sou_d Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 2 ώρες πριν, cu2goup said: Αυτά τα τσατ δεν είναι μέσω messenger; Μπορείς απλώς να τους μιλάς κατευθείαν από το messenger. Από εκεί κάνω την δουλειά μου, αλλά έχει και μέσα στην εφαρμογή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 Η ανανέωση υπολοίπου μέσω της εφαρμογής χθες ήταν όλο σε οουυυπςςς και βλακείες. Αυτά σε συσκευή Android, γιατί σε iphone δούλεψε. Επίσης, το φοβερό κόλπο έχουν βρει, να πατάς άνοιγμα της εφαρμογής 2 φορές, για να ανοίξει μια;😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 Το τελευταίο ειδικά δεν έχω καταλάβει πως δεν το 'χουν πάρει χαμπάρι. Τουλάχιστον σε android 13 και πανω. Την ανανέωση τη δοκίμασες χωρίς wi-fi? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 (edited) ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ QVIP Λοιπόν μίλησα με τσατ και τους είπα για το μήνυμα που μιλάει για χαμηλό υπόλοιπο κλπ στο qvip. Μου πρόσθεσαν 2€!! Και το πρόβλημα... Πάει!!! Edited November 7, 2025 by cu2goup 5 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 2 minutes ago, cu2goup said: ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ QVIP Λοιπόν μίλησα με τσατ και τους είπα για το μήνυμα που μιλάει για χαμηλό υπόλοιπο κλπ στο qvip. Μου πρόσθεσαν 2€!! Και το πρόβλημα... Πάει!!! Εμένα μου βάλανε 3€. Είμαι προνομιούχος. 1 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 16 minutes ago, kostas123464 said: Εμένα μου βάλανε 3€. Είμαι προνομιούχος. Γιατί δεν το έγραψες εδώ όταν το έκανες να ξέρουμε τον τρόπο που σταματάει η μ@λακία; 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 (edited) Ηδη παρηγγειλα QVIP για την μητερα μου και θα τους στειλω κι εγω στο τσατ να της διορθωσουν το υπολοιπο ωστε να μην ανησυχει καθε μερα με αυτο το μηνυμα. Και μαλιστα ετυχα τον ιδιο υπαλληλο που ειχε κανει το δικο μου. Γενικα το τσατ μου φαινεται πιο αξιοπιστο και γρηγορο και κυριως δωρεαν! Ποιος ειναι ο πιο vfm συνδυασμος για εναν αριθμο q οχι vip για ενα ηλικιωμενο ατομο με απλη συσκευη που θελω να εχει οσο το δυνατον περισσοτερα λεπτα ομιλιας και για τα υπολοιπα δεν μας νοιαζει;; Για να μενει μεσα τουλαχιστον 9,80€, φτανουν 11€ καρτσ οταν τρεχει countdown; To q fee ειναι σε ανω των 13€; Edited November 7, 2025 by r31134 2 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 (edited) 1 hour ago, r31134 said: Ηδη παρηγγειλα QVIP για την μητερα μου και θα τους στειλω κι εγω στο τσατ να της διορθωσουν το υπολοιπο ωστε να μην ανησυχει καθε μερα με αυτο το μηνυμα. Και μαλιστα ετυχα τον ιδιο υπαλληλο που ειχε κανει το δικο μου. Γενικα το τσατ μου φαινεται πιο αξιοπιστο και γρηγορο και κυριως δωρεαν! Ποιος ειναι ο πιο vfm συνδυασμος για εναν αριθμο q οχι vip για ενα ηλικιωμενο ατομο με απλη συσκευη που θελω να εχει οσο το δυνατον περισσοτερα λεπτα ομιλιας και για τα υπολοιπα δεν μας νοιαζει;; Για να μενει μεσα τουλαχιστον 9,80€, φτανουν 11€ καρτσ οταν τρεχει countdown; To q fee ειναι σε ανω των 13€; Κατ'εμέ, από τη στιγμή που πρόκειται και για ηλικιωμένο, δεν αξίζει κάτι άλλο πέρα από το Q VIP. Ναι μεν δεν θα κάνει χρήση των παροχών, αλλά ακόμα και τηλ μόνο να παίρνει, σου βγαίνει 8€/μήνας για ένα χρόνο - δεν αξίζει να σπας το κεφάλι σου με ανανέωσεις και πακέτα. Αν είναι ήδη Q, τον πηγαίνεις με 3€ στην COSMOTE, και τον ξαναφέρνεις ώς VIP. Edited November 7, 2025 by ParafronGR 4 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 2 ώρες