spiliot Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 51 minutes ago, kmpatra said: Το q fee δεν είναι φόρος, ειναι παλιο "ανταποδοτικό" τέλος που δινει με χρεωση 1,7€ λεπτά προς q και 1 γιγα data. 3000' προς q για 30 μέρες και 1GB για... 7 ημέρες 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 On 19/8/2025 at 1:04 ΜΜ, HEO said: αυτο απο δικη μου εμπειρια ειναι αδυνατο θα συνιστουσα να δοκιμασεις χειροκινητα να βαλεις αλλο δικτυο Νομίζω η βλακεία που έκανα είναι ότι δεν έκλεισα το mobile data... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 4 ώρες πριν, Mivas said: Δεν ξερω αν ειδικά για αυτή την προσφορά δεν ισχύει η επέκταση με αγορά πακέτου ή αν απλά παρέλειψαν να το γράψουν... Ισχύει κανονικά η επέκταση υπολοίπου. Αφού σου είπα ότι έχω. Δεν το λένε βέβαια και κρύβε λόγια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. August 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2025 12 ώρες πριν, Mivas said: Το qfee τι είναι ακριβώς, https://www.myq.gr/gr/support/ipolipo-ananeosi-chronou-omilias/ti-ine-to-telos-diatirisis-pronomiakou-schimatos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 (edited) Υπόψιν ότι η Q δίνει καουντνταουν 2,5€ 8 Σαββατοκύριακα. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Edit Άλλαξε σε 4 σκ Edited August 22, 2025 by Konsta_ntina 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 Αυτή την στιγμή ύπαρχει ανέξοδος τρόπος να πάρει κάποιος q sim; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 (edited) Ρωτα στο τηλέφωνο της ετήσιας προσφοράς μηπως σου στειλουν καμμια δωρεάν. Πριν λίγους μήνες σε κατάστημα έκανα και μετατροπή από free to go σε q δωρεάν. Είχε και τρία ευρώ μέσα μετά. Δεν μου ζήτησαν τίποτα. Αν έχεις κάποιο νούμερο free to go που δεν το θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις. Αρκεί να μην έχει γίνει αντικατάσταση sim προηγουμένως γιατί τότε σίγουρα θα βγάλει το σύστημα χρέωση 5€. Και φυσικά ανάλογα το κατάστημα μπορεί να ζητηθεί οτιδήποτε (πρωτη ανανεωση, χρεωση σιμ) οπότε καλό είναι να ρωτήσεις και να τα ξεκαθαρίσεις πριν ξεκινήσει η διαδικασία. Edited August 22, 2025 by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 2 ώρες πριν, opmgls said: Αυτή την στιγμή ύπαρχει ανέξοδος τρόπος να πάρει κάποιος q sim; Εσύ αυτή τη σιμ για ποιο λόγο την θέλεις; Για να δοκιμάσεις την Q; Γιατί αν είναι για να τη δοκιμάσεις, πάρε δωρεάν ένα free2go που το δίνουν σίγουρα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, kmpatra said: Ρωτα στο τηλέφωνο της ετήσιας προσφοράς μηπως σου στειλουν καμμια δωρεάν. Πριν λίγους μήνες σε κατάστημα έκανα και μετατροπή από free to go σε q δωρεάν. Είχε και τρία ευρώ μέσα μετά. Δεν μου ζήτησαν τίποτα. Αν έχεις κάποιο νούμερο free to go που δεν το θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις. Αρκεί να μην έχει γίνει αντικατάσταση sim προηγουμένως γιατί τότε σίγουρα θα βγάλει το σύστημα χρέωση 5€. Και φυσικά ανάλογα το κατάστημα μπορεί να ζητηθεί οτιδήποτε (πρωτη ανανεωση, χρεωση σιμ) οπότε καλό είναι να