Jump to content

nininikos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.028
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nininikos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

nininikos's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

36

Φήμη

  1. Μωρέ τότε μια χαρά ήταν. Το θέμα είναι ότι 2 μέρες μετά που το αποφάσισα δεν μου το έδιναν πια😂
  2. Αυτο βλεπω. Δεν θα ξαναβγαλουν προσφορες αραγε συντομα; Η πρωτη τιμη που ειχα παρει πριν 1 μηνα περιπου ηταν 26€ και 2 παγια δωρο. Το ιδιο εδινε και η Νοβα τοτε.
  3. Το τηλεφωνο που αναφέρεται πιο πάνω πουλαει ftth 32€, ενω μου εχουν προτεινει, 26€, 26.84€, 28€, 29€, 30€, 32€.😂 Καθε φορα παιρνω και αλλη τιμη. Καθε 2-3 μερες που καλω για να κανω την παραγγελια η τιμη ανεβαινει. Ξερει κανεις ποια ειναι η καλυτερη τιμη για fiber 100 και με ποιο τροπο την παιρνουμε;.
  4. Σωστά. Αλλά εγώ το είδα έτσι στην ανάλυση.
  5. Προχθές έκανα ανανέωση για 10 GB και πήρα 16.5GB πάντως.
  6. Όποιος θέλει πολλά ντατα, αγοράζει μια σιμ ντατα κοσμοτε, κάνει 2 ανανεώσεις. Μια 50€ και άλλη μία 25€ και έχει ντατα για έναν χρόνο. Αν το αγοράσει καλοκαίρι, έχει 3 μήνες απεριόριστα και μετά 200GB για άλλους 9 μήνες. Διαβάστε στο σχετικό νήμα.
  7. EΠIKOINΩNEITE EΛEYΘEPA, ΣAN NA BPIΣKEΣTE ΣTHN EΛΛAΔA, EXONTAΣ ΣTH ΔIAΘEΣH ΣAΣ TA ΔΩPEAN MB, SMS KAI TO XPONO OMIΛIAΣ ΠPOΣ TPITA ΔIKTYA TOY ΠAKETOY ΣAΣ KAI EΠIΠΛEON ΔEXEΣTE ΔΩPEAN EIΣEPXOMENEΣ KΛHΣEIΣ. EΞAIPOYNTAI TYXON ΔΩPEAN ΠAKETA ΠPOΩΘHTIKΩN ENEPΓEIΩN. ΓIA ΠΛHPOΦOPIEΣ KAΛEΣTE ΔΩPEAN ΣTO +306971001250 H EΠIΣKEΦΘEITE TO https://www.cosmote.gr/EURoaming. EΞYΠHPETHΣH ΠEΛATΩN +306971013888. AP.EKTAKTHΣ ANAΓKHΣ 112 Αυτό είναι το σμσ της περιαγωγής στο φρογκ. 60+60 δεν θυμάμαι να έχω ενεργοποιημένο ποτέ. Συνήθως βάζω το άλλο με τα 8.90€ που έχει και data. Καπου πρέπει να έχω και αντίστοιχο σμσ από την Κίου. Πάντως ισχύει ότι καλείς σε όλη την ΕΕ χρησιμοποιώντας το πακέτο σου. Κάποια πακέτα δεν ισχύουν ολόκληρα στην περιαγωγή, αλλά ένα μέρος τους. Κι αυτό είναι σημείο προσοχής.
  8. Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές σε περιαγωγή με Q και με frog. Ισχύει ότι είπαμε πιο πάνω. Προσοχή όμως ισχύει μόνο για αγορασμενα πακέτα και όχι δωρεάν, προσφορές κλπ. Εδώ είναι και το επίσημο σάιτ της ΕΕ. Δεν νομίζω ότι επιδέχεται αμφισβήτησης και μπορούμε να το λήξουμε εδώ. https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/internet-telecoms/mobile-roaming-costs/index_el.htm
  9. Στην περιαγωγη, ο χρόνος ομιλίας ισχύει για όλη την Ευρώπη. Είναι ευρωπαϊκή οδηγία.
  10. Οτιδήποτε είναι δώρο ή προσφορά δεν ισχύει στην περιαγωγη. Επίσης αν πατήσεις πληροφορίες όταν ενεργοποιείς πακέτο, αναφέρονται όλοι οι όροι ξεκάθαρα.
  11. Νομίζω ότι όλα τα αγορασμενα πακέτα δίνουν παράταση μέχρι την λήξη του πακέτου. Αν τα χρήματα λήγουν μετά την λήξη του πακέτου δεν υπάρχει καμμία παράταση. Αυτό ίσχυε απ' ότι γνωρίζω εγώ.
  12. nininikos

    Moto G84

    Τελικά το G84 που είχα παραγγείλει, δεν ήρθε ποτέ. Μάλλον καταργηθηκε. Με βλέπω για G54, που επίσης είναι πολύ φθηνό. Το θέλω για δεύτερο και βασικά για το 5G μόντεμ του. Το έχει πάρει κανείς; Στο νήμα του δεν υπάρχει καμμία πληροφορία.
  13. nininikos

    Moto G84

    Απο 230€ στο bestprice.gr
  14. Εγώ έχω εγκαταστήσει την 8.4.400.42. V9Fix, από τον Shamim. Όμως το αποτέλεσμα είναι πράγματι εφάμιλλο της στοκ.
  15. Ακριβώς το ίδιο μήνυμα. To cancel press 1, to continue press κάτι δεν θυμάμαι.
×
×
  • Create New...