Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

12 minutes ago, cu2goup said:

1) Δεν νομίζω.. θέλει εξουσιοδότηση 

2) Κάθε εταιρεία λέει άλλα.. άλλος λέει μέχρι 20 συνολικά.. άλλος μέχρι 20 στην εταιρεία..

1) Η εξουσιοδότηση δεν γίνεται με υπεύθυνη δήλωση; (ειδικά αν μιλάμε για άτομα που μένουν σε διαφορετικούς νομούς, δεν παίζει κάποιος να πάει σε κατάστημα 200-300km μακριά και βάλε)

2) Λογικά μπήκε όριο για τα «πακιστανικά» (if you know what I mean), αλλά εγώ δεν μιλάω για παράνομη χρήση.

• Απαντήσεις 36,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

4 ώρες πριν, Arinos said:

Διάβασα σε άλλο φορουμ πως το όριο είναι στα 800 GB, καμία σχέση με τα 300 των συμβολαίων

Πειρασμός για δοκιμές;

😉

1 hour ago, bedazzled said:

1) Η εξουσιοδότηση δεν γίνεται με υπεύθυνη δήλωση; (ειδικά αν μιλάμε για άτομα που μένουν σε διαφορετικούς νομούς, δεν παίζει κάποιος να πάει σε κατάστημα 200-300km μακριά και βάλε)

2) Λογικά μπήκε όριο για τα «πακιστανικά» (if you know what I mean), αλλά εγώ δεν μιλάω για παράνομη χρήση.

Η εξουσιοδότηση είναι εξουσιοδότηση και η υπεύθυνη δήλωση υπεύθυνη δήλωση.

Και τα δύο μπορείς να τα κάνεις απ ότι το gov. Οπότε γιατί να μην κάνεις κατευθείαν εξουσιοδότηση;

1 hour ago, Bas said:

Πειρασμός για δοκιμές;

😉

Μπορεί να έχει εφαρμοστεί πολύ πρόσφατα, προσωπικά δεν βλέπω γιατί να μην το πιστέψω όταν έχει 300 GB στα συμβόλαια.

Αν το είχα, θα είχα μπει στον πειρασμό να το δω στην πράξη

26 minutes ago, Arinos said:

Μπορεί να έχει εφαρμοστεί πολύ πρόσφατα, προσωπικά δεν βλέπω γιατί να μην το πιστέψω όταν έχει 300 GB στα συμβόλαια.

Αν το είχα, θα είχα μπει στον πειρασμό να το δω στην πράξη

Είναι παράνομο να βάλουν όριο χωρίς ανακοίνωση, γι' αυτό. Λινκ έχεις από το φόρουμ;

Θεωρώ πως δεν έχει νόημα, ειδικά τώρα που έρχεται το 5G SA...

3 ώρες πριν, cu2goup said:

Κάθε εταιρεία λέει άλλα.. άλλος λέει μέχρι 20 συνολικά.. άλλος μέχρι 20 στην εταιρεία..

Κάπου είχα δει τον νόμο και έλεγε ένα νούμερο ως μέγιστο σε μια εταιρία και άλλο για σύνολο σε όλες τις εταιρίες. Νομίζω ήταν 20 και 25 αντίστοιχα. Βέβαια τρόπος να ελέγξει μια εταιρία πόσα νούμερα έχεις σε άλλη δεν υπάρχει απ' όσο ξέρω ούτε η ΕΕΤΤ το κάνει.

2 ώρες πριν, spiliot said:

Κάπου είχα δει τον νόμο και έλεγε ένα νούμερο ως μέγιστο σε μια εταιρία και άλλο για σύνολο σε όλες τις εταιρίες. Νομίζω ήταν 20 και 25 αντίστοιχα. Βέβαια τρόπος να ελέγξει μια εταιρία πόσα νούμερα έχεις σε άλλη δεν υπάρχει απ' όσο ξέρω ούτε η ΕΕΤΤ το κάνει.

Ακριβώς! Προς το παρόν τουλάχιστον δεν μπορούν να μετρήσουν πόσους αριθμούς έχει κάποιος συνολικά και στις 3 εταιρείες οπότε βασίζονται στο ότι δηλώνεις υπεύθυνα (όταν συμπληρώνεις την αίτηση για νέο αριθμό), ότι δεν έχεις στο όνομα σου αριθμό τηλεφωνικών γραμμών πάνω από το όριο. Αμα μετά κάτσει καμιά στραβή τότε θα σου ζητήσουν τα ρέστα.

Τροπος μαλλον υπάρχει, διοτι καθε ταυτοποιηση αποστέλλεται στην εεττ. Εκεί ισως βλεπουν ποσα νούμερα εχει ο καθένας.

19 ώρες πριν, Arinos said:

Διάβασα σε άλλο φορουμ πως το όριο είναι στα 800 GB, καμία σχέση με τα 300 των συμβολαίων

Καμία σχέση δεν έχει όριο το q vip

On 10/10/2025 at 10:48 ΜΜ, elkons said:

Εάν έχεις Android, εδώ είσαι. 

https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.mroczis.netmonster

Μόλις τη ρυθμίσεις και αποδεχτείς τα διακαιώματα πρόσβασης, κάνεις Download τη database της NOVA (Μόλις ανοίξει θα εμφανίσει εάν επιθυμείς)

Μόλις γίνει αυτό, ανέβασε τα στατιστικά στο NOVA 5G μαζί με μέτρηση να δούμε από που παίρνει σήμα και την ποιότητα, μπάντες, κίνηση κτλ.

Υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή σε iPhone ???

Καλημέρα.
Μια μικρή βοήθεια, αν το έχει κάνει η απλά το γνωρίζει κάποιος:

Αν είμαι τώρα Nova/Q, και πάω προσωρινά στο What's UP με τα 3€ με σκοπό να ξαναγυρίσω σε Nova/Q με καλύτερη προσφορά, αυτά τα 3€ αρκούν για να ολοκληρωθεί η φορητότητα και ενεργοποίησή μου στην Cosmote; Ή θα πρέπει να βάλω και κάποια χρήματα ή/και να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο στο What's UP ;

10 ώρες πριν, kmpatra said:

Τροπος μαλλον υπάρχει, διοτι καθε ταυτοποιηση αποστέλλεται στην εεττ. Εκεί ισως βλεπουν ποσα νούμερα εχει ο καθένας.

Πιθανον αν ψάξει κάποιος στα αρχεία της ΕΕΤΤ να φαίνεται αλλά όταν σου δίνει νεα sim η κάθε εταιρεία δεν τα ψάχνει αυτά. Απλα΄παίρνει υποψιν της την δήλωση σου ότι δεν έχεις πάνω 20 τηλεφωνικά νούμερα στο όνομα σου (την τελευταία φορά που πήρα sim τόσο έγραφε και εννοούσε το σύνολο).
Τωρα αν υπάρχει καποιος αυτοματισμός στα αρχεία της ΕΕΤΤ που ψάχνει αυτόματα και σηκώνει flag οταν δει πανω από 20 νούμερα στο ίδιο ΑΦΜ αυτό δεν το ξέρουμε, προς το παρον.

2 ώρες πριν, ANAGNPANA said:

Υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή σε iPhone ???

*3001#12345#* , κλήση, screenshot. 

On 13/10/2025 at 2:03 ΜΜ, ANAGNPANA said:

Εχει ρωτήσει κάποιος αν θα ισχύει η προσφορά του Q VIP και τον Νοέμβριο ;

Αν εννοείς για ενεργοποίηση νέου QVip θα υπάρχει σίγουρα ως τέλος 2025 και βλέπουμε...  Συνεργάτης της  Nova  συνεχίζει να κάνει "προσφορές" μόνο για φορητότητα ή νέο αριθμό για το QVip στα 99€ .

16 minutes ago, gilbaba said:

Αν εννοείς για ενεργοποίηση νέου QVip θα υπάρχει σίγουρα ως τέλος 2025 και βλέπουμε...  Συνεργάτης της  Nova  συνεχίζει να κάνει "προσφορές" μόνο για φορητότητα ή νέο αριθμό για το QVip στα 99€ .

Πώς το ξέρεις ότι θα είναι ως το τέλος του 25;

11 ώρες πριν, cu2goup said:

Πώς το ξέρεις ότι θα είναι ως το τέλος του 25;

Η αλήθεια είναι ότι η προσφορά ισχύει από το καλοκαίρι 

αν ο συνεργάτης δει ότι πουλάει θα το συνεχίσει 

1 ώρα πριν, ANAGNPANA said:

Η αλήθεια είναι ότι η προσφορά ισχύει από το καλοκαίρι 

αν ο συνεργάτης δει ότι πουλάει θα το συνεχίσει 

Δλδ το λες υποθετικά.. δεν ξέρεις τον συνεργάτη προσωπικά..

1 minute ago, elkons said:

Μα καλά και να ξέρει τον συνεργάτη ποιο είναι το κακό;

Θέλω να πω..

Άλλο να λες ότι θα γίνει αυτό επειδή τον ξέρεις και σου το είπε..

Κι άλλο να υποθέτεις ότι αν πάει καλά θα το συνεχίσει.

Καλησπέρα σε όλους

Θέλω να κάνω φορητότητα ένα vodafone cu σε Q

Αν επισκεπτώ κατάστημα nova, γίνεται άμεσα η διαδικασία;

Πρέπει να έχω μαζί μου τον αριθμό; (Θα έρθει sms επιβεβαίωσης;)

Ευχαριστώ

5 ώρες πριν, user_one said:

Καλησπέρα σε όλους

Θέλω να κάνω φορητότητα ένα vodafone cu σε Q

Αν επισκεπτώ κατάστημα nova, γίνεται άμεσα η διαδικασία;

Πρέπει να έχω μαζί μου τον αριθμό; (Θα έρθει sms επιβεβαίωσης;)

Ευχαριστώ

Κατά 99% θα φας πόρτα με τη δικαιολογία ότι δεν εχουν διαθέσιμες κάρτες Q. Καλύτερα ό,τι αφορά τη Q να γίνεται online. 

7 ώρες πριν, emigrant said:

Στο τηλεφωνώ αφινεις τα στοιχεία σου, μετα σου στέλνουν στο σπίτι ΣΙΜ, μετα πλήρωνες στο IBAN 99euro, και γίνετε φοριτοτιτα. Δεν χριαζετε ΣΜΣ.

Μπορεί ο άνθρωπος να μην ζητάει το Q vip διότι είπε "αν επισκεπτώ ένα κατάστημα nova γίνεται άμεσα η διαδικασία" εαν ζητούσε για το Q vip θα το έλεγε 

Θα έλεγε θέλω πληροφορίες και πως να κάνω φορητότητα στο Q Vip πως το κάνω 

Πχ λέω εγώ τώρα 

Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με το 5G Q έχουμε κάποιες εντυπώσεις αν έχετε Q πως είναι η κάλυψη 5G και η ταχύτητες τι μπορείτε να πιάσετε 

Και αν μπορείτε ας ανεβάζετε κάποιες κεραίες της με 5G στο cell mapper

Το λέω γιατί εμένα το cell mapper δεν μου λέει που ακριβώς έχει 5G κεραία η nova 

Edited by Dimitris_15
ήθελα να βάλω κάτι παραπάνω που ξέχασα να πω

Vodafone The only scam company you can trust 

Ο,τι εχει η nova (f2g/συμβολαιο) τα ίδια έχει και η q. Ιδιο δίκτυο είναι.

Για το Qvip άρχισαν να ξεφουρνίζουν στα social πως θα υπάρξει προοπτική για δεύτερο χρόνο αλλά δεν ξέρουν ακόμα την τιμή.

Σε κάθε περίπτωση (λέει) θα μας καλέσουν, θα μας πούνε την τιμή και αν θέλουμε, συνεχίζουμε. Αν όχι, μπούλο!