Jump to content

tetartos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.120
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tetartos

  1. Όχι, δεν το καταλαβαίνω. Πρέπει δηλαδή να φανταστώ, ότι έχουν αναπτύξει αλγόριθμο τυχαίας σκοπιμότητας, για να αφαιρούν μικροποσά από αθώα θύματα και να τα επιστρέφουν μετά για να μπουν στη διαδικασία να σε αναγκάσουν να ανανεώσεις. Και σε αυτό έκαναν έρευνα ώστε να υπολογίσουν ότι η προφανής δυσανασχέτηση που θα προκληθεί στον πελάτη-θύμα αξίζει, ώστε και τον πελάτη να μην χάσουν, και από την ανανέωση να κερδίσουν (σε βάθος πολλών πελατών μάλιστα, για να υπάρχει και απόσβεση από το λογισμικό που ανέπτυξαν).
  2. Σφάλμα υλικολογισμικό δηλαδή που ανιχνεύθηκε αυτόματα, επιστράφηκε με τον κακό ή καλό τρόπο που επιστράφηκε και είναι κατακριτέο. Φαντάζομαι, όταν μένεις χωρίς τηλέφωνο και δεδομένα για ώρες από επίσης υλικολογισμικό σφάλμα είναι το ίδιο κατακριτέο. Και ευχαριστείς για την εκτίμηση, ότι η "ψυχική οδύνη" και τα "διαφυγόντα κέρδη" (υπερβολή, ποιος ξέρει) αντιστοιχούν σε x GB για x μέρες. Άρα όλοι για κατάκριση είναι κι εμείς διαλέγουμε ποιον, πόσο, πότε θα κατακρίνουμε.
  3. Το ότι οι άλλες εταιρίες κόβουν την πρόσβαση, δεν σημαίνει ότι αυτή η εταιρία κλέβει την τσέπη μας. Το πρώτο είναι βολικό, το άλλο απλά λογικό και νόμιμο βάσει τιμοκαταλόγου που κάθε σοβαρός άνθρωπος πρέπει να διαβάζει, για να κάνει το κουμάντο του. Όπως αν σου τελειώσει το πακέτο ομιλίας ή το πακέτο SMS δεν σου κόβει την πρόσβαση σε ομιλία και SMS κανείς αυτόματα, αλλά σε χρεώνει "βάσει τιμοκαταλόγου" από το υπόλοιπό σου σε €, έτσι λογικό και νόμιμο να συμβαίνει με τα δεδομένα. Το ότι οι άλλοι προσφέρουν σαν φιλικό προς τον πελάτη τους που ξέχασε ότι του τελείωσε το πακέτο ή δεν ξέρει να χρησιμοποιεί τη συσκευή του κλπ τον αυτόματo κόφτη, το βρίσκω κι εγώ καλύτερο.
  4. Ναι. Λέω, έχω απ' όλα (και ευρώ και ομιλία και SMS και δεδομένα) και μου απαντάει ένα ξερό "δεν έχεις τίποτα". Μπορεί να είναι bug και να συμβαίνει μόνο σε μένα. Γι' αυτό ανταλλάσσουμε εμπειρίες.
  5. Σε μένα απαντάει ότι δεν έχω δωρεάν υπόλοιπο, ενώ έχω απ' όλα. Και το κάνει καιρό τώρα...
  6. ΥΠ στο 1285 Νομίζω κάποτε λειτουργούσε. Τελευταία οι απαντήσεις που δίνει είναι άκυρες. Στην υποστήριξη στο myq.gr δεν προτείνεται υπηρεσία ενημέρωσης με SMS πλέον. Μόνο το ίδιο το site ή το app ή δωρεάν κλήση στα 1225/12200. https://www.myq.gr/gr/support/ipolipo-ananeosi-chronou-omilias/pos-tha-matho-to-ipolipo-chronou-omilias-mou Παρεπιμπτόντως, έχουν φτάξει όμορφα τη σελίδα της υποστήριξης για τις πιο κοινές ερωτήσεις. Πρέπει να είναι πρόσφατη ανακαίνιση. https://www.myq.gr/gr/support/?d=null&locale=el_GR
  7. Οι ειδικοί του forum θεωρούν λάθος και το δεκάευρο. 11€ είναι η σωστή ανανέωση. Την άλλη φορά να το θυμηθείς.
  8. Αν θέλεις το συγκεκριμένο countdown, αυτό θα είναι διαθέσιμο μέχρι αύριο απόγευμα. Άρα μπορείς να το ενεργοποιήσεις αύριο, αφού δε σε πιέζει κάτι άλλο. Το πόσο διαρκεί κάθε countdown φαίνεται και στην εφαρμογή και στο site.
  9. Πόσο θα έχεις πληρώσει τα 100GB και ποιος θα γελάει;
  10. Μαγικό νούμερο δεν υπάρχει. Εξαρτάται από πόσο έχεις ήδη μέσα και τι πακέτα ενεργοποιείς συνήθως. Σε κάθε ανανέωση πρώτα αφαιρείς το φόρο κινητής διαιρώντας την ανανέωση με το 1,12. Μετά αφαιρείς 0.30€ τέλος ανανέωσης. 😷 Όσο βάζεις κάτω από 12€, δεν κινδυνεύεις από τίποτα άλλο. Κάθε φορά που είναι να ανανεώσεις, αρχίζεις να υπολογίζεις πόσα θα μείνουν στο υπόλοιπο βάζοντας από 6 (εφόσον τρέχει countdown) έως 11€, κάνοντας τις παραπάνω μαθηματικές πράξεις. Συνυπολογίζεις, αν σου χρειάζεται να πάρεις το online bonus ανανέωσης, ότι με 10 ή 11€ θα πάρεις δωρεάν GB για ένα μήνα.
