Jump to content

Geokat2829

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Geokat2829

  1. Το ξέρω αυτό αφού έστειλα στο 1333 για ενεργοποίηση 5G. Από ότι φάνηκε κακώς νόμιζα ότι μπορεί να υπάρξει 5G. Δεν πειράζει όμως για το hotspot και εκεί που θέλω να το χρησιμοποιήσω είναι μια χαρά.
  2. Καλησπέρα. Το 5G στις Multisim δεν παίζει? Ξέρει κανείς? Εχω την βασική μου σύνδεση σε 15 pro max με ενεργοποιημένο 5G και WI-FI CALLING. Ενεργοποίησα 1 multisim σήμερα σε ένα 12 pro και το 5G δεν ενεργοποιείται με τίποτα. Έστειλα SMS και πάλι τίποτα. Μίλησα με εξυπηρέτηση και μου λένε ότι δεν παίζει στις MULTISIM. Ισχύει κάτι τέτοιο για να μην διαβάζω όλες τις προηγούμενες σελίδες? Έχει ενεργοποιήσει κάποιος αντίστοιχο πακέτο με 2 iPhone ή 2 Android με 5G?
  3. Στο Cosmote Neo δεν μπορείς να βγάλεις ούτε Extra SIM ούτε και Multisim. Ίσως η TWIN Sim να βγαίνει. Προσοχή μεγάλη αυτές τις μέρες μην κανείς καμία Αλλαγή σε Sim ή προσπαθήσεις να βγάλεις άλλη διότι αναβαθμίζει τα συστήματα της η Cosmote και υπάρχει πολύ μεγάλη καθυστέρηση στις ενεργοποιήσεις. Φαντάσου ότι δουλεύω στον Όμιλο και ενεργοποίησα Multisim και αύριο θα είναι η Τρίτη μέρα που δεν έχει ενεργοποιηθεί.
  4. Με SAMSUNG βγαίνεις κανόνια έχει ενεργοποιηθεί από την πρώτα μέρα της Multisim στην Cosmote. Δεν ζητάει τίποτα η Samsung από τις εταιρίες για ενεργοποίηση. Η Apple είναι το πρόβλημα.
  5. Τίποτα και φέτος δυστυχώς. Ενώ είχε μπει στα υπό ανάπτυξη projects πάγωσε και αυτό όπως και αρκετά αλλά. Το μόνο που κινείται είναι οι Οπτικές Ίνες και τίποτα άλλο. Προφανώς όλοι περιμένουν να γίνουν οι αλλαγές προσώπων στον Όμιλο και δεν βάζει κανείς την υπογραφή του για τα μελόντικα. Μέχρι και τον Ιούνιο προφανώς δεν θα κινηθεί τίποτα.
  6. Δεν Πληρωνω. Δουλευω στον Ομιλο. Απλως την βρηκα στο συρταρι μου. Μου την ειχαν ενεργοποιησει οταν πρωτοβγηκε με την λογικη να την χρησιμοποιησω στο APPLE WATCH. Επειδη απο οτι μαθαινω ουτε και φετος θα ενεργοποιηθει το APPLE WATCH διοτι παγωσαν ολα τα Projects ειπα να μην την αφησω να καθεται και να την βαλω σε παλιο IPHONE.
  7. Ευχαριστω πολυ. Ειχα βγαλει μια MULTISIM σε περιπτωση που ενεργοποιηθει στα APPLE WATCH και δεν την ειχα χρησιμοποιησει ποτε. Ειναι κλειστος ακομη ο φακελος και λεω να την βαλω σε ενα Iphone 12 PRO που εχω κρατησει απο παλια για ωρα αναγκης.
  8. Βάζεις δηλαδη κανονικα το APPLE ID της βασικης σου συσκευης και δουλευουν τα παντα και FACETIME και IMESSAGE? Ρωταω γιατι προφανως θα γνωριζεις οτι η COSMOTE κατηργησε τις EXTRA SIM απο ολα τα πακετα με απεριοριστα δεδομενα.
  9. Καλησπερα. Για να μην ψαχνω στις 33 σελιδες θελω να ρωτησω εχει ενεργοποιησει καποιος σε Δευτερο Iphone εκτος του Βασικου του Multisim? Αν ναι δουλευει κανονικα? Πρεπει να προσεξω κατι? Γνωριζω για τα SMS? Θα πρεπει να δηλωθει το ιδιο APPLE ID προφανως.
×
×
  • Create New...