Jump to content

Green_Dragon

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.061
 • Εγγραφή

 • Days Won

  1
 • Αξιολογήσεις

  100%

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Wind - Ελλάδα

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Green_Dragon's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

19

Φήμη

 1. Έχεις απενεργοποιησει το q fee? Ναι και στις δύο. Q
 2. Το θέλω το σημερινό countdown για 2 κάρτες που διαχειρίζομαι. Σήμερα λήγουν οι χρόνοι ομιλίας τους. Οπότε ήρθε ταμάμ. Το ερώτημα μου είναι τι ποσό είναι καλύτερα να φορτώσω την καθεμία από αυτές, δεδομένου ότι το υπόλοιπο τους είναι 0.10. Αφού αφαιρεθούν φόροι και κρατήσεις, να μείνει και μια αγορά ακόμη.
 3. @mark1979σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που κάπως βοήθησα. Για τις κάμερες και τις φωτογραφίες, επειδή τις χρησιμοποιώ από ελάχιστα έως καθόλου, δεν έχω προσωπική αντίληψη. Ότι έχω διαβάσει στα διάφορα reviews. Δεν περίμενα τέτοια απόκλιση. Ίσως με κάποια gcam να πάρεις καλύτερες φωτο.
 4. Για μένα είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα. Το έχω 9 μήνες και δεν έχει το παραμικρό ψεγάδι. Έχω περάσει την 13.0.9 και έχει γίνει καλύτερο και η μπαταρία του κρατάει άνετα μιάμιση μέρα με μεγάλη χρήση.
 5. Τελικά πρέπει να είναι στις ρυθμίσεις-----------> Υπηρεσίες τηλεφώνου -------------> Κατάσταση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας --------------> Εμφάνιση ειδοποιήσεων -------------> Off.
 6. Μίλησα με την Τ.Υ. της Wind και μου είπε ότι πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η περιαγωγή. Η μόνη λύση που μπορούσε να μου προτείνει ήταν να την απενεργοποιήσει, αλλά τότε δεν θα είχα data. Έτσι μου είπε, έτσι σας λέω...οπότε πάμε στις ειδοποιήσεις της συσκευής. Πάτησα παρατεταμένα πάνω στη συγκεκριμένη ειδοποίηση και με πήγε πράγματι στην περιοχή των ειδοποιήσεων, αλλά δεν κατάφερα να εντοπίσω ποια είναι η συγκεκριμένη που πρέπει να απενεργοποιήσω. Οπότε μάλλον θα πρέπει να μάθω να ζω με αυτήν.
 7. Κατά διαστήματα μου βγάζει την παρακάτω ειδοποίηση. Δεν έχω καταλάβει τι σημαίνει και κυρίως αν χρειάζεται να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις. Είναι πολύ σπαστικό να σου χτυπάει κάθε τρεις και λίγο.
 8. Και σε μένα - μετά από ενάμιση χρόνο - με βγάζει μια μέρα με αρκετή χρήση και με λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Επειδή είναι αξιόλογη συσκευή και καλύπτει τις ανάγκες μου (amoled οθόνη, γρήγορο επεξεργαστή, nfc, fm radio, 5G κ.λ.π.), δεν σκοπεύω να την αλλάξω σύντομα. Αν η αυτονομία της πέσει και άλλο, θα σκεφτώ και τη λύση της αλλαγής μπαταρίας. Νομίζω γύρω στα 35 ευρώ κοστίζει. Πάντως δοκιμάστε και την εξοικονόμηση ενέργειας. Θα προσθέσει σίγουρα 3-4 ώρες.
 9. Πραγματικά η 13.0.2.0 αναζωογόνησε τη συσκευή. Επιβεβαιώνω όλα τα παραπάνω και προσθέτω ότι μου φαίνεται ότι έχει βελτιώσει και την αυτονομία της μπαταρίας.
 10. Και σε μένα το ίδιο. Την εγκατέστησα και περιμένω να δω αν μου βγάλει θέματα.
 11. Σε συσκευή Mi 10 lite 5g, που είχε η γυναίκα μου για ενάμιση χρόνο, παραπονιόταν ότι κρατάει λίγο η μπαταρία. Άλλωστε είναι μόνο 4.160 mah. Την πήρα εγώ και διαπίστωσα ότι με σωστή φόρτιση (από 10% σε 90%) άρχισε σιγά σιγά να αυξάνει η αυτονομία της. Επειδή η συσκευή συνολικά είναι πολύ αξιόλογη, επεδίωξα να πάρω και δεύτερη για την οικογένεια, που βρήκα σε προσφορά. Χρησιμοποιώ πάντα Bluetooth, οπότε αυτό δεν με έχει απασχολήσει καθόλου και δεν μπορώ να απαντήσω.
 12. Άλλαξε και σε σας η διάρκεια του countdown; Ενώ λογικά έπρεπε να μου δείχνει σήμερα ότι λήγει σε 1 ημέρα και κάτι ώρες, δηλαδή Μ. Παρασκευή πρωί, τώρα μου δείχνει ότι λήγει σε 4 ημέρες και 2 ώρες. Έχω χάσει κάτι;
 13. Το πήρα σε δύο κάρτες που διαχειρίζομαι. Είναι ακριβώς όπως το λέτε, 30 μέρες. Στη μία λήγουν 29/04 και στην άλλη 30/04, όπως αγοράστηκαν.
 14. Μου κάνει εντύπωση που σου ήρθε το update. Ποια rom ακριβώς έχεις; Εγώ είμαι με τη 12.5.7 RJIEUXM.
×
×
 • Create New...