Jump to content

Steleon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Steleon

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 19

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Steleon's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Collaborator Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

30

Φήμη

  1. Steleon

    CU Liquid

    Δεν κάνεις λάθος, τα "δωρεάν" δεν φαίνονται στην εφαρμογή του big bang αλλά εάν αγοράσεις πακέτο ξοδεύεις πρώτα από τα δωρεάν.
  2. Δεν μου το κάνει 😭 Να φταίει η έκδοση του app???
  3. Δεν μπορείς να τη βάλεις σε ημερομηνία που πέρασε. Μπορείς να βάλεις τη μπάρα μέχρι ένα μήνα μετά από την ημερομηνία που είσαι. Τα παιδιά εννοούν ότι μετακινώντας τη μπάρα προς τα πίσω ουσιαστικά πηγαίνεις στον επόμενο μήνα. Πχ αν μετακινήσεις σήμερα (μετά τις 9:00) τη μπάρα μια θέση πίσω θα δείξει επόμενη ανανέωση 8 Μαΐου.
  4. Steleon

    CU Liquid

    Καλησπέρα, μην αγχώνεσαι, το 'χουμε: Το πρώτο που θα κάνεις να μετακινήσεις τη μπάρα από τις 8/4 στις 28/4. 1. Ναι. (Μπορείς και με cashback, αλλά δεν είναι βέβαιο οτι προλαβαίνεις και λόγω των επόμενων απαντήσεων άστο για τώρα). 2. Αν βάλεις χρήματα εκτός liquid δεν θα πάρεις δωρεάν μήνα. Εκτός αν εννοείς να κάνεις χειροκίνητα ανανέωση και να αφήσεις να ενεργοποιηθεί ο δωρεάν μήνας. Τότε ναι, θα τρώει από τα δωρεάν. 3. Θα τραβάει από τα 976 GB και 1000' της προσφοράς που ισχύουν για 20 μέρες. 4. Εφ όσων η προσφορά είναι "στην ανανέωση" θα τα πάρεις όπως κι αν βάλεις χρήματα, είτε εντός είτε εκτός liquid. Αν είναι με την "αγορά πακέτου" δεν θα τα πάρεις. 5. Τον δωρεάν μήνα του liquid θα τον πάρεις όσο μετά θέλεις, όταν αφήσεις να ενεργοποιηθεί η πρώτη αυτόματη χρέωση μέσω liquid. Θα το επιλέξεις εσύ ποτέ θα γίνει αυτό με την μετακίνηση της μπάρας. Άρα, μετακινείς την μπάρα, βάζεις χειροκίνητα (on line ανανέωση) 13€, παίρνεις τις προσφορές και συνεχίζεις χωρίς να χάσεις τιποτα. Τα 13€ που θα βάλεις θα μείνουν μέσα για σουβλάκια, αν θες, και μετά από 2 μήνες θα τα παρατείνεις είτε με cashback είτε με νέα on line ανανέωση.
  5. Steleon

    CU Liquid

    @tiniakos Σωστη ειναι. Έχεις βάλει να ξεκινήσει η δωρεάν συνδρομή σου στις 21 Απριλίου. Δηλαδή 21/4, 9.00 το πρωί, θα σου δώσει 15 ευρώ και δεν θα χρεώσει τίποτα την κάρτα που έχεις βάλει πιο κάτω. Μέχρι τις 21/4 θα "τρώει" από τα χρήματα που ήδη έχεις. Αν δεν έχεις, θα πρέπει να βάλεις (με online ανανέωση) για να μπορείς να κάνεις κλήσεις και να έχεις data και sms έως 21/4. Αν βάλεις έτσι χρήματα, βάλτα πριν μπεις στο liquid για να πάρεις και το shake it. Τέλος, σε συμβουλεύω να επιλέξεις 30 ευρώ για την πρώτη, δωρεάν συνδρομή και αφού την πάρεις να την αλλάξεις σε 15 ευρώ αν θες τα απεριόριστα.
  6. Δεν δοκιμάζεις να ζητήσεις να στο κάνουν από το chat?! Ίσως να γίνεται...
  7. Steleon