ρωτήσεις και να τα ξεκαθαρίσεις πριν ξεκινήσει η διαδικασία. Το σύστημα βγάζει 5 ευρώ όταν βάζουν σαν υπηρεσία αντικατάσταση εκτός εγγύησης στην αλλαγή sim, όταν βάζουν εντός δε πληρώνεις τίποτα, δεν έχει καμία σχέση με το πόσες αλλαγές έχεις κάνει νωρίτερα στην αλλαγή από f2g σε q. Τολμώ να πω ότι παρόλο που γενικά είναι απατεώνες στα καταστήματα πιστεύω πως οι περισσότεροι υπάλληλοι δεν το κάνουν για το 5ευρο, απλά δεν ξέρουν την διαφορά και το σύστημα δεν έχει υπηρεσία μετατροπής για την διαδικασία αυτή ως όφειλε οπότε πάνε με αυτό που κάνουν συνήθως. Edited August 22, 2025 by spiliot 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 8 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Υπόψιν ότι η Q δίνει καουντνταουν 2,5€ 8 Σαββατοκύριακα. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Στειλε ΠΜ γιατί είμαι νέος να ξέρω τι εννοείς 1 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 3 ώρες πριν, ParafronGR said: Στειλε ΠΜ γιατί είμαι νέος να ξέρω τι εννοείς Δυστυχώς άλλαξε από 8 Σαββατοκύριακα πήγε 4. Δυστυχώς τα κάνει αυτά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 10 ώρες πριν, cu2goup said: Εσύ αυτή τη σιμ για ποιο λόγο την θέλεις; Για να δοκιμάσεις την Q; Γιατί αν είναι για να τη δοκιμάσεις, πάρε δωρεάν ένα free2go που το δίνουν σίγουρα. Το κύριο νούμερο μου είναι f2g. Ξέρω τι κάλυψη δικτύου έχω στις περιοχές που κινούμαι. Απλά θέλω και ένα 2ο νούμερο για να το διατηρώ ενεργό, κυρίως για να λαμβάνει sms με όσο το δυνατό λιγότερο κόστος τον χρόνο. Λιγότερο από τα 30€ του CU. Έχω διάφορα νούμερα ανενεργά. Θα ψάξω να βρώ κάποιο παλιό f2g για να πάω σε κατάστημα μήπως μου "κάτσει" αυτό που λέει ο @kmpatra. Θέλω να βάζω 8€ και να "κρατάει" το νούμερο 12 μήνες. Ίσως και κάποια στιγμή μου σκάσουν και τα 600' + 600Μb. Και αυτό το countdown που τώρα το σταμάτησαν, με 2.5€ για 8 ΣΚ, καλό ήταν για 2μηνη παράταση υπολοίπου και ενεργού νούμερου. Γίνεται να κάνω φορτητότητα στη Q από άλλο δίκτυο (WU ή CU) ατελώς; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 (edited) On 18/8/2025 at 10:24 ΜΜ, bedazzled said: Είχα €0,12 στο Q VIP και σήμερα σε ταξίδι στην ΕΕ μου μειώθηκε στο €0,01. Ξέρει κανείς τι παίζει; Έχω απενεργοποιημένη την περιαγωγή σε δεδομένα και φοβάμαι να την ανοίξω, μην τυχόν και χρεωθώ και με πάει σε αρνητικό υπόλοιπο (είναι εφικτό?). Είμαι σε 4G της O2 και γενικά παρατηρώ σαν να μην δουλεύουν οι κλήσεις, ειδικά μέσω δικτύου κινητής. Μήπως λόγω χαμηλού υπολοίπου δεν παίζει σωστά η περιαγωγή; Το να μην λειτουργούν οι κλήσεις λόγω χαμηλού υπολοίπου δεν παίζει, αλλά την ίδια π@στιά μου έκανε και μένα η Q στην Ιταλία. Είχα νούμερο ιταλικό από φίλο, το φόρτισα από Ελλάδα με πακέτο (WIND TRE), δεν είχα ανοικτή περιαγωγή και μισή ώρα αφ'ότου έφτασα, μου ήρθε μήνυμα από τη NOVA "Για να πραγματοποιήσετε κίνηση δεδομένων στην Ιταλία, χρειάζεται να συνδεθείτε σ'ένα από τα δίκτυα: ILIAD κτλ κτλ" και μου πήγε το υπόλοιπο από 0,12€ σε 0,01€. 6 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Δυστυχώς άλλαξε από 8 Σαββατοκύριακα πήγε 4. Δυστυχώς τα κάνει αυτά. Κατάρχας, σ'ευχαριστώ για το PM. Το πακέτο δεν με ενδιαφέρει - έχω Q VIP και τό μονο που θέλω έιναι να βάλω 8€ για να σταματήσει το σπαστικό περί χαμηλού υπολοιπου κάθε μέρα. Στο Q VIP κάθε φορά που βάζουν το πακέτο, η ημερομηνία λήξης πάει 1 μήνα αργότερα. Αν βάλουμε 8€ μέσω του countdown, δεν θα έχουν κι αυτά λήξη 2 μήνες αργότερα; Δλδ αν βάλω τώρα 8€ και μου γράψει ότι λήγουν 10/25, όταν βάλουν το Q VIP δεν θα πάει 11/25 και μετά 12/25 κ.ο.κ μέχρι να λήξει το VIP ??? Edited August 23, 2025 by ParafronGR 2 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 1 ώρα πριν, ParafronGR said: Στο Q VIP κάθε φορά που βάζουν το πακέτο, η ημερομηνία λήξης πάει 1 μήνα αργότερα. Αν βάλουμε 8€ μέσω του countdown, δεν θα έχουν κι αυτά λήξη 2 μήνες αργότερα; Δλδ αν βάλω τώρα 8€ και μου γράψει ότι λήγουν 10/25, όταν βάλουν το Q VIP δεν θα πάει 11/25 και μετά 12/25 κ.ο.κ μέχρι να λήξει το VIP ??? Έτσι είναι το είχα ρωτήσει και σε αυτούς στο κέντρο καρτοκινητής. Βάλε 8€ να ησυχάσεις. Απλώς εμένα δεν με ενοχλεί. On 18/8/2025 at 10:24 ΜΜ, bedazzled said: Είμαι σε 4G της O2 και γενικά παρατηρώ σαν να μην δουλεύουν οι κλήσεις, ειδικά μέσω δικτύου κινητής. Εγώ που βρέθηκα Δανία με το Qvip δεχόμουν κανονικά κλήσεις. Φυσικά εξερχόμενες μέσω wificall άψογες. Για εξερχόμενες και δεδομένα δεν έβαλα έξτρα πακέτο αλλά πήρα μαζί μ ένα CU να κάνω τη δουλειά μου μιας που είχε ούτως ή άλλως χρόνο ομιλίας και δεδομένα για ΕΕ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 (edited) Γιατί έχω την υποψία ότι αν βάλω 8-13 ευρώ θα αρχίσουν να δουλεύουν πάλι οι εξερχόμενες; Στην ουσία δεν τηρούν τους όρους του συμβολαίου... Προσωπικά δεν θεωρώ τυχαίο ότι δίνουν €0,12 σε κάθε νέο Q VIP. Μάλλον είναι το ελάχιστο ποσό που απαιτείται για εξερχόμενες κλήσεις, ίσως και SMS... Με ποιό δικαίωμα το μείωσαν στο €0,01; Edited August 23, 2025 by bedazzled 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 5 minutes ago, bedazzled said: Γιατί έχω την υποψία ότι αν βάλω 8-13 ευρώ θα αρχίσουν να δουλεύουν πάλι οι εξερχόμενες; Στην ουσία δεν τηρούν τους όρους του συμβολαίου... Προσωπικά δεν θεωρώ τυχαίο ότι δίνουν €0,12 σε κάθε νέο Q VIP. Μάλλον είναι το ελάχιστο ποσό που απαιτείται για εξερχόμενες κλήσεις, ίσως και SMS... Με ποιό δικαίωμα το μείωσαν στο €0,01; Νομίζω ότι το Qvip λεει οτι το πακετο ειναι μόνο για εντός Ελλάδας. Εαν καποιος βρει τους ορους, ας ενημερώσει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 Τελικά δοκίμασα να στείλω SMS και δεν στέλνει. Σήμερα μετά από μήνες βλέπω έγιναν 300 στις 22/8 (από Μάιο που ξεκίνησα το Q VIP ήμουν στα 297, επειδή είχα στείλει 3). Πρακτικά είμαι δέσμιος του WiFi για εξερχόμενη επικοινωνία... 1 minute ago, VIPdriver said: Νομίζω ότι το Qvip λεει οτι το πακετο ειναι μόνο για εντός Ελλάδας. Εαν καποιος βρει τους ορους, ας ενημερώσει. Για δεδομένα, όχι ομιλία/SMS. Άρα λες ότι ακόμα κι αν βάλω 8-13 ευρώ, θα πάρω τα @@ μου; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 πιθανον σε χρεωσε για κινηση λιγων kb αφου δεν ειχες επαρκες υπολοιπο να σου παρει το ημερησιο των 2 ευρω. ελαχιστο ποσο για να δουλευουν τα data ειναι 0.01. Κάθε νεα συνδεση εχει ελαχιστα λεπτα του ευρω μεσα, εξ'ου και το 0,12. Με 0 ευρω οι εξερχομενες απο πακετο πρεπει να δουλευουν. Το οτι εισαι σε περιαγωγη ομως ίσως παιζει ρόλο. Δεν μπορω να το ψαξω τωρα, αλλα εχω την εντυπωση οτι ουτε τα λεπτα ομιλιας παιζουν στο εξωτερικο απο προσφορες (δωρεαν ή πληρωμενες) Αν βαλεις πακετο π.χ. q star θα δουλεψει σιγουρα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 1 hour ago, VIPdriver said: Νομίζω ότι το Qvip λεει οτι το πακετο ειναι μόνο για εντός Ελλάδας. Εαν καποιος βρει τους ορους, ας ενημερώσει. 1 hour ago, bedazzled said: Για δεδομένα, όχι ομιλία/SMS. Άρα λες ότι ακόμα κι αν βάλω 8-13 ευρώ, θα πάρω τα @@ μου; Ναι παιδιά το δοκίμασα εγώ.. Το qvip για ΕΕ είναι μόνο για να σε παίρνουν. Ούτε να πάρεις ούτε δεδομένα. Μόνο με vowifi παίρνεις σαν να είσαι Ελλάδα. Φυσικά αν βάλεις έξτρα πακέτο μπορείς να κάνεις και τα υπόλοιπα κανονικά. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 επιβεβαιωνεται απο αλλο site, συνδρομητης που ενεργοποιησε το q vip ενημερωθηκε απο την νοβα οτι ολες οι παροχες δεν ισχυουν σε περιαγωγη 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 στο Q VIP εαν βάλω μέσα πχ 8 ή 13€ , θα λήξουν μετά απο 2 μήνες ή λόγω του Q VIP θα ανανεώνεται κ το υπόλοιπο μαζί; 1 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2025 52 minutes ago, filippos said: στο Q VIP εαν βάλω μέσα πχ 8 ή 13€ , θα λήξουν μετά απο 2 μήνες ή λόγω του Q VIP θα ανανεώνεται κ το υπόλοιπο μαζί; Θα ανανεώνεται.. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 On 23/8/2025 at 11:40 ΠΜ, cu2goup said: Ναι παιδιά το δοκίμασα εγώ.. Το qvip για ΕΕ είναι μόνο για να σε παίρνουν. Ούτε να πάρεις ούτε δεδομένα. Μόνο με vowifi παίρνεις σαν να είσαι Ελλάδα. Φυσικά αν βάλεις έξτρα πακέτο μπορείς να κάνεις και τα υπόλοιπα κανονικά. Τελικά όντως με VoWiFi καλεί κανονικά προς Ελλάδα. Απλά δεν ξέρω αν αυτή είναι εσκεμμένη "δωρεάν" παροχή ή κάποιο παραθυράκι που έχουν ξεχάσει ανοιχτό και ίσως κλείσει κάποια στιγμή... Σε Cosmote/Vodafone ισχύουν τα ίδια; On 23/8/2025 at 11:43 ΠΜ, kmpatra said: επιβεβαιωνεται απο αλλο site, συνδρομητης που ενεργοποιησε το q vip ενημερωθηκε απο την νοβα οτι ολες οι παροχες δεν ισχυουν σε περιαγωγη Με το VoWiFi τι ισχύει επίσημα; Ποιά είναι η στάση της εταιρείας; Γιατί ανεπίσημα παίζει (άγνωστο για πόσο ακόμα)... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/diktio-kalipsi/ti-einai-to-wifi-calling-kai-pws-to-energopoiw-sto-kinhto-mou Είναι διαθέσιμη και κατά την περιαγωγή στο εξωτερικό (roaming) 4 minutes ago, bedazzled said: Σε Cosmote/Vodafone ισχύουν τα ίδια; Όχι, το κόβουν. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 On 23/8/2025 at 12:43 ΜΜ, kmpatra said: ολες οι παροχες δεν ισχυουν σε περιαγωγη Προφανώς το vowifi δεν συγκαταλέγεται στις παροχές. Είναι μία λειτουργία της γραμμής. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts