Jump to content

Arinos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.100
  • Εγγραφή

  • Days Won

    5
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Arinos

  1. Οι μισές είναι περασμένες τον Μάρτιο και οι υπόλοιπεες τώρα, αρχές Απρίλη. Έχουμε και στην Αθήνα κεραίες με μόνο B20 πάντως, θυμάμαι και μέσα Γενάρη να βλέπω στο cellmapper Καστοριά, Φλώρινα, Κοζάνη, Καρπενήσι καινούργιες προσθήκες στην σελίδα τουλάχιστον με B20.
  2. Arinos

    NOVA 5G

    Το RSRQ για την 2100 που είναι συνδεδεμένο και το κινητό πάντως είναι στα -11. Μικρή η διαφορά. Σίγουρα έχει εμφανής βελτίωση η κεραία από τότε που αναβαθμίστηκε από την 800αρα.
  3. Arinos

    OnePlus 12

    Προσωπικά την κάμερα την βρήκα 3-4 φορές ανώτερη από συγκριτική με S24U, υποτίθεται όμως πως και τα 2 βελτιώνονται με διάφορα updates που λαμβάνουν. Προσωπικά με ενδιέφερε να δείχνει πιο κοντά σε αυτό που έβλεπαν τα μάτια μου και όχι να κάνει κάποια βελτίωση στα χρώματα, το πράσινο πιο πράσινο κλπ Αυτό με τα animations που έγραψε ο @Mikepan_1, όσο το θυμάμαι ήταν πολύ καλά και ανάλογα την ρύθμιση γρήγορα ή αργά αλλά το πρόβλημα είναι ότι ενώ όταν κάνεις ένα swipe ή scroll και εσύ το βλέπεις ήδη αυτό που θες να πατήσεις και το πατάς το κινητό νομίζει ότι ακόμα δείχνει animation και δεν πατιέται. Έχει ανεβάσει βίντεο ο @Mikepan_1μερικές σελίδες πίσω. Με την spigen tough armor που του φόραγα προσωπικά το βάρος του ήταν αντιπροσωπευτικό για το μέγεθος του, βαρύ δεν θα το έλεγα αλλά πιο πολύ ότι είναι το βάρος που του αρμόζει και όχι βαρύτερο.
  4. Είχα την εντύπωση πως είχαν ανέβει οι τιμές μετά που όλοι οι πάροχοι ανέβασαν τις τιμές στις ιστοσελίδες τους περίπου 3€ σε καλό βγήκε που ήμουν λάθος. Τουλάχιστον στις προσφορές φαίνεται πως παραμένουν σχετικά φυσιολογικές οι τιμές.
  5. Πραγματικά μοναδική η τιμή αυτές τις μέρες όπως και να έχει. Μακάρι να παραμείνει έτσι γιατί η πράσινη τα δίνει 28.90.
  6. Όσο καλή τιμή και να δίνει αν δεν εξυπηρετεί και καταλήγεις να χάνεις κλήσεις προσωπικά δεν θα το προτιμούσα. Ίσως να μεταφέρεις τον αριθμό αυτό σε Vodafone πχ που έχει ανανέωση με cashback, λεπτομέρειες δεν ξέρω αλλά υποτίθεται πως είναι σαν να είναι δωρεάν, πληροφορίες υπάρχουν στο αντίστοιχο θέμα του Vodafone CU. Η Cosmote έδινε περίπου 25€ το Gigamax Unlimited, δηλαδή απεριόριστα τα πάντα και λεπτά προς Ευρώπη. Δεν ξέρω αν το δίνουν ακόμα τόσο αλλά αξίζει να το ρωτήσεις. Αν η σταθερή της Nova σε εξυπηρετεί, είναι πάρα πολύ καλή η τιμής της άσχετα με τα δωρεάν πάγια ή όχι 21€ για 50 Mbps δεν υπάρχουν πλέον στην αγορά, είσαι πολύ τυχερός που πέτυχες τέτοια τιμή.
  7. Arinos

    OnePlus 12

    Ειλικρινά, θέλω πολύ να το κρατήσω αλλά είμαι πολύ αντίθετος στο να αφήσω τα λεφτά μου μετά από τέτοια εξυπηρέτηση. Όλα στο μάντεμα, τίποτα σίγουρο. Ήταν πολύ άψογη συσκευή πέρα από κάποια προβλήματα όπως με το scrolling αλλά νομίζω πως αναφέρθηκε πως ίσως να έφτιαξε; Πήρα ένα Poco x6 Pro να κάνω την δουλειά μου, δεν συγκρίνεται καθόλου με το oneplus αλλά λειτουργεί και με καλύπτει. Αν ήθελα να πάρω πάλι το oneplus θα κοιτούσα από ανατολή και όχι στα 950 ή 1150 που το πουλάνε. Πάντως μια ημερομηνία που βλέπω για παραλαβή θα πάει για τέλη του μήνα - αρχές του επόμενου. Είναι συσκευή που την πλήρωσα 26 Ιανουαρίου, την είχα στα χέρια μου κάτω από 2 εβδομάδες. Όλα αυτά προσωπικά με χαλάνε με την συγκεκριμένη εταιρεία, after sales, υποστήριξη.
  8. Από περιέργεια, πόσο παλαιά είναι η sim? Οι κλήσεις χάνονται σε συγκεκριμένο σημείο πχ στο σπίτι σου ή οπουδήποτε; Έχεις κάνει δοκιμή με την Cosmote στις περιοχές που κινείσαι, έχεις εικόνα αν λειτουργούν όλα; @Gv2008τους λογαριασμούς τους έφτιαξαν ή συνεχίζουν να σου βγάζουν λάθος ποσό;
  9. Arinos