  11. Οι "ξεκάρφωτες" προσφορές σκοπό έχουν τουλάχιστον να σου θυμίσουν να... φροντίσεις το υπόλοιπό σου σε €. Δεν είναι τυχαία δώρα από κάποια κλήρωση...
  12. Δεν άλλαξε κάτι. Προφανώς το πακέτο που καταναλώνεις είναι από τις "ειδικές προσφορές" που έρχονται με SMS και συγκεντρώνονται στο εικονίδιο "δωράκι" στην εφαρμογή. Αυτές πάντα έχουν ελάχιστη 3λεπτη χρέωση.
  13. Από την στιγμή που ξεκίνησε η ιστορία με την παράταση υπολοίπου, δεν έχει αναφερθεί πακέτο να αγοράζεται και να μην προλαβαίνεις να το χρησιμοποιήσεις. Δηλαδή δεν είναι το πακέτο που δίνει παράταση σαν κάποιο επιπλέον χαρακτηριστικό του πακέτου, αλλά το ότι θα έχεις διαθέσιμα ομιλία/ δεδομένα να χρησιμοποιήσεις μέχρι μιας ημερομηνίας, που παρασύρουν την ημερομηνία λήξης υπολοίπου (αν ήταν προγενέστερη της λήξης των διαθέσιμων λεπτών ομιλίας/ δεδομένων) μαζί τους. Πάντα με την επιφύλαξη ότι δεν ανακοινώθηκαν ποτέ επίσημα τα παραπάνω, αλλά παρατηρούνται στην πράξη πολλούς μήνες τώρα.
  14. Αυτό καθ' αυτό το SMS που σε ενημερώνει για την διαθέσιμη προσφορά στη σύνδεσή σου έχει και οδηγίες ενεργοποίησης... Όταν έχεις "ειδικές προσφορές" εμφανίζεται ένα εικονίδιο με σχήμα δώρου αριστερά από το καμπανάκι πάνω δεξιά. Μήπως σαν προσφορές εννοείς τα countdown;
  15. Ναι, αν η συσκευή σου κάνει μεγάλες ζαβολιές. Ναι.
  16. Και στην Cosmoκαρτα δωρεάν απεριόριστα data για 7 μέρες...
  17. Δεν νομίζω ότι άλλαξε κάτι. Η πιο πρόσφατη ανακοίνωση απλά τόνιζε ότι μπορείς με 0,25€ να καλέσεις για να σου κλείσουν το Internet και με άλλα 0,25€ να σου το ξανανοίξουν.
  18. Κανονικά κι εδώ η ανανέωση των προσφορών. Δες μόνο μήπως άλλαξαν τίποτα ρυθμίσεις επικοινωνίας κατά λάθος...
  19. Μάλλον έχει συμβεί σε όλους μας καμιά φορά. Το δίκτυο σίγουρα μπορεί να παίζει ρόλο. Το τι φταίει στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι αδύνατο να το ξέρουμε. Αν βέβαια συμβαίνει μόνο με έναν συνομιλητή σου ή/και σε αυτόν συμβαίνει μόνο όταν μιλάει μαζί σου, αλλάζει το πράγμα.
  20. Δυστυχώς είναι παρεξηγημένο θέμα ακόμα αυτή η "ανανέωση" ή "επέκταση". Το μόνο που συμβαίνει είναι να μην λήγει το υπόλοιπο σε "μονάδες" (τα € δηλαδή) ΟΣΟ έχει κανείς ενεργό πακέτο ομιλίας ή δεδομένων. Στο πρόσφατο παρελθόν στην Q αν αγόραζες ένα πακέτο σήμερα και το υπόλοιπό σου τύχαινε να λήγει αύριο, αν δεν έκαμνες χρηματική ανανέωση εγκαίρως, θα έχανες ΚΑΙ τα € ΚΑΙ το πακέτο ΜΑΖΙ. Αυτό που άλλαξε λοιπόν ήταν η λήξη του υπολοίπου σε € να μετατίθεται και να συμπίπτει με τη λήξη του πακέτου που ενεργοποίησες, ώστε να προλάβεις να το χρησιμοποιήσεις. Το πακέτο που σε ενδιαφέρει έχει διάρκεια μόνο 2 μέρες. Οπότε αν είναι να κάνει κάτι στο υπόλοιπο, λογικά θα το επεκτείνει για 2 μέρες. Αν πάλι το κάνεις και συμβεί κάτι διαφορετικό, θα χαρούμε να το μάθουμε, γιατί δε θυμάμαι να έχει αναφερθεί τι συμβαίνει στην περίπτωση τέτοιου ολιγοήμερου πακέτου.
  21. Φαίνεται πως συνεχίζουν να μοιράζουν SMS για τα απεριόριστα με ΠΕΝΤΕ €. Η προσφορά είναι εμβόλιμη στις κλασικές που εμφανίζονται στην εφαρμογή και έχει διαφορετική λήξη προθεσμίας. Δείτε όποιος ενδιαφέρεται μήπως σας έρθει κάτι κι εσάς (είναι το UD στο 12410).
  22. Σωστά έχεις καταλάβει.
  23. Όταν δεν έχει countdown το μικρότερο ποσό είναι 10€ και δεν έχει επιπλέον κρατήσεις.
  24. Δεν κάνει ανανέωση. Κάνει επέκταση του υπολοίπου αν ήταν να λήξει πριν τη λήξη του πακέτου που ενεργοποίησες (αν το υπόλοιπο έληγε δηλαδή σε λιγότερο από 30 μέρες).
×
×
  • Create New...