Jump to content

spiliot

Members
 • Δημοσιεύσεις

  768
 • Εγγραφή

 • Days Won

  2
 • Αξιολογήσεις

  0%

spiliot last won the day on Φεβρουάριος 5

spiliot had the most liked content!

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

spiliot's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Very Popular Rare
 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

30

Φήμη

 1. Κάνε μια κλήση στο 13700 παίζει να έχεις πολύ παλιά κάρτα sim, να μην είναι ενεργοποιημένο στην γραμμή σου ή να έχει πρόβλημα το κινητό σου (ειδικά αν δεν έχεις άλλο δίκτυο να δοκιμάσεις αν δουλεύει).
 2. Δε γίνεται μεταφορά στην Q, απλά θα τα χάσεις εκτός αν μέχρι τότε σου βγει προσωπική προσφορά με SMS για 1.5 ευρώ (πολύ σπάνιο) οπότε την παίρνεις και έχεις να σπαταλάς SMS για ένα μήνα ακόμα. ΑΚΥΡΟ: Τώρα είδα ότι έχεις 1.44, όταν το πρωτοείδα νόμιζα πως ήταν 1.74, οπότε ούτε πακέτο γίνεται.
 3. Αν προσέξεις αυτό το countdown ισχύει όλη την βδομάδα. Το επόμενο λογικά από Δευτέρα.
 4. Δε μπορείς. Όμως αν κλείσεις πριν τελειώσει και ξεκινήσεις πάλι την κλήση δεν το παίζει δεύτερη φορά, οπότε αν σου τη σπάει τόσο πολύ και σε βολεύει αυτό...
 5. Ναι, αλλά από διαφορετικό "κανάλι" της φυσικής γραμμής, με αποκλειστικό bandwidth, προτεραιότητα στα μικρά πακέτα και εξοπλισμό τερματισμού στο δίκτυο της εταιρείας, δηλαδή πρακτικά κάτι ανάλογο του κλασικού τηλεφωνικού δικτύου αλλά με σύγχρονη τεχνολογία. Οι εταιρίες voip που συζητάμε περνάνε πάνω από το δημόσιο internet και όλους τους ενδιάμεσους.
 6. Τυπικά απαγορεύεται, πρέπει να έχεις φυσική παρουσία εκεί που θα χρησιμοποιείς τον γεωγραφικό αριθμό. Στην πράξη κάνεις ποτέ δεν θα το ελέγξει. Εγώ που δεν ήθελα να χάσω ένα επαγγελματικό σταθερό νούμερο που είχα πολλά χρόνια το πήγα omnivoice και το χρησιμοποιώ οπουδήποτε στον κόσμο. Απλά το voip δεν είναι όσο σταθερό όσο το κανονικό τηλεφωνικό δίκτυο.
 7. Καλά τώρα αυτά συμβαίνουν σε όλες τις εταιρίες. Στο σπίτι μου δε δουλεύει καθόλου voda και οριακά σε σημεία πιάνει η cosmote ενώ η wind καμπάνα στο 2g και οριακά 4g. Πας 2 μέτρα μπροστά από την πόρτα και έχουν όλοι καμπάνα σήμα. Τώρα που το σκέφτομαι και στο κουρέα μου δεν πιάνει η wind. Μήπως πηγαίνουμε στον ίδιο; Αν ναι ο κωδικός για το wifi είναι το σταθερό τηλ 😁
 8. Πες τα. Δε θες να πληρώνεις κερατιάτικα κύριε; Να πας κάνα κουφονήσι με σκηνή όχι στη Σαντορίνη. Στη Σαντορίνη θα πληρώνεις ότι σου ζητάνε. Κανονικά έπρεπε να τον πετάξουν από το γκρεμό κάτω στην καλντέρα να τον φάνε τα γαιδαράκια αλλά άντε.
 9. Επειδή εγώ το ξεκίνησα και αν δεν το σταματήσει κάποιος το βλέπω να τρώμε 10 σελίδες μπρος πίσω άνευ ουσίας, αυτό που λέει ο φίλος και έχει δίκιο, είναι ότι αν κάνεις τις πράξεις με το μυαλό, εφαρμόζοντας διαρκείς προσεγγίσεις (χρειάζεται χοντρικά 2-5 για τα συνήθη ποσά), μπορείς να καταλήξεις στο σωστό αποτέλεσμα. Φυσικά αν έχεις κομπιουτεράκι το βρίσκεις σε 2 δευτερόλεπτα. Άρα όλοι δίκιο έχουμε, μπορούμε τώρα να επιστρέψουμε στις προσφιλείς και δικαιολογημένες γκρίνιες για την Q. Άντε, μην χαλαρώνουμε 🙂
 10. Και αν πετύχεις κάποιον που θα σε εξυπηρετήσει πες μας να κάνουμε follow up στον ίδιο με τα δικά μας ερωτήματα που άνοιξαν και έκλεισαν κωδικό χωρίς καμία απάντηση και καμία έκβαση....
 11. Για την ακρίβεια, ο τρόπος υπολογισμού σου δε δουλεύει παρά κατά τύχη για το ποσό των 10 ευρώ και μόνο αν ξέρεις πόσο περίπου είναι το καθαρό ποσό και εφαρμόσεις δημιουργική αριθμητική, όπως αυτή που αφαιρείς τα "περίπου" όπως λες 0,92 λεπτά (που δεν αναφέρεις πως προκύπτουν από τα 0.91 που υπολογίζεις) από τα 10.01 που τελικά δεν πληρώνεις καθώς η κάρτα είναι 10 ευρώ. Το 10% των 10 ευρώ είναι 10 λεπτά, ενώ το 10% των 9 ευρώ είναι 0,9 λεπτά και γι αυτό δε μπορείς να προσθέσεις το ίδιο ποσοστό (10%) στο καθαρό ποσό για να φτάσεις στο τελικό, εκτός και αν αρχίσεις τα "περίπου". Ο ακριβής τύπος είναι καθαρό = (τελικό/1,1) - 0,3 ή τελικό = (καθαρό + 0,3) * 1,1 και δουλεύει πάντα σε ακρίβεια 2 ψηφίων του νομίσματος χωρίς μαντεψιές.
 12. Εκτός αν έχει πρόβλημα 3 μήνες από τότε που την πήρες ή σου έρθει μήνυμα για δωρεάν αλλαγή λόγω 5g, χρεώνεται.
 13. Μίλα με την υποστήριξη συνήθως το κάνουν
 14. Δεν είναι σίγουρο αν πρόσθεσαν τα 1000 στο παλιό "πρόγραμμα" (οπότε δεν επεκτείνει) ή αντικατέστησαν το παλιό με νέο που έχει και τα 1000' οπότε άγνωστο το τι κάνει. Όποιος το δοκιμάσει μας λέει.
 15. Πάντως στο q έδωσε προσωπική προσφορά σε πολλούς (αλλά όχι όλους) απεριόριστα data και 1000' με 5 ευρώ, αν αυτό λέει τίποτα για το που πάει η φάση.
×
×
 • Create New...