Jump to content

Steleon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Steleon

  1. Steleon

    CU Liquid

    Δεν κάνεις λάθος, τα "δωρεάν" δεν φαίνονται στην εφαρμογή του big bang αλλά εάν αγοράσεις πακέτο ξοδεύεις πρώτα από τα δωρεάν.
  2. Δεν μου το κάνει 😭 Να φταίει η έκδοση του app???
  3. Δεν μπορείς να τη βάλεις σε ημερομηνία που πέρασε. Μπορείς να βάλεις τη μπάρα μέχρι ένα μήνα μετά από την ημερομηνία που είσαι. Τα παιδιά εννοούν ότι μετακινώντας τη μπάρα προς τα πίσω ουσιαστικά πηγαίνεις στον επόμενο μήνα. Πχ αν μετακινήσεις σήμερα (μετά τις 9:00) τη μπάρα μια θέση πίσω θα δείξει επόμενη ανανέωση 8 Μαΐου.
  4. Steleon

    CU Liquid

    Καλησπέρα, μην αγχώνεσαι, το 'χουμε: Το πρώτο που θα κάνεις να μετακινήσεις τη μπάρα από τις 8/4 στις 28/4. 1. Ναι. (Μπορείς και με cashback, αλλά δεν είναι βέβαιο οτι προλαβαίνεις και λόγω των επόμενων απαντήσεων άστο για τώρα). 2. Αν βάλεις χρήματα εκτός liquid δεν θα πάρεις δωρεάν μήνα. Εκτός αν εννοείς να κάνεις χειροκίνητα ανανέωση και να αφήσεις να ενεργοποιηθεί ο δωρεάν μήνας. Τότε ναι, θα τρώει από τα δωρεάν. 3. Θα τραβάει από τα 976 GB και 1000' της προσφοράς που ισχύουν για 20 μέρες. 4. Εφ όσων η προσφορά είναι "στην ανανέωση" θα τα πάρεις όπως κι αν βάλεις χρήματα, είτε εντός είτε εκτός liquid. Αν είναι με την "αγορά πακέτου" δεν θα τα πάρεις. 5. Τον δωρεάν μήνα του liquid θα τον πάρεις όσο μετά θέλεις, όταν αφήσεις να ενεργοποιηθεί η πρώτη αυτόματη χρέωση μέσω liquid. Θα το επιλέξεις εσύ ποτέ θα γίνει αυτό με την μετακίνηση της μπάρας. Άρα, μετακινείς την μπάρα, βάζεις χειροκίνητα (on line ανανέωση) 13€, παίρνεις τις προσφορές και συνεχίζεις χωρίς να χάσεις τιποτα. Τα 13€ που θα βάλεις θα μείνουν μέσα για σουβλάκια, αν θες, και μετά από 2 μήνες θα τα παρατείνεις είτε με cashback είτε με νέα on line ανανέωση.
  5. Steleon

    CU Liquid

    @tiniakos Σωστη ειναι. Έχεις βάλει να ξεκινήσει η δωρεάν συνδρομή σου στις 21 Απριλίου. Δηλαδή 21/4, 9.00 το πρωί, θα σου δώσει 15 ευρώ και δεν θα χρεώσει τίποτα την κάρτα που έχεις βάλει πιο κάτω. Μέχρι τις 21/4 θα "τρώει" από τα χρήματα που ήδη έχεις. Αν δεν έχεις, θα πρέπει να βάλεις (με online ανανέωση) για να μπορείς να κάνεις κλήσεις και να έχεις data και sms έως 21/4. Αν βάλεις έτσι χρήματα, βάλτα πριν μπεις στο liquid για να πάρεις και το shake it. Τέλος, σε συμβουλεύω να επιλέξεις 30 ευρώ για την πρώτη, δωρεάν συνδρομή και αφού την πάρεις να την αλλάξεις σε 15 ευρώ αν θες τα απεριόριστα.
  6. Δεν δοκιμάζεις να ζητήσεις να στο κάνουν από το chat?! Ίσως να γίνεται...
  7. Steleon

    CU Liquid

    Στις οδηγίες του liquid λέει: Μέχρι 2 αριθμοί cu για κάθε κάρτα το χρόνο παίρνουν τη δωρεάν πρώτη δοκιμή. @geoponer θα σου δώσει τον δωρεάν μήνα (30€) την μέρα που έχεις βάλει να χρεωθεί η κάρτα σου. Μέχρι τότε θα τρως από τα 5,30. Μπορείς, αν χρειαστεί, να φέρεις την ανανέωση πιο πριν αλλάζοντας την μπαρα.
  8. Εννοείται! Το μήνα που πρόκειται να βάλεις χρήματα θα βγεις από το liquid, θα κάνεις ανανέωση, θα πάρεις το shake που θέλεις και θα ξαναμπείς στο liquid. Τον επόμενο μήνα που απλώς μετακινείς την μπάρα, δεν έχει shake. (έχει Big Bang😉)
  9. Steleon

    CU Liquid

    Αφού ΔΕΝ έχουν βάλει 22 ευρώ το τρίμηνο δεν τα αφήνει να πάρουν τα πακέτα τα δωρεάν, μόνο με κρυστάλλους. Χρήματα τους μεταφέρουμε 5 ή 10 ευρώ το μήνα (Vodafone sharing) από αλλες συνδέσεις CU που έχουμε κι έτσι αγοράζουν το Big Bang medium κάθε μήνα. Και κάνουν και cashback κάθε δίμηνο
  10. Steleon

    CU Liquid

    Το έχω δοκιμάσει στα παιδιά που δεν έχουν βάλει χρήματα ποτέ, δεν με άφησε να το πάρω. Αυτά δέχονται και το cashback ως ανανέωση. Τα παίρνουν τα παιδιά κανονικά.
  11. Steleon

    CU Liquid

    Έχεις απόλυτο δίκιο, μπερδεύτηκα με το απλό CU.
  12. Steleon

    CU Liquid

    Αφού θα μπεις liquid για οικονομία έχε υπόψη σου: Edit: διορθώνω το λάθος... - Βγάλε μία Revolut ή μια Viva, που βγαίνουν εύκολα και βάλε αυτή στο liquid. Αυτές κλειδώνουν και ξεκλειδώνουν πανευκολα. Και έχε την πάντα κλειδωμένη. Μου έχει τύχει 3-4 φορές να προσπαθήσει μετά από δική μου ενέργεια (μετακίνηση μπάρας, εξοδο-εισοδο) - Μην κάνεις μετακίνηση της μπάρας από τις 00.00 έως 09.00. Εμένα όσες φορές έχει γίνει μ@λ@κι@ έχει γίνει από κίνηση μεταξύ αυτών των ωρών. - Την μπάρα θα την μετακινείς 3 μέρες νωρίτερα από την τελευταία μέρα, έτσι θα έχεις χρόνο αν κολλήσει ή αν δεν ενημερωθεί το σύστημα να επαναλάβεις την κίνηση. - Τέλος αν δεις ότι δεν γίνεται η ενέργεια που έκανες, μην επαναλάβεις αν δεν περάσουν τουλάχιστον 24 ώρες. Έτσι γλυτώνεις τα κολλήματα μεγάλης διάρκειας
  13. Steleon

    CU Liquid

    Προσπαθεί 3 φορές μέσα στην ημέρα, στις 9 σίγουρα, μετά γύρω στις 11.30 και μετά πάλι περίπου στις 18.00 Λέει ότι η τελευταία προσπάθεια είναι στις 20.00 αλλά εμένα 3-4 φορές που έχει γίνει, τελευταία φορά ήταν γύρω στις 18.00 Οπότε καλό είναι να την αφήσεις κλειδωμένη μέχρι το βράδυ
  14. Steleon

    CU Liquid

    Καλημέρα, όταν μπεις στο liquid τον πρώτο μήνα που ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΡΕΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Αυτό το "δώρο" από το liquid έχει διάρκεια 33 μερες και όσο υπάρχει υπόλοιπο από το "δώρο" δεν μπορείς να εκδόσεις κουπόνι smart pocket. Αφού το ποσό του δώρου εκλείψει είτε γιατί έληξε είτε γιατί το ξόδεψες, και αφού ΒΑΛΕΙΣ χρήματα με οποιονδήποτε τρόπο (αυτόματα μέσω liquid, on line κλπ) θα μπορείς να εκδόσεις κουπόνια για 30 μέρες από την μέρα που θα γίνει η κατάθεση. Τα κουπόνια έχουν διάρκεια 20 μέρες (νομίζω, γράφει πότε λήγει πάντως μόλις εκδοθεί) από την μέρα που θα το βγάλεις. Δηλαδή αν εκδόσεις κουπόνι την τελευταία μέρα θα το έχεις διαθέσιμο για 20 μέρες ακόμη (περίπου). (Αυτή ταν κι η διαφωνία μας με τον φίλο @VIPdriver) Το smart pocket λειτουργεί και με ανανέωση 13€ αν είσαι liquid, αλλά είπαμε λειτουργεί με "φρέσκο" χρήμα 30 ημερών. Επειδή έχεις κάνει ανανέωση 22/1 για αυτό δεν σου λειτουργεί.
  15. Steleon

    CU Liquid

    @macovetκαλησπέρα, θα προσπαθήσω να σε ξεμπλεξω λίγο γιατί έμπλεξες 2-3 διαφορετικά θέματα και δεν έχεις πάρει τις σωστές απαντήσεις. Λοιπόν έχεις πάρει δώρο 15€. Αυτά ισχύουν για 33 μερες, μπορείς να τα "ξοδέψεις" αυτή τη στιγμή μόνο μέσω των πακέτων του big bang μαζί με τους απαιτούμενους κρυστάλλους, αν τους έχεις ή αν προλάβεις να τους αποκτήσει έως και την τελευταία από τις 33 μερες. Δηλαδή πχ την τελευταία μέρα να πάρεις ένα big bang medium με 6€ και 6000 κρυστάλλους και να έχεις 8 GB για τον επόμενο μήνα. Ή όποιο άλλο πακέτο θέλεις. Για όσο έχεις υπόλοιπο από τα "δωρεάν" 15€ που έλαβες δεν μπορείς να εκδόσεις κουπόνι για το efood. Το πόσο υπόλοιπο έχεις θα το δεις από τη διαφορά που προκύπτει από το CU app και το big bank. Στο cu app γράφει το σύνολο, στο big bang μόνο τα χρήματα σου τα πραγματικά. Στο big bang οι περιορισμοί των 22€ τους προηγούμενους μήνες ισχύουν ΜΟΝΟ για τα δυο πακέτα που είναι ΧΩΡΙΣ χρήματα, μόνο με κρυστάλλους. Στα υπόλοιπα πακέτα δεν χρειάζεται και δέχεται κανονικά ακόμη και την ανανέωση μέσω cashback. Τέλος, εάν θέλεις να πάρεις efood με έκπτωση μπορείς απο τα "δωρεάν" 15€ να πάρεις κωδικό cu around που θα σου δώσει 10% έκπτωση. Μετά τις 33 μερες ή αν σου τελειώσουν τα δωρεάν νωρίτερα και βάλεις πραγματικά χρήματα με οποιονδήποτε τρόπο θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το smart pocket. Tελος αν βάλεις χειροκίνητα (όχι αυτόματη ανανέωση) 15€ και άνω στο liquid ΔΕΝ θα σου δώσει απεριόριστα λεπτά ομιλίας. Sorry για το ...σεντόνι αλλά δεν μπορούσα με λιγότερα να σου απαντήσω.
  16. Steleon

    CU Liquid

    Γίνεται. Μέσα στο Big Bang τα δωρεαν χρήματα από το liquid ΔΕΝ φαίνονται στο υπόλοιπο σου. Όμως αν ενεργοποιήσεις ένα πακέτο θα πάρει πρώτα από τα δωρεάν κι αν δεν φτάσουν θα πάρει κι από το υπόλοιπο σου. Εάν βγεις για να κάνεις cashback θα χάσεις και τα δωρεάν χρήματα και τα απεριόριστα λεπτά ομιλιας (αν είχες επιλεξει από 15€ και πάνω.) Βάλε χρήματα, αν χρειαζεσαι, χωρίς να βγεις κι άσε το cashback για όταν τελειώσουν οι δωρεάν παροχές. Κρατάνε 33 μερες. Κοίταξε φίλε μου, επειδή τώρα διάβασα αυτά που έγραψες πιο πριν, σκέψου ότι τα φόρουμ είναι καφενεία που οι παρέες συζητάνε, άλλος λέει την εμπειρία του, άλλος το παράπονο του κλπ. Δεν είναι ούτε εγχειρίδια χρήσης, ουτε helpdesk της εκάστοτε εταιρίας, οπότε πολλές φορές την πληροφορια ενδεχομένως να πρέπει να την αλιεύσεις ανάμεσα σε πολλά και διάφορα. Και είναι γεγονός ότι αυτός -που δυσανασχετήσες (δικαίως) νωρίτερα- έκατσε κι έκανε δεκάδες δοκιμές και μοιράστηκε μαζί μας όλη τη γνώση. Δεν είναι όλοι δεινοί χειριστές του γραπτού λόγου οπότε είναι λίγο δύσκολο να τα διαβάσεις, αλλά αν έχεις υπομονη θα μάθεις πολλά. Αν βαριέσαι, εδώ είμαστε να στα πούμε όταν κολλάς κάπου. Εντελώς φιλικά
  17. Δεν χρειάζεται να περιμένεις την τελευταία στιγμή για να το κάνεις!!! Το cashback κάθεται εκεί και σε περιμένει! Πήγαινε αύριο, πάρε την αποδείξουλα σου, βγες από το liquid, καταχώρησε τη και ξαναμπείς. Όταν ξαναβγείς 2-3 μέρες πριν το κλείσιμο του 2ου μήνα θα έχεις στο χέρι τη επόμενη απόδειξη. Θα εξαργυρώσεις την παλιά και θα καταχωρήσεις την καινούρια. Έτοιμος. Ραντεβού σε 2 μήνες. Η πρώτη φορά μόνο θα είναι μονή η κίνηση αλλά μπορείς να την κάνεις οπότε θες, όχι τελευταία στιγμή, για να μην ξεμένεις.
  18. Αφού σκέφτεσαι να βγεις έτσι κι αλλιώς που είναι η ταλαιπωρία?! Αρκεί να είσαι οργανωμένος, δηλαδή όταν βγεις για να εξαργυρώσεις το cashback να έχεις στα χέρια σου και την απόδειξη που θα καταχωρήσεις για την επόμενη φορά. Έτσι ασχολείσαι μόλις μια φορά το διμηνο. Την μια φορά αγοράζεις σάλτσα και το επόμενο δίμηνο το απορρυπαντικό που καθαρίζει τους λεκέδες από τη σάλτσα...!!!😁🤣🤣
  19. Νομίζω η λύση σου είναι CU mono scroll nights Απεριόριστα data για 1 μήνα 20.00 έως 8.00. Με 6,5€ καθάρισες Εάν βγεις από το liquid τον 3ο μήνα (στο τέλος του 2ου μήνα για την ακρίβεια) δεν θα έχεις ούτε ομιλια ούτε data. Το φθηνότερο μηνιαίο combo είναι 11,5€. Αν έχεις υπόλοιπο 11,50€ από τα 15€ που είχες βάλει, τότε βγες και κάνε cashback, και ξαναμπείς liquid γιατί με τα χρήματα αυτά θα περάσεις 6 μήνες κι όχι 3. Γιατί αν ξοδεύεις τόσα λίγα, τα χρήματα του πακέτου με τα 11,50€ θα πάνε χαμένα...
  20. Το 11,5 ισχύει ολόκληρο εντός Ε.Ε. Άρα έχεις απεριόριστη ομιλία και 2,5 GB. (Μπορεί να έχεις και περισσότερα από το πακέτο αν έχεις κάνει rollover). Tα δωρεάν shake δεν παίζουν εκτός Ελλάδας. Οπότε αυτά μην τα υπολογίζεις. Ανάλογα με το πόσα δεδομένα θα χρειαστείς, η καλύτερη λύση είναι το Big Bang, γιατί στα δίνει ολόκληρα (αναφέρομαι στο medium και στο max) Αν έχεις κρυστάλλους. Αν όχι, πακέτο internet, δες όμως στο "tell me more" πόσα GB σου δίνει για χρήση στην ΕΕ γιατί δεν είναι διαθέσιμα όλα. Πχ το πακέτο "απεριόριστα για 7 μερες" που κοστίζει 6€ σου δίνει 6,1 GB στην ΕΕ. Το αντίστοιχο Big Bang medium με 6€ + 6.000 κρυστάλλους σου δίνει 8GB για ένα μήνα.
  21. Νομίζω ότι το κάτω όριο είναι 16 ετών για την κάρτα Νέων. Μην το δένεις όμως, ίσως κάνω λάθος. Με τα 13 η τα 15 ευρώ παίρνει από 10 GB και πάνω. Υπάρχει και Big Bang μηνιαίο με 8GB με 6.000 κρυστάλλους και 6€. Αυτό έβαζα εγώ στα δικά μου αλλά πήγαινε χαμένο και το σταμάτησα, τρώνε μόνο τα πάρε να χεις και τα GB του liquid. Άλλωστε μια ώρα περίπου την ημέρα είναι στο δρόμο από και προς το σχολείο (πάνε με πούλμαν). Την υπόλοιπη μέρα είναι είτε σχολείο (κλειστό κινητό) είτε σπίτι με wifi. Μπορεί να μαζευει κάθε μήνα 30.000 κρυστάλλους αλλά θα πρέπει να παίρνει κάθε μέρα (αυτές τις μέρες έδινε και Χ10 νομίζω) τους δωρεάν κρυστάλλους και να παίζει όλα τα παιχνίδια και τους γρίφους κάθε εβδομάδα. Ένα ωραίο κολπάκι είναι με εφαρμογή να γυρνάς το παιχνίδι στο πλάι. Αφού ξοδεύει τόσα πολλά GB είναι γνώστης, βάλτον να διαβάσει στο φόρουμ την ενότητα Big Bang και να δει στο youtube τις λύσεις των γρίφων. Αν τελικά δικαιούται και κάρτα Νέων, (πες το και σε μένα) τα 200GB θα τα έχει δωρεάν, και 5-6 μήνες απεριοριστα από Μάιο μέχρι Οκτώβριο.
  22. Η αγανάκτηση σου για τις τιμές (όλων των προϊόντων και των υπηρεσιών) είναι δίκαιη και απολύτως δικαιολογημενη. Δεν μπορείς να "κατηγορείς" όμως το φόρουμ που, ουσιαστικά, όλοι αναζητούν λύσεις ότι επικροτεί ή έστω ανέχεται τις υψηλές τιμές. Κάθε άλλο πιστεύω, διότι όπως και να το κάνουμε η υπηρεσίες κινητής είναι πλέον είδος πρώτης ανάγκης, άρα αφού κάτι θα το έχεις σίγουρα, το ζητούμενο ειναι να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου με το βέλτιστο κόστος. Προσωπικά, αν δεν ακολουθούσα τις συμβουλές που βρήκα εδώ ακόμη θα πλήρωνα 18μηνα συμβόλαια με 25 ευρώ το μήνα, άντε να τα είχα ρίξει στα 20 ευρώ με την καραμέλα των απεριοριστων. Πληρώνω πλέον μόλις το 15% του συνολικού ποσού. Μακάρι να μην πλήρωνα τίποτα ή τα μισά αλλά νομίζω ότι κι εσύ γνωρίζεις ότι τίποτα δεν είναι τσάμπα, ακόμη κι αυτά που λένε ότι είναι.
  23. Κάνε ότι έκανα κι εγώ: Μην λες τπτ. Εγώ άλλαξα όλες τις συνδέσεις εταιρικά και προσωπικά τηλέφωνα χωρίς να εξηγήσω τπτ (σταδιακά βέβαια γιατί τότε μάθαινα κι εγώ τα κόλπα ... αποκωδικοποιώντας τον χειμαρρώδη "δάσκαλο") Τους είπα μόνο, άλλαξα κάτι στη σύνδεσή σας να το χρησιμοποιείτε όπως και πριν. Και παρακολουθούσα πώς πάει. Το πείραμα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, τώρα πια ξέρω που βάζω 13 η 15 ευρώ ή καμμία ...σαλτσα!!! Αν και σε εμάς δεν περισσεύουν χρήματα, έχουμε πάρει και 2 φορές σουβλάκι για τη δοκιμή! Του smart poket, όχι του πιτογυρου 😄😄😄
  24. Πολύ σωστό! Και για να το πάω παραπέρα.. Έχει απεριόριστα 4 ΣΚ και απεριόριστα από 20.00 έως 8.00. Σε συνδιασμό με ένα 200αρι big bang ίσως βγει ο μήνας χωρίς τσιγκουνιές. Με λιγότερα από 20 ευρώ και 30.000 κρυστάλλους
×
×
  • Create New...