Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 minutes ago, Bas said:

...ή Free2Go απεριόριστα data με 13€/μήνα - όποτε τρέχει τέτοια προσφορά

Αυτή τρέχει μονίμως στο "κέντρο καρτοκινητής" που έχει και το Qvip

• Απαντήσεις 36,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Screenshot_20251031_133406_myQ.thumb.jpg.995e36b1921691d22d043d098420a273.jpg

Screenshot_20251031_133148_myQ.thumb.jpg.64f0a166a949b2f54161dd8c39000108.jpg

Εμένα αυτές η προσφορές μου ήρθαν και κάτι ακόμα έχω παρατηρήσει ότι η εφαρμογή MyQ και το free2go δεν με αφήνει να αλλάξω φωτογραφία με πετάει έξω η εφαρμογή 

Vodafone The only scam company you can trust 

11 minutes ago, Dimitris_15 said:

έχω παρατηρήσει ότι η εφαρμογή MyQ και το free2go δεν με αφήνει να αλλάξω φωτογραφία με πετάει έξω η εφαρμογή 

Τι να την κάνεις τη φωτογραφία; Δεν σου δίνει καλύτερες προσφορές μην αγχώνεσαι..

23 minutes ago, VIPdriver said:

Απο πού πήρες απεριοριστο ίντερνετ;

Εδώ και κάτι μήνες μου κανει προσφορά η nova με 15€ όλες αυτές η παροχές κάθε μήνα με ενεργοποίηση 1015 στο 12000

Μου έχει σώσει την ζωή από το να δίνω 20€/μήνα στην vodafoneCU για 4 gb απεριόριστη ομιλία και 50 sms

Και είναι πραγματικά απεριόριστο στο ίντερνετ 

Δοκιμασμένο έχω χρησιμοποιήσει πανω απο 800 gb 

Αυτον το μήνα 

Οπότε το όριο των 800 gb δεν ισχύει 

Έτσι κι αλλιώς μόνο ίντερνετ χρησιμοποιώ και ίσα ίσα λεπτά ομιλίας και πολύ λίγα sms αφού υπάρχει messenger viber κτλ

14 minutes ago, Dimitris_15 said:

Εδώ και κάτι μήνες μου κανει προσφορά η nova με 15€ όλες αυτές η παροχές κάθε μήνα με ενεργοποίηση 1015 στο 12000

Μου έχει σώσει την ζωή από το να δίνω 20€/μήνα στην vodafoneCU για 4 gb απεριόριστη ομιλία και 50 sms

Αυτον το μήνα 

Γιατί δεν πετάγεσαι για λίγο στο what's up με 3€ και να γυρίσεις με qvip;

Και χρησιμοποιειω πιο πολύ τα λεπτά προς Nova και q

Just now, cu2goup said:

Αυτό σκέφτομαι να κάνω κάποια στιγμή γιατί βαρέθηκα να βάζω κάρτα 

Κάτσε γιατί περιμένω να γίνει η μετάβαση του αριθμού που έχω στο όνομα μου 

4 minutes ago, Dimitris_15 said:

Δεν είναι μόνο η κάρτα.. βγαίνει μισή τιμή 

34 minutes ago, Dimitris_15 said:

Αυτον το μήνα 

Έτσι κι αλλιώς μόνο ίντερνετ χρησιμοποιώ και ίσα ίσα λεπτά ομιλίας και πολύ λίγα sms αφού υπάρχει messenger viber κτλ

Ωραίος σε όλα!
Σχετικά με το όριο των 800Gb, πρόσεξες όταν το ξεπέρασες αν μειώθηκε η ταχύτητα στo όριο των 8Mbps;

19 minutes ago, cu2goup said:

Ίσως δεν θέλει την ετήσια δέσμευση, αλλά βέβαια το Qvip κοστίζει 45% λιγότερο.

Edited by opmgls

4 minutes ago, opmgls said:

Τη θέλει...

9 minutes ago, Dimitris_15 said:

1 ώρα πριν, opmgls said:

Ωραίος σε όλα!
Σχετικά με το όριο των 800Gb, πρόσεξες όταν το ξεπέρασες αν μειώθηκε η ταχύτητα στo όριο των 8Mbps;

Κανένας περιορισμός είχα ίδιες ταχύτητες 50 εως 100 mbps δεν έχω 5G συσκευή αλλά θα δοκιμάσω και με 5G να ξεπεράσω το όριο και να δω αν υπάρξει καποιος περιορισμός 

Οπότε το όριο των 800 gb+ ειναι ψευδές πραγματικό απεριόριστο 

Τώρα οταν τελειώσει ο μήνας θα μεταβώ απο Q σε what's Up και μετα σε Q Vip και να σβήσω το Q fee και μετα να χώσω 13€ ώστε να μην μου σπάει τα νεύρα το ενοχλητικό μήνυμα χαμηλού υπόλοιπου

Edited by Dimitris_15

1 ώρα πριν, Dimitris_15 said:

Κανένας περιορισμός είχα ίδιες ταχύτητες 50 εως 100 mbps δεν έχω 5G συσκευή αλλά θα δοκιμάσω και με 5G να ξεπεράσω το όριο και να δω αν υπάρξει καποιος περιορισμός 

Τώρα οταν τελειώσει ο μήνας θα μεταβώ απο Q σε what's Up και μετα σε Q Vip και να σβήσω το Q fee και μετα να χώσω 13€ ώστε να μην μου σπάει τα νεύρα το ενοχλητικό μήνυμα χαμηλού υπόλοιπου

Εγώ φίλε πήρα 3 πακέτα Q vip

και σώθηκα 

1 δικό μου ένα στο σπίτι και ενα στο χωριό 

και είπαν ότι του χρόνου θα μας πάρουν τηλέφωνο για να το ανανεώσουμε 

2 ώρες πριν, Dimitris_15 said:

να σβήσω το Q fee και μετα να χώσω 13€ ώστε να μην μου σπάει τα νεύρα το ενοχλητικό μήνυμα χαμηλού υπόλοιπου

8€ σε "countdown" (και χώρις Q fee)

2 ώρες πριν, Dimitris_15 said:

Από εποχής Telestet GPRS δεν ίσχυαν τα όρια που λένε.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά το 2002-2003 που είχα GPRS συμβόλαιο με €15/μήνα (ήταν φοβερή προσφορά, εποχές που η ADSL δεν υπήρχε και λίγο αργότερα ήρθε στα €120/μήνα η 384/128 Kbps) υπήρχε κάποιο μηνιαίο όριο (νομίζω 20MB ή 100MB; δεν θυμάμαι ακριβώς) που όμως δεν ίσχυε και ήταν όντως απεριόριστο στην πράξη (με ταχύτητες του στυλ 40-50 Kbps).

Ωραίες εποχές και η Wind/Nova συνέχισε την «παράδοση»...

ΥΓ: Τότε μάλιστα έδιναν και πραγματική/routable IP (κάτι που συνεχίστηκε και αργότερα εποχές 3G, θυμάμαι το καλοκαίρι του 2012 στις διακοπές ένας φίλος έπαιζε online MP στο PS3 με τέτοια σύνδεση).

1 hour ago, ANAGNPANA said:

Εγώ φίλε πήρα 3 πακέτα Q vip

και σώθηκα 

1 δικό μου ένα στο σπίτι και ενα στο χωριό 

και είπαν ότι του χρόνου θα μας πάρουν τηλέφωνο για να το ανανεώσουμε 

👍👍👍👍👍👍👍👍

Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο!

Διαβάζω στα σχόλια της διαφήμισης του Qvip παράπονα όσον αφορά το καθημερινό μήνυμα χαμηλού υπολοίπου κατά την πρώτη κλήση..

Απαντάει κάποιος πως αν βάλεις κάρτα, σταματάει..

Φωνάζει άλλος ότι με αυτό τον τρόπο τελικά από τα 99€ πάει έμμεσα στα 112€ το σύνολο..

Πετάγεται το "κέντρο καρτοκινητής" και λέε: "Εμείς δεν σας ζητήσαμε να βάλετε κάρτα. Καλέστε στο 13800 να διαμαρτυρηθείτε. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε πράξει τα δέοντα"

Και αναρωτιέμαι.. για πόσο ηλίθιους μας περνάνε;; Όταν το υπόλοιπο είναι 0,12€ και η κλήση στην εξυπηρέτηση κοστίζει πολύ παραπάνω..

Δεν θα χρειαστεί ούτως ή άλλως να βάλεις κάρτα για να καλέσεις στην εξυπηρέτηση;; Και η κοροϊδία έχει τα όριά της..

ΥΓ  θα μου πείτε.. ποιος δεν σε κοροϊδεύει στο "κράτος" που ζεις για να μην σε κοροϊδεύουν και αυτοί; Οκ το δέχομαι..

Edited by cu2goup

Εχουν κανει την τριχα τριχια. Ψαχνουν να βρουν αστεια "προβληματα" και μια ασταματητη γκρινια, ακομα και τζαμπα να μας το δινανε. 

Ειμαστε μιζεροι.

Επιστημονικη προσέγγιση αυτο με τα 112€.

Αφηστε το q vip και παντε σκαστε τα 20-30αρια καθε μηνα σε απεριοριστα να μην σας ενοχλει τιποτα. Που παλι κατι θα βρειτε.

Εμεις συνεχιζουμε να απολαμβανουμε με 8.25 ευρω τον μηνα ολες τις παροχες με ησυχο κεφαλι αντι να κυνηγαμε προσφορες, δωρα και να χολοσκαμε πως θα βγει ο μηνας με τριγωνομετρία. Ουτε καν να ασχολεισαι με το οτι πρεπει να βαλεις καρτα.

Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro

1 minute ago, r31134 said:

Εχουν κανει την τριχα τριχια. Ψαχνουν να βρουν αστεια "προβληματα" και μια ασταματητη γκρινια, ακομα και τζαμπα να μας το δινανε. 

Ειμαστε μιζεροι.

Επιστημονικη προσέγγιση αυτο με τα 112€.

Αφηστε το q vip και παντε σκαστε τα 20-30αρια καθε μηνα σε απεριοριστα να μην σας ενοχλει τιποτα. Που παλι κατι θα βρειτε.

Εμεις συνεχιζουμε να απολαμβανουμε με 8.25 ευρω τον μηνα ολες τις παροχες με ησυχο κεφαλι αντι να κυνηγαμε προσφορες, δωρα και να χολοσκαμε πως θα βγει ο μηνας με τριγωνομετρία. Ουτε καν να ασχολεισαι με το οτι πρεπει να βαλεις καρτα.

Κατακρίνω συγκεκριμένη συμπεριφορά.

Ας λέγανε "ναι έτσι είναι βάλε κάρτα για να σταματήσει" όλα καλά.

Επίσης εσένα το πρόβλημά σου ποιο είναι; Μήπως να μην λέμε και τίποτα;;

20 minutes ago, cu2goup said:

Κατακρίνω συγκεκριμένη συμπεριφορά.

Ας λέγανε "ναι έτσι είναι βάλε κάρτα για να σταματήσει" όλα καλά.

Επίσης εσένα το πρόβλημά σου ποιο είναι; Μήπως να μην λέμε και τίποτα;;

Σου απαγορεψε κανεις να λες οτι θες;

Πες οτι θες ελευθερα, μην πιεζεσαι. Σε καθε λογο υπαρχει εξισου ελευθερα αντιλογος.

Βλεπεις να εχω καποιο προβλημα; Οποιος θελει ακολουθει, οποιος δεν θελει, ας παει αλλου να δινει τα λεφτα του. Τοσο απλα.

ΥΓ. Το οτι μιλησα σε τριτο πληθυντικο και το πηρες τοσο προσωπικα, δεν το περιμενα η αληθεια. 

Edited by r31134

19 minutes ago, r31134 said:

Σου απαγορεψε κανεις να λες οτι θες;

Πες οτι θες ελευθερα, μην πιεζεσαι. Σε καθε λογο υπαρχει εξισου ελευθερα αντιλογος.

Βλεπεις να εχω καποιο προβλημα; Οποιος θελει ακολουθει, οποιος δεν θελει, ας παει αλλου να δινει τα λεφτα του. Τοσο απλα.

Έχω κι εγώ δύο Qvip.

Δεν λέω πως δεν μπορεί να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει...

Όμως γιατί με ακυρώνεις όταν περιγράφω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι;

Οκ ωραία προσφορά κλπ κλπ αλλά τα κακώς κείμενα να μην τα αναφέρουμε επειδή είναι καλή η προσφορά;;

Άμα είναι, σε όποιον εκφράζει κάποιο πρόβλημα μέσα στο forum, να βγαίνουμε να λέμε "αυτό είναι φιλαράκι κι άμα σ' αρέσει"

Και όλα καλά. Λύθηκε το πρόβλημα.

Edited by cu2goup

Just now, cu2goup said:

Έχω κι εγώ δύο Qvip.

Δεν λέω πως δεν μπορεί να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει...

Όμως γιατί με ακυρώνεις όταν περιγράφω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι;

Οκ ωραία προσφορά κλπ κλπ αλλά τα κακώς κείμενα να μην τα αναφέρουμε επειδή είναι καλή η προσφορά;;

Φιλε μου, δεν εχω κατι προσωπικο με τα δικα σου γραφομενα. Αν εσυ το πηρες επι προσωπικου σου ζητω συγγνωμη αλλα δεν απευθυνθηκα σε εσενα.Αναφερθηκα εξαρχης και εγραψα "εχουνε" αναφερομενος σε αυτους εκει στα σχολια που ειπες που γραφουν οργια. Στις δημοσιευσεις το fb. Δεν ακυρωνω εσενα που εκφραζεις εναν βασιμο προβληματισμο για την χρεωση που ειναι λιγο αδιεξοδη λυση, αλλα κατι σχολια του στυλ οτι το πακετο γινεται 112€ απο 99€ ειναι αστεια και μιζερα.

Χωρίς να επέμβω, γιατί να ακυρώσεις τη γνώμη των υπολοίπων στα σχόλια; Ισα ισα μήπως το λάβουν υπόψιν τους και όσοι παίρνουν το πακέτο να είναι ήδη κλειστός ο τηλεφωνητής.

1 minute ago, elkons said:

Χωρίς να επέμβω, γιατί να ακυρώσεις τη γνώμη των υπολοίπων στα σχόλια; Ισα ισα μήπως το λάβουν υπόψιν τους και όσοι παίρνουν το πακέτο να είναι ήδη κλειστός ο τηλεφωνητής.

Τα περισσοτερα σχολια ειναι θλιβερα εκει περα και σταματησα να διαβαζω μεχρι πριν κανενα μηνα.

5 minutes ago, r31134 said:

Φιλε μου, δεν εχω κατι προσωπικο με τα δικα σου γραφομενα. Αν εσυ το πηρες επι προσωπικου σου ζητω συγγνωμη αλλα δεν απευθυνθηκα σε εσενα.Αναφερθηκα εξαρχης και εγραψα "εχουνε" αναφερομενος σε αυτους εκει στα σχολια που ειπες που γραφουν οργια. Στις δημοσιευσεις το fb. Δεν ακυρωνω εσενα που εκφραζεις εναν βασιμο προβληματισμο για την χρεωση που ειναι λιγο αδιεξοδη λυση, αλλα κατι σχολια του στυλ οτι το πακετο γινεται 112€ απο 99€ ειναι αστεια και μιζερα.

Οκ ίσως να έγινα λιγάκι επιθετικός..

Κατά τα άλλα όμως.. δεν είναι αλήθεια ότι από 99€ πάει στα 112€ εντέχνως;;

Εμένα στα @@ μου το μήνυμα που ακούγεται. Αλλά δεν έχουν άδικο κάποιοι που διαμαρτύρονται.

Και πάλι sorry 😉

6 minutes ago, elkons said:

Δεν είναι τηλεφωνητής.. είναι ένα αυτόματο μήνυμα που ακούγεται στην πρώτη εξερχόμενη κλήση της ημέρας και σε ενημερώνει για το χαμηλό σου υπόλοιπο. Προφανώς επειδή το qvip έχει μόλις 0,12€ υπόλοιπο.