    CU Liquid

    Στις οδηγίες του liquid λέει: Μέχρι 2 αριθμοί cu για κάθε κάρτα το χρόνο παίρνουν τη δωρεάν πρώτη δοκιμή. @geoponer θα σου δώσει τον δωρεάν μήνα (30€) την μέρα που έχεις βάλει να χρεωθεί η κάρτα σου. Μέχρι τότε θα τρως από τα 5,30. Μπορείς, αν χρειαστεί, να φέρεις την ανανέωση πιο πριν αλλάζοντας την μπαρα.
  8. Εννοείται! Το μήνα που πρόκειται να βάλεις χρήματα θα βγεις από το liquid, θα κάνεις ανανέωση, θα πάρεις το shake που θέλεις και θα ξαναμπείς στο liquid. Τον επόμενο μήνα που απλώς μετακινείς την μπάρα, δεν έχει shake. (έχει Big Bang😉)
  9. Steleon

    CU Liquid

    Αφού ΔΕΝ έχουν βάλει 22 ευρώ το τρίμηνο δεν τα αφήνει να πάρουν τα πακέτα τα δωρεάν, μόνο με κρυστάλλους. Χρήματα τους μεταφέρουμε 5 ή 10 ευρώ το μήνα (Vodafone sharing) από αλλες συνδέσεις CU που έχουμε κι έτσι αγοράζουν το Big Bang medium κάθε μήνα. Και κάνουν και cashback κάθε δίμηνο
  10. Steleon

    CU Liquid

    Το έχω δοκιμάσει στα παιδιά που δεν έχουν βάλει χρήματα ποτέ, δεν με άφησε να το πάρω. Αυτά δέχονται και το cashback ως ανανέωση. Τα παίρνουν τα παιδιά κανονικά.
  11. Steleon

    CU Liquid

    Έχεις απόλυτο δίκιο, μπερδεύτηκα με το απλό CU.
  12. Steleon

    CU Liquid

    Αφού θα μπεις liquid για οικονομία έχε υπόψη σου: Edit: διορθώνω το λάθος... - Βγάλε μία Revolut ή μια Viva, που βγαίνουν εύκολα και βάλε αυτή στο liquid. Αυτές κλειδώνουν και ξεκλειδώνουν πανευκολα. Και έχε την πάντα κλειδωμένη. Μου έχει τύχει 3-4 φορές να προσπαθήσει μετά από δική μου ενέργεια (μετακίνηση μπάρας, εξοδο-εισοδο) - Μην κάνεις μετακίνηση της μπάρας από τις 00.00 έως 09.00. Εμένα όσες φορές έχει γίνει μ@λ@κι@ έχει γίνει από κίνηση μεταξύ αυτών των ωρών. - Την μπάρα θα την μετακινείς 3 μέρες νωρίτερα από την τελευταία μέρα, έτσι θα έχεις χρόνο αν κολλήσει ή αν δεν ενημερωθεί το σύστημα να επαναλάβεις την κίνηση. - Τέλος αν δεις ότι δεν γίνεται η ενέργεια που έκανες, μην επαναλάβεις αν δεν περάσουν τουλάχιστον 24 ώρες. Έτσι γλυτώνεις τα κολλήματα μεγάλης διάρκειας
  13. Steleon

    CU Liquid

    Προσπαθεί 3 φορές μέσα στην ημέρα, στις 9 σίγουρα, μετά γύρω στις 11.30 και μετά πάλι περίπου στις 18.00 Λέει ότι η τελευταία προσπάθεια είναι στις 20.00 αλλά εμένα 3-4 φορές που έχει γίνει, τελευταία φορά ήταν γύρω στις 18.00 Οπότε καλό είναι να την αφήσεις κλειδωμένη μέχρι το βράδυ
  14. Steleon

