Jump to content

dasnowy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    904
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Days Won

    4
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dasnowy

  1. Για κάποιο λόγο η εφαρμογή του whatsup δουλεύει κανονικά με wifi αλλά όχι με δεδομένα cosmote. Περίεργο.
  2. Σε εμένα στην επαρχία πάντως είναι άψογη. Θα ανεβάσω μετά στα συγκριτικά μετρήσεις cosmote και nova. Χτες ρώτησα στον Γερμανό από περιέργεια και μου είπε 28 ευρώ με τη φοροαπαλλαγή και cosmote one. Αν δε μου κάνουν καλύτερη τιμή σε 2 μήνες που λήγει το συμβόλαιο που έχω τώρα θα πάω στην κόκκινη.
  3. Για τα δεδομένα του πακέτου έλεγα, όχι του διαγωνισμού.
  4. Ωραία. Άρα η αρχική μου ιδέα να κάνω το νούμερο cu παραμένει.
  5. Στο site της vodafone λέει πως η προσφορά της ευρωπαϊκής κάρτας νέων ισχύει για 1 χρόνο. Μετά μπορείς να την ξανά ενεργοποιήσεις;
  6. Στο cu σου δίνει τα 67gb με την ανανέωση. Στο whatsup στα δίνει με ενεργοποίηση πακέτου. Το έλεγε και στο email που έστειλαν στον Γερμανό από τα κεντρικά. Εμένα δε μπαίνει με τίποτα. Το έσβησα και το ξανά κατέβασα και πάλι τίποτα. Λέει δεν είμαι whatsup όταν μπαίνω με δεδομένα και όταν γράφω το νούμερο χειροκίνητα λέει προσπαθήστε ξανά αργότερα.
  7. Αν μιλάς στην whatsup sim, τα data της vodafone απενεργοποιούνται. Έτσι λειτουργεί το dual sim standby. Κόστος;
  8. Έχει και σε άλλους πρόβλημα το whatsup app; Δε μου φορτώνει
  9. Παρατήρησα πως στα cu popcorn πακέτα δεν έχει roll over και σε περιαγωγή στην ΕΕ ισχύουν μόνο τα λεπτά ομιλίας. Προσοχή όσοι παίρνετε πακέτα cu popcorn.
  10. Το καλοκαίρι κατά 99% θα βγει. Αν θες κάτι πιο μόνιμο, υπάρχει ένα κατάστημα στην Αθήνα και ένα στην Θεσσαλονίκη που πουλάνε κάρτες frog με απεριόριστα data για 1 χρόνο με 120 ευρώ.
  11. Ναι το 5G λέω. Είναι σίγουρα καλύτερη από nova. Ίσως να είναι καλύτερη όμως η vodafone. Την πήρα την κάρτα. Στο σπίτι μου μια χαρά είναι. Θα τεστάρω και τα υπόλοιπα σημεία.
  12. Xiaomi redmi note 12 pro έχω. Περιοχή αλμυρός μαγνησίας. Από αυτά που βλέπω από φίλους μια χαρά πιάνει. Έχει όμως κάποιες τρύπες που θέλω να τσεκάρω. Είχα cosmote μέχρι και το 2019 όπου έκανα φορητότητα προς wind και δεν ήταν και τόσο καλή τότε. Ήταν πολύ μπουκωμένη η κεραία και η wind με b20 only έπιανε καλύτερες ταχύτητες από την cosmote. Για τον Βόλο δεν αγχώνομαι. Έχει παντού n78. Πλησιάζει και το sa και θέλω να δω τι παίζει και με αυτό. Αλλά το κύριο νούμερο μάλλον για voda το βλέπω. Είναι πολύ vfm για να την αγνοήσω. Και θα έχω και δεύτερο νούμερο whatsup αν χρειαστεί.
  13. Εμένα μου ακούγεται και καλή λύση για router σε εξοχικό. Το καλοκαίρι απεριόριστα για 1 μήνα με 10 ευρώ και τον υπόλοιπο καιρό απεριόριστα με 1 ευρώ/2 μέρες. Για μόνιμο ίντερνετ σε router μάλλον κάποιο συμβόλαιο καλύτερα.
  14. Αν γίνεται από κατάστημα και με τα bonus ακόμα καλύτερα. Θα πάω αύριο να ρωτήσω μήπως ξεμπερδέψω εύκολα.
  15. Ναι, what's up. Θα τους ρωτήσω μήπως μπορώ να πάω να την πάρω από το κατάστημα για να μην περιμένω τον courier.
  16. Την παρήγγειλα την κάρτα. Θα με πάρουν τηλέφωνο λέει για επιβεβαίωση.
  17. Φοιτητής είμαι ναι. Αν πάω whatsup τελικά, το φοιτητικό θα το κάνω αργότερα για να έχω το πρώτο 6μηνο τα δώρα της φορητότητας και το δεύτερο 6μηνο τα δώρα της εγγραφής σε φοιτητικό. + τα 10 ευρώ και 3gb το μήνα από συνδυασμό σταθερής για 2 χρόνια. Βλέπω το student καρτοσυμβόλαιο δίνει 1 χρόνο δωρεάν απεριόριστα μαζί με student double play στα 16 ευρώ το μήνα (έκπτωση cosmote one και απαλλαγή φόρου) αλλά δεν ξέρω τι δέσμευση έχει. Βλέπω στο φοιτητικό cu με 13 ευρώ το μήνα και την κάρτα νέων έχει πακέτο απεριόριστη ομιλία, 100sms και 200gb. Ιδανικά θα ήθελα κάποιο συμβόλαιο στην κόκκινη ή στην πράσινη να ξεμπερδέψω για 2 χρόνια. Αλλιώς τράμπες whatsup-vodafone cu για να παίρνω συνέχεια δώρα φορητότητας.
  18. Για αυτό το θέλω το whatsup, για να δοκιμάσω το δίκτυο μέχρι τη λήξη του συμβολαίου. Ιδανικά θα ήθελα να πάω σε gigamax unlimited αν καταλήξω στην cosmote (και η vodafone δελεαστική φαίνεται και σε συμβόλαιο και σε cu) αλλά αν ισχύει κάποια παρόμοια προσφορά τότε για whatsup θα πάω whatsup. Τους πρώτους 6 μήνες θα έχω τις παροχές της φορητότητας και μετά έχω τη δυνατότητα να το γυρίσω σε φοιτητικό οπότε θα έχω μπόλικα gb για άλλους 6 μήνες.
  19. Μου φτάνουν τα 71GB/μήνα. Τώρα με το απεριόριστο συμβόλαιο στη nova συνήθως είμαι κάτω από 50GB/μήνα. Αλλά αν δε μου κάνει καλή προσφορά η cosmote και πάω vodafone στο κύριο νούμερό μου και έχω τα 10 ευρώ+3GB θα έχω και μια backup λύση δωρεάν. Θα ρωτήσω την cosmote τι ισχύει. Το πολύ πολύ, ακυρώνω το νέο νούμερο και παίρνω νέο whatsup με το συνδυαστικό δώρο.
×
×
  • Create New...