πριν, cu2goup said: Γιατί δεν το έγραψες εδώ όταν το έκανες να ξέρουμε τον τρόπο που σταματάει η μ@λακία; αν θυμαμαι καλα το ειχε γραψει 😉 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 21 minutes ago, ParafronGR said: Κατ'εμέ, από τη στιγμή που πρόκειται και για ηλικιωμένο, δεν αξίζει κάτι άλλο πέρα από το Q VIP. Ναι μεν δεν θα κάνει χρήση των παροχών, αλλά ακόμα και τηλ μόνο να παίρνει, σου βγαίνει 8€/μήνας για ένα χρόνο - δεν αξίζει να σπας το κεφάλι σου με ανανέωσεις και πακέτα. Αν είναι ήδη Q, τον πηγαίνεις με 3€ στην COSMOTE, και τον ξαναφέρνεις ώς VIP. Πονταρω στις 8ευρες ανανεωσεις και τα offers που βγαζουν καθε μηνα. Ξεκινωντας με δεδομενο το ελαχιστο q star με 9,8€ και 500' ομιλιας. Ειναι σε cu τωρα οποτε η μεταφορα γινεται ευκολα οπως εκανα τα δυο q vip αν κατασταλαξω εκει 1 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 (edited) 37 minutes ago, r31134 said: Πονταρω στις 8ευρες ανανεωσεις και τα offers που βγαζουν καθε μηνα. Ξεκινωντας με δεδομενο το ελαχιστο q star με 9,8€ και 500' ομιλιας. Ειναι σε cu τωρα οποτε η μεταφορα γινεται ευκολα οπως εκανα τα δυο q vip αν κατασταλαξω εκει Δίνεις 99€και οι παροχές μπαίνουν αυτόματα για ένα χρόνο χωρίς να σε νοιάζουν τα flash offers. Θα ησυχάσει το κεφάλι σου Edited November 7, 2025 by ParafronGR 4 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 2 ώρες πριν, r31134 said: (Για να μενει μεσα τουλαχιστον 9,80€, φτανουν 11€ καρτσ οταν τρεχει countdown; To q fee ειναι σε ανω των 13€; (9.80 + 0.30 + 1.70[Q fee]) + 10% = 12.98 Είχα την εντύπωση Q fee ≥ 10€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 Όντως απο 10 ξεκινάει το 1,7 να αφαιρείται. Τα 3€ που βάζουν μέσα παίρνουν ημερομηνία λήξης αυτή του q vip ή λήγουν σε 2 μήνες; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2025 1 hour ago, kmpatra said: Όντως απο 10 ξεκινάει το 1,7 να αφαιρείται. Τα 3€ που βάζουν μέσα παίρνουν ημερομηνία λήξης αυτή του q vip ή λήγουν σε 2 μήνες; την ημ. λήξης του VIP 1 hour ago, kmpatra said: Όντως απο 10 ξεκινάει το 1,7 να αφαιρείται. Τα 3€ που βάζουν μέσα παίρνουν ημερομηνία λήξης αυτή του q vip ή λήγουν σε 2 μήνες; την ημ. λήξης του VIP 2 1 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2025 To qvip είναι το πιο συμφέρον πακετο 4 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2025 2 ώρες πριν, Nickchris36 said: To qvip είναι το πιο συμφέρον πακετο Με 8€ απεριόριστη ομιλία αλλά και ίντερνετ συν 300 sms. Για ένα χρόνο ξενοιαζεις με κάρτες και με ενεργοποίηση πακέτων. Μακάρι να συνεχιστεί και για δεύτερο χρόνο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2025 42 minutes ago, kostas123464 said: Με 8€ απεριόριστη ομιλία αλλά και ίντερνετ συν 300 sms. Για ένα χρόνο ξενοιαζεις με κάρτες και με ενεργοποίηση πακέτων. Μακάρι να συνεχιστεί και για δεύτερο χρόνο. Όλα εκεί θα τα παω 5 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 On 7/11/2025 at 11:48 ΜΜ, HEO said: αν θυμαμαι καλα το ειχε γραψει 😉 To έχω γράψει και εγώ φίλε μου αλλά κάποιοι δεν τα βλέπουν όλα On 8/11/2025 at 9:58 ΠΜ, kostas123464 said: Με 8€ απεριόριστη ομιλία αλλά και ίντερνετ συν 300 sms. Για ένα χρόνο ξενοιαζεις με κάρτες και με ενεργοποίηση πακέτων. Μακάρι να συνεχιστεί και για δεύτερο χρόνο. Θα μας πάρουν τηλέφωνο αν θέλουμε να το ανανεώσουμε το έχουν πει ήδη αυτό εγω έχω πάρει 3 πακέτα ναι μεν έδωσα 300 ευρώ αλλά ξένοιασα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 3 ώρες πριν, ANAGNPANA said: To έχω γράψει και εγώ φίλε μου αλλά κάποιοι δεν τα βλέπουν όλα Θα μας πάρουν τηλέφωνο αν θέλουμε να το ανανεώσουμε το έχουν πει ήδη αυτό εγω έχω πάρει 3 πακέτα ναι μεν έδωσα 300 ευρώ αλλά ξένοιασα 👍👍👍👍👍👍👍👍 1 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 (edited) Αυτες τις ημερες εκανα αιτηση για το κινητο της μητερας μου στο QVip. Παρασκευη βραδακι εστειλα μεσω email τα δικαιολογητικα και τα στοιχεια, Δευτερα εφυγαν απο Πατρα με ACS ο φακελος με τα εγγραφα και την sim, σημερα Τεταρτη παραλαβαμε (Θεσσαλονικη) και επιτοπου εστειλα τα χρηματα και στη συνεχεια το αποδεικτικο καταθεσης μαζι με εξτρα φωτογραφιες, τα υπογεγραμμενα εγγραφα της αιτησης-υπευθυνης δηλωσης και της sim στο email που αναγραφεται στην επιστολη.Τους ζητησα τηλεφωνικα αν μπορει να επισπευθει η διαδικασία φορητότητας απο Vodafone μεχρι να επιστραφουν σε αυτους τα εγγραφα απο την ACS ακομη 1-2 ημερες δηλαδη (υποχρεωτικο ειναι μονο το καταθετηριο). Αφου μου επιβεβαιωσαν οτι τα ειδαν στο email και στο λογαριασμο τους, μου ειπαν οτι κατα πασα πιθανοτητα αύριο θα ολοκληρωθει η διαδικασια. Αν οντως γινει και αυτο, τοτε ενα μεγαλο respect. Θα σας ενημερωσω αυριο για τα περαιτέρω. Edited November 12, 2025 by r31134 7 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 6 ώρες πριν, r31134 said: Αυτες τις ημερες εκανα αιτηση για το κινητο της μητερας μου στο QVip. Παρασκευη βραδακι εστειλα μεσω email τα δικαιολογητικα και τα στοιχεια, Δευτερα εφυγαν απο Πατρα με ACS ο φακελος με τα εγγραφα και την sim, σημερα παραλαβαμε (Θεσσαλονικη) και επιτοπου εστειλα τα χρηματα και στη συνεχεια το αποδεικτικο καταθεσης μαζι με εξτρα φωτογραφιες, τα υπογεγραμμενα εγγραφα της αιτησης-υπευθυνης δηλωσης και της sim στο email που αναγραφεται στην επιστολη.Τους ζητησα τηλεφωνικα αν μπορει να επισπευθει η διαδικασία φορητότητας απο Vodafone μεχρι να επιστραφουν σε αυτους τα εγγραφα απο την ACS ακομη 1-2 ημερες δηλαδη (υποχρεωτικο ειναι μονο το καταθετηριο). Αφου μου επιβεβαιωσαν οτι τα ειδαν στο email και στο λογαριασμο τους, μου ειπαν οτι κατα πασα πιθανοτητα αύριο θα ολοκληρωθει η διαδικασια. Αν οντως γινει και αυτο, τοτε ενα μεγαλο respect. Θα σας ενημερωσω αυριο για τα περαιτέρω. Ναι γίνεται πολύ γρήγορα η διαδικασία έβαλα 2 νέα νούμερα και 1 με φορητότητα όλα κομπλέ και όλα πολύ γρήγορα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 1 ώρα πριν, ANAGNPANA said: Ναι γίνεται πολύ γρήγορα η διαδικασία έβαλα 2 νέα νούμερα και 1 με φορητότητα όλα κομπλέ και όλα πολύ γρήγορα Και το δικο μου ειχε γινει αυθημερον οταν εβαλα τα λεφτα αλλα ειχα παραλαβει την καρτα 15 μερες νωριτερα. Τωρα θελησα να τα κανω ολα οσο το δυνατον ταχυτερα γιατι μεσολαβει και η αποσταση οπου χανονται δυο ημερες λογω κουριερ. Μακαρι να γινει αυριο 3 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 Σε μένα πάντως σε μεταφορά από Vodafone συμβόλαιο, είχα λάβει τα χαρτιά Δευτέρα πρωί, έκανα την κατάθεση, τους έστειλα την απόδειξη για τη μεταφορά των χρημάτων και μεσημέρι προς απόγευμα ήμουν στη NOVA - δεν περίμεναν δλδ να λάβουν πίσω την αίτηση για να ξεκινήσει η διαδικασία. 5 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 Q vip και ξερό ψωμί. Τι να μας πούνε τα βατράχια και τα cu. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 29 minutes ago, kostas123464 said: Q vip και ξερό ψωμί. Τι να μας πούνε τα βατράχια και τα cu. Ετσι πεστα!!!!! 2 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts