VIPdriver Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 2 minutes ago, kmpatra said: Οχι,μονο εντος Ελλάδος Βασικά προς όλα τα ελληνικά νουμερα παγκοσμιως. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 (edited) Σωστα, με την υποσημείωση βέβαια ότι εκτός ΕΕ αν θυμάμαι καλά χρεώνονται τις εισερχόμενες οι κληθέντες. Edited September 4, 2025 by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 16 minutes ago, kmpatra said: Σωστα, με την υποσημείωση βέβαια ότι εκτός ΕΕ αν θυμάμαι καλά χρεώνονται τις εισερχόμενες οι κληθέντες. τις χρεωνονται τις εισερχομενες και μαλιστα με αλμυρη τιμη 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. ----------------------------------------------- Cat Festival 2026 25-26 Απριλίου 2026 Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 (edited) 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Βασικά προς όλα τα ελληνικά νουμερα παγκοσμιως. Φαντάζεσαι να ήταν δωρεάν μόνο αν ο κάτοχος του αριθμού βρισκόταν Ελλάδα;; Καντήλι που θα ρίχναμε σε όποιον τολμούσε και ήταν στο εξωτερικό..!! Edited September 4, 2025 by cu2goup 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 6 ώρες πριν, kmpatra said: Σωστα, με την υποσημείωση βέβαια ότι εκτός ΕΕ αν θυμάμαι καλά χρεώνονται τις εισερχόμενες οι κληθέντες. Τώρα με μπέρδεψες 🤭 Εγώ ειμαι ο "καλών" απο το καρτοκινητό μου σε οργανισμό με σταθερό Γερμανίας που ειναι ο... "καλούμενος". Πώς θα χρεωθεί την κλήση ο οργανισμός; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 (edited) 35 minutes ago, gilbaba said: Τώρα με μπέρδεψες 🤭 Εγώ ειμαι ο "καλών" απο το καρτοκινητό μου σε οργανισμό με σταθερό Γερμανίας που ειναι ο... "καλούμενος". Πώς θα χρεωθεί την κλήση ο οργανισμός; άσχετο με την παράθεση σε αυτή την περίπτωση εσύ θα χρεωθείς κλήση GR --> DE (υπάρχει καπέλο ταρίφας του τιμοκατάλογου της ΕΕ) Edited September 4, 2025 by Bas 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 54 minutes ago, gilbaba said: Τώρα με μπέρδεψες 🤭 Εγώ ειμαι ο "καλών" απο το καρτοκινητό μου σε οργανισμό με σταθερό Γερμανίας που ειναι ο... "καλούμενος". Πώς θα χρεωθεί την κλήση ο οργανισμός; Δεν αναφερομουν στη διευκρινηση αυτη σε σενα. Εσυ γι'αυτο που θες θα χρεωθεις. Η ομιλια του countdown ισχύει προς ελληνικα σταθερα και κινητα. Η λεπτομέρεια του ελληνικου αριθμου σε περιαγωγη είναι αλλο ζήτημα, άσχετο με αυτο που ρωτας. Απλως το εφερε η συζήτηση λογω της ελλειπους διατύπωσης που εκανα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 10 ώρες πριν, gilbaba said: Τώρα με μπέρδεψες 🤭 Εγώ ειμαι ο "καλών" απο το καρτοκινητό μου σε οργανισμό με σταθερό Γερμανίας που ειναι ο... "καλούμενος". Πώς θα χρεωθεί την κλήση ο οργανισμός; Εαν εσυ (με ελληνικο νουμερο) καλέσεις σε γερμανικό νούμερο, θα χρεωθείς κλήση εξωτερικού. Εαν καλεσεις (απο ελλαδα) σε ελληνικό νουμερο (οπουδηποτε στον πλανητη) δεν χρεωνεσαι χρηματα, απλα θα αφαιρεθουν λεπτα ομιλιας απο το πακετο σου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 https://techmaniacs.gr/septembriou-ellada-aperiorista-8-eurw/?fbclid=IwdGRjcAMnkCVjbGNrAyeQDmV4dG4DYWVtAjExAAEeL2vWBa86bHdwHB3S5BGiWL_W2BlaShfhZdGre-vlcJdmKJtFItHe2371J8E_aem_uPeFqTr2fKkkD70EmPdr-g Και Σεπτέμβριο το Q VIP 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 1 hour ago, r31134 said: https://techmaniacs.gr/septembriou-ellada-aperiorista-8-eurw/?fbclid=IwdGRjcAMnkCVjbGNrAyeQDmV4dG4DYWVtAjExAAEeL2vWBa86bHdwHB3S5BGiWL_W2BlaShfhZdGre-vlcJdmKJtFItHe2371J8E_aem_uPeFqTr2fKkkD70EmPdr-g Και Σεπτέμβριο το Q VIP Μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά θα το πάνε Πάσχα. Απλα για να σε κάνει να προλάβεις γίνεται. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 Just now, elkons said: Μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά θα το πάνε Πάσχα. Απλα για να σε κάνει να προλάβεις γίνεται. Λογικα ναι αλλα ας εχουμε το σιγουρο για αρχη 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 1 hour ago, r31134 said: https://techmaniacs.gr/septembriou-ellada-aperiorista-8-eurw/?fbclid=IwdGRjcAMnkCVjbGNrAyeQDmV4dG4DYWVtAjExAAEeL2vWBa86bHdwHB3S5BGiWL_W2BlaShfhZdGre-vlcJdmKJtFItHe2371J8E_aem_uPeFqTr2fKkkD70EmPdr-g Και Σεπτέμβριο το Q VIP 200sms αντί για 300sms που έχουμε εμείς που το πήραμε πριν οεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 11 minutes ago, kostas123464 said: 200sms αντί για 300sms που έχουμε εμείς που το πήραμε πριν οεο Τραγικό αυτό 😞 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 (edited) 31 minutes ago, kostas123464 said: 200sms αντί για 300sms που έχουμε εμείς που το πήραμε πριν οεο Είναι ηλίθιοι αυτοί που γράψανε το άρθρο. 300 είναι τα sms.. το έχει και στη φωτό που οι ίδιοι βάλανε παρακάτω. 18 minutes ago, Bas said: Τραγικό αυτό 😞 35 minutes ago, elkons said: Μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά θα το πάνε Πάσχα. Απλα για να σε κάνει να προλάβεις γίνεται. Η αλήθεια είναι πως από τον καιρό που το έχω εγώ σχετικά αρχές της προσφοράς λέγανε πως δεν θα κρατήσει πολύ. Πάντως μπράβο τη Nova. Και αν κρίνω από τα σχόλια στο fb, πάει καλά. Ακολουθεί speedtest από qvip σε ρούτερ 5g.. Edited September 5, 2025 by cu2goup 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 8 minutes ago, cu2goup said: Είναι ηλίθιοι αυτοί που γράψανε το άρθρο. 300 είναι τα sms.. το έχει και στη φωτό που οι ίδιοι βάλανε παρακάτω. Η αλήθεια είναι πως από τον καιρό που το έχω εγώ σχετικά αρχές της προσφοράς λέγανε πως δεν θα κρατήσει πολύ. Πάντως μπράβο τη Nova. Και αν κρίνω από τα σχόλια στο fb, πάει καλά. Κατα πασα πιθανοτητα και επειδη η σελιδα τους ειναι σχεδον χορηγουμενη απο cosmote, ειναι λαθος τα 200 sms οπως και τα 8€ που ειναι 8,25€ που γραφει στον τιτλο. Και απο κατω αρχισαν τα κλασσικα σχολια περι σηματος κλπ σχολια που εχουν καταντησει πιο γραφικα απο το Μετσοβο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 2 minutes ago, r31134 said: Κατα πασα πιθανοτητα και επειδη η σελιδα τους ειναι σχεδον χορηγουμενη απο cosmote, ειναι λαθος τα 200 sms οπως και τα 8€ που ειναι 8,25€ που γραφει στον τιτλο. Και απο κατω αρχισαν τα κλασσικα σχολια περι σηματος κλπ σχολια που εχουν καταντησει πιο γραφικα απο το Μετσοβο Δεν πειράζει.. ας πληρώνουν Cosmote.. Μην μαζευτούμε και πολλοί και την ψωνίσει η Nova και πάει τις τιμές στο Θεό.. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 16 minutes ago, cu2goup said: Είναι ηλίθιοι αυτοί που γράψανε το άρθρο. 300 είναι τα sms.. το έχει και στη φωτό που οι ίδιοι βάλανε παρακάτω. Πες μου τι σωστό έχουν γράψει.. 6 minutes ago, r31134 said: Κατα πασα πιθανοτητα και επειδη η σελιδα τους ειναι σχεδον χορηγουμενη απο cosmote, ειναι λαθος τα 200 sms οπως και τα 8€ που ειναι 8,25€ που γραφει στον τιτλο. Και απο κατω αρχισαν τα κλασσικα σχολια περι σηματος κλπ σχολια που εχουν καταντησει πιο γραφικα απο το Μετσοβο Είναι ανάλογα την περιοχή, εσύ μπορεί να έχεις τρελές ταχύτητες και άλλος να ψάχνεται με τη Β20. Όλοι βέβαια έχουν τις τρύπες τους δεν είναι κάτι αποκλειστικά στην Nova. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 32 minutes ago, elkons said: Είναι ανάλογα την περιοχή, εσύ μπορεί να έχεις τρελές ταχύτητες και άλλος να ψάχνεται με τη Β20. Όλοι βέβαια έχουν τις τρύπες τους δεν είναι κάτι αποκλειστικά στην Nova. Τα έχουμε πει.. πρώτα δοκιμάζεις και μετά κάνεις την αλλαγή. Δεν αξίζει για 5€ το μήνα να κατεβάζεις καντήλια καθημερινά. Μακάρι να πιάναμε όλοι όλα τα δίκτυα το ίδιο καλά και να επιλέγαμε το πιο οικονομικό. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 1 minute ago, cu2goup said: Τα έχουμε πει.. πρώτα δοκιμάζεις και μετά κάνεις την αλλαγή. Δεν αξίζει για 5€ το μήνα να κατεβάζεις καντήλια καθημερινά. Ακριβώς αυτό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 55 minutes ago, elkons said: Πες μου τι σωστό έχουν γράψει.. Είναι ανάλογα την περιοχή, εσύ μπορεί να έχεις τρελές ταχύτητες και άλλος να ψάχνεται με τη Β20. Όλοι βέβαια έχουν τις τρύπες τους δεν είναι κάτι αποκλειστικά στην Nova. Καποτε πρεπει να καταλαβουν οτι καθε χρηστης ζει και κινειται σε διαφορετικες περιοχες και ειναι ακυρο το να γενικευουν οτι η ταδε εταιρεια ειναι αχρηστη ενω η αλλη ειναι σουπερντουπερ αν εμενα με εξυπηρετει η αχρηστη μια χαρα. Δεν εχει νοημα ολο αυτο κατα τη γνωμη μου. Ολοι εχουμε περασει απ ολες τις εταιρειες πανω κατω, δεν μας τα δινουν τζαμπα οτι δινουν 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 1 minute ago, r31134 said: Καποτε πρεπει να καταλαβουν οτι καθε χρηστης ζει και κινειται σε διαφορετικες περιοχες και ειναι ακυρο το να γενικευουν οτι η ταδε εταιρεια ειναι αχρηστη ενω η αλλη ειναι σουπερντουπερ αν εμενα με εξυπηρετει η αχρηστη μια χαρα. Δεν εχει νοημα ολο αυτο κατα τη γνωμη μου. Ολοι εχουμε περασει απ ολες τις εταιρειες πανω κατω, δεν μας τα δινουν τζαμπα οτι δινουν Κοσμοτεονλι (και βονταφον για προσφορες) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 44 minutes ago, VIPdriver said: Κοσμοτεονλι (και βονταφον για προσφορες) Κοσμοτεμπαλκονατηονλι (στο σπίτι μου) 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 50 minutes ago, VIPdriver said: Κοσμοτεονλι (και βονταφον για προσφορες) Η κοσμοτεονλι που λες άμα θέλει ας βγάλει κάτι αντίστοιχο όπως το Q VIP και το αντίστοιχο στο CU. Όχι μόνο στη Frog καθώς τα καταστήματα δεν είναι για όλους. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 (edited) 29 minutes ago, elkons said: Η κοσμοτεονλι που λες άμα θέλει ας βγάλει κάτι αντίστοιχο όπως το Q VIP και το αντίστοιχο στο CU. Όχι μόνο στη Frog καθώς τα καταστήματα δεν είναι για όλους. Ακούς @VIPdriver;; Στον vip βρήκες να το πεις;; 😂😂😂😂 1 hour ago, VIPdriver said: Κοσμοτεονλι (και βονταφον για προσφορες) Qvip και τα μυαλά στα κάγκελα... Edited September 5, 2025 by cu2goup 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 2 ώρες πριν, r31134 said: Κατα πασα πιθανοτητα και επειδη η σελιδα τους ειναι σχεδον χορηγουμενη απο cosmote, ειναι λαθος τα 200 sms οπως και τα 8€ που ειναι 8,25€ που γραφει στον τιτλο. Και απο κατω αρχισαν τα κλασσικα σχολια περι σηματος κλπ σχολια που εχουν καταντησει πιο γραφικα απο το Μετσοβο Άσχετο, αλλά υπάρχει κόλπο όταν ΔΕΝ έχουμε πακέτο sms και παρασυρόμαστε να απαντήσουμε σε sms που λάβαμε, να μην το στέλνει για να μην χρεωθεί το "παρθένο" υπόλοιπο της κάρτας μας; Δηλ ουσιαστικά μιλάω για κάποιου είδους "φραγή εξερχομένων ΜΟΝΟ" sms. * το έκανα post και στο android αλλά δεν απαντήθηκε... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts