Jump to content

Arinos

Members
 • Δημοσιεύσεις

  893
 • Εγγραφή

 • Days Won

  4
 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by Arinos

 1. Arinos

  OnePlus 12

  Εγώ το έχω βάλει στο 24ωρο από την πρώτη μέρα και το 1 το βλέπω κανονικά κόκκινο.
 2. Arinos

  5G NR

  Νομίζω πως παίζουν μόνο στο parking πλέον αυτά και έχουν έναν σταθμό εξωτερικά σε έναν στύλο από τους 4. Αλήθεια αν δεν έχει κόσμο εκεί παίζει να πιάνει και 2 gbps.
 3. Arinos

  NOVA 5G

  Σταθμός ΗΣΑΠ Περισσού,
 4. Arinos

  5G NR

  Σταθμός ΗΣΑΠ Περισσού,
 5. Παιδιά πολλά μπράβο για τον κόπο αυτόν που κάνατε και τον χρόνο που αφιερώσατε, σας ευχαριστούμε πολύ
 6. Arinos

  OnePlus 12

  Δεν δουλεύει αν βάλεις την εφαρμογή στα 120 δηλαδή; Συμφωνώ, βέβαια καλό θα ήταν να λύνονται αυτά τα θέματα και όχι να τα αφήνουν οι εταιρείες. Ή να λένε είναι feature.
 7. Arinos

  OnePlus 12

  Προσωπικά τα καλά δεν τα είπα γιατί απλά έχουν αναφερθεί ήδη και δεν έχω κάποια διαφορετική διατύπωση πάνω σε εκείνα τα σχόλια. Τα αρνητικά που είπα δεν είχαν αναφερθεί κάπου, πιστεύω όμως πως πάλι θα τα έλεγα από την στιγμή που η συσκευή έκανε πράγματα που δεν έπρεπε. Πάνε αρκετά πάνω από 48 ώρες που ανοίχθηκε το ticket με το support για το τρεμοπαιγμα και δεν έχω λάβει κάποια απάντηση. Να σημειώσω πως δεν το έκανε πάλι αλλά το ticket το άνοιξα, τους έστειλα και το βίντεο.
 8. Και εμένα ακόμα δείχνει τις παλιές ενώ στην προηγούμενη έκδοση που είχαμε, τις έδειχνε κανονικά τις καινούργιες.
 9. Arinos

  OnePlus 12

  Δεν βρήκα άκρη, ακόμα περιμένω να μου απαντήσουν. Το έψαξα και σε άλλα φόρουμ λένε να αλλάξεις το contrast ratio των χρωμάτων αλλά αυτό χαλάει τα χρώματα. Θα περιμένω την επίσημη απάντηση. Το τρεμοπαιγμα όχι δεν μου το έκανε πάλι για την ώρα, έβαλα χθες το πρωί την ανάλυση στο φουλ και τα hz στο high και αυτά όμως.
 10. Arinos

  OnePlus 12

  Θήκη spigen αποκλειστικά θα πρότεινα. Προσωπικά έχω την tough armor.
 11. Αυτό ρωτάω, θα πάει δηλαδή τόσο ψηλά σε 2 μήνες η τιμή; Απίστευτο...
 12. Μα η ανακοίνωση γράφει για αύξηση κατά €5,99. Οπότε 33.42€ που είναι η τωρινή τιμή της ιστοσελίδας + 6€ ή κάτι καταλαβαίνω λάθος; Μου φαίνεται περίεργο αυτό που είπα.
 13. Τι κόστος θα έχει από τότε το Vodafone RED Unlimited New?
 14. Εμένα όλα καλά μόνο που ενώ δείχνει πω έχει γίνει ανανέωση του συμβολαίου τον Γενάρη, δείχνει ημερομηνία ενεργοποίησης και λήξεις τις παλιές. Είδα πως έβαλαν την επιλογή για ανώτατο όριο ανά αριθμό, θετικό αλλά δεν δουλεύει εμένα, το πατάω και δεν φορτώνει κάτι. Έβαλαν πίσω τον χάρτη με τα κοντινότερα καταστήματα στην εφαρμογή, το είχε η Wind αυτό. Τώρα όμως τα δείχνει όλα σε 1, καταστήματα και συνεργάτες μαζί. Επίσης δεν ζητάει ποτέ την τοποθεσία μου για να με δείξει ζωντανά στον χάρτη. Στην επικοινωνία δείτε τις ρυθμίσεις γιατί η παλιά επιλογή έλεγε ότι ΔΕΝ επιθυμώ την επικοινωνία από την Nova, τώρα το δεν δεν υπάρχει οπότε έχει μείνει το ναι συμφωνώ από πριν.
 15. Arinos

  OnePlus 12

  Θα στείλω αλλά δεν περιμένω πολλά να πω την αλήθεια, τους έστειλα μια ερώτηση για το 1 στην ώρα που είναι κόκκινο και πάνε 5 μέρες σχεδόν από τότε. Καμία απάντηση ενώ λένε πως απαντάνε μέσα σε 48 ώρες.
 16. Arinos

  OnePlus 12

  Είναι και τα 2 στο αυτόματο.
 17. Arinos

  OnePlus 12

  Δεν ξέρω πραγματικά, κατάφερα και το έβγαλα και βίντεο και είμαι στο τσακ να το στείλω πίσω τώρα. Αν μου το κάνει πάλι, θα το στείλω 100%. Τι το κάνει αυτό; Software ή hardware? Μια απογοήτευση την έχω να πω την αλήθεια.
 18. Arinos

  OnePlus 12

  Πριν από λίγο ξεκίνησε στο άκυρο ένα άγριο τρεμόπαιγμα η οθόνη του που λύθηκε με επανεκκίνηση. Με το DSDA έχετε δει πουθενά να γράφει κανείς ότι λειτουργεί; Ακόμα λένε πως δεν δουλεύει στο reddit όπως και στο community της oneplus.
 19. Arinos

  OnePlus 12

  Αυτό ακριβώς, όπως και η αδιαφορία της εταιρείας να λύσει αυτά τα προβλήματα εφόσον υπάρχουν αναφορές για αυτά. Αυτό το κόκκινο 1 στην ώρα πως το βγάζω; Στον ήλιο σχεδόν δεν φαίνεται καθόλου. Πχ είναι η ώρα 17:50 τώρα και το 1 στην αρχή είναι κόκκινο.
 20. Arinos

  OnePlus 12

  Η εφαρμογή της eurobank παρατήρησα πως την πατάω να ανοίξει και ανοίγει μετά από περίπου 7 δευτερόλεπτα, μέχρι τότε απλά βλέπω την οθόνη με τις εφαρμογές. Επίσης, τις επιλογές eye comfort, nature tone display, image sharpener και video color boost τις χρησιμοποιεί κανείς; Κάνουν τίποτα καλύτερο όντως και ποια είναι η διαφορά με την μπαταρία με ενεργοποιημένες και απενεργοποιημένες αυτές τις επιλογές;
 21. Arinos

  OnePlus 12

  Το κάνει και εμένα αυτό, είναι πολύ έντονο είτε κοιτάω σε ευθεία είτε από το πλάι. Δεν έχω ιδέα αν είναι φυσιολογικό.
 22. Στις ανακοινώσεις η realme δεν το έβαλε μέσα στην λίστα.
 23. Τελικά ήταν η Nova ο ταχύτερος αναπτυσσόμενος πάροχος ή όχι;
×
×
 • Create New...