VIPdriver Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 14 ώρες πριν, HEO said: WHITE SAILING Ε. Ε Εγω μετά από αυτό φοβαμαι να δωσω στοιχεία σε συνεργάτες οποιασδήποτε εταιριας τηλεπικοινωνιών: https://www.dnews.gr/eidhseis/oikonomia/545184/prostimo-700-000-evro-sti-vodafone-15-tilefonikes-grammes-kartokinitis-en-agnoia-syndromiti 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 6 ώρες πριν, VIPdriver said: Εγω μετά από αυτό φοβαμαι να δωσω στοιχεία σε συνεργάτες οποιασδήποτε εταιριας τηλεπικοινωνιών: https://www.dnews.gr/eidhseis/oikonomia/545184/prostimo-700-000-evro-sti-vodafone-15-tilefonikes-grammes-kartokinitis-en-agnoia-syndromiti Αυτό περίμενες για να φοβηθείς.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 59 minutes ago, cu2goup said: Αυτό περίμενες για να φοβηθείς.. Σκέψου όμως τις πιθανότητες η μαμά εταιρία να καταχραστεί προσωπικά δεδομένα (ελάχιστες) και τις πιθανότητες ο συνεργάτης να καταχραστεί προσωπικά δεδομένα (πολύ περισσότερες). Αξίζει τελικά; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 25 minutes ago, VIPdriver said: Σκέψου όμως τις πιθανότητες η μαμά εταιρία να καταχραστεί προσωπικά δεδομένα (ελάχιστες) και τις πιθανότητες ο συνεργάτης να καταχραστεί προσωπικά δεδομένα (πολύ περισσότερες). Αξίζει τελικά; Φοβάσαι μήπως κοπούν πακέτα, φοβάσαι μήπως μπουν φραγές, φοβάσαι διαρροή του ονόματος σου, υπάρχει κάτι που δεν φοβάσαι σε αυτή την ζωή ή ζεις μόνιμα με έναν φόβο?😀 Ναι ξέρω "κάλλιο γαιδουρόδενε....." Αλλά δεν υπάρχουν γαϊδούρια πια.😀 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 Φοβάμαι να πάω σε κατάστημα Frog γιατί δε ξέρω να μιλάω Ουρντού.. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 12 minutes ago, elkons said: Φοβάμαι να πάω σε κατάστημα Frog γιατί δε ξέρω να μιλάω Ουρντού.. Google Translate .... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 1 hour ago, VIPdriver said: Σκέψου όμως τις πιθανότητες η μαμά εταιρία να καταχραστεί προσωπικά δεδομένα (ελάχιστες) και τις πιθανότητες ο συνεργάτης να καταχραστεί προσωπικά δεδομένα (πολύ περισσότερες). Αξίζει τελικά; Εσύ αν ήθελες τα προσωπικά δεδομένα του κόσμου, θα πλήρωνες τη Vodafone ή τον μικρό με τους 200 πελάτες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 Άλλος μπορεί να φοβάται να πάει Ομόνοια μην τον φερμάρουν οι «επενδυτές»... 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 Οταν επιδιώκεις να μεταπείσεις ένα ιδεοληπτικό άτομο με λογικά επιχειρήματα, εκείνο αναπτύσσει ισχυρότατους μηχανισμούς άμυνας και οι πεποιθήσεις του αντί να κάμπτονται, ισχυροποιούνται. Κάπου εδώ, νομίζω, το είχα διαβάσει.😁 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 2 ώρες πριν, cu2goup said: Εσύ αν ήθελες τα προσωπικά δεδομένα του κόσμου, θα πλήρωνες τη Vodafone ή τον μικρό με τους 200 πελάτες; Η βονταφον θα σου εστελνε την αστυνομια, ενω ο μικρός (και πεινασμένος) θα το δεχόταν. Η μήπως δεν έχει αυτό λογική; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. October 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2025 Καλώς το Δημητρούλο τι έγινε τελείωσες με τα πιάτα και συνέχισες τον πόλεμο λογικής και συναισθήματος εκεί που τον άφησες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2025 Καλησπέρα. Υπάρχει καμία σοβαρή εφαρμογή να δω σε ποια κεραία συνδέεται το 4g η το 5g του q vip. Ώρες ώρες το ίντερνετ μπαταλωνη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2025 2 minutes ago, kostas123464 said: Καλησπέρα. Υπάρχει καμία σοβαρή εφαρμογή να δω σε ποια κεραία συνδέεται το 4g η το 5g του q vip. Ώρες ώρες το ίντερνετ μπαταλωνη. Εάν έχεις Android, εδώ είσαι. https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.mroczis.netmonster Μόλις τη ρυθμίσεις και αποδεχτείς τα διακαιώματα πρόσβασης, κάνεις Download τη database της NOVA (Μόλις ανοίξει θα εμφανίσει εάν επιθυμείς) Μόλις γίνει αυτό, ανέβασε τα στατιστικά