    CU Liquid

    Καλημέρα, όταν μπεις στο liquid τον πρώτο μήνα που ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΡΕΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Αυτό το "δώρο" από το liquid έχει διάρκεια 33 μερες και όσο υπάρχει υπόλοιπο από το "δώρο" δεν μπορείς να εκδόσεις κουπόνι smart pocket. Αφού το ποσό του δώρου εκλείψει είτε γιατί έληξε είτε γιατί το ξόδεψες, και αφού ΒΑΛΕΙΣ χρήματα με οποιονδήποτε τρόπο (αυτόματα μέσω liquid, on line κλπ) θα μπορείς να εκδόσεις κουπόνια για 30 μέρες από την μέρα που θα γίνει η κατάθεση. Τα κουπόνια έχουν διάρκεια 20 μέρες (νομίζω, γράφει πότε λήγει πάντως μόλις εκδοθεί) από την μέρα που θα το βγάλεις. Δηλαδή αν εκδόσεις κουπόνι την τελευταία μέρα θα το έχεις διαθέσιμο για 20 μέρες ακόμη (περίπου). (Αυτή ταν κι η διαφωνία μας με τον φίλο @VIPdriver) Το smart pocket λειτουργεί και με ανανέωση 13€ αν είσαι liquid, αλλά είπαμε λειτουργεί με "φρέσκο" χρήμα 30 ημερών. Επειδή έχεις κάνει ανανέωση 22/1 για αυτό δεν σου λειτουργεί.
  15. Steleon

    CU Liquid

    @macovetκαλησπέρα, θα προσπαθήσω να σε ξεμπλεξω λίγο γιατί έμπλεξες 2-3 διαφορετικά θέματα και δεν έχεις πάρει τις σωστές απαντήσεις. Λοιπόν έχεις πάρει δώρο 15€. Αυτά ισχύουν για 33 μερες, μπορείς να τα "ξοδέψεις" αυτή τη στιγμή μόνο μέσω των πακέτων του big bang μαζί με τους απαιτούμενους κρυστάλλους, αν τους έχεις ή αν προλάβεις να τους αποκτήσει έως και την τελευταία από τις 33 μερες. Δηλαδή πχ την τελευταία μέρα να πάρεις ένα big bang medium με 6€ και 6000 κρυστάλλους και να έχεις 8 GB για τον επόμενο μήνα. Ή όποιο άλλο πακέτο θέλεις. Για όσο έχεις υπόλοιπο από τα "δωρεάν" 15€ που έλαβες δεν μπορείς να εκδόσεις κουπόνι για το efood. Το πόσο υπόλοιπο έχεις θα το δεις από τη διαφορά που προκύπτει από το CU app και το big bank. Στο cu app γράφει το σύνολο, στο big bang μόνο τα χρήματα σου τα πραγματικά. Στο big bang οι περιορισμοί των 22€ τους προηγούμενους μήνες ισχύουν ΜΟΝΟ για τα δυο πακέτα που είναι ΧΩΡΙΣ χρήματα, μόνο με κρυστάλλους. Στα υπόλοιπα πακέτα δεν χρειάζεται και δέχεται κανονικά ακόμη και την ανανέωση μέσω cashback. Τέλος, εάν θέλεις να πάρεις efood με έκπτωση μπορείς απο τα "δωρεάν" 15€ να πάρεις κωδικό cu around που θα σου δώσει 10% έκπτωση. Μετά τις 33 μερες ή αν σου τελειώσουν τα δωρεάν νωρίτερα και βάλεις πραγματικά χρήματα με οποιονδήποτε τρόπο θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το smart pocket. Tελος αν βάλεις χειροκίνητα (όχι αυτόματη ανανέωση) 15€ και άνω στο liquid ΔΕΝ θα σου δώσει απεριόριστα λεπτά ομιλίας. Sorry για το ...σεντόνι αλλά δεν μπορούσα με λιγότερα να σου απαντήσω.
×
×
  • Create New...