    OnePlus 12

    Κι εγώ αυτό πιστεύω. Ότι να ναι, αν απάνταγαν και δεν έλεγαν την ότι το προωθούν ίσως να είχαμε το γλυτώσει αυτό.
  10. Arinos

    OnePlus 12

    Πήρα ήδη άλλη συσκευή, δεν μπήκαν καν στον κόπο να απαντήσουν στο mail που έστειλα στο ticket όπως και στο νομικό τμήμα σχετικά με την αμφισβήτηση.
  11. Arinos

    OnePlus 12

    Κι εμένα με ενδιέφερε το Vivo, μαζί με το realme αλλά κανένα δεν ήρθε. Το oneplus ήταν μια χαρά συσκευή όσο την είχα στα χέρια μου, μακάρι να μην είχα το πρόβλημα με το flickering ή έστω να μην ήταν το after sales όπως ήταν. Θα το είχα κρατήσει. Τώρα μου έστειλαν tracking και δεν ξέρω τι άλλο να τους πω, σκέφτομαι να μην παραλάβω για να σταλθεί πίσω. Αντί να το λήξουν το θέμα και να στείλουν τα λεφτά ή να πουν κάτι ουσιώδης...
  12. Arinos

    OnePlus 12

    Πάντως τα λεφτά του κινητού είναι πάρα πολλά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό για αυτά που προσφέρει. Καλό το κινητό, με κάπως ανύπαρκτη υποστήριξη αν και θα έλεγα πως δεν υπάρχει after sales αλλά μου έστειλαν tracking μετά από 46 ολόκληρες μέρες. Μέχρι να έρθει θα περάσει τις 50 μέρες. Το θέμα αφορά μια αντικατάσταση που μου είχαν προτείνει τέλη Φλεβάρη και όχι το gshopper.
  13. Σε ευχαριστώ πολύ, σαν να έφτιαξε, θα το παρατηρήσω αύριο και θα ενημερώσω
  14. Στην πλοήγηση το δείχνει έτσι όπως στην εικόνα, αν βάλω περπάτημα ή τίποτα όχι. Είναι λάθος η κατεύθυνση που δείχνει.
  15. Αυτό προσπαθώ να λύσω όπως και ο @nikotsal Γιατί φτιάχνει έστω προσωρινά με το calibrάρισμα και μετά πάλι το έχει χάσει.
  16. Όχι με δείχνει να πηγαίνω αλλού
  17. Κάτσε, η ακρίβεια σου δείχνει χαμηλή αλλά το που κοιτάς είναι σωστό; Αν πχ κοιτάς ανατολικά με το κινητό, οι χάρτες σου δείχνουν ότι κοιτάς ανατολικά;
  18. Το στίγμα, η μπλε κουκκίδα που δείχνει που είσαι όπως είπα ήδη 2-3 φορές είναι σωστό. Αν δεν ήμουν ξεκάθαρος, με συγχωρείς. Κατεβαίνω σε έναν δρόμο, το στίγμα με δείχνει εκεί που είμαι. Ναι είμαι σε αυτόν τον δρόμο Όχι δεν με δείχνει λάθος. Εγώ να κοιτάω νότια, να περπατάω νότια, η κατεύθυνση που δείχνει πως κατευθύνομαι το στίγμα είναι άλλη πχ βόρεια, η κουκκίδα με ακολουθεί σωστά όμως νότια αλλά εξακολουθεί να δείχνει ότι κοιτάω βόρια. Το βόρια μην το πάρεις ακριβείας, απλά παράδειγμα ήταν. Είναι τυχαίο αλλά δεν είναι σωστό. Είναι σωστό μόνο αφού κάνω calibraρισμα είτε μέσω των χαρτών είτε μέσω της πυξίδας.
  19. Με γεια το κινητό Και εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό με το Wi-Fi, έχει κάπου μια επιλογή limit Wi-Fi scanning με αυτή απενεργοποιημένη μπαίνει αμέσως αλλά σαν να τρώει παραπάνω μπαταρία, ειδικά όταν δεν είναι σε χρήση το τηλέφωνο. Από σήμα πραγματικά εξαιρετικό και τις εναλλαγές σε E/4g/5g που κάνει εδώ η Nova τις διαχειρίζεται άψογα. Αμέσως επανέρχεται σε σύγκριση με το oneplus 12 και το realme. Ειδικά στον ΗΣΑΠ μεταξύ Βικτώριας - Αττικής, σήμερα που το παρατήρησα όταν άρχιζε να ανηφορίζει το τραίνο παρόλο που ήταν μέσα στο τούνελ έφυγε από το E και έπιασε 5g λειτουργικό ενώ είχε 30 δευτερόλεπτα και παραπάνω ίσως μέχρι να βγει έξω.
  20. Για την κατεύθυνση, το στίγμα σε 2 δευτερόλεπτα το βρίσκει όταν είμαι έξω. Η κατεύθυνση είναι μόνιμα αλλού κι αλλού εκτός αν κάνω calibrate. Το στίγμα είναι πάντα σωστό.
  21. Αυτό με το στίγμα είναι φυσιολογικό όπως λες, από ρυθμίσεις τοποθεσίας τι έχεις κάνει; Έκανα μια δοκιμή ακόμα παρόλο που το είχα στην άκρη και την κατεύθυνση την είχε χάσει.
  22. Arinos

    NOVA 5G

    Δεν γίνεται;
  23. Το στίγμα είναι σωστό. Η κατεύθυνση είναι ότι να ναι εκτός αν κάνεις calibrate αλλά μετά από λίγο το έχει χάσει.
  24. Arinos

    NOVA 5G

    Θεσσαλονίκη έχετε δει αναβαθμισμένα micro με 5g ή παραπάνω από 1 μπάντα;
×
×
  • Create New...