το κονέ και δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο. Έπεσες στην περίπτωση. Για αυτό καλό είναι να μην φτάνουμε στο όριο γιατί η Q δεν είναι όπως την cosmote που σου λέει ακριβώς την ώρα λήξης του πακέτου.
 15. Αυτό δεν εξηγείται. Πιθανόν να σε είχε χρεώσει πριν τα κλείσεις γιατί η κιού δεν είναι τόσο ακριβής, ποτέ δεν ήταν. Πιθανόν αρχίζει η διαδικασία της λήξης πιο νωρίς και αντίστοιχα η χρέωση. Έχω ξαναγράψει ότι μην το αφήνουμε στο δευτερόλεπτο. Ανανέωση μια μέρα πιο νωρίς. Ζήτησε επιστροφή. Έχουν θέματα τώρα τελευταία με το λογισμικό τους.
 16. Μα δεν υποστηρίζω την κιού βέβαια, ρωτάω να μαθαίνω για να μην αναπαράγω λάθος πράγματα. Υποστηρίζω το συμφέρον. Ρωτάω εσένα γιατί έχεις και τις δύο και γνωρίζεις. Χωρίς διάθεση ανταγωνισμού εννοείται.
 17. Κι εγώ νόμιζα ότι θα πέσουν τα δίκτυα με τα απεριόριστα όταν ανακάλυψα ότι πολλοί λίγοι, μα πάρα πολύ λίγοι τα χρησιμοποιούν. Όλοι κάνουν την δουλειά τους με κάποιον τρόπο και δεν ασχολούνται κάν.
 18. Όταν αγοράζεις πακέτο πχ 3€ σου δίνει επέκταση υπολοίπου αν λήγει νωρίτερα? Πότε μπαίνει φραγή εισερχομένων? Αυτά δεν τα ξέρω.
 19. Από την Αθήνα μέχρι το Σούνιο δεν υπάρχει ελεύθερο διαμέρισμα από αυτούς που έχουν έρθει και δουλεύουν από Ελλάδα όπως και πάρα πολλοί στην Πελοπόννησο που δουλεύουν από αυτοκινούμενα τροχόσπιτα. Άψογα. Με ίντερνετ από τη χώρα τους που έχει περιαγωγή σε όλη την Ελλάδα και όχι στο τζάμπα. Δεν κάνει κανείς εκπτώσεις. Ούτε ένα 2% ενδιαφέρεται για αυτά που γράφουμε εμείς εδώ. Η συντριπτική πλειοψηφία παίρνει ένα τηλέφωνο βλέπει facebook και κάνα YouTube και αν τυχόν κολλήσει, απλώς περιμένει να ξεκολλήσει. Οι εταιρείες κάνουν μεγάλες έρευνες αγοράς πριν βγάλουν κάποια διαφήμιση και ταυτόχρονα κάνουν έρευνες αγοράς συνεχώς για το πόσο ευχαριστημένοι είναι οι πελάτες τους. Όλα αυτά που γράφουμε εδώ μέσα τα ξέρουν οι εταιρίες με λεπτομέρεια, αλλά το κέρδος σε σχέση με την επένδυση είναι μικρό για να ικανοποιήσουν καμιά δεκαριά χρήστες, οι οποίοι βέβαια δεν θα ικανοποιηθούν ποτέ. Στην γειτονιά μου έχω και εγώ το wi-fi on the spot όταν λείπω από το σπίτι σε ένα ρούτερ και όταν είμαι σπίτι κάνω hotspot την Q, η οποία είναι ταχύτερη από τις 3 σε ισχύ σήματος και μεταφορά δεδομένων στο γραφείο. Στην κουζίνα αλλάζουν τα δεδομένα και η vodafone είναι πρώτη σε ταχύτητες, όχι με μεγάλη διαφορά. Ουσιαστικά δεν γίνεται να κατεβαίνω στο υπόγειο και να έχω την απαίτηση να έχω ταχύτητες που είχα και στο δεύτερο όροφο.
 20. Πρέπει να μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού οι ανάγκες για κινητό ίντερνετ, μόνο για αυτούς που κάνουν βίντεο streaming σε ταξιδιωτικές περιπλανήσεις. Wi-fi έχει σχεδόν παντού οπότε μία επικοινωνία για κάνα viber what's up για την συντριπτικότατη πλειοψηφία των χρηστών. Γι αυτή την μικρή ομάδα αδιαφορούν όλοι που όντως χρειάζονται γρήγορο ίντερνετ παντού, γιατί δεν υπάρχει σε καμία χώρα.
 21. Μήπως να συγκεντρωθείς σε κάτι πιο εφικτό?[emoji38] Τουλάχιστον στα όνειρα και τις ελπίδες. Υπάρχουν λύσεις με εξωτερικές κεραίες με μεγάλη απολαβή. Παιδιά ο άνθρωπος ροκανίζει επενδυτικά κεφάλαια από πλούσιους αφελείς, μαζί με την υπόλοιπη συμμορία. Τίποτα δεν θα δώσει πουθενά σε ανταγωνιστική τιμή και τέλος θα καταρεύσει μόλις τον πάρουν χαμπάρι.
 22. Ωχ, αυτοί οι τυφλοί που τρέχανε με ποδήλατο θα έχουν στουκάρει όλοι. Τους πήρε στο λαιμό της η κακούργα.
 23. Αλλάζεις θέμα συζήτησης. Εγώ ξεκίνησα τη συζήτηση στο ότι οι ΑΠΕ είναι ο δούρειος ίππος για την εξάρτηση από το "φυσικό" αέριο, μέσω των σταθμών εφεδρείας και γιατί δήθεν είναι πιο καθαρό καύσιμο και προστατεύει το περιβάλλον. Εσύ προσπάθησες με διάφορους τρόπους να αποδυναμώσεις το αρχικό μου επιχείρημα φέρνοντας άλλα επιχειρήματα για τη μεγάλη αξία του φυσικού αερίου. Δεν έφερες κάποιο αντεπιχείρημα ότι το "φυσικό" αέριο είναι φιλικό προς το περιβάλλον εκπέμποντας λιγότερους ρύπους από άλλα ορυκτά καύσιμα. Άρχισες να αναφέρεις προσμίξεις, εύκολη διαχείριση και μεταφορά σε σχέση με τα υγρά καύσιμα, όταν αγνοείς τελείως ότι εδώ και δεκάδες χρόνια έχουμε πετρελαιοαγωγούς για τη διακίνηση των υγρών καυσίμων, που βέβαια αυτό δεν έχει καμία σχέση με την αρχική μου τοποθέτηση. Δεν κάνουμε γενική συζήτηση περί καυσίμων και θα ήθελα να συγκεντρωθούμε στο αν το φυσικό αέριο έχει πλεονεκτήματα που τα χρειαζόμαστε και ποια μειονεκτήματα που είναι επικίνδυνα. Ένα μειονέκτημα που το κάνει επικίνδυνο για χρήση είναι η εξάρτηση από τον προμηθευτή ο οποίος ανά πάσα στιγμή ελέγχει την επιβίωση μιας χώρας. Η ενέργεια είναι ο υπ αριθμόν 1 στρατηγικός στόχος μιας χώρας που θέλει να επιβιώσει και να ελέγξει άλλες χώρες. Το φυσικό αέριο λοιπόν είναι ένα πετρελαϊκό παράγωγο, το οποίο μπορούμε κυρίως μόνο να το κάψουμε αφού στην πράξη δεν μπορεί να αποθηκευτεί, σε σοβαρές ποσότητες, σε αντίθεση με το πετρέλαιο και τα άλλα παράγωγά του, που μπορούν να αποθηκευτούν για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς πρόβλημα. Οι δε αποθήκες του άνθρακα στην Ελλάδα μπορούνε να δώσουν ενέργεια για δεκάδες χρόνια ακόμα και σε πολύ πιο οικονομική τιμή από οτιδήποτε άλλο υπάρχει στον κόσμο. Υπάρχει διαφωνία εδώ για να μην ψάχνουμε την μπάλα στην εξέδρα?
×
×
 • Create New...