στο NOVA 5G μαζί με μέτρηση να δούμε από που παίρνει σήμα και την ποιότητα, μπάντες, κίνηση κτλ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. October 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2025 Εχει ρωτήσει κάποιος αν θα ισχύει η προσφορά του Q VIP και τον Νοέμβριο ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2025 35 minutes ago, ANAGNPANA said: Εχει ρωτήσει κάποιος αν θα ισχύει η προσφορά του Q VIP και τον Νοέμβριο ; Εαν δεν κάνω λάθος, τελη Νοεμβρίου είναι η Black Friday, οπότε λογικά θα ισχυει και Νοέμβρη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. October 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2025 1 ώρα πριν, ANAGNPANA said: Εχει ρωτήσει κάποιος αν θα ισχύει η προσφορά του Q VIP και τον Νοέμβριο ; Δεν απαντάνε σε τέτοιες ερωτήσεις. Πρέπει να το ρωτήσεις πολύ τέλος του μήνα για να σου πούνε για τον επόμενο. Δεν ξέρω καν αν γνωρίζουν μέχρι πότε θα ισχύσει η προσφορά. Το σίγουρο είναι ότι το να μην το λένε, είναι ένα είδος πίεσης για να μην το αναβάλλεις.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. October 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2025 2 ώρες πριν, cu2goup said: Δεν απαντάνε σε τέτοιες ερωτήσεις. Πρέπει να το ρωτήσεις πολύ τέλος του μήνα για να σου πούνε για τον επόμενο. Δεν ξέρω καν αν γνωρίζουν μέχρι πότε θα ισχύσει η προσφορά. Το σίγουρο είναι ότι το να μην το λένε, είναι ένα είδος πίεσης για να μην το αναβάλλεις.. Καλά ισχύει από το καλοκαίρι και δεν νομίζω να την σταματήσουν εφόσον βλέπουν ότι πουλάει Εγώ έχω πάρει ήδη δύο και μάλλον θα πάω για τριτο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2025 Υπάρχει κανενα "κρυφό" πακέτο γύρω στα 4,5€ για να επεκτεινω το υπολοιπο? Εκείνα τα πακέτα μέσω sms στο 12200 ή 12000 με λεπτα προς Βουλγαρία ή Ρουμανία πόσο τα έχουν φτάσει? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 Διάβασα σε άλλο φορουμ πως το όριο είναι στα 800 GB, καμία σχέση με τα 300 των συμβολαίων 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 1 hour ago, Arinos said: Διάβασα σε άλλο φορουμ πως το όριο είναι στα 800 GB, καμία σχέση με τα 300 των συμβολαίων Του Q VIP; Κάποιοι κατεβάζουν TB... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 Ναι του Q VIP 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 44 minutes ago, bedazzled said: Του Q VIP; Κάποιοι κατεβάζουν TB... TB δε νομίζω να βασίζονται σε τέτοιες λύσεις, μιλάμε για υπερβολική χρήση του δικτύου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 6 minutes ago, elkons said: TB δε νομίζω να βασίζονται σε τέτοιες λύσεις, μιλάμε για υπερβολική χρήση του δικτύου. Το κάνανε επίτηδες για να δοκιμάσουν αν υπάρχει κόφτης. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 45 minutes ago, elkons said: TB δε νομίζω να βασίζονται σε τέτοιες λύσεις, μιλάμε για υπερβολική χρήση του δικτύου. Ένας στο Insomnia λέει κατεβάζει torrents και δεν έχει δει κάποιο όριο (εκτός αν μπήκε πρόσφατα, αλλά αυτό απαιτεί ανακοίνωση της Nova). Btw, το όριο ταυτοποιημένων SIM ανά συνδρομητή/ΑΦΜ είναι 20 αριθμοί ή λάθος θυμάμαι; Μπορεί κάποιος να πάρει μια Q VIP SIM στο όνομά του, να την δώσει σε κάποιον και μετά να γίνει μεταβίβαση στα στοιχεία του; (υποθέτω αρκεί μια υπεύθυνη δήλωση του αρχικού κατόχου και επίσκεψη σε κατάστημα αυτού που θέλει να πάρει τη σύνδεση) Σε αυτή την περίπτωση υποθέτω δεν αυξάνεται το όριο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 16 minutes ago, bedazzled said: υποθέτω αρκεί μια υπεύθυνη δήλωση του αρχικού κατόχου και επίσκεψη σε κατάστημα αυτού που θέλει να πάρει τη σύνδεση Δεν νομίζω.. θέλει εξουσιοδότηση 17 minutes ago, bedazzled said: Btw, το όριο ταυτοποιημένων SIM ανά συνδρομητή/ΑΦΜ είναι 20 αριθμοί ή λάθος θυμάμαι; Κάθε εταιρεία λέει άλλα.. άλλος λέει μέχρι 20 συνολικά.. άλλος μέχρι 20 στην εταιρεία.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts