cu2goup Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 Just now, gilbaba said: Άσχετο, αλλά υπάρχει κόλπο όταν ΔΕΝ έχουμε πακέτο sms και παρασυρόμαστε να απαντήσουμε σε sms που λάβαμε, να μην το στέλνει για να μην χρεωθεί το "παρθένο" υπόλοιπο της κάρτας μας; Δηλ ουσιαστικά μιλάω για κάποιου είδους "φραγή εξερχομένων ΜΟΝΟ" sms. * το έκανα post και στο android αλλά δεν απαντήθηκε... Όχι δεν υπάρχει.. εκτός κι αν αλλάξεις το κέντρο μηνυμάτων αλλά δεν θα λαμβάνεις κιόλας μετά.. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 50 minutes ago, gilbaba said: Άσχετο, αλλά υπάρχει κόλπο όταν ΔΕΝ έχουμε πακέτο sms και παρασυρόμαστε να απαντήσουμε σε sms που λάβαμε, να μην το στέλνει για να μην χρεωθεί το "παρθένο" υπόλοιπο της κάρτας μας; Δηλ ουσιαστικά μιλάω για κάποιου είδους "φραγή εξερχομένων ΜΟΝΟ" sms. * το έκανα post και στο android αλλά δεν απαντήθηκε... Δεν ξερω αυτα τι κανουν https://www.myq.gr/gr/support/asfalia-rithmisis-kinitou/pos-kano-fragi-sta-iserchomenaexerchomena-minimata-sms 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. September 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2025 παιδιά το q vip ισχύει ακόμα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2025 1 minute ago, nif said: παιδιά το q vip ισχύει ακόμα; Ναι ισχύει ακόμα για Σεπτέμβρη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Μιας και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο σταθερής που έχω στη Vodafone αποφάσισα να διακόψω τη εντελώς τη σύνδεση και να πορευτώ με μια sim είτε qvip είτε frog με τις γνωστές προσφορές. Επειδή ήδη διαθέτω συνδέσεις και από τις δύο εταιρείες θα τεσταρω και θα αποφασισω, ελπίζω να ισχύουν ακομα οι σημερινές προσφορές. Οι ανάγκες μου είναι απλές, μια smart tv με netflix και τα παιδιά που παίζουν Fortnite. Επίσης θα ήθελα σε αυτή τη φάση να κρατηθεί το κόστος χαμηλά, αλλά αν η διαφορά τιμής είναι στα 30-50€ δεν έχει νόημα. Το ερώτημα είναι αν κάποιος έχει δοκιμάσει και μπορεί να προτείνει ρούτερ 4g+ ή 5g??? Και δεύτερο ερώτημα, κάπου είχα δει, εδώ μέσα αλλά δεν μπορώ να το βρω, ότι μπορώ να κάνω φορητότητα το σταθερό νούμερο και να το "παρκάρω" με πολύ χαμηλο κόστος σε εταιρία voip, ισχύει? Ξέρω ότι είμαι εκτός θεματος αλλά μάλλον qvip θα βάλω στο ρούτερ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 2 ώρες πριν, Steleon said: Μιας και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο σταθερής που έχω στη Vodafone αποφάσισα να διακόψω τη εντελώς τη σύνδεση και να πορευτώ με μια sim είτε qvip είτε frog με τις γνωστές προσφορές. Επειδή ήδη διαθέτω συνδέσεις και από τις δύο εταιρείες θα τεσταρω και θα αποφασισω, ελπίζω να ισχύουν ακομα οι σημερινές προσφορές. Οι ανάγκες μου είναι απλές, μια smart tv με netflix και τα παιδιά που παίζουν Fortnite. Επίσης θα ήθελα σε αυτή τη φάση να κρατηθεί το κόστος χαμηλά, αλλά αν η διαφορά τιμής είναι στα 30-50€ δεν έχει νόημα. Το ερώτημα είναι αν κάποιος έχει δοκιμάσει και μπορεί να προτείνει ρούτερ 4g+ ή 5g??? Και δεύτερο ερώτημα, κάπου είχα δει, εδώ μέσα αλλά δεν μπορώ να το βρω, ότι μπορώ να κάνω φορητότητα το σταθερό νούμερο και να το "παρκάρω" με πολύ χαμηλο κόστος σε εταιρία voip, ισχύει? Ξέρω ότι είμαι εκτός θεματος αλλά μάλλον qvip θα βάλω στο ρούτερ Χρησιμοποιω router OLAX G5010 απ τα Χριστουγεννα στα Χανια με FROG στα 144€ για 1 χρονο. Το router κατεβαζει με 600 και ανεβαζει με 150 σταθερα και καθημερινα ολους αυτους τους μηνες. Δεν εχει χρειαστει ποτε ουτε RESET να του κανω. Θα σου προτεινα πριν παρεις οποιαδηποε απο τις 2 εταιριες να ενημερωθεις για τις ταχυτητες στην περιοχη σου απο την καθε εταιρια. Επισης κατι βασικο ειναι να εξετασεις αν η Q εχει καποιο κοφτη μετα απο καποια GB και ριχνει την ταχυτητα. Η FROG που παταει επανω στην COSMOTE δεν εχει κανενα κοφτη διοτι ανεβοκατεβαζω 5-6TB τον μηνα. Το ROUTER ειναι τελειως ξεκλειδωτο και θα δουλευει και το SA το καινουργιο δικτυο 5G+ της COSMOTE. Για το συγκεκριμενο router ψαξε αν θελεις να δεις τιμες και να διαβασεις και κριτικες. Κατι τελευταιο Η FROG δυστυχως δεν επιτρεπει για το συγκεκριμενο πακετο να το παραγγελεις απο το internet αλλα πρεπει να πας σε ενα απο τα 2 καταστηματα της στην Ελλαδα. Και ναι ισχυει ακομη διοτι περασα την Παρασκευη απο των Αθηνων και αγορασα ενα πακετο για εναν φιλο μου. Πιστευω να σε βοηθησα. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, έχω και τις δύο κάρτες και οι δύο έχουν καλές ταχύτητες στο σπίτι. Πιθανότατα να προτιμήσω τη frog για πιο σιγουριά. Είμαι στην Αθήνα οπότε μπορώ να περάσω εύκολα από το μαγαζι. Σε ευχαριστώ και πάλι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 3 minutes ago, Steleon said: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, έχω και τις δύο κάρτες και οι δύο έχουν καλές ταχύτητες στο σπίτι. Πιθανότατα να προτιμήσω τη frog για πιο σιγουριά. Είμαι στην Αθήνα οπότε μπορώ να περάσω εύκολα από το μαγαζι. Σε ευχαριστώ και πάλι Απλως να γνωριζεις οτι η FROG συνηθως την εβδομαδα της BLACK FRIDAY ριχνει αρκετα την τιμη. Συνηθως απο οσο θυμαμαι και περσι και προπερσι ηταν κατω απο τα 100€. Βεβαια η ουρα του κοσμου και στα 2 μαγαζια ειναι απιστευτη. Περιμενει ο κοσμος απο τισ 6 το πρωι για να ανοιξουν τα 2 καταστηματα. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 Μας τα έκανε τσουρέκια άνευ λόγου από χθες 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 58 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Μας τα έκανε τσουρέκια άνευ λόγου από χθες Και στο f2g τα ιδια. Εστειλαν την ειδοποίηση άλλα ξέχασαν την αναβάθμιση... 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 Μαλλον την εχουν ανεβασει στο store αλλά δεν εμφανίζεται σε ολους, σταδιακά γίνεται διαθέσιμη. Έπρεπε να περιμενουν λίγο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 Επιβεβαιωνω οτι το wifi calling σε flight mode δουλεψε και στην Ισλανδια. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 45 minutes ago, r31134 said: Επιβεβαιωνω οτι το wifi calling σε flight mode δουλεψε και στην Ισλανδια. Για διακοπές ή ζεις εκεί; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 2 ώρες πριν, r31134 said: Επιβεβαιωνω οτι το wifi calling σε flight mode δουλεψε και στην Ισλανδια. Γιατί επιλέγετε flight mode; Αρκεί να επιλέξεις πως προτιμάς wifi αντί lte.. Εκτός κι αν έχετε κάποιο συγκεκριμένο λόγο.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 27 minutes ago, cu2goup said: Γιατί επιλέγετε flight mode; Αρκεί να επιλέξεις πως προτιμάς wifi αντί lte.. Εκτός κι αν έχετε κάποιο συγκεκριμένο λόγο.. Το "προτιμώ wifi" δε σημαίνει "μόνο wifi", αν για οποιοδήποτε λόγο το κινητό γυρίσει σε κανονικό δίκτυο... τσούζει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 14 minutes ago, spiliot said: Το "προτιμώ wifi" δε σημαίνει "μόνο wifi", αν για οποιοδήποτε λόγο το κινητό γυρίσει σε κανονικό δίκτυο... τσούζει. Μάλιστα.. οκ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 Καλησπέρα, έχω υπόλοιπο 3.40€ στην καρτα, όποιος θυμάται εχει βάλει ποτέ countdown σε ομιλία /sms αξίας < 3.50 ή καλυτερα να τα "φάω"? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 υποστηρίζει RCS μηνύματα; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 6 minutes ago, filippos said: υποστηρίζει RCS μηνύματα; Ναι, στα Android Smartphone. Σε iPhone, όχι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 12 minutes ago, elkons said: Ναι, στα Android Smartphone. Σε iPhone, όχι. με το ios 26 υποστηρίζει και το iphone rcs, οπότε λογικά το υποστηρίζει και με Q 1 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2025 (edited) 13 minutes ago, filippos said: με το ios 26 υποστηρίζει και το iphone rcs, οπότε λογικά το υποστηρίζει και με Q Το iOS 26 υποστηρίζει RCS, αλλά δεν ανοίγει αυτόματα σε όλους. Χρειάζεται και ο πάροχος να το έχει ενεργοποιήσει. Στην Ελλάδα μόνο η Cosmote το έχει ήδη, γιατί το πήρε μέσω της Deutsche Telekom. Η Nova δεν το έχει ακόμα, οπότε δεν θα το δεις να δουλεύει μέχρι να ενεργοποιήσει. https://foxt.dev/ios-rcs/?utm Edited September 16, 2025 by elkons 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2025 19 ώρες πριν, VIPdriver said: Για διακοπές ή ζεις εκεί; Για διακοπες. Το flight mode για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα γινει καμια κεντα με το roaming και τo lte. Επισης, εκανα το ιδιο και στο αεροδρομιο της Ζυριχης οπου σκαναρεις το boarding pass και παιρνεις κωδικο για το wifi που εκει θα ετσουζε ακομα περισσοτερο. Δοκιμες ηταν. Πιο πολυ με κληση voip ή viber ασχολουμαι παρα τις κανονικες κλησεις 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 Η προσφορά με τα 99 ευρώ ισχύει μόνο με φορητότητα ή ισχύει και για νέο νούμερο ;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. September 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2025 Καλημέρα. Ισχύει και για τα 2. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. September 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2025 σε καθε περιπτωση ομως πρεπει να ερχεσαι απο αλλη εταιρεια (δεν ξερω αν ειπωθηκε πριν). Αν εισαι ηδη wind/q , κανεις μια αιτηση online σε cosmote με 3 ευρω, σου ερχεται η καρτα την ενεργοποιεις και μετα κανεις τη διαδικασια για το q